×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феновете на „Нефтохимик” оставиха акциите за Анелия Златкова


Феновете на „Нефтохимик” оставиха акциите за Анелия Златкова
Николай Тодоров от името на феновете ще се откаже от акциите на Нефтохимик, които ще преминат в ръцете на Анелия Златкова
14 Ноември 2020, Събота, 21:46 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Ако все още желае бизнесдамата може да придобие 100 % от клуба до дни

 

Феновете на „Нефтохимик” се отказаха от възможността да приемат акциите на клуба. Това се случи тази вечер на Общото събрание на СНЦ „Нефтохимик Бургас 1962”.

Фенската общност прецени, че предвид ситуацията е по-добре клубът да премине в ръцете на бизнесдамата Анелия Златкова, която поне доскоро бе единственият, проявил желание да поеме управлението.

Златкова първоначално искаше мажоритарния пакет, но впоследствие подчерта, че желае 25 % от акциите и участие в Съвета на директорите.

Не е ясно дали все още има желание да поеме „зелените” и дали ще приеме да стане едноличен собственик, тъй като в последния месец и половина и Община Бургас и Павел Бошнаков предприеха процедура по безвъзмездното даряване на собствеността си в клуба.

На днешното общо събрание на СНЦ-то с временен мандат бе избран Николай Тодоров, който ще продължи да представлява сдружението в следващите 6 месеца.

 

 


В категории: Спорт


29
Коментара по темата
29.
Нафта
18.11.2020 21:00:05
0
7
Егати,станахме за смях пред всички.ама с такова ръководството като досегашните няма друго кво да стане.просто трябва такива като Николайчо,Джамбазов и Бошнаков да са далече от клуба.разни шарани ще на базикат .ние си ги псуваме,ама те си нареждат всичко леко по-леко.феновте им заедно с ръководството си правят всичко явно заедно и си вървят по пътя .ние обаче с такива схемаджии се набутахме че края ни се вижда.не стъпвам от една година на стадиона и няма да стъпя докато подобни елементи са в управлението като тия заедно с рунчевци,георгиевци,маринчевци и всякакви кукли на конци
28.
Зизи
18.11.2020 08:34:18
0
6
Да, много тъжно. Трябва да призная, че си прав. Вчера след обяд в Славейков, видях един от СНЦ на Нафтата и го питам що ги правят тези глупости и кого лъжат.
и той най бесрамно ми вика, че аз съм бил семкаджия и като не съм плащал членски внос да не съм се обаждал, пък това с акциите било маневра защото дълговете никой не можел да ги покрие, а и не искали. Сега пак трябвало да фалира клуба и да почнем на ново за да ги изиграем всички и най вече футболистите и треньорите дето имали да взимат.
Значи всички са наясно и плетат схемата и му рекох че са предатели.
Ей това е българина днес , дай да се налапаме а после майната му на всичко.
27.
До 25
17.11.2020 23:01:46
0
9
Ми на феновете на Черноморец помагат с издръжката на Черноморец,а нефтохимик издържа феновете си...т.е. плащат им заплати да бъдат техни фенове. Едните в случея сините дават пари за развитието и съществуването на клубът си,а другите в случея зИленитИ взимат пари от клубът си под формата на заплата и други. Да даваме ли примери,а? Та незнам кой е дъното,то се вижда кой е дъното. Да си прехвърлят акциите и да не ги искат. Що бе "фенове" що не искате акциите бе? Що бягате от тях нали са си ваши? Отговорете поне на този въпрос,защо върнахте акциите? Ние всички знаем защо,но излезте и кажете,защо.
А дъното беше,когато един зелен" фен" саботира протеста на едни други зелени фенове, и от критик на клуба станал вътрешен човек...разбира се че за пари. Та розово пиленце не се опитвай да разсъждаваш кой бил дъното,защото сте ос*ани до ушите и се давите...
Та и аз дати отправя един поздрав в твоя стил: мама ви нагла шалврска платена...
26.
До 25
17.11.2020 21:16:17
0
6
Такива истински, които го обичат, или за теб трябва да си безмозъчен, напомпан във фитнеса с бръсната глава и задължително грозна татуировка, за да си фен? Кажи сега кой ги издържа? Кажи и ние да поплачем. Само да не кажеш Общината, че тогава ще се смеем.
25.
До 20
17.11.2020 20:35:53
7
1
Незнам Ники или Мики ама чета и плача какъв си тъп и безочлив. Какви фенове издържат шарана бе хахаха. Ей вие сте наистина дъното на дъното мама ви нагла.
24.
Ss
17.11.2020 17:26:51
1
4
До Зизи
Добре,пишеш за хапане,делене,обединение и за едно време. Това делене и хапане започна от розово-зИленитИ от Нафтекс към сините. Реално погледнато е така,те започнаха първи с тези неща. Постоянно се опитват да си мерят малките...и провокират и правят мизерии. И всичко това безпричинно,щото явно е модерно и незнам на кого се доказват. Въобще във някакъв филм са,и им се втълпява,че са безнаказани и явно са такива,щото никога не излизат виновни,слушалки явни.
Все някой им е виновен за техните нещастия,все някой друг им е виновен и този някой е Черноморец. Каквото и гадно да им се случи,акулите са им виновни,закриват се сами,изпадат,нямат фенове,Черноморец е виновен и така възпитават "фенчетата" си. И тъпото е,че това идва и от ръководството им,също и те имат заслуга за фалшиво насаждане на омраза към градския клуб Черноморец.
Черноморец ли им е виновен,че Порточанов подари Нафтекс на Събев? Черноморец ли е виновен за всичките им спънки? Просто години на ред така са учени,че Черноморец е големия враг и е виновен за всичко. Те така се подържат живи,това ги обединява да търсят враг на който да препишат всичките си проблеми. Техните "фенове" които са и ръководители взимат заплата от клуба,точат кинти,фалираха сУмати клубове,те сами се унищожават,но прехвърлят вината към Черноморец и всичко е точно. Видиш ли те Черноморец са виновни,че техните си хора ги закриват.
Пишеш за млади момчета. Тези млади момчета( с оскубани вежди) сигурно не знаят,че 2002-3 година Порточанов искаше да открадне стадион Черноморец от Дражев,и ходихме на протест да защитим стадиона от Портоса. Тогава къде бяха "феновете" на Нафтекс ,да протестираме заедно,нали са радетели за стадионите и незнам си кво. А да бяха заети да лепят предизборни плакати на Портоса за кметските избори тогава. Но паметта им е къса или изберателна,а се га се правят на чиста монета. Но това него знаят малките мазути,щото някои от тях не са били родени, а други са ходили прави под масата, а сега много лаят за кражби и незнам си какво още измислени мантри.
И за едно време,да нямаше делене,феновете на Черноморец създадохме агитката на нефтохимик/Нафтекс,първите фенове на нефтохимик и агитката им е от фенове на Черноморец. Сега старите им са "шарани" всички ги знаем кои са,даже се имат на снимки със сини фланелки и шалчета. После Нафтекс за сметка на Черноморец се лансираше с държавни пари, а Черноморец се унищожаваше по долните групи така се захраниха с фенове. Нафтекс беше мода,бяха нещо като Лудогорец сега,всички ги знаем тези неща...
И кво обединение с тези утайки,които чакат удобен момент да ти забият нож в гърба. Тези които палеха помещенията на стадион Лазур с риск за живота и здравето на работещите там от сервизните помещения. Тези които бият жени малки деца? Тези които откраднаха паното за 100 годишнината на Черноморец от стадиона по тъмно ,като цигани? И обвениха фенове на Берое,че да го откраднали.Тези който работят и подливат вода постоянно срещу Черноморец. Не благодаря да си се оправят сами, нали са много силни и милиони фенки.
Още много може да се каже... Темата е за смешните им акции,които не ги искат,щото са некадърни, не могат да се оправят сами. Това е темата. А някой розово-зИлен веднага пак почна да пише за шарани,марани и незнам си кво не по темата,ей това е пак отклоняват темата и търсят проблеми там където го няма. Това им е политиката на тях и за това им излиза всичко това през носа...
23.
Зизи
17.11.2020 12:26:26
2
3
Аве хора, чета ви глупостите и не мога да повярвам колко сте елементарни.
Защо се хапете, помежду си?
Какво делите? То нищо не остана.
Във Бургас( град с 300 000 жители) по мачове ходят всичко 500 човека, и на двата отбора, повечето от които старци и роднини на играчите. Всички които ходим се знаем по физионамия.
Това е. Интереса загива заедно с отборите.
Едни и същи мутри провалиха и двата отбора. Кой даде Черноморец на Дражев? Ами същите, които дадоха Нефтохимик на Събев, а накрая Събев унищожи и ограби и двата отбора.
Нямаме стадиони, нямаме школи, няма и пари. Тотална разруха.
Когатто единия отбор го фалират, другия го напомпват леко за да мълчат неговите поддръжници, после обратното. Накрая всички губим.
Вие сигурно сте млади момчета и не помните, но някога в бургас нямаше разделение на запалянковците. Черноморец бяха в А група и в събота бяхме в акациите, Нафтата беше в Б група и в неделя всички бяхме и на техния мач. Отборите бяха обичани.
После хората станаха зли и всичко тръгна надолу.
Ако не се обединим няма прокопсия.
Не да се слеят отборите, а всички, които обичат футбола да застанем заедно срещу гангстерите-крадци.
Вразумете се докато е време. След десет години няма да има кой да ходи на мач.
22.
Зизи
17.11.2020 12:26:18
4
0
Аве хора, чета ви глупостите и не мога да повярвам колко сте елементарни.
Защо се хапете, помежду си?
Какво делите? То нищо не остана.
Във Бургас( град с 300 000 жители) по мачове ходят всичко 500 човека, и на двата отбора, повечето от които старци и роднини на играчите. Всички които ходим се знаем по физионамия.
Това е. Интереса загива заедно с отборите.
Едни и същи мутри провалиха и двата отбора. Кой даде Черноморец на Дражев? Ами същите, които дадоха Нефтохимик на Събев, а накрая Събев унищожи и ограби и двата отбора.
Нямаме стадиони, нямаме школи, няма и пари. Тотална разруха.
Когатто единия отбор го фалират, другия го напомпват леко за да мълчат неговите поддръжници, после обратното. Накрая всички губим.
Вие сигурно сте млади момчета и не помните, но някога в бургас нямаше разделение на запалянковците. Черноморец бяха в А група и в събота бяхме в акациите, Нафтата беше в Б група и в неделя всички бяхме и на техния мач. Отборите бяха обичани.
После хората станаха зли и всичко тръгна надолу.
Ако не се обединим няма прокопсия.
Не да се слеят отборите, а всички, които обичат футбола да застанем заедно срещу гангстерите-крадци.
Вразумете се докато е време. След десет години няма да има кой да ходи на мач.
21.
Ss
16.11.2020 19:00:52
1
8
До 19
ПЪРВО: Какви фенове,какви 5 лв. е чалма розова? Не те знам николай стоянов с оскубаните вежди и нежното гласче ли си или някоя друга панелна чалга принцеса, а ма къде са ви фенките??? Ако имахте някви фенки нямаше да сте в това положение. Нали лъгахте кмета, че всеки мач ще бъдете минимум по 10 000, къде са тези 10 000 фенки? Ако имахте фенове щяхте да си спасите поредното менте клубче,а не да ревете постоянно за пари и да се навеждате на всеки и всички. Къде са ви феновете,защо не помогнат,а чакат на готово някой да ги оправи. 20 паляка сте, половината платени,наредени за заплата от клуба. Пример манолчо заплатаджията. Това ли вие фенството да взимате заплата от клуба и да си саботирате измислините протести ,да не ходите на мач от страх- пример мача ви в Созопол със Спартак
ВТОРО: Какъв път? Какъв път сте извървяли от окръжните? Кой път- когато Атлетик 2007 си смени името на нефтохимик и тръгнахте от "В" група, където и това отборче го закрихте. Или когато Мастер/ ФК.Бургас си смени името на нефтохимик и кацнахте директно във втора лига. Егати пародията на фенове сте,да не може да изкарате "Б" окръжна и да припознаете чужд клуб в син син цвят за ваш. Свалихте гащи и се наведохте...фалшиви сте
ТРЕТО: Кво стана е СНЦ то,нали бяхте големите фенове? Нали бяхте непримирими,а? Що не взехте акциите бе? Нали сте милиони фенки? Нали не искахте да давате на Златкова и гонихте Тодоров,а пак до тях стигнахте. Що така е "фенове"? Пародия сте на фенове,смешни и жалки сте. Това говори,че сте безпомощни и без идеини, без превърженици,който да помогнат, нагаждачи сте с финансов интерес.
ЧЕТВЪРТО: Все Черноморец ви е в човките, разбираемо все пак Черноморец е отбора на града и винаги предизвиква интерес. Темата на статията е за това,че пак се наведохте и не взехте акциите.
ПЕТО: Стадионът ни може да е бил станал джунгла,но си го стегнахме сами и го поддържаме за разлика от вас.
Черноморец може да е средняк, но си е бургаския отбор на 101 години създаден от старите бургазлии в Бургас, а не от комунягите на няква си строителна площадка извън Бургас. Черноморец е отбора на Бургас и бургазлии и винаги ще бъде обичан и подкрепян независимо дали е средняк или изпадащ или шампион,независимо къде играе...Черноморец не беше оставен от своите фенове да потъне и не ревът като вас,а са запретнали ръкави и действат... Та не бери грижа за Черноморец, защото е отбор с фенове,а отбор с фенове не се затрива...
ШЕСТО: кво сте мачкали бе хахахаха,можеш да мачкаш само на майкати зИленитИ шалвари
20.
До Ники Стоянов
16.11.2020 13:08:46
1
11
Пич ти не разбра ли, че с тая мантра само лапета 3 клас вече връзваш да ти вярват. Кога си извървяхте пътя бе каун? Общината не е дала и лев за Черноморец по времето на Балъков, а това, че не си е следила съдружника си е нейна вина. Вие какви пък успехи имате. 1 набита жена и детето и. Толкова. Онова второ място в години на мутри никой не ви го брои, а в годините на истинския футбол преди 90 год. не знаехте дали топката е кръгла. Я бягай брадата да ти даде последната заплата, че ще изгориш. Фенове имали. Трима сте повече не се мяркат. Като сте толкова съберете някой лев де. Шарани, марани ама фенове издържат клуба вече 5 год. Вие за толкова 3 пъти фалирахте.
19.
До шаран номер 7
16.11.2020 10:39:31
9
1
На майка ти междукрачието охлюв вмирисан от езеро Вая.
Нефтохимик когато започна от окръжните и си извървя пътя вие още ядохте кебапчета с мазни пръстчета на ложата в комплекс Лазур а стадиона ви беше станал джунгла. Загробихте общината не с 3 а с 53 милиона седнал морал да ми чете? Ей за това ще ви мачкаме цял живот защото сте нагли, безочливи и нямаъе реална представа и самооценка. Черноморец е един средняк в цялата си история дори по времето на Краси помака Великотърновския. Ще си останете завинаги в миманса защото нямате привърженици, нямате нищо. Грижа за Нефтохимик не берете, отбор с фенове не умира.
18.
Кавал Кунчев
15.11.2020 19:47:30
0
9
ЗАКРИВАЙ!
17.
Кавал Кунчев
15.11.2020 19:47:27
0
9
ЗАКРИВАЙ!
16.
Б
15.11.2020 18:35:00
1
7
Хора някой знае ли каква точно е играта на тази златкова и защо иска клуба. Да не ни закрият пак
15.
*********
15.11.2020 16:47:22
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Нафта
15.11.2020 13:08:01
3
20
За пореден път го пиша!докато Тодоров, Джамбазов и Бошнаков имат нещо общо с клуба такова ще ни е положението.тия трябва да са далече от отбора.трябват но хора със сърце за нафтата,а не сребролюбци търсещи изгода.подиграваме се на шарана,ама те си работят тихо и са сто пъти по добре от нас.
13.
AL Quds
15.11.2020 12:23:31
1
0
מהו הפרט הטליבני הזה
12.
Рамзи
15.11.2020 10:18:45
1
14
Това СНЦ е пълен ташак.
11.
Малкия Бошнаков
15.11.2020 09:32:38
1
22
2021 започва новия програмен период спокойно нефтокомици пак, ще дам някой лев, ако поема поръчките. И г-жа Златкова на това разчита. Дано прокуратората не ни погне.
10.
Аре алео
15.11.2020 08:43:48
1
12
От тук нататък само задължения ще се трупат.Няма кой да извади 700к накуп без да има далавера от това.Бошнаков ще извади някой лев ,но не както преди,защото санирането няма да е същото.Единствените ,които могат да са спонсори са Лукойл и пристанището,но те не дават пари за футбол или поне за бургаския.Ако ще се търсят пари да е от няколко места с по малки суми,но да са редовни.Лошото е че много са на хранилка и забравят бързо каква е идеята
9.
Монев
15.11.2020 05:53:09
1
31
И каква стана тя?
Уж СНЦ-то се беше разграничило от Тодоров, а сега е преизбран?
Уж нямахме доверие на Златкова, а акциите отиват при нея?
Питам се, иска ли някой,изобщо, този отбор да съществува?
8.
Бургазлия до 6
14.11.2020 23:53:55
4
23
О неразумни ми човече.га яде кифтета ни рива.ай ся в тинята,където ви е мястото.кой ви е виновен.пак ли акулите.
7.
до 6
14.11.2020 23:21:05
6
32
Мазен розовелко. Че кой ви направи задълженията бе крайградски ? Всичко ви беше даром. Мислиш по типичния за зеления гьонсурат начин. Защо не си поехте пътя през СНЦ-то в Б областна група и малко по малко да си извървите пътя, както впрочем го направи по-истинския отбор в града. Вие се сливахте, фалирахте, пребоядисвахте за да си изпльокате голите шкембета в А група, където ви биеха кой където ви хване. С 3 000 000 бюджет и треньори от кол и въже си направихте задълженията. Спаси ви обшината и Бошнаков, но днес и те ви разкриха. Всеки бяга от вас като дявол от тамян. Така че като сте немощни ще си траете Златкова. Само приказките ви големи.
6.
До #4
14.11.2020 23:00:40
28
10
Вземи ти клуб със 700К задължения бе мистър! Много е лесно да пишеш! Феновете не се оправяли сами... То хората с бизнеси не могат да се оправят ,той иска феновете да издържат отбора! Типичната проста цаца!
5.
Динята
14.11.2020 22:59:19
2
24
Вън Тодоров и Бошнаков.
4.
аз
14.11.2020 22:52:00
3
31
Че как иначе. Точно тези фенове никога, ама никога не са се оправяли сами и никога няма да се оправят сами. Свикнали са само да получават. Типично за новите "граждани" на Бургас.
3.
*********
14.11.2020 22:18:50
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Бошнаков
14.11.2020 22:00:44
3
27
Искам санирването да мине пак през мен и ще да пари на нафтата.нафта оле
1.
Коли
14.11.2020 21:59:10
7
20
Леке Анелия измамничката с Венци ще държат футбола в Бургас.боже мили та те са измамници и дължат пари на целия град.Венци е пионка.Анелия е урод.николай Димитров пък думи нямам.кмете намеси се.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори