Рецепта за печена фритата с бекон и чедър
Лесно и вкусно
Продукти:
225 г бял хляб, нарязан на кубчета
675 г сирене чедър, настъргано
135 г шунка или бекон на кубчета
8 яйца
500 мл прясно мляко
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
4 супени лъжици пресен лук, нарязан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете кръгла тава за печене с мазнина. Поставете хлебни кубчета на дъното на тавата. Подредете върху кубчетата шунка или бекон. Поръсете с чедъра.
Повторете, докато продуктите свършат. В голяма купа разбийте яйцата, млякото, солта, лука. Залейте останалите продукти със сместа. Печете за 40 минути или докато яйцата се стегнат напълно.
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Тези шишарки са принцесите на Коледа! Впечатляват и с визия, и с вкус!
Явор Дачков: Мария Цънцарова е партиен журналист на ПП-ДБ
Дядо Коледа ще раздава подаръци на „Тройката“
Синът на Джон Траволта има неочаквана връзка с наследниците на Елвис Пресли
Разкрита е тайната съставка, която прави питката за Бъдни вечер пухкава и мека
Внимание шофьори! Блокират глоби и услуги на МВР заради еврото
По-малко фирми планират коледни бонуси
На директора на 138-о училище му прилоша в съдебната зала
Задържаха 29-годишен мъж за разпространение на порнографски материали с малолетни
Трейлърът на „Аватар: Огън и пепел“ впечатлява, но критиците охлаждат очакванията
