×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата: Снимките и видеото от спалнята на Борисов не са оригинални


Прокуратурата: Снимките и видеото от спалнята на Борисов не са оригинални
Експертизи установили, че фотосите със шкафчето са манипулирани
22 Декември 2020, Вторник, 17:11 ч.
Автор: Флагман.бг

След скандала Софийската градска прокуратура се самосезира, ето какво установи разследването

Снимките и видеото от спалнята на премиера Борисов в правителствената вила не са оригинални. Отделно от това експертизите са доказали, че фотосите са манипулирани, това обявиха от Софийска градска прокуратура.

Ето цялото съобщение:

На 29.07.2020 г. Софийска градска прокуратура (СГП) се самосезира по публикации в средствата за масово осведомяване и образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 339а, ал. 1 от НК – използване без надлежно разрешение по закон на специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация. Поради засиления обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл. 198 от НПК, Софийска градска прокуратура предоставя следната информация:

По досъдебното производство са назначени и изготвени технически експертизи на публикувани в медиите снимки и видеозапис, за които се твърди, че са направени в жилището, ползвано от министър-председателя на Република България Бойко Борисов.

Предоставените за изследване файлове са с лесно забележими допълнителни промени във времевите характеристики и имената им. Част от тях са с променени дати на заснемане – 2013 година, 2021 година, 2024 година, докато датите, извлечени чрез експертизата от файловете са 25 септември 2017 година, 4 януари 2019 година, 6 февруари 2019 година.

Една от снимките е с намалени размери. Според експертното заключение при две от снимките се наблюдава, че предметите, намиращи се на нощното шкафче, са подредени по изключително сходен начин, въпреки че самите снимки, според данните, извлечени от файловете, трябва да са били заснети в изключително дълъг промеждутък от време – близо година и половина.

По отношение на видеозаписа е установено, че във времевия промеждутък от 21-вата до 22-рата секунди за кратко се вижда отражението на снимащия – жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли. С оглед установяване самоличността на лицето от видеозаписа са събрани възможните доказателства, но до момента същото не е установено.

В експертните заключения се отбелязва, че анализираните файлове не са оригиналните, поради което е невъзможно само въз основа на данните от тях да бъдат направени категорични изводи какво и кога е било заснето. Въпреки проведеното обективно, всестранно и пълно разследване, не може да се установи на кои дати са направени снимките, дали виждащите се в отворено чекмедже банкноти са истински, какво е тяхното количество и общата им номинална стойност, както и дали правоъгълните жълти на цвят предмети в чекмеджето са златни, нито чия собственост са те.

Въз основа на тези обстоятелства наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за престъпление, свързано с естеството на вещите от снимките и видеозаписа, произхода на тези вещи или режима на тяхното държане, което да налага отделяне на материали по реда на НПК. Това е така, защото независимо за какво престъпление по НК се извършва разследване, основният въпрос, на който следва да се отговори, е – отразяват ли веществените доказателства по делото обективната действителност. При установената фактическа обстановка, след провеждане на всички възможни към момента действия по разследването, категорични доказателства в тази насока не са събрани.

СГП обръща внимание на една от възможните хипотези по делото, с оглед задължението си да уведоми компетентната прокуратура при данни за осъществен състав на друго престъпление, различно от предмета на разследване по досъдебното производство. Касае се за предположението, изложено от свидетели по делото, че приобщените видеозапис и снимки отразяват специално аранжиран интериор с вещи, с цел представяне на определен негативен образ на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Тази хипотеза е в унисон с други, установени в хода на разследването доказателства – от изготвената техническа експертиза може да се изведе предположение, че видеозаписът и заснемането са извършени от лица извън служителите на НСО; налице са манипулации на данните за файловете и не е възможно да се установи действителната дата на заснемането. В тази връзка следва да се изясни има ли пропуски и нарушения при изпълнение на служебните задължения на съответните служители на НСО, свързани с ефективното осигуряване на личната охрана на министър-председателя на Република България и външната охрана на жилището, което обитава. Поради това наблюдаващите прокурори са отделили съответните материали, които са изпратени по компетентност на Военноокръжна прокуратура.

След извършване на всички възможни действия по разследването, екипът от прокурори счита, че са налице основания за спиране на наказателното производство поради неразкриване на извършителя на престъплението.


В категории: Темида


49
Коментара по темата
49.
Иван Луканов
26.12.2020 19:45:36
0
0
Смешни, та чак жалки сте! Искрено ви съжалявам
48.
f16
23.12.2020 18:37:12
1
1
Софийска градска прокуратура: Не може да открием доказателства, че Бойко Борисов е премиер


СГС - Около 18 човека проявиха енергия и отдадоха време да се развълнуват от съобщението на Софийската градска прокуратура, че снимките с кюлчета, пачки и кремове за стави не са това, което всички си мислеха и знаеха.

"С цел да разясним защо няма да има дело и за да се спре с петненето за пореден път на името на Прокуратурата от определени среди, заявяваме, че освен, че не открихме данни за престъпление, не открихме и данни, че самият г-н Борисов е премиер на Република България" - цупят се от столичното обвинение.

Съобщение от пресцентъра на прокуратурата сочи, че Борисов е определен като министър-председател от съмнителни новинарски сайтове с неясна собственост, която е трудно проследима отвъд офшорки в Търговския регистър и публикации в протестърски умно-красиви медии.
"От гледна точка на правото става дума за някакъв чичко, сниман как спи и до него пари, уиски и Бен-Гей. Всеки уважаващ себе си ТИР-аджия си прави стотици такива кадри, след като завърши курса си и му платят в евро" - твърди се в съобщението.

"А и г-н Борисов основно прави live-включвания в социалните мрежи и философства точно, както правят международните превозвачи."
47.
експерт
23.12.2020 10:34:48
1
9
и за това ви трябваше толкова време?
46.
Хо-Хо-Хо
23.12.2020 00:35:10
2
22
А някакъв свил 600лв от кафе машини го нагласят да лежи 10 години сега от съда
45.
А дали има и други клипчета?
22.12.2020 22:46:19
5
25
Интересно ще е ако дамата му е сипало някакво приспивателно и го е снимала с дилдо в задника, докато главният герой нани сладко и сънува еротични сънища. та ако има такъв клип и го пуснат п порнхъб ще стане много интересно, а чуждите медии ще го разнесат като вятър лайнян вестник
44.
Чочо
22.12.2020 22:40:23
3
18
Колко държачки на микрофон са минали през Резиденцията-харем на Главния за бързо кариерно израстване и финансиране. Коцкар си е. Пачки, кюлчета, п.оститутки.
43.
Че
22.12.2020 22:17:31
3
21
кой е пращал оригинални снимки на СГП ?
Естествено, че публикациите са направени по копия, оригинала вероятно е в телефончето на дамата, "сготвила" Боколино !
Боко да вземе пък да каже коя е тя и прокуратурата да намери оригиналите, не се иска много акъл да се провери това!
42.
Ето затова
22.12.2020 22:13:29
2
14
нашата прокуратура не иска да има контрол от европейската и да има спец.прокурор, който да контролира каскета !
41.
Интересно
22.12.2020 22:10:34
1
19
Прокурорското "разследване" явно противоречи на казаното от Боко -че снимките са автентични, но някаква дама внесла парите и златото и направила филмчето!
Пък и странно много време отне на прокуратурата да установи, че "една от снимките е с намален формат " (виж ти какво доказателство) и че предметите по шкафчето били подредени по сходен начин на различни снимки , правени по различни години (а нали не можеха да установят датите на снимките), как установиха годините ?
40.
До36 Мм
22.12.2020 22:04:30
1
2
Е, ами те, когато го хакнаха на майка ти, ти, не разбра, а баща ти пиян от мъка ти го каза, защото майка ти избяга и ви изостави. После на жена ти го хакнаха и ти пак не разбра, а ти го казаха приятелите след като тя си тръгна. И си тръгнал за "хакването" на другите да се притесняваш, а току виж и на тебе го хакнат и пак се усетиш чак, като ти излязат хемороиди.
39.
2021
22.12.2020 22:02:24
1
12
2021 ще има истинско разледване. Блокиране на банкя и всички дружки на толупа с него на трамвая.
.
38.
Haha
22.12.2020 21:55:37
1
9
Като игра за деца стана хаха.Секски тарикати не си признават.Е то и техния ред ще дойде вируси разни вечни хора няма
37.
Marinero
22.12.2020 21:37:08
2
8
Туйцък, онуйцък, барба ганьос си опече работата. Раята няма думата.
36.
Мм
22.12.2020 21:19:43
8
6
Браво сега Бойко ще ви го хакне отново ....
35.
Абе тъпаци!
22.12.2020 21:17:17
7
20
Кой да ви управлява вас бе селски тарикати и дървени философи!
Само да ви чете човек тъпизмите и разбира, че каквито сте вие, такава е и държавата и управниците и всичко ганьовско. Вие, ако сте големи капацитети, няма да ходите да бачкате за другите народи, а те ще идват да работят за вас бе цървули. Мааа ви прости гайди. Бойко такъв другия онакъв,ще му дойдело времето. Кое време бе цървули евани. Големи революционери, бунтовници,превратаджии, но в действителност шушумиги и малки лаещи помияри. Кога и кой застреляхте бе пу. ки изплашени. Фенове и жертви на Очи, Келовци, Чамурджиевци и корумпирани ченгета. Като ви бият, палят, слагат ви бомби, що не се вдигнахте, що не гръмнахте един изедник? Защото сте страхливо стадо и бързичко бягате в полицията, а после осъзнали, че и полицията е ганьовска(подкупна, кирумпирана и страхлива) почвате да плачете - "Ей за това хората бягат в чужбина!"
Ганьо евания, страхливия, оставил възрастните си роднини по селата да ги грабе, насилва, бие и убива мангу. Иначе същият посран герой щял да беси, стреля и незнам още какво и кой! Та Бойко, та ГЕРБаджии та на майка си чутката!
Довършвайте ракията и лягайте, и стига сте се филмирали, че сте най-болното стадо. Само филмаджии, играчи, разузнавачи, гангстери, а накрая рогоносци, шматки,чуткострадалци подигравани и разигравани от жените. Работят по чужбина като хамали, а си фантазират, че имали фирми и работници. Божеее Божеее, едно време се викаше "сиганска работа", а от 15 години вече е "българска работа".
34.
Едно и също
22.12.2020 20:40:10
2
12
Няма достатъчно данни за престъпление.
33.
И един мармот
22.12.2020 20:20:58
1
12
завиваше шоколада в станиол...
32.
кофти матрял
22.12.2020 20:02:43
1
13
Как да каже баце коя е като тя междувременно е изчезнала.
31.
много странно
22.12.2020 19:27:32
1
30
Как така не е установила дамата като Баце каза, че знае коя е ?
30.
Smith
22.12.2020 19:26:10
7
39
Амчи нали затуй Мутрата, Прасето и Доган си назначиха прокурор с каскет - да ги пази!
29.
sefte
22.12.2020 19:10:23
4
37
Това е римейк на скандала Ало Ваньо и тогава разследването установи, че записа е манипулиран, въпреки че баце обясняваше, че му се е обаждал и за какво му се е обаждал. То друго не може и да бъде,
28.
хехе, те чуждите служби знаят
22.12.2020 19:09:55
4
41
Как така снимките манипулирани, а Бойчето си призна и даже сподели, че една дама е вкарала всичко в дамската си чанта. Сигурно е пристигнала с шейната на Дядо Коледа, за да може да внесе всичко
27.
Циган
22.12.2020 19:06:05
1
22
Абе що не са разпитвали ББ както мене когато си признах над 110 % , а той не може да си спомни коя от харема е отражението на снимащия – жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса,.
26.
Димов
22.12.2020 18:48:52
12
9
Румбата си каза, Десито е снимала, веднага след...
25.
Димов
22.12.2020 18:46:07
11
12
Румбата го е снимал с дрона. Макар да чувам от негови колеги че е калпав пилот. Едва вдигал самолета
24.
AK47
22.12.2020 18:46:02
8
28
И ние така мислехме,даже бяхме сигурни....Изроди мръсни,продажни и поръчкови.....оставка и затвор...Гадове
23.
Румбата
22.12.2020 18:33:35
12
13
Всички знаем, че тва е менте, ама Бойко да каже за шкафчето...
22.
Майстора от ДС
22.12.2020 18:26:42
18
16
Такова активно мероприятие бе спретнал,а Гешев му го разкри като менте :)
Радев,бадева праща съпруги на близки приятели,да олабват жилата на Борисов,резултат нулев! И..банита е..бана, Радев пак на сухо :)
21.
Koko
22.12.2020 18:21:30
30
16
Записа се появи след като се разпърдяха с Божков.
Тъй,че не вярвам,че не са манипулирани.
Менте са сто на сто.
А,че Баце я е ошибал таз,е, тук съм сигурен ,че няма манипулация.
20.
До 17
22.12.2020 18:11:01
3
17
Шушляк, пали си таралясника и се прибирай у село да пасеш кокошки мършляк!!!
19.
бай Оня
22.12.2020 18:05:58
6
57
Ало, Прокуратурата, ами нали самия Бойко Борисов в интервю само преди седмица пред германско списание каза, че снимките са истински. Вие за Мата Хари не сте ли чували. Следете медиите бре, олигофрени.
18.
Арман Бабикян:
22.12.2020 18:02:23
8
49
ГЕРБ не са десница, а чиста болшевишка хунта, раздаваща на приближени ортаци.
17.
Муахахаха
22.12.2020 17:56:10
19
15
Шибах тази женица с роклята от клипа, но и отказах да е чукам в устето и тя направи фалшиви документи. Шибам педалчета смотани протестърчета тъпи с 1000 . Скачайте на самолета и да ви няма.
16.
Бат Бойко
22.12.2020 17:52:44
6
16
Хахаха местяяяя шибаняциии
15.
Смях
22.12.2020 17:49:22
10
56
Ако ще два часа филм да е с ББ пак ще кажат,че е манипулиран.Няма такъв кенеф като нашата съдебна система то това в бетер Путинова Русия хахахахах
14.
Тракийски
22.12.2020 17:48:54
35
37
Освен това Апелативна прокуратура и Специализирана прокуратура на 31.12.2020 г. ще излязат със специално празнично предаване, в което подробно ще разяснят как всеки запис, който Б.Б. се изцепва нещо е всъщност подправен.
Да се слави името му ! Да пребъде по магистралата на вечността. Само да внимава за участъка с дупки и онзи през който е ограничена скоростта.
13.
torbslan
22.12.2020 17:47:50
48
52
какво искате бре хора?
едната мафия да разследва другата?
няма как да стане...
12.
Do 11 Гарантирано от Хунтата...
22.12.2020 17:47:41
33
31
Мaкeдoнcкитe влacти ca рaзкрили някoи oт прecтъпнитe дaлaвeри нa Мутрaтa прeмиeр бoриcoф и ceгa гo изнудвaт, a тoй ce oткупувa oтнoвo нa нaш гръб нa и c нaшитe пaри!
11.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
22.12.2020 17:45:49
36
35
Република България ще дари част от всяка пратка ваксини срещу COVID-19, която e закупилa с Народни пари, директно от производителите, на Северна Македония.
10.
Народа на Бг.
22.12.2020 17:36:53
41
51
Долен, Крадлив, Мазен и Дебел Дебил...
9.
мислещ
22.12.2020 17:36:37
58
70
Егати държавата! Егати прокуратурата!
Тиквата си призна, че курвата е снимала, тия Гешевите слуги твърдят, че всичко е фалшиво!

Няма такава държава!
8.
кофти матрял
22.12.2020 17:36:10
58
66
Смях. Ама то едва ли някой е очаквал друго. Макар че и ББ и шефа на НСС потвърдиха за видеото, че е истинско, а щом видеото е истинско и снимките са...
Не заслужаваме да сме в Европа. Нямаме нито една институция, която да работи истински. Всичко е пунта Мара при нас.
7.
Мижи да те лАжем !
22.12.2020 17:35:22
47
57
Ааааааааааа ха ха ха ха ха !
'Начи , скивайте 'ся :
Те снимките били менте , само където Мата Хари била напълно автентична ! А как се е появила в спалната на Баце ли ? Ами мно'о просто :
Президента Радев отишъл в една железария и от там купил 10 метра сезал . Единия край на сезала увил около кръста на момата , а другия - директно вързал за дрона си. Оттам вече се сещате : докато охраната плющяла белота , Радев прецизно пуснал момата ТОЧНО през комина и право в спалнята на Наш Баце ! Тя пък за кепазе , взела, че направила снимки МЕНТЕ !
Пфу ! Язък за барутя !!!
6.
Добър ден!
22.12.2020 17:32:49
60
75
То само тъпаци и аутсайдери може да се вържат на тези ялови компромати. Но да не забравяме, че "червеният бардак" и отрочетата му олигарси Черепи, Баневци и др сволач, знаят умствения капацитет на електората си(нали те го грабиха и шибаха) и точно за такива овце са компроматите!
5.
BG
22.12.2020 17:29:44
42
43
Хахахаха
Хахахаха
Хахахаха
абе то все някога ще дойде видов ден.
4.
Бухахахаха
22.12.2020 17:23:43
64
38
Да това е брат му!!!
3.
????
22.12.2020 17:23:43
84
76
Баси тоя си призна че е вкарвал кур.а и тя го е курдисала пък прикриатурата го оневинява !!!! Басииии и пародията сме !!!! Заслужаваме си и ковид а и ваксините и всичко си заслужаваме !!!!
2.
Бат Дельо
22.12.2020 17:21:53
112
92
Бивол събраха пари и пратиха всичко на американска лаборатория която работи с федералният съд когато трябва да се анализират доказателства и потвърдиха, че всичко е автентично. Нали не очаквахте друго от гешевтурата?!
1.
Българин
22.12.2020 17:15:51
102
69
Абе тъпани, нали ако ви дадат оригиналните ща се постараете да ги "изгубите"...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори