×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Венелин Петков пусна побеляла брада


15 Февруари 2021, Понеделник, 16:40 ч.

Уволненият директор на бТВ се отдаде на семейството

Венелин Петков пусна брада, която на места е побеляла. Новата си визия бившият директор на новините на Би Ти Ви показа в профила си в инстаграм, където е доста активен, откакто не заема високия пост.

Откакто се раздели с медията, Венелин Петков се е отдал на семейството си. Той прекарва повече време с любимата си – спортната журналистка Николета Маданска, която продължава да работи в Би Ти Ви, и сина им Йоан. Тримата често си правят дълги разходки сред природата, а тези дни Венелин се похвали с ново хоби, пише "Уикенд".

Бившият директор на новините на Би Ти Ви се пъчи с добре свършена работа в двора на дома си. „Зимно ашладисване (или по-скоро предпролетно) - праскова на дива джанка. Стана като по учебник”, поясни Петков към снимките, които сподели в инстаграм.

Съвсем очаквано приятели и почитатели побързаха да го поздравят. Имаше даже и въпроси. Венелин Петков пък не се поколеба да отговори. Така стана ясно, че е мазал с овощарска замазка, а основата е течен парафин или терпентин.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Ето как да почистите пералнята си Ето как да почистите пералнята си 29/03/2024, Петък 19:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът посочи бъдещия служебен премиер Президентът посочи бъдещия служебен премиер Президентът взе това решение след като последователно в рамките на два дни разговаря с всички лица, които могат да заемат поста според последните промени в Конституцията Полицията хвана бургазлията Иван К., опитал да транспортира 20 грама друсан чай с автобус Полицията хвана бургазлията Иван К., опитал да транспортира 20 грама друсан чай с автобус В раницата си бил натъпкал наркотика, който въпреки че изглеждал като суха зелена тревна маса, реагирал на амфетамин 8 признака, че сте се омъжили за грешния човек 8 признака, че сте се омъжили за грешния човек Бракът изисква усилия и компромиси, но ако времето ви заедно непрекъснато ви изтощава, вместо да ви удовлетворява, това е червен флаг Христо Стоичков откри официално модерния Flora Bar and grill в Central Park  (ВИДЕО/СНИМКИ) Христо Стоичков откри официално модерния Flora Bar and grill в Central Park (ВИДЕО/СНИМКИ) Тук ще се наслаждавате на изискана кухня и цени, които ще Ви изненадат приятно Защо бабите закачат дафинов лист над леглото Защо бабите закачат дафинов лист над леглото Някога лавровият лист, известно със своите магически свойства, е бил използвано от домакините като средство за прочистване на дома от негативна енергия Ретрограден Меркурий от 1 април, как ще се отрази на зодията ви, Водолеят да обърне внимание на колата Ретрограден Меркурий от 1 април, как ще се отрази на зодията ви, Водолеят да обърне внимание на колата Явлението започва от 1 април, но няма да е шега... Защо терористите избират музикални събития за атентати Защо терористите избират музикални събития за атентати Нападението от 22 март срещу концертна зала в покрайнините на Москва събуди мрачните спомени за три подобни зловещи атаки Рецепта за баница от оризовки и котидж сирене Рецепта за баница от оризовки и котидж сирене И готово! За 0 време имаме страхотна и здравословна закуска а ла баница! Да ви е сладко!Баница от оризовки и котидж сирене 6500 от 30 000 са незаетите щатове във въоръжените сили – голям проблем с офицерите и войниците 6500 от 30 000 са незаетите щатове във въоръжените сили – голям проблем с офицерите и войниците Особено тревожно е положението в Сухопътните войски Айтоски бизнесмен взе на концесия градския басейн, ще му вдъхва нов живот Айтоски бизнесмен взе на концесия градския басейн, ще му вдъхва нов живот Съоръжението бе в окаян вид съвсем доскоро, но леко по-леко се променя и до началото на юни ще се превърне в истински оазис
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори