×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Декември ще е изпълнен с вълшебни събития за тези 7 зодии


01 Декември 2020, Вторник, 12:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Нека видим кои са онези шастливци, които ще се потопят в чудесата на Нова година

Декември е месецът, в който чудесата се сбъдват! Най-съкровените ни желания се превръщат в реалност, заобиколени сме от любимите хора и преливаме от спокойствие, щастие и благодарност за всичко хубаво, което ни се е случило през изминалата година.

Но има няколко зодии, за които месецът ще бъде дори още по-специален! Декември ще бъде наистина вълшебен месец за седем знака на зодиака, защото за всеки от тях звездите са подготвили особени подаръци.

Затова нека видим кои са онези шастливци, които ще се потопят в чудесата на Нова година!

Не всеки от нас обича да излиза от топлия апартамент, когато навън е много студено. Но за някои знаци на зодиака това е просто необходимо, за да получат магическите дарове на звездите. Козирозите не трябва да стоят твърде дълго у дома – трябва да излизат по-често, да се срещат с нови хора. Именно сред тях ще намерят човека, който ще стане техен покровител през 2021 година.

През декември се отварят първите пързалки, можете да отидете на ски и след това да се стоплите с чаша горещ чай. Такава романтика ще се хареса на Раците, които толкова са отвикнали от зимата и все още лелеят спомените от лятото. Звездите казват: всичко с времето си, радвайте се на настоящето.

Много от нас отдавна са забравили какви традиции имаше в семейството преди Нова година. И някои знаци на зодиака ще трябва да си ги припомнят, за да изпитат истинската магия. Чудеса са подготвени за Лъвовете, които решат да прекарат повече време със семейството и близките си приятели. В тази атмосфера ще бъдете изпълнени с нови идеи, романтични мисли.

Време е Везните да спрат да бързат и да погледнат към близките си: може би им липсва вашето внимание и подкрепа. Като помагате на другите да почувстват топлина и доброта, ще получите много изненади от съдбата и ще го наречете чудо. Пригответе се!

Кой не обича да отваря подаръци? Разбира се, всеки иска да получи такава изненада в новогодишната нощ. Но някои знаци на зодиака ще получат магически шанс да намерят цяла торба с подаръци от Дядо Коледа. Не вярвате ли? Рибите ще видят това с очите си.

Напоследък сте скептични и се напрягате само при мисълта за промяна. Но през декември можете да се отпуснете, да се настроите да получавате такива подаръци, като: доверие, смелост, усърдие, енергия, решителност, самочувствие, бодрост и радост. Скорпионите ще имат шанса да получат мечтаната работа, но не всеки от тях ще се съгласи да смени местожителството си. Знайте едно: магията на декември е способна на всичко! А на какво сте способни вие?

Има още един знак на зодиака, който ще усети магията на новогодишната суматоха. Това са Близнаци. Звездите са подготвили за вас прекрасни изненади под формата на финансова стабилност и голямо поощрение. Но не забравяйте как следва да се отпуснете и да си починете с цялото семейство: украсете коледното дърво, пригответе коронните си ястия, разходете се из зимния град и се потопете в красотата на празниците.

Източник: Една.бг


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори