×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България се готви за втората фаза от ваксинацията


България се готви за втората фаза от ваксинацията
Общините вече събират списъците със съгласие
02 Януари 2021, Събота, 18:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Ще имунизират 26 хил. от домовете за възрастни, сред тях - 15 хиляди обитатели и 11 хиляди души персонал

Вече се създава организация за стартиране и на втората фаза от ваксинацията. Това обяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов на работно заседание с членове на правителството. Подготвя се ваксинацията на 15 000 души в домовете за стари хора и около 11 000 души персонал. Общините вече събират списъците със съгласие.

Министърът на здравеопазването докладва също така, че към момента ситуацията в страната се подобрява и има отчетлив резултат от мерките, а 14-дневната заболеваемост е 180 на 100 000 души. Излекуваните са трайно повече от новозаболелите.

Премиерът Бойко Борисов изрази увереност, че ако продължава да се следи внимателно ситуацията и се реагира гъвкаво, страната ни ще преодолее пандемията и ще стане ясно, че България е успяла да управлява най-добре кризата, засегнала целия свят.


В категории: COVID-19


15
Коментара по темата
15.
Асан
03.01.2021 08:21:14
1
4
Ас да пита сепак как Салиту ут Шикер маала ши чите на енфурмиранту сагласии чи вафксинта можи да пречи на мозака да мисли. Нели посли ши лажат на негу ваф супира сас парити. И можи пина ич дани помни и устафа и бис карта. Не убу туй
14.
До 13
03.01.2021 00:40:25
2
3
От 19 век тцтцтцтц...
13.
до 12
03.01.2021 00:28:11
4
8
Колко тъп трябва да си,да сравняваш медицината от 19 ти век с днешната???
12.
Испански грип
02.01.2021 23:35:02
20
7
Тези клакьори,които карат вас-ковид олигофрените да се ваксинирате знаят ли,че доста голям процент от ваксинирате са измрели по време на испанския грип?Айде запуквайте минусите!
11.
Един
02.01.2021 23:13:38
2
4
В UK започна преди седмица ако не се лъжа,от тогава болните са много повече.За последните 24ч има регистрирани 56 хиляди болни само в Лондон.
10.
qwerty
02.01.2021 21:44:07
1
8
Ваксините като 5g ги подкараха, буквално.
Политици и медии: Все още няма проучване, което да показва опасност за хората.
Конспиратор:Има ли поне едно проучване, което да доказва, че е безопасно?
Политици и медии: Все още няма проучване, което да показва опасност за хората. Има конспиративни теории.
9.
qwerty
02.01.2021 21:40:43
2
10
Като се има предвид изпълнението и огромния мащаб на Първата фаза, не мога да си представя космическите размери и резултати на Втора фаза.
8.
Arbeit macht Frei-Vaccine macht Frei
02.01.2021 21:34:49
3
11
БГстарческите домове като концлагерите на Аушвиц и Освиенцим
Вместо отровен ГАЗзарин ,табун и отровна инжекция с цианкалий като един обершурманфюер по нареждане от ЕС мори старците с ВАКСИНИ
7.
Ваксиниране
02.01.2021 20:59:21
9
7
В Израел след месец привършват с ваксинациите и пандемията, ние сега започваме евентуално след не знам си колко дни. Пък след старческите домове, ПОЛИЦАИТЕ и ЧИНОВНИЦИТЕ са наред. Все пак без пенсионери и болни хора може, ама без ЧИНОВНИЦИ, НИКОГА! Как иначе вождът пак ще управлява?
6.
Информирано съгласие
02.01.2021 20:00:53
17
19
"Заявявам че съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19, рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт".
.............
Ей това подписва леля Пенка, преди да я боцнат. Колко време й обясняваха ползите, рисковете и т.н., и какво разбра лелята? Какво знае медицинската сестра Гинка за взаимодействието на неизследвана ваксина с други лекарства? Или повтаря като папагал каквото е чула по телевизията? Какви изследвания правят на леля Пенка, преди поставянето на ваксината /освен да й премерят кръвното/? Това ме питаше днес Дуньо Простия от нашето село и не можах да му обясня. Дали един професор, а.к.а Министър ще може да обясни?
5.
Давайте смело
02.01.2021 19:35:12
33
24
Всички кретени ще се боцнат с нещо си и вече няма да ги плаши “страшната зараза”!Както ви каза любимата ви ботоксова принцеса ще можете да излезете от мазето и да се прегръщате :)
4.
Д-р Иванов
02.01.2021 19:25:14
26
25
Готвят се само идиоти,кретени и олигофрени
3.
Да гниете в ада без ремаркета и чекмеджета
02.01.2021 19:21:12
7
28
10 % смъртност мършииии, избихте хората ей така с лека ръка, боклуци мръсни.
2.
Бургазлия
02.01.2021 19:11:08
28
51
Ти кво искаш, със S класата ли да ги доставят?
Пфф,паляр!
1.
Гарантирано от борисоФФ
02.01.2021 19:06:20
49
29
Дано тази готовност за организация да не се окаже като първата!
С бусове на кремвирши Леки...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Борисов се опитва да прави хибрид от двете неща - експертен кабинет с ясна доминация на ГЕРБ Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Певицата на народа е била фаворит за ментор в предстоящия сезон, но е отпаднала заради поп звездата Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента "Избирателите внимателно трябва да си направят анализ и да си дадат сметка какви хора искат да ги представляват в парламента, отбеляза той Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Смята се, че мъжът се връщал от разходката си по велоалея, където решил да се скрие от бурята Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони От Буенос Айрес Петров ръководел международна схема за банкови измами, закрилян от мастит полицейски шеф Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп И макар според запознати Камелия наистина да е смъкнала някое и друго килце, самочувствието ѝ започна да тича в неочаквана посока Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Няма информация за пострадали  Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Става въпрос за 14-15-годишни, предимно от кв. Кумлука  Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Всички деца, посетители на плажа в Слънчев бряг по време на изданието на турнира, имаха възможността да вземат участие и да се запознаят с атрактивния плажен спорт Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи
Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което някога съм изпитвала през живота си, споделя колумбийската суперзвезда Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Бившият полковник американските ВВС Бейли Удуърд проговори за тайното съоръжение Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Разследващите открили видеозапис на мобилния й телефон, показващ какво наистина се е случило Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Дълги години Толев работи в сферата на телекомуникациите – първо в БТК, после в първия частен мобилен оператор „Цитрон” Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори