×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова жертва на COVID-19 в Бургас, още двама заразени са в тежко състояние


Нова жертва на COVID-19 в Бургас, още двама заразени са в тежко състояние
За последното денонощие в областта са регистрирани 77 нови случая
21 Октомври 2020, Сряда, 11:16 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимката е илюстративна

С диагноза коронавирусна инфекция са 10 медицински лица, 7 учители и 4 ученици

Коронавирусът взе нова жертва в Бургас. Още един пациент е починал в областта през последните 24 часа, става ясно от статистиката на Регионалната здравна служба в Бургас. За последното денонощие са регистрирани 77 нови случая, най-много са в самия областен център (40), следван от Несебър (12), Айтос (7), Поморие (5), Средец, Камено, Созопол и Руен – по 2. 

Лошата новина е, че двама пациенти са в реанимация в тежко състояние и в следващите часове лекари ще се борят за живота им. Справката на РЗИ-Бургас показва, че сред заразените има десет медицински лица, от които четири рехабилитатори, три медицински сестри, двама фармацевти и един лекар. С COVID-19 са и 7 учители, всички от които от община Бургас, както и 4 ученици – двама от Бургас, двама от Айтос. 

Хоспитализирани към снощи в региона в различните COVID-19 отделения са 97 пациенти.
 


В категории: COVID-19


14
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
14
Коментара по темата
14.
1
21.10.2020 16:40:52
0
2
вируса е само по телевизията училищата детските градини домовете за болни, но не и в банките моловете дискотеките хипермаркетите да не говорим за протестите.. че то толкова народ на едно място в продължение на 2 месеца( третия беше слабо посещаван) щяхме верно да ИЗМРЕМ ЯКО АКО ГО ИМАШЕ ВЕЛИКИЯ СМЪРТОНОСЕН СИЛНОЗАРАЗЕН КОВИД КОЙТО УМИРА СЛЕД КАТО ТЕ ВИДИ ЧЕ СИ С МАСКА И СИ СИ ИЗМИЛ РЪЦЕТЕ!!!
13.
Ивайло до 11
21.10.2020 15:02:42
0
5
Всички тези изброени държава са мнооого преди нас икономически.
Какво правят хората,които останат без работа след затварянето на всичко?Как ще преживеят?Ще избутат вируса за 1 година или 2,но после с няколко хиляди заеми,които да връщат на банки.И тогава се започва с други кризи.И самоубийства.
Много е лесно да казваме "Затваряй",но ако ние сме от страната на тези,които ще останат без работа и доходи дали така ще искаме да затваряме?

Относно болните и кашлящите по улиците...на Запад всеки родител МОЖЕ сам да излезе в болничен за седмица за да лекува я себе си,я децата си,със само едно позвъняване на шефовете си без дори да посетят личните си лекари.Това дали е възможно в Бг...нека си погледнем в паницата и стига сме се строявали по Запада или Изтока.

Ганьо не вярва,защото при 50 заразени на ден махаха пейки в парковете,а сега нищо.Просто мерките са неодакватни на ситуациите.

А НОЩ с какво по-точно помогнаха...пак си има вярващи или не.Само едни грозни статистики...грозни...дори на Великден...това беше грозно.
Който иска да носи маски,който се прави на смел да не носи...

А относно ваксините...всичко е догадки.Сега казват,че 2022 ще я открият...А как да доживеем дотогава?Затворени?

Както много неща в живота истината за всичко това ще остане дълбоко скрита.

П.с.за 2019 Китай отчита спад в икономиката за 1ви път от много гждини,а за първите 6 месеца на 2020 над 5% растеж...как става това???
12.
ДО ЧИКАГО И ОТЗАД
21.10.2020 14:53:44
2
17
В България ако се грижиш за здравето си - си страхливец и параноик, ако отидеш на лекар - си женчо, ско носиш маска и да пазиш другите - си олигофрен и заблуден. Ако не пиеш алкохол - си тъпак.
Добрите и честни хора - са шматки и будали, мълчаливите и кротките са страхливи и прости, лошите са герои, наглите и нахалните са решителни и смели, крадците са тарикати, лъжците и измамниците са умни и успели. Един народ в който културата, манталитета и разбирания са наобратно, наопаки, с краката нагоре. Жалко.
11.
ДО ЧИКАГО И ОТЗАД
21.10.2020 14:20:42
10
25
Италия, Франция, Испания, Чехия, Австрия, всички са в извънредно положение, затавярят магазини, молове, ще работят само аптеките и маркетите. Декларация за пътуване, вечерен час.
Само Ганьо типично по селски и български се смееше на Мутафчийски и на нашия щаб които даваха съвети. Само Ганьо не вярва в съществуването на вируси. И че на всеки 20-30 години излиза нов вирус който погубва десетки и стотици милиони и така докато му открият лекарство или ваксина.
Ганьо обича да използва понятието "обикновен грип", Еххх Ганьо Ганьо...през 1958 г. същия този грип който наричаш обикновен е погубил стотици милиони хора, след 60 години и при наличието на лекарство е много лесно да се дават оценки кое е обкновено и кое не е. Добре че учените тогава са му хванали цаката в следващите няколко години и са разразботили лекарство и ваксина, иначе ако не бяха го направили, щяхме да сме хвърлили топ отдавна и нямаше до доживеем и до коронавируса.
Трябва незабавно да се въведе някакъв час в училище, за да може българина да се ограмоти относно тези неща. Ходят сополиви и кашлящи по улиците, никаква здравна култура, никакво понятие за нищо...в чужбина отидеш ли с хрема на работа сред колеги, направо ще те изгонят.
10.
Бай Ставри
21.10.2020 13:11:59
1
11
Както гледам досега трима неграмотници са ми дали "минус" , да видим колко още ще съберем до довечера...
9.
Бай ставри
21.10.2020 12:33:49
9
10
От кога фармацевт се пише с "Ф" накрая?
8.
ккккккк
21.10.2020 12:22:27
8
12
абе малоумници от флегман - на първия коментар, като му сложиш един "минус", му качва веднага 5 "плюса"! Що за малоумие е това?!
7.
2244
21.10.2020 11:58:06
10
60
Когато ген.Мутафчийски каза,че „яко ще се мре“ голяма част от населението ревна,че ги плашил,че вируса не бил толкова опасен и го оплюха.
А сега добре дошли в реалността,за която се говореше още месец март.Може да има хиляди легла ,но няма да има медици за да лекуват.
Като в Италия.
6.
До стинкаджиите и слугите
21.10.2020 11:57:32
5
9
Отрицателен е и резултатът от теста ми за коронавирус, направен вчера след завръщането ми от Талин. Отрицателният резултат от теста е потвърден от Националната референтна лаборатория. Това е вторият ми отрицателен тест за коронавирус в рамките на два поредни дни и трети в рамките на седмица.
5.
Трол
21.10.2020 11:57:11
2
43
Докато имаше по 0 заразени дневно в Бургас, кметът всеки ден даваше брифинг. Сега къде се скри? Включва се от фестивал на фестивал или друго обществено събитие, на което се събират много хора без оглед на утежнената ситуация. Кораба пое рязко в друга посока, до къде ли ще ни заведе?
4.
Няма ред
21.10.2020 11:49:48
4
42
И стига с лъжите за частните болници.... Те са само за кмета и ко. Затворете училищата, кръчмите и молове те. Те не са икономика. Идиоти
3.
*********
21.10.2020 11:44:33
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
BB garanted
21.10.2020 11:38:26
2
16
Адски си прав
1.
°
21.10.2020 11:32:26
18
81
Неадекватните мерки на правителството показват само желание да се увеличи кризата и истерията с COVID, а не да се намали. Оставят хиляди да се сеят един на друг по стадиони, барове, дискотеки и бардаци с проститутки без маски и без дистанция, а ни задължават да носим маски в парковете и в планината! Що за малоумщина? Или скрита цел някой да ни вкара в турболентна криза, да хвърли лекари и пациенти в огъня и да се прави на "спасител" тамън преди изборите? Има поне милион -два простовати наши сънародници, които ще се хванат на тази въдица, да си знаете. Поне два милиона шарана у нас кълват на гола кука и не случайно напоследък джипката ги обикаля по-отблизо и ги захлебва леко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори