×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

153 нови случая на COVID-19 в Бургаско, Несебър с ръст на заразените


153 нови случая на COVID-19 в Бургаско, Несебър с ръст на заразените
Поредната линейка излиза от ковид отделението на УМБАЛ-Бургас, за да докара нови пациенти
11 Ноември 2020, Сряда, 15:20 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Двама са починалите пациенти

153 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Бургаска област, сочи справка в ежедневния бюлетин на РЗИ. 

Най-много заразени има в община Бургас – 92. Несебър пък отчита ръст на болните. През вчерашния ден в морската община са регистрирани 18 нови случая. Това прави с 10 повече болни в сравнение със статистиката от понеделник, когато новите случаи бяха 8. В общините Айтос, Руен и Поморие заразените са по 8 души, в Карнобат – 5, Камено – 4, по 3-ма души са регистрирани в Созопол, Средец и Сунгурларе, Приморско – един случай, а в Царево и Малко Търново няма заразени.

От новите случаи седем души са хоспитализирани, всички останали са на лечение в домашни условия. В тежко състояние в реанимация са трима пациенти. Сред заразените отново има и медицинки лица – 7, учителите са петима, от които четирима са в община Бургас, а един в община Несебър. Двама са заразените през последното денонощие с COVID-19 ученици. Един клас е поставен под карантина. 

През вчерашния ден битката с болестта са загубили двама пациенти, става ясно бюлетина на РЗИ. Така общият брой на починалите с коронавирус става 71.  

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 от началото на пандемията към момента са 3424. Излекувани са 1102 души. Хоспитализирани общо 233 пациенти. На домашно лечение са 2018 лица.


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
11
Коментара по темата
11.
карнобатлия
12.11.2020 22:52:41
0
1
Господи! Борим се с КОВИД19?!
Тази вечер в Карнобат, Савой клуб се вихри сватба на уязвима група от обществото ни!!!
Хора за които ние раздаваме социални помощи-нашите пари.
112 -препраща към полицията в Карнобат-задънена улица;
ОД на МВР Бургас -ще се свържат с колегите си в Карнобат-отново 9-та глуха;
МВР-Карнобат -на 100метра от ресторанта, но не виждат и не чуват, крият се като мишки;
Протест на полицаите за 30% увеличение, защото са на първа линия???
Може, но не и тези в Карнобат-срам и позор, щом не могат да се опълчат, за да изпълнят все по-затегнатите "изисквания" на борбата с вируса;
Все по-близко е деня, в който полицай ще яде пердах от някой "уязвим" и ще се предаде на милостта му, а те нямат...
10.
До 1
11.11.2020 23:42:50
0
1
Ще ти кажа от къде идва разминаването - крият реалните бройки на заразените.
Ето ти пример - отивам при личния си лекар за рецепта преди 10-тина дни. Той ми казва, че току-що е получил и-мейл от РЗИ за 3 положителни PCR-а на трима негови пациенти. На другия ден в бюлетина на РЗИ има 1 заразен от нашата община. На по-следващия - пак 1.
9.
бат ти
11.11.2020 19:16:43
0
6
"Ресторант в Поморие повдига духа на местните и гостите на града със страхотно гръцко парти" - Поредната статия (реклама)
без възможност за коментари.Пандемия едно друго .....няма..Андрешковци
8.
Браво кмете
11.11.2020 17:56:38
4
3
Оставаше в община Павликени да има повече заразени естествено че Бургас ще е на първо място лято туристите да не бяха в село Копринка на почивка ,благодарим ти
7.
х до 5
11.11.2020 17:29:28
1
4
А, да, и това "учаВстват" ще го приема великодушно за техническа грешка.
6.
х до 5
11.11.2020 17:27:54
0
8
Изобщо не може да става дума за сравнение. Качеството на основното, средното и дори полувисшето образование преди 40 години и сегашното са несъпоставими, в полза на първите. Не злобейте срещу по-възрастните, защото вие вървите по техните стъпки и ще сте след време на тяхното място. Освен това какви обосновани претенции може да имате едва след три години стаж, та вие сте още на два понеделника по всички критерии за опит.
5.
...
11.11.2020 17:00:25
3
2
Статистиката в образованието е не по-малко интересна от тая в здравеопазването.
Примерно старши учител с тригодишен учителски стаж след 6-годишно обучение и дипломиране по специалността няма, но старши учител с полу-висше с почти 40годишен стаж има колкото си искате. И тия образовани възпитатели над 60годишна възраст учавстват и в преброяване на населението и сградите и в избирателните комисии и къде ли не!
4.
До 3
11.11.2020 16:19:24
15
12
То и олигофренията на такива като теб,където всяка сутрин им броят чувалите от НОЩ е много по-заразна от любимият ви “страшен и нечуван”ковид,от който “мрете” по няколко пъти на ден с всеки брифинг и новинарска емисия!
3.
До2
11.11.2020 16:12:59
9
18
Щото короната е заразна Тъпак, кво неправилно храна я млъкни и не се обаждай малоумник
2.
Ковид циркаджии!
11.11.2020 15:56:30
14
8
На година в БГ умират около 30 хил. човека от причини,свързани с неправилно хранене,за тях що не направите щаб?Пари не дават нали?Защо хората спряха да умират от всички познати до сега болести?
1.
гражданин Бургас
11.11.2020 15:30:49
3
9
От дълго време следя статистиката на РЗИ Бургас и ме смущава постоянно факта,че с хоспитализираните и починалите спрямо предния ден има несъответствия и никой не обяснява откъде идва това!
Флагман проверете данните и поискайте разяснения!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори