×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ремонт или довършителни дейности? Ето какво се случва с обхода на Поморие


Ремонт или довършителни дейности? Ето какво се случва с обхода на Поморие
В момента се поставя износващият пласт на пътното платно, след това ще бъде вдигната и допустимата скорост по участъка
02 Октомври 2020, Петък, 16:11 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Пуснахме движението през лятото, за да облекчим трафика, съобщиха от пътната агенция

 

Какво се случва с обхода на Поморие? Това питат читатели на Флагман.бг, които сигнализират, че от няколко дни виждат машини да работят усърдно по участъка от четирилентовото трасе, който бе открит в началото на лятото.

Репортер на Флагман.бг установи при проверка, че машини на фирмата изпълнител "ПСТ Груп" в момента полагат асфалт, все още се работи по отводнителната система - шахти и други подобни съоръжения, видя дежурният ни редактор.

Обходът е без износващ пласт, а трафикът е пуснат само за летния сезон. Оранжевата маркировка е временна, уточниха от АПИ

Зададохме въпрос към Агенция "Пътна инфраструктура" дали се извършват ремонтни дейности или довършителни по отсечката.

"Движението по близо 6-километровия обходен път на Поморие бе пуснато с временна организация на движението и временна пътна маркировка, за да се повиши безопасността и да се улесни пътуването през летните месеци като трафикът се извежда извън Поморие. Обектът не е завършен. В момента се изпълняват довършителните работи, които включват оформяне на банкети, полагане на износващия асфалтов пласт, въвеждане на постоянна организация на движение, включваща хоризонтална пътна маркировка и вертикална сигнализация, които ще се изпълняват след края на активния туристически сезон. Разрешената скорост за движение в момента е 70 км/ч, а в района на кръстовищата - 50 км/ч. След като отсечката бъде напълно завършена разрешената скорост за движение ще бъде 90 км/ч. по директното трасе", отговориха от АПИ на питане на Флагман.бг.

 


В категории: Поморие


16
Коментара по темата
16.
Наглост
03.10.2020 07:32:11
2
10
Пуснали движението през лятото, за да облекчат трафика, съобщили от пътната агенция... А защо толупа ряза лентичка за откриване тогава?
И... Нямате право да пускате път, който не е готов. За каква безопасност говори тоя? То бива наглост, ама... Трябваше да го проектирате да е завършен докато започне сезона
15.
Недовършен път не трябва да се отваря
03.10.2020 07:27:58
3
10
Сталин ли си, Сталинка ли си, не знам, ама разсъждаваш много тъпо. Пътят беше отворен недостроен и без пътна маркировка. Това само по себе си е предпоставка за ПТП, което може да доведе до смъртта на някой човек. Ако се беше случило нещо подобно щеше да четеш новина, че поради несъобразена скорост някой се е пребил и "Шок и ужас", но не и че недостроеният път без маркировка е виновен.
Недовършен път не трябва да се отваря и да се приема за завършен. Ако не е завършен в срок както трябва по проект, изпълнителят плаща неустойка и това е. Не да печелят обществената поръчка с някакъв измислен срок и след откриване да ми довършват още една година. Защо нашите журналисти не повдигнаха темата?
Ако сте гледали интервюто на Тим Себастиян от Дойче Веле със Сачева щеше да видите какви въпроси задават истинските журналисти. Бях във възторг от въпросите му и се зачудих защо у нас журналистите не задават такива въпроси и са толкова смачкани когато трябва да интервюират някой от властта. Всъщност знам отговора... защото сме на 111 място по свобода на словото
14.
Сталин
03.10.2020 07:17:46
7
5
Чета ви глупостите и ви се чудя простии ли сте или само за да сте на контра се правите на прости.От 1000 г по цял свят действат така като ремонтират пътища отварят затварят правят нови ленти , обходи и т.н. само и само да не се затлачва движението.Нали са сложили временна маркировка и пътни знаци за ограничаване на скоростта.Колко е качествено изпълнено незнам и неразбирам ама беше много удобно.Като ви е страх от този път минавайте през поморие .
13.
Такова безумие
02.10.2020 23:14:22
9
15
Да се пусне път преди да е завършен е недопустим дори сред децата от първи клас. Нещо друго е 100 пр и е свързано с крадене все пак в пътната инфраструктура се краде най-много, възложителите и изпълнителите, които да едни и същи, крадат като подивели а в същото време хора се избиват по некачествените пътища! Не знам как спят и как се гледат в огледалото тия уроди. Да са им сладки милиардите
12.
Иска и акъл
02.10.2020 22:42:18
7
11
Нямаше да е по-добре, но тогава изпълнителят нямаше да е спазил крайният срок и щеше да отнесе яката неустойка .Та сега сещаш ли се защо го откриха предсрочно?
11.
oit
02.10.2020 22:36:32
9
13
Селяндурите мрънкат, че пътя бил без акт 16... А по-добре ли щеше да е ако и това лято се движехме в задръстванията на Поморие? За първи път от години виждам колко е готино да пътуваш от Несебър до Бургас и обратно без никакъв проблем! Не, не съм от ГЕРБ, но специално направата на тази отсечка бе нещо изключително важно за региона! Сега ще ударят и горния слой на пътя и ще е супер! Остава да направят и включването към "Тракия" и ще е чудесно за пътуване от София до Слънчев бряг! Единствено новия подход от Поморие към Слънчев бряг е недомислен и това определено е идея на някой цървул.
10.
Няма страшно!
02.10.2020 18:58:36
15
29
До година -две основен, цялостен ремонт!Гарантирано от греб
9.
д-р хаус
02.10.2020 17:29:36
22
26
Когато нормален човек чете коментарите по долу на ''капацитетите разбиращи от всичко'', най - мекото кото може да си каже е : егати кухия и прост народ!!!
8.
k
02.10.2020 17:23:50
32
15
mnogo si e dobre,bravo na premiera,heitarite pak s prust v usta.KEF
7.
Боко, докога ще ни се появяваш пред очите?
02.10.2020 17:15:29
16
48
В други страни ако се пусне път без да е завършен със сигурност щеше да има доста народ в затвора и оставка на правителството. Тук, при нас, няма такова нещо. Хванали го с пачки в чекмеджетата? Нищо няма! Записали го да говори с Вальо Танов за проверката на Мишо Бирата и да се изведе екипът? Няма нищо! Опрости намирането на 20 милиона фалшиви бандерола във фабриката на Пещерска? Няма нищо! Ако бяхме губерния на Русия щеше да го заточат в Сибир, а ако бяхме губерния на САЩ щеше да го заточат в Гуантамо, но тъй като сме близо до Турция му пожелавам някой добър затвор там, щото ако е в Мексико ще иска да си откъсне вените със зъби
6.
Свинските черва на тиквата
02.10.2020 17:06:14
15
41
Испанската фирма, която управляваше луксозния магазин в Барселона на бившата манекенка Борислава Йовчева е купена през март от Росица Велкова – бивш експерт на ГЕРБ, замесена в аферата “Хохегер”. Веднага след това тя продава скандалния актив на съпругата на Светослав Спасов, който е бивш съветник на премиера Бойко Борисов, дипломат във Виена и се слави като личен астролог на Борисов.
5.
само тук
02.10.2020 16:48:44
10
56
За какво върховенство на закона може да се говори в държава в която строителни обекти масово се пускат в експлоатация преди да са завършени и преди да е издаден акт за въвеждане експлоатация??????????????????????????????????????
4.
Да
02.10.2020 16:48:28
25
41
Заради мутрата пуснаха недостроен участък с риск за пътуващите. Ама бащи ата се похвали.. Снимки.
Болни хора
Луда работа
3.
dnstuff
02.10.2020 16:39:22
6
38
Е те си го казаха 100 пъти, като пускаха участъка,че след активният сезон ще се положи горният слой асфалт
2.
Не е истина
02.10.2020 16:33:20
17
38
Уникална територия, с крадлива хунта, След тия трябва всичко да се събори и да се строи наново, защото ще усещаме последствията от некадърността им и след 100 години!
1.
Не е истина
02.10.2020 16:33:16
20
35
Уникална територия, с крадлива хунта, След тия трябва всичко да се събори и да се строи наново, защото ще усещаме последствията от некадърността им и след 100 години!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет... Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти о нашите ширини обаче такива младежи обикновено живеят с чувство за безнаказаност
Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори