×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Faithless, Coolio и Bomfunk MC’s забиват на SPICE-a догодина


Faithless, Coolio и Bomfunk MC’s забиват на SPICE-a догодина
Insomnia, Gangsta’s paradise, Freestyler – ако тези три песни не ви говорят нищо, вероятно сте живяли в паралелна вселена
19 Октомври 2020, Понеделник, 10:33 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сред потвърдилите участието си за фестивала през 2021 г. са и Stereo MC’s, C-Block, NANA, и Vengaboys, очакват се и още легендарни изпълнтиели от 90-те  

Музиката на 90-те, на която хиляди танцуваха и се забавляваха това лято в Бургас, все още озвучава летните ни спомени, но подготовката за следващия SPICE Music Festival вече е в разгара си. Датите са определени – 6, 7 и 8 август 2021, а мястото отново е Пристанище Бургас.

„Вярваме, че ограниченията през следващото лято ще бъдат сведени до минимум и този път фестивалната зона ще бъде разширена до максималния си капацитет от 15 000 души“ – споделя Николай Тодоров - Ник, организатор на фестивала.

А гаранция за доброто ни настроение и неповторими преживявания ще бъдат артистите,  които ще изненадат приятно многобройните си почитатели с емблематичните си хитове. Ето и първите от тях, които вече са потвърдили участието си.

Maxi Jazz, основателя и неповторим глас на култовите FAITHLESS - ако все още някой се съмнява, че “God is a DJ”, ще има възможността да се увери в това лично по време на SPICE Music Festival. Гуруто на електронната сцена от 90 – те ни е подготвил 90 минутен DJ сет на живо, като през това време ще изпее най-популярните парчета на FAITHLESS като „Insomnia”, “God is a DJ”, “Salva Mea”, “We come one” и др.

STEREO MC's са втората голяма изненада за феновете на алтернативния хип-хоп и електронната музика  от края на миналия век. Британците ще пристигнат в пълен състав за концерт на живо, а хитовете им “Connected”, “Step it up”, ”Elevate my mind”, „Creation” ще озвучат бургаския залив.

Финландците от  BOMFUNK MC`s, които не успяха да пристигнат през тази година, са още по-мотивирани да се представят за първи път пред българска публика. Незабравимото „Freestyler” от 1999 ще бъде в основата на техния лайв, а освен това ще чуем някои от новите им парчета, с които ще обиколят Европа през следващото лято.

Ако мислите, че изненадите свършват дотук, подгответе се, защото „лошото момче“ на американския рап COOLIO ще пристигне специално за третото издание на фестивала. Едва ли има някой, който да не е чувал един от непреходните хитове на 90-те Gangsta's Paradise, но този път близо час рапърът ще ни забавлява  под съпровода на новата си група с живи барабани, китари и още интересни аранжименти.

Организаторите ще спазят обещанието си и артистите, които бяха възпрепятствани да пристигнат за изданието на  SPICE Music Festival през тази август, вече са потвърдени за 2021. Това са любимците на българската публика C-BLOCK, германската евроденс формация MASTERBOY, все така завладяващият хип-хопър NANA и холандците VENGABOYS!

„Това са само първите артисти, които с огромно удоволствие можем да обявим“, споделя Николай Тодоров – Ник, организатор на фестивала. „От една страна ще спазим обещанието си да видим, тези които не пристигнаха това лято, а от друга се стремим да разширим както стилово, така и концептуално следващото ни издание. Очаквайте още супер новини в следващите седмици.“

До момента промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, като след обявяването на първите изпълнители, тази цена ще бъде в сила за още само 1000 промо билета. След това тя ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
4
Коментара по темата
4.
сори
19.10.2020 19:49:37
1
0
сори, ама сме на Варвара тогава, не можем да изтървем качествената електронна музика заради тия дърти утайки...
3.
Абе
19.10.2020 13:45:09
0
0
Тази фирма-организатор много съмнителна. Последно има месец март 2020 ЕДИН социално осигурен и НУЛА здравно осигурени. Тя действаща ли е?
2.
Кмете
19.10.2020 12:37:56
5
6
Дай нещо за младите ,олигофрен.
1.
Самолета
19.10.2020 11:26:28
5
5
Само да не изпуснат самолета, като всяка година.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори