×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът Румен Радев и вицепремиерът Красимир Каракачанов ще бъдат поставени под карантина


Президентът Румен Радев и вицепремиерът Красимир Каракачанов ще бъдат поставени под карантина
Шефът на ВВС ген. Димитър Петров е заразен с коронавирус, а държавният глава и вицепремиерът са сред контактните лица
20 Октомври 2020, Вторник, 17:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Това обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов

Президентът Румен Радев е контактувал с шефа на ВВС ген. Димитър Петров и ще бъде поставен под карантина при завръщането си от Талин. Това каза здравният министър проф. Костадин Ангелов на брифинг в Ловеч, където съобщи и новата мярка срещу разпространението на коронавируса – задължителното носене на маски на открито от този четвъртък.

Припомняме, че посещението на държавния глава Румен Радев в Естония, което трябваше да започне официално днес, след като вчера участва в инициативата "Три морета" в столицата Талин, бе отложено, защото в последния момент е станало ясно, че е контактувал със заразен с коронавируса. Новината съобщи във фейсбук президентът на Естония Керсти Калюлайд.

Мистерия с коронавирус и изолация на президента Радев в Естония

„Президентът Румен Радев е български гражданин с равни права като всички. Като такъв към него ще бъдат приложени нормативните разпоредби, каквито са към момента. В петък той е бил в контакт с ген. Димитър Петров, а на 18-ти генералът е дал позитивен резултат на тест за коронавирус. Знаем, че президентът е бил уведомен от началника на отбраната ген. Евтимов, че ген. Петров е заразен. Какво се е случило оттам нататък, не мога да кажа, но мерките са еднакви за всички", заяви здравният министър.

С пристигането си в България той се счита за контактно лице, ще бъде поставен под карантина, ще му бъде предложен PCR тест на летището, на екипажа също, обясни още проф. Ангелов. Освен държавния глава под карантина е и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. 

"Министър Каракачанов се е самоизолирал в деня, в който е разбрал, че е бил контактен с положителен на коронавирус, именно в неделя", допълни министърът на здравеопазването.


В категории: COVID-19


15
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
15
Коментара по темата
15.
иво
21.10.2020 00:29:25
3
23
Какво активно мероприятие тоя пак се опитва да ни прави на балами Знаеш че са ти казали за шефа на ВВС и с когото са те снимали че е заразен знаеш че отиваш на среща с президент премиер на държава с полска делегация и решаваш че ти няма нищо и водиш Деса на екскурзия Между другото теста който показа на летището е правен в Естония от техните здравни власти хората са се уплашили ама в този момент може само да заразява без да има симптоми От много близка лекарка в ковид отделение знам че нещо почва да ти има към петия ден от заразата а към десетия се вижда в каква посока ще поемеш Сега когато толкова болни има и светът избухна отново да кажеш ама на мен нищо ми няма и да отидеш на такава среща Направо мисълта му е като на дете на 5 години Голям резил за България Всички руски и естонски вестници гърмят за нашия умник
14.
активно мероприятие
20.10.2020 22:11:31
46
22
Или по-скоро тъпо. Да пишеш на чужда държава фалшиви доноси срещу държавния глава зад гърба му за да го унижиш - надценявал съм гербавите.
13.
Бойка пеевска доганова
20.10.2020 21:09:54
50
24
Утре бойка крадливата разпоретина щяла да лети сутринта от вип-а на летището. Има ли фенове да я изпратят подобаващо?
12.
Сикишев
20.10.2020 21:08:39
26
48
Президента стана за резил.Той си мислеше ,че булгаристанските номера ще минават и в европата.Да ама не .Веднъж го поканиха в европата и на мига го натириха . Това му беше поканата от чужбината и с това си посещение ще си остане.
11.
МЪЛНИЯ!
20.10.2020 21:07:48
3
23
Румен Радев: И двата ми теста са отрицателни, не съм поставян под карантина
10.
Бургазлия
20.10.2020 20:22:04
32
67
Този фигурант е заразен със злоба, завист, самолюбие и мнооого простотия, - за разлика от COVID-19 / който може да се лекува/ болестите на мухльото са неизличими!
9.
Импийчмънт за Радко фърчилото
20.10.2020 20:20:32
31
66
Жалък безотговорен плешив физкултурник. Недоразумение без капка съобразителност. Вече е направил всички в президентството безлични пионки, като в комунизма. Кръгом марш към Деса с двата щата дето и ги е издействал.
8.
До дебилите от флЕгман:
20.10.2020 19:40:19
119
60
Прeзидeнтa Рaдeв кaцнa в Coфия, и пoкaзa oтрицaтeлeн тecт зa Кoвид-19, cлeд кoeтo Блaгoдaри нa Идиoтитe кaтo вас, кoитo Зaд гърбa му cъздaдoхa aктивнo мeрoприятиe зa Мутрaтa oт Бaнкя!
7.
Радяф
20.10.2020 19:40:07
37
63
Р.Радяф: - "Шефе, ние работим усърдно, но парите които ни даде да плащаме на хората да излизат да протестират - намаляват! Ако заграбим властта знаеш, че никой няма да разследва за откраднатите милиарди от народа! Как е в Дубай? Липсваш ни, твой верен служител Радяф
6.
Народа на Бг.
20.10.2020 19:15:26
23
22
Tулупа, щкембе-воевода е контактувал с дебила борисоФ, който също трябва да бъде карантиниран и то за поне Сто дни!
5.
dobri
20.10.2020 19:08:33
16
12
Началника на Радев се пече на плажа в Дубай :)
4.
Rincewind
20.10.2020 19:07:50
5
10
За ДС тулупа каракачанов най-добре карантината да е доживот!
3.
Ба си
20.10.2020 18:02:49
4
10
воеводътъ са стопи от страх сега да не каталяса кът мишка
2.
Ей
20.10.2020 17:56:38
10
12
И от това намериха интрига да правят!!! Ха да видим бил ли е контактен Радев с шефа на ВВС или не.
Някой определено лъже ама да видим дали е Радев или министъра на здравето.
1.
:--))
20.10.2020 17:50:37
35
27
Дебелия се е самоизолирал с 30 бутилки водка и 50 кила кебабчета, купени от би.а.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори