×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помощ! Спасете ни от Цитиридис


02 Февруари 2021, Вторник, 20:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Той първо гостува при Антон Хекимян в сутрешния блок, само час по-късно се появи в "Преди обед" заедно с певицата Дара

 

След едномесечният отпуск, Николаос Цитиридис се завръща с пълна пара в ефира и има опасност да писне на зрителите още преди да се е излъчило скучното му шоу тази вечер в 22.30. Той първо гостува при Антон Хекимян в сутрешния блок, само час по-късно се появи в "Преди обед" заедно с певицата Дара, макар че нямаше никаква работа при Деси и Сашо и след броени минути отново завзе ефира. Гологлавият грък стана лице и на рубриката с хороскопи, която се излъчва по обяд и е подготвена от астроложката Алена, пише Hotnews.bg.

"След като спрат шоуто му още веднъж и окончателно, ще има поне къде да се изявява за бъдеще като реди карти таро или изготвя хороскопи", интригантстват зад гърба на телевизионера. 

“Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало” ще се присъедини към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който стартира тази вечер в 22:30 ч. по bTV, както всички, дори тези които не гледат телевизия, са разбрали. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис описа новия, бляскав и мистичен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV, но не го издаде.

Най-младият водещ в ефира на bTV днес става на 27 години, а шоуто му вече има своята първа година в ефир. “Толкова много неща се случиха през това време, че не мога да повярвам, че е изминала само една година”, каза с вълнение Николаос пред Антон Хекимян и добави, че “шоуто е невероятно училище!”. Помъдрял с още една година, усмихнатият Николаос обеща да стъпва леко и много категорично, влизайки в “чудния клуб на 27-годишните” и си пожела да е винаги заобиколен от хората, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си. 


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
16
Коментара по темата
16.
Facebook Boomer
06.02.2021 17:30:25
0
0
aa citiridkata bad, sq 70 godishen boomer li sum mai da
15.
Facebook Boomer
06.02.2021 17:30:21
0
0
aa citiridkata bad, sq 70 godishen boomer li sum mai da
14.
Аз
03.02.2021 18:58:01
0
1
За цял месец това ли "ново" измислиха. Мисля си, че вече трябва критериите да са по високи. Не сме глупави като водещия.
13.
АМАН
03.02.2021 12:44:06
1
2
От лигльовци и олигофрени....
Каквито са Цитиридис и Рачков....
Направо да ги свалят от ефир,всички формати с тяхно участие....
12.
ГъзтаГора
03.02.2021 12:12:07
1
0
Като например - тъоия автор на статията да си превключи канала?
11.
Коя е макя му?
03.02.2021 09:33:22
0
1
А коя е майка му на Цициридис?
10.
АБЕ,
03.02.2021 09:21:19
0
5
НЯКОЙ ГЛЕДА ЛИ ГО ТОВА ТЪПО ПРЕДАВАНЕ? АЗ НЕ!
9.
....
03.02.2021 08:19:10
3
9
Изключително дразнещ индивид!
Надявам се да го засекат лятото някъде, ще яде собствените си лайна.
8.
FRD
03.02.2021 07:04:46
4
8
Византийците да си ходят у дома , мръсен, гаден, гнусен грък .
Педалче малко, с лява резба, джендърче пендаху , може да ми налапа обувката.
7.
XZ
03.02.2021 00:03:42
5
20
Голяма т*потия е предаването на Цитиридис. Слави е по-готин. Поне говори за нещо смислено. Говори за политика и там може да се чуят интересни неща, които не може да се чуят в други предавания. Също така имитира политици, както го правят в Западна Европа, Канада и САЩ. Нещо, което Цитиридката го е шубе. Даже Шоуто на сценаристите е по-готино от това на Цитиридис.
6.
Аз съм
02.02.2021 23:57:11
18
7
Който го не кефи да не го гледа.
Според мен си е ок като водещ.
5.
Аз от София!
02.02.2021 23:04:26
1
15
Този не става за нищо,на БТВ рейтинга и пада с всеки изминал ден? Освен глупости и простотии гърка друго не може да прави ? И това не виждат ли шефовете на най "гледаната",ама друг път телевизия?Свалете го по скоро от екран този дърдорко, или сложете друг по можещ и знаещ как се прави шоу водещ?Смешките му са пълна тъпотия...?????
4.
Македонеца
02.02.2021 22:41:35
2
18
Цитиридката и Сашка Кадиева са бутани от Мамичките си пълен провал са и двамата
3.
Македонеца
02.02.2021 22:37:56
2
15
Добре ,че е майка му да го бута иначе за никакъв х...у...й не става
2.
Ххх
02.02.2021 22:16:55
20
9
Предпочитам гърка пред Славчо, добре му се получава предаването
1.
ДГД
02.02.2021 21:34:35
4
24
Наистина мега тъпо шоу. Тоз маляка не става за комедиант
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори