×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приеха Глория във ВМА заради усложнения от COVID-19


Приеха Глория във ВМА заради усложнения от COVID-19
Глория си направила два теста, от които единият е бил отрицателен. Примата на българския фолк се заразила с COVID-19 в края на 2020 г.
Ключови думи: COVID 19, коронавирус, Глория
03 Януари 2021, Неделя, 15:09 ч.
Автор: Флагман.Бг

Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях, призна певицата

Певицата Глория, която преди дни призна, че е диагностицирана с коронавирус, е била приета в болница заради усложнения от COVID-19, съобщава БЛИЦ.

Примата на българския фолк се зарази в края на 2020 г. Тя разказа, че си е направила два теста. Първият е бил отрицателен, вторият – положителен.

Тя изрази надежда, че ще се възстанови бързо и посочи, че нищо не може да я накара да спре да се усмихва и да вярва в хубавите неща, които предстоят.
 
Състоянието й обаче се е влошило и се е наложило да бъде хоспитализирана.

„Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!”, написа Глория в социалната мрежа.
 


В категории: Животът


16
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
до номер 2
03.01.2021 23:05:38
0
10
добре че ти ако имаше възможност и връзки, ако ти се наложи няма да се навреш у ВМА? Ще кажеш - "не аз не съм военен нямам работа там ще ходя у Първа поликлика" ...аман от лицемери
15.
Даа
03.01.2021 20:17:28
2
9
Единствения сериозен коментар е този "Я" - N2.
Действително, социално значимо е да се коментира ЗАЩО ВЪВ ВМА? Това болница за военни ли е или за богопомазани цървули като въпросната от село Две могили, изплувала като пяна от блатото на мутрите.
14.
Фак
03.01.2021 19:53:41
1
4
Да дойде да и бия кожната ваксина
13.
Айдеее
03.01.2021 19:41:30
1
5
И глорито се нареди на корона яслата да прибере някой лев за унуката
12.
До9
03.01.2021 18:57:16
0
8
Ако си мислиш че Галя има глас значи си музикално ограничен до Галена Малена Ивана и Азис Ония с гласовете пеят в огромни зали и билета е колкото заплатата ти Там не се наливат с оригинална ракия произведена от цар Киро а можеш да видиш хора да плачат от глас и звук Не бъди ограничен погледни по мащабно
11.
куку бенд
03.01.2021 18:52:11
2
5
нормално е тук разсъждават само дебили
според тях само красивите жени са курви
а дефакто от грозните и гладните
по големи батали няма лапат и на цигани и на дядки
и на който сварят по три наведнъж
10.
:)))
03.01.2021 18:49:39
2
7
Абе много ми е смешно като кажат, била духала :)))) Ами ще духа нали е жена, другите сякаш не духат а? Тази поне подбира на кой че и пари трупа, другите го лапат със сиренето направо за една изветряла водка....
9.
до 8.
03.01.2021 17:56:34
4
9
Не ме интерисува какво прави с богаташите.Жената има глас ,изглежда добре и е финансово стабилна.Тези които не ги пишат не ходят ли с богаташи ,ако ги потърсят евентуално?
8.
До 3
03.01.2021 17:32:21
3
10
И до къде стигна? Ходи да д*хА на богаташи. Ако не скача от богаташ на богаташ нямаше да чуем за нея. Егати стигането и постижението. Да тичаш от богат на богат, за да се сещат за теб и да те викат по телевизията.
7.
*********
03.01.2021 17:25:41
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
От я до 3
03.01.2021 17:08:52
0
13
Абсолютно си прав това от къде си тръгнал не определя какъв трябва да станеш Но ако смяташ че да пееш чалга в кръчма пред 150 пияни чукундура е някакъв връх е жалко Виж ако беше пяла в Роял Албърт хол шапка долу и поклон
5.
Толи
03.01.2021 16:39:52
5
20
Глория е много силна и красива жена.Вярвам че ще се пребори не само с коронавируса,но и със всяка пречка в живота й.Разбира се когато си на върха не липсват недоброжелатели.
4.
T
03.01.2021 16:32:16
3
6
Pak e pqla na greshnia mikrofon
3.
до 2.
03.01.2021 16:25:48
6
21
Не е важно от къде си тръгнал ,а докъде ще стигнеш.Кака ти Глория е доказателството.
2.
Я
03.01.2021 15:42:49
1
36
Световно известната Галя чалгарката от село Две могили във ВМА Другите да се търкалят по стъби и коридори........... И справедливост за всички
1.
Гсим
03.01.2021 15:16:21
9
12
Моля се на Бог от все сърце за Глория да се възстанови и да бъде все така красива и усмихната
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори