Рецепта за печена фритата с бекон и чедър
Лесно и вкусно
Продукти:
225 г бял хляб, нарязан на кубчета
675 г сирене чедър, настъргано
135 г шунка или бекон на кубчета
8 яйца
500 мл прясно мляко
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
4 супени лъжици пресен лук, нарязан
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете кръгла тава за печене с мазнина. Поставете хлебни кубчета на дъното на тавата. Подредете върху кубчетата шунка или бекон. Поръсете с чедъра.
Повторете, докато продуктите свършат. В голяма купа разбийте яйцата, млякото, солта, лука. Залейте останалите продукти със сместа. Печете за 40 минути или докато яйцата се стегнат напълно.
													
													
													
													
													
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Инфлуенсърка загина по нелен начин
													
													
																													
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Диагноза, но не и присъда - живот с улцерозен колит или болест на Крон
													
													
																													
															
															
															
															
															
															
														
															
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										