×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трансексуалната Симона: Мога да стана най-красивата жена в България


09 Декември 2020, Сряда, 16:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тя се е родила като мъж, но днес вече е жена и се счита за изключително сексапилна

 

Симона Галинова е кандидат са титлата "Мис Плеймейт". Необичайното при нея е, че тя се е родила като мъж, но още на 16-годишна възраст усетила, че е различна и започнала да поготвя тялото си за смяна на пола. Днес е на 23 годин и е трансексуална жена, която счита себе си за изключително красива. Ето какво каза Симона пред сайта Лупа.бг.

- Здравейте, Симона! Вие сте първата в историята транссексуална жена, която ще се бори за победата в конкурса „Мис Плеймейт“. Какво ви мотивира да се запишете за участие?

- Титлата “Мис Плеймет” е признание за най-сексапилна жена в България, а това винаги ми е е допадала доста. Смятам, че имам всички качества за нея. Затова реших да се явя на кастинг.

- Как определяте шансовете си за първото място?

- Шансовете ми да спечеля са големи, но и другите момичета заслужават. Все пак - надявам се аз да спечеля.

- Какво ще направите ако спечелите?

- Победата ще ми помогне да докажа, че различните в България - такава като мен, могат да постигнат доста, особено в конкурс като “Мис Плеймейт”.

- Кога разбрахте, че сте мъж в тяло на жена?

- Още като дете го почувствах. От съвсем малка усещам себе си като жена.

- Как родителите ви приеха факта, че се усещате и искате да сте жена? Подкрепиха ли ви?

- Родителите ми винаги са ме подкрепяли. Приеха ме съвсем нормално, не са имали нищо против. Те просто искаха да бъда щастлива и наистина им благодаря.

- На колко години направихте интервенцията? Колко време трае подготовката преди операцията?

- Първо започнах с една доста дълга хормонална терапия. Разбира се - след консултация с лекар и под негов контрол. След което просто реших да се подложа и на операция за смяна на пола.

- Колко корекции бяха необходими за да постигнете резултата, който сте искали? Може ли да ни разкажете малко повече, защото у нас все още тези операции за смяна на пола не са толкова популярни?

- Както казах започнах с хормоните и с времето започнах да се фенимизирам доста. След което започнах с филърите, както и уголемяване на бюста, а накрая дойде и физическата смяна на пола. Възстановяването обаче е по-бавно.

- Защо избрахте Бразилия за интервенцията? Нямахте ли доверие на родните лекари?

- Моя позната (тя не е българка ) се беше подложила преди години и ми препоръча точно Бразилия. Послушах съвета ѝ и останах доволна.

- Приблизително колко пари излиза една такава смяна на пола?

- Доста.

- Изглеждате доста добре, но знам, че за поддръжката на една жена са необходими не малко време и средства. На вас какво ви коства?

- Много повече отколкото на една истинска жена.

- С какво се занимавате?

- За момента си стоя вкъщи и се пазя. Все пак сме в локдаун и спазвам мерките, които са наложени.

- Как минава един ваш ден?

- Минава спокойно с грижа и внимание към мен самата.

- Как се виждате след 10 години?

- Още по-добре изглеждаща и успяла Жена!


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Дре
10.12.2020 00:34:46
0
0
Ще има и кой да и прочиства буриита.
4.
Мис травестит
09.12.2020 18:19:18
0
4
Ами те всички в конкурса са травестити без Джулката
3.
боби
09.12.2020 17:02:34
1
3
Тоя се изявява като проститутка:
https://www.alo.bg/4256169
Така ще изглежда и Марешки след затвора!
2.
Брус Ли от Меден Рудник
09.12.2020 16:37:39
1
7
Айде боровата горичка и Салито и той с мене
1.
.,.,
09.12.2020 16:35:56
0
12
Никаква разлика няма в излъчването от "хайлайф" миндилите плеймеит, златки, жулиани и другите подобни травестити от ма'алата. аутсайдери
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори