×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестиращите нападнаха жена с две деца пред Румънското посолство в София


Протестиращите нападнаха жена с две деца пред Румънското посолство в София
Неколцина от около стотината протестиращи опитаха да защитят майката с двете деца
17 Август 2020, Вторник, 00:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Демонстрантите й крещат "Ку..ва", "Да ти е.а майката", "Провокатор на ГЕРБ" и удрят по прозореца на автомобила й

Агресивни протестиращи, блокирали кръстовището пред Румънското посолство в София, пробваха да линчуват майка пред очите на двете й невъстни деца, опитала се да си проправи път с автомобила си по бул. „Ситняково“.  Грозният инцидент се случи малко след 22 часа, а полицията се появи едва след 40 минути, за да обгради потрошения автомобил, пише Лупа.бг.

Двете плачещи деца на задната седалка, едното от които на видима възраст под 4 г., не трогнаха нито за миг тълпата. Протестърите, сред които имаше даже и жени, потрошиха напълно предното стъкло и капака на белия „Тойота Аурис“ и опитваха насилствено да извадят майката от колата й, както и нейния спътник на предната седалка. Късо остригани примитиви пък блъскаха с юмруци по задното стъкло под главите на децата. Младо момиче опита напразно да спре вилнеещите изроди.

„К..ва!“, "Мърша!", „Провокатор на ГЕРБ!“, „Да ти ...майката!“, крещяха озверелите протестъри на наперената майка. Тя отвори прозореца си, за да обясни на журналист от „България он Еър“, че няма откъде другаде да мине и че е изморена от 40-дневните блокади. В този момент жената бе уцелена с яйце, към нея полетяха и други предмети и тя се принуди отново да се затвори в колата си.

„Опита се да ни прегази, убийца!“, „Десет човека блъсна тая к...ва! Даде пълна газ, форсира и през тях мина“, залетяха гласове от протеста. Нито един пострадал обаче не се появи, за да си покаже травмите. Автомобилът, потрошен от окупаторите е електрически и това поставя под силно съмнение думите им, че е минал форсирайки през тях.

Неколцина от около стотината протестиращи опитаха да защитят майката с двете деца. Те направиха жива верига около автомобила й, за да възпрат готвения й линч, докато дойде полицията. Пристигналите след повече от 40 минути полицаи успяха да изведат автомобила, шофиран от майката на двете невръстни деца. Едва тогава ченгетата спряха и десетките любители-фотографи, снимащи на метър от прозореца плачещите на задната седалка деца.

Полицията успя да изведе автомобила. Ще водят майката в районното управление заедно с хора от протеста да дават показания, обявиха блюстителите на закона.

Преди да окупират бул. "Ситняково", бунтарите минаха покрай парламента, скандирайки ,,Оставка!”. Сградата бе завардена от много полицаи.

Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио каза, че в началото на септември премиерът Бойко Борисов ще дочака не Велико народно събрание, а Велико народно въстание. Веднага след тези му думи прозвуча националният химн.


В категории: Политика


81
Коментара по темата
81.
Наско Ментата
20.08.2020 02:51:33
0
0
Не мога да реша кое ме дразни повече ? Група абсолютни олигофрени да блокират кръстовище(а) ? Или посредствен милиционер да изготвя списък за разправа с “непослушни” ?
От една страна е въпрос на чест да попаднеш в такъв списък,на всяка цена ! От друга страна не ми се и мисли к’во става като падне правителството и дойдат някои стажант-управляващи,на които всички сме се нагледали. Лоша,много лоша работа,прЕатели.
Майтапа,мийнуайл: демократичните протестъри се жалват,че роми се заселили на #орловмост,понамирисвали,правели боклук и т.н. И сега си викам,е момента да се ожаля на БХК,ма се сетих за мотото “който не е с нас е против нас”
Сетих се,че всеки Каскет си заслужава протестиращите,и обратно : всички п.(и простите кърджалийски такива) си заслужават каскета !
80.
до 79
20.08.2020 02:16:28
0
0
Разбира се че нищо не може да докаже. И все пак, няма значение кой е, тези безделници нямат законово право даса там. Или са там или не, Ако са там затвор, ако не са супер с пълна скорост през въздуха.
79.
1
19.08.2020 17:04:29
0
1
Прочетете коментара от фейсбук, там се разбира всичко :)
78.
Наско Ментата
19.08.2020 16:06:29
1
0
Аре пак някой изрече сакралната думичка”тероризъм”*
Бая съм попътувал и разбрах,че някой одриска ли се някъде,тая думичка цъфва.-Някъде не сварват да приготвят самолета за полет: забавихме се във връзка с *”думичката” викат. Някъде хванали някой да слухти неправомерно- ами,викат,щото мислехме че *”думичката”
Че и сега : прочета ли *”думичката”,в коментарите,не внимавам в контекста,просто отсвирвам страницата.
77.
Наско Ментата
19.08.2020 15:54:45
1
0
Добре чичо Иване,щом си рекъл(като на козите у ваше село ) :“марш!!!”.
Ама вземи да речеш и на онзи палячо, дето му забраниха да пише във ФБ,да промени и ЗОДОВ ,че да спрат тия “лузери”/чудя се отде я научи тая дума /да съдят държавата. Че както се заканиха днес с арести,не можем да платим масрафа с тая криза.Дет се вика: Сисрет Сървис да наемем по ефтино ще ни излезе/обаче няма да е така забавно,100 %)
76.
мунчо
19.08.2020 15:47:07
2
5
Тази парцалана е готова за обвинения в тероризъм. Вряза колата в хора и показва среден пръст като онзи мушморок Стойчев с жипката. От едно котило са това на герберастите. Нарочно провокират зо до може боко да не падне.
75.
Иван
19.08.2020 12:54:59
4
2
Протестиращи неудачници. Не пречете на хората. Марш от кръстовищата. Вие сте пропаднали пумяри.
74.
до 73
19.08.2020 11:59:35
7
10
Шофьорката кое правило за движение нарушава? Че да е за затвор?
Аз пък мисля че онези които потрошиха колата и хвърляха предмети по децата са за затвор, плюс това незаконно блокирват общественият път.
73.
пишман шофьорката
19.08.2020 10:22:12
19
7
Шофьорката е за затвора. Абсолютно идиотска постъпка. И това ми била майка.
72.
Наско Ментата
19.08.2020 02:54:55
1
1
Няма такова нещо като “пасивно мероприятие”(‘начи колко прос’ г•з трябва да си,да измислиш термина,да го преподаваш и да го режисираш),не е имало,няма и да има!
Като стана дума,поделям че днес слушах един дето обикалял прокуратурите( един прос’ г•з с каскет), и все му казвали :
“Сефте виждаме прокурор като вас !!!”
/ от интонацията му прозвуча,че го смята за комплимент !!
И сега се хиля,като се сетя и за двете клоунади.
71.
платена
19.08.2020 02:28:23
1
3
журналистика... просто гугълнах и ми излезна заглавието ви.. дано си струват парите, които взимате да сте срещу развитието на България, последна в ЕС много далеч зад др страни членки
70.
ванко
18.08.2020 23:19:06
1
0
66 съгласен съм с теб

НЕ на терора в тая държава толкова ли сте сляпи всички че това е поредната ПР кампания на няколко българи дето ме е срам дори че се наричат такива. Ама ние сме си виновни обичаме СЕИИР да има.
69.
дебили бургас
18.08.2020 19:28:17
9
1
Софиянци и хората от големите градове да свикват!
Снощи на Ситняково видяха на какво са способни матросите на Кронщад, въодушевени от вдигнатия юмрук на Ленин /РРадев/!!!
68.
Панов
18.08.2020 19:11:47
2
3
Много безделници в нашата държава
67.
До 66 чети бе гьотферен!
18.08.2020 16:39:12
5
17
Какво показват записите от снощи - автомобил, който се опитва съвсем бавно да премине през кръстовището. Ясно се виждат и две деца в колата.

Аргументи от протестиращите и подкрепящите ги:
1. "Ама тя не знае ли, че има блокирани кръстовища, защо минава точно през тях?"

Неуважаеми блокиращи, само допреди ден, самите вие бяхте обявили (а и явно го изпълнявахте), че автомобили, в които има деца, се пропускат. Никой не е длъжен, а и няма как да знае, че след часове ви е скимнало нещо друго!

Второ - никой не е длъжен да следи по минути, а и няма как да разбере, всички изяви и промени в действията и "мисленето" на шепа хора, които освен това имат и различни виждания, политически пристрастия, някои и ментални увреждания. Безумно, безумно е милиони да трябва да си организираме ежедневието според тях - днес са на кеф, ще пускат коли с деца, утре не - ще трошат и заплашват, днес са там, утре тук, и т.н.

2. "Ама защо не даде назад, когато разбра, че няма да я пуснат?"

Ако си направите труда да изгледате няколко пъти различните видеа, когато вече се разбра, че явно няма да я пуснат, вече беше обградена от всички страни и първо по задното стъкло започна мятането предмети. Да ви светна, неуважаеми, че отзад в колата са децата. Абсолютно инстиктивно всеки родител би опитал да продължи напред, за да измъкне ДЕЦАТА СИ, а и себе си, от агресиралата тълпа, в която ясно се виждат пияни и неадекватни елементи, които крещят и отправят заплахи.

3. "Къде е тръгнала с деца по това време?"

Самото задаване на подобен въпрос показва слабоумието на питащите, но ето ви един кратък отговор:

Дори да не е на лекар, да се връща отнякъде с тях, да не се налага, и т.н., си е абсолютно нейна работа! Или вече има часово ограничение за придвиждането на хора с деца?

4. "Имаше хора пред колата, можеше да ги сгази"

Да, пред колата застанаха няколко люде, които явно бяха решили с цената на всичко да не позволяват преминаването. А отзад друга група вече чупеше и блъскаше. Скоростта, с която се опитваше да се измъкне, беше пренебрежително ниска, в противен случай неминуемо щеше да има пострадали.

5. "Защо тръгна да излиза от колата и да спори?"

Така е, ако вътре беше някой по-агресивен и ядосан мъж, който има и оръжие, развръзката можеше да е друга. Самата аз съм удивена от спокойствието на жената. Гледайки как ескалират т.нар. протести, както и търпението на повечето ни, които сме принудени повече от месец да търпим разни пърформънси на некадърни изпълнители, е въпрос на време и това да се случи.

Ясно се видя, че журналистите искат да говорят с жената и завират микрофоните през прозореца, а в същото време към вече спрялата кола летят различни предмети. Обидите дори не искам да коментирам, те говорят красноречиво за отправящите ги и техните родители.

Лично аз призовавам полицията да се намеси - твърдо и безкомпромисно, а не да осигурява комфорт на протестиращите, както въпросните протестиращи изискват. Но съм и напълно наясно, че и след най-малкото действие в подобна посока, ще последват театрални изпълнения от типа на: "помощ, бият меее, помощ", а разни лелки от чужбина, както и НПО-тата на родна територия, заедно с гравитиращите около тях борци за братство, равенство, справедливост, ще се завайкат, на който и където могат по чужди медии, разни организации, ЕК, ЕП, ЕС и т.н., че в България се извършва геноцид от страна на управляващите.

Не искам да съм лош пророк, но съвсем скоро очаквам ответна реакция от страна на (ставащите все повече) недоволни от блокадите. Посрещнем ли и 15-ти септември в подобна обстановка, не ми се мисли...

Виктория Георгиева
66.
до 66
18.08.2020 16:33:17
3
14
Нормалните хора са тези като жената, работят и живеят. Късносе пребира с децата си и намира едни откачалки които и пречат да си ползва улицата.
И за какво пречат? Защото ТЕ не са успели, ТЕ нямат акъл в главата, ТЕ нямат работа, ТЕ нямат образование. За това ли?
Как пък цял живот нормалните хората нямат взимане даване с въпросните "мутри" които на ВАС постоянно ви се ширят на всеки ъгъл? Че то вие сте по-големи мутри от нас ако вечно се виждате с тях!
Децата и с какво са виновни, а? Вместо нещо за тях, ще плаща щети по колата които протестиращите са нанесли, само защото не сте и дали 10 секунди да мине от там. В този случаи ВИЕ сте големите Провокатори! На вас ви лиспва човечност!
Особенно когато протестите ви са лишени от конкретна политика, а са само общи приказки и недоволство. Кой ще ви взима на сериозно? На фона на тази пародия на протест уважение от нормалното общество(тоест тези които не протестират, независимо дали вярват в твърденията ви) няма да получите, и ще се научите да не им пречите.
65.
До 62
18.08.2020 14:24:36
25
10
На кои викаш обикновени хора- на тези дето търпят един НЕГРАМОТЕН НАГЛЕЦ да ги тъпче вече 10 години ли? Това са обикновени овце, не хора! Бързичко забравихте снимките на Вожда със целият подземен свят през 90- те! Снимките с Пашата, Маргините и целият СИК!! Затова хората са на улиците и не ми обяснявай че пречели на овцете да се приберат в кошарката!! Ще пречат, ДОКАТО Е НУЖНО!!!!
64.
Такава е истината
18.08.2020 13:41:48
6
13
Ами Вие, какво друго очаквате, от Отровното трио! И те искат в парламента, и използват протестиращите като буфер, за да влязат там.
Висете по улиците, и ще им помогнете да станат депутати. Поради тази причина искат, предсрочни избори!
63.
Защо?
18.08.2020 12:51:54
20
7
Тази госпожа дали не е взела некой левец за провокаций?Ако е да използваш деца за целта си.....
Мафията е способна на всичко!
62.
До 60.
18.08.2020 12:37:07
17
10
Всяка отговорна, истинска, любяща майка нямаше да мине от там, виждайки ситуацията веднага обратно, тя ще оправя света. Всичко друго е нещо друго...
61.
До 60 лепиларя
18.08.2020 12:27:49
10
26
Няма какво да гледам!
Ако живея на 100 м. от там и децата им в колата са гладни или им се спи, няма да обикалям цяла София заради шепа пияни травестити. Онези тримцата, най-големите МАНАФИ са пуснали мухата на хората, а те са си ударили камшика кат бити педера*и. Какво са виновни обикновенните хора, питам Аз? Или викаш, надника трябва да се заработи че няма да има пари за лепило!
60.
До 60
18.08.2020 12:16:53
18
5
Изгледай целият запис и тогава плещи глупости тук!!
59.
До 59
18.08.2020 12:05:38
8
29
Къв герой, кви пет лева ве дървен философ?
Жената си карала по пътя с пълното си право. С какъв акъл подивелите наркозависими лумпемени ще се нахвърлят върху автомобил с жена и деца, а на всичкото отгоре ще трошат прозорци. Ти как би реагирал ако си вътре със семейството а?
Явно си същия боклук като тези от протеста, щом ги защитаваш!
58.
?
18.08.2020 11:32:03
29
7
И тя решила да става герой, като онази дъртофела.Какво ли не се прави за пари, но да заложиш живота на децата си, това е никак неоправдано.Тя с изражението си , физиономията, жестовете- нещо не беше на ред. Пробваха ли я за наркотици, алкохол. Тази женска, майчина агресия трябва да се разследва.Децата май са потърпевши и друг път. Но каза ли някой нейни ли са. Ако са социалните да не чакат. Има правила. Ставаш за родител , не ставаш за родител.Пътуващият мъж каква безгласна буква, смачкан до безкрай.Не можа да се намеси- то с такова чудо...
57.
ний
18.08.2020 11:13:55
2
24
И какво щеше да им стане да пропуснат колата с децата ?? Да им падне самочувствието ли ?? Има нещо сбъркано в протеста !! Може- би не се ръководи от правилните хора !?? 9f
56.
Кавалов До 57
18.08.2020 10:59:58
8
29
Жената е била уплашена бе, ненормалник! Ти не знаеш ли какъв шок е да ти изкочат толкова убийци! Подлудили са я от страх! Ужас!
55.
Дръндеров
18.08.2020 10:56:11
5
9
Мъжа и сигурно е бил нощна смяна, да изкарва прехрана за семейството си. Вижте до къде ни докара бедността, жените ни да обикалят нощем, докато по улиците ходят психясали убийци! Съсипаха ни!
54.
До 56
18.08.2020 10:55:36
33
5
Много добре знаеш какво прави тази жена там!! Тези съчинения ги разказвай на неграмотните дебилчета по- долу!! Ти ще си закараш ли децата си там и ще покажеш ли среден пръст на събраните хора?? Приказвате абсолютни тъпотии за да оправдаете една напълно неадекватна жена!! Питай жена си, дали ще закара децата ви там посред нощ!!
53.
До 52
18.08.2020 10:45:58
6
29
Жената живее в раьона и се е прибирала. Както виждаш, децата не са навън, а са в колата която се движи по пътното платно (не по тротоар или градинка). Лумпените къв го дирят на пътя а? И то без официално заявен протест в тази част на града.
52.
До 52
18.08.2020 10:33:33
20
7
Вие ще си закарате ли децата там?? И въобще какво правят тези малки деца навън посред нощ?? За всичко е виновна неадекватната им майка!!
51.
До отвратения
18.08.2020 10:27:50
18
8
Ами те хората точно срещу такова "нормални" като теб протестират дето спят с бухалки и пистолети на нощните си шкафчета. Айде излез да те видим колко си ербап. Не оправдавам чупенето и блъскането по колата, ама постъпката на майката е меко казано простотия.
50.
Смегмарова
18.08.2020 10:26:45
9
22
Потресена съм! Невъоабрзим ужас! Това, можеше да са моите и вашите деца! Тези изроди са за затвора!!!!
49.
Лапачев
18.08.2020 10:18:30
7
16
АБЕ ХОРА, КАКВО ВИ СТАВА??? КАК МОЖЕ ДА Е КАРАТЕ ЗА БЕЗСМИСЛЕНИ НЕЩА В КОМЕНТАРИТЕ???? ЖЕНАТА И ДЕЦАТА ЗА МАЛКО ДА БЪДАТ УБИТИ!!!!!!!!!!!1
48.
Оставка!
18.08.2020 10:16:09
7
17
Убийци!!!! Такива уроди трябва да бъдат разстрелвани! Децата са преживели тотален ужас! Държавата побърка хората! Потресен съм, такова нещо е немислимо в нормалните държави! Ужас!
47.
варненец
18.08.2020 10:10:51
2
18
Народа нямало да има нищо против, срещу връщането на наборната служба, според Дончев :)) Ако това стане факт, що епилирани момченца ще ревнат :))
46.
До отвратения
18.08.2020 10:06:57
14
6
100% си се начуркал в гащите от превъзбуда!! Щял да излиза!! Вие сте насрани от страх бе, ВОЙВОДО!! Начело с най- сттрахливият ТУЛУП!!
45.
Курев
18.08.2020 10:03:23
7
13
Крадци!!!! Докараха народа до абсолютна бедност! Горката жена и деца, благодаря на Господ, че са живи и здрави! Народа е съсипан!!!!!
44.
отвратен
18.08.2020 10:02:04
9
22
Трябваше да ги премаже тия платени гадини!
Да протестират там където им е мястото,кой им дава право да затварят пътища!
Така ли ще променят нещо????
Никой няма право да затваря пътища,от къде да се приберат хората по домовете си!
Не всеки иска да протестира!
Платени изроди!
Ще чупят и ще плашат децата,гадове мръсни!
Един ден всичко се връща и то със страшна сила!
Ще ви търпим ние обикновените хора наркоманските истории всяка вечер,не сте познали!!!!
Полицията да се вземе в ръце,да не излезем ние с бухалките!!!!
Тъпението ни се изчерпи!!!
43.
До 13
18.08.2020 10:01:56
8
6
Колко трябва да си ПРОСТ да викаш срещу комунистите, а не виждаш, че цялата партия ГЕРБ е пълна с такива начело с Борисов, който все още не си е върнал партийната книжка и който напусна системата на МВР през 1991 след като отказва да излезе от партията, да не говорим че е бил и комсомолски секретар ако знаеш какво означава това. Колко трябва да си ПРОСТ, че да искаш лустрация, която буквално ще свали партията ти от управлението?
42.
Бай Дечо до 43
18.08.2020 09:50:18
21
6
Не се учудвам, че се засягаш мойто момче!! Всичките бойковчета сте един дол дренки- полуграмотни дебилчета, които един лев не сте изкарали през живота си!!
41.
До Бай Дечо
18.08.2020 09:43:45
3
16
Аа, така ли?
Първо мисля да мина през задния двор на женати че явно ти нищо не си свършил по въпроса!
40.
Някой
18.08.2020 09:42:16
0
11
Голяма фантазия имате от Флагман :)
С какви подробности обяснявате, детайл по детайл, остава и да напишете култов автомобил, щото нали всички баничарници в Бургас са култови :))
39.
До 13
18.08.2020 09:40:44
13
2
Малко си се превъзбудил а, насранко? Мама не ти даде стинки за закуска ли?
38.
Бай Дечо до 28
18.08.2020 09:34:59
22
8
Скоро ще минаваш откъдето искаш!! Като хвърли оставката НЕГРАМОТНИКА!!
37.
Хахаха
18.08.2020 09:29:43
27
11
Егати простата пача. Тая е за затвор и трябва да и отнемат децата. Това герберчето било много просто същество. И гледа като насрана. Миндил
36.
#$%
18.08.2020 09:22:43
31
13
Естествено, че тази с бялата Тойота е провокаторка пратена там. Никой нормален родител с децата си не би доближил голяма група от съмнителни и крещящи хора и дори да се опитва да преминава през тях.
35.
Кидерова
18.08.2020 09:19:43
4
18
Тотална изродщина! Горките деца!
34.
сх
18.08.2020 09:18:42
9
18
всички да ги беше прегазила това протестиращи ли са това са терористи няма ли някакъв член от закон и да ги осъдят всички измет наркоманска
33.
инж. Борис Генчев
18.08.2020 09:10:38
1
16
Ужас! Народа тотално изперка!!!
32.
Иван
18.08.2020 08:54:55
34
14
ГЕРБЕРСКИ ТЪПИ ТРОЛЧЕТА НАСАДИЛИ СА СЕ НА ХУБАВИ МЕСТА,ДА ЛАПАТ ПАРИЧКИ ОТ БЕДНИЯ НАРОД КОЛКОТО И МИНУСИ ДА МИ СЛАГАТЕ ПРАВДАТА ЩЕ ВЪЗТАРЖЕСТВУВА И ТО МНОГО СКОРО.
31.
Олегофрени
18.08.2020 08:43:49
9
30
Да ге съде до дупка тия бълхарници , да се махат вече няма ли да пукнат от глад? Нали уж пари нямат а седят там ядът и пият 24/7
30.
Джок Полфрийман
18.08.2020 08:39:18
34
14
Боко Банкялийски е в паника и ръчка милиционеро-полицаите да прилагат старите комунистически номера. Ще има още провокации в стил - "лошите протестиращи" и "добрата мутра - Боко". Сега изпратиха (забележете) жена с две малки деца, другият път може да е старица (примерно) с отрязана ръка или крак.
Комунистите са царе на такива номера...
29.
Иван
18.08.2020 08:32:09
39
17
Така и аз гледах клипа,тази жена тръгна да мачка хората нормално е да реагират така.
28.
До 24
18.08.2020 08:15:58
15
40
Ей БОКЛУК, ти ли ще се разпореждаш кой от къде да мине ве?
Къф чеп го дървят тези наркомани на улицата а? От където си искам ше мина. Платил съм си данък, застраховка, колата ми е в движение и ще я карам на пътното платно, а не на ТРОТОАРА!
Ше ми дава той наклон на ХОЯ, айде въс куче убито!
27.
Иван
18.08.2020 08:15:21
26
14
Гласуваш с един + отчита минус 9 ха сега си направете,сметка кой е платен.ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ ДО 10 КОЛЯНО.
26.
Селянин
18.08.2020 08:14:16
8
11
Това с коментарите е яко. По вота можеш да разбереш колко трола са на работа.
Гледаш клипа и всичко става ясно.
25.
Нп
18.08.2020 08:14:02
35
13
Що не публикувате видеото, ама цялото. Тая "майка" не е наред с главата!!!
24.
Aпостол
18.08.2020 08:07:04
46
20
Какво и пречеше на тая да мине по другата улица, както го правих останалите? Беше самонадеяна и търсеше конфликта, като се надяваше, че с децата ще мине номера. Получи си го.
23.
Ивайло
18.08.2020 07:53:28
17
41
СРАМ...150 човека,повечето от които не знаят защо и за какво стачкуват да затвърят улици,да се гаврят с другите хора...
Не обичам крайностите,но тук трябва с палките и бой.
За какъв рестарт,за каква оставка,за каква мафия става въпрос с тези платени протести
СРАМ!!!
22.
Видяхте ли се какви БОКЛУЦИ СТЕ?
18.08.2020 07:38:58
15
46
Мръсна катунарска СГАН!
Дойде ли вечерта, се напиват като кучета и не знаят какво правят. Просто е трябвало жената да мине през две, три улични мастии и останалите щяха да избягат като бити педер*си. Айде сега онзи БОКЛУК РадеФ, който доведе страната ни до хаос да излезе и да обясни за случващото се. Незабавен и безусловен ИМПИЙЧМЪНТ за резидента с манталитет на ХИТЛЕР!!!
21.
Боклуци
18.08.2020 07:22:40
10
36
Изкарайте СПС ДА ги смелят тия колелета срещу кого протестирате на улиците овции идете по институции народно събрание нападайте политиците не само кръстовищата в софия търсете им сметка страхливци заслужаватте бой и ебане на почивки сган долна защо в никой друг град не се протестира срещу властта майка ви проста бетери бой бой и хуй в гъзовете на педалите измислени
20.
_nib_
18.08.2020 07:20:10
12
46
Почне ли някой да троши стъклата,трябва да му се строши главата.
19.
Расов жребец
18.08.2020 07:13:01
16
48
Шибам протестъри прости с 300, педалчета смотани. Само алкохолици и наркомани на тези протести, деградирали типове. Нормален човек няма да направи такива неща.
18.
дааааа
18.08.2020 06:43:38
20
42
добре че не съм аз ,давам газ и мачкам без да гледам ,никой няма право да е на пътното платно
17.
Мама ви откачена
18.08.2020 06:13:45
25
50
Ако бях на нейно място, паля колата и с въртене на гуми минавам през тези боклуци. Как ще си позволяват такива неща, бе? И то с деца в колата. Eбавам им майката от воле, пък ако ще и доживотна да ми дадат после! Изчадия адови!
16.
Долна измет
18.08.2020 06:02:52
22
47
Това са престъпници! ИЗРОДИ МРЪСНИ! Какви протести, какви 5 лв? Това е истинското лице на тези изроди! Като ги снимат по 7/8 в 20 часа са много мили и спокойни. След 22 часа ги вижте какви боклуци са! Смърт за такива, майка им да.... Ей, защо не съм там - направо ще им разпоря задника с най-големия нож, който имам вкъщи.
15.
Мдам
18.08.2020 05:32:37
43
20
Тази беше тотално откачена- гледахте ли цялото клипче от началото... Потресен съм! И едва ли е платена- иначе не би взела детето си.
14.
!!!!!!!!!!!!!!!!
18.08.2020 02:55:46
26
56
Тази платена прптестърска сган соросоидна трябва да бъде ипозастреляна без съд. Измет антибългарска, търтеи долни, пияндирници уродливи
13.
Долни комунисти
18.08.2020 02:20:15
22
38
Ей, жалки комунисти, утре нарочно ще мина от там с децата ми. Ще има мъртви комунисти!!!! Ще полежа няколко гонини за превишена самозащита. С добро поведение до 2 - 3 години съм вънка. А вие ще сте там откъдето няма връщане. Най- добрия комунист е мъртвият комунист. Щом няма държава да ви размете, мръсни паразите, народа ще вземе нещата в свои ръце. Не се извърши лустрация. Сега е настъпил правилния момент, веднъж завинаги да се отървем от вас, долна червена гнила паплач, която има смелост само да напада майки с малки деца. ДНК- то ви не може да се промени,мръсни комунисти..
12.
Bingo
18.08.2020 02:02:24
74
37
На тази откачалка трябва да и отнемат децата, може ли да правиш такива безрасъдни действия с две малки деца на задната седалка. То бива Герберска простотия ама това на нищо не прилича. Няма да коментирам начина на представяне на информацията от Флагман щото не си струва усилието за този бълвоч копиран от герберския парцал lupa.bg. При положение, че някои телевизии предаваха на живо и има достатъчно видеа от случката да преписваш от други сайтове е излагация за една медия.
11.
Герги
18.08.2020 01:27:16
63
35
Хахахаха, другият път ще заобикаля през Перник, тая проста патка!! Че и децата помъкнала, толкоз и е акъла.
10.
Гошко
18.08.2020 01:24:03
57
31
Ма и то и вечер имало герберски тролчета!! Дават ли ви хубави парички за нощна смяна? Или сте полуидиотчета, дето работят безплатно!!
9.
Живите мъртви
18.08.2020 01:09:57
25
66
Зомбитата в действие! Подивели, с пяна на уста и замъглени мозъци, сипещи псувни и налитащи на бой! Чудесно се разкриха пред цяла България! Руменото зомби излезе на слънце и пощуряха.
8.
Мимицата ви протестари
18.08.2020 00:50:35
27
61
Мама ви дейба протестираща отивайте пред парламента да протестирате или мс йко тва е жена ми с децата трепа ви отрепки долни
7.
hfd
18.08.2020 00:35:27
24
68
Протестиращи има, ако си подадат заявлението и си получат разрешението, но такова няма, значи че не са протестиращи, а престъпници нарушаващи обществения ред.
6.
Smith
18.08.2020 00:34:37
77
44
Тъпа герберска фотка ползвайки децата си за жив щит се опита да прави провокации, като прегази протестиращи и разбира се всички продажни кафеви медии на властта като се почне от пик и стигнеш до провинциални помияри започнаха очерняща кампания. Кака Севда на Боко Тиквата плаща добре и си прави стратегия срещу простия си електорат.
5.
Рррр
18.08.2020 00:32:39
35
72
С две малки деца в колата, ще дава газ през хората, как пък не! Тия "протестиращи" да се разкарат от пътното платно, щото не им е там мястото! Също така какъв процент са от българското население, че останалите да се съобразяват с тях? Айде къш!
4.
hgg
18.08.2020 00:32:00
20
74
Ако не е имало съответните забранителни знаци , значи че жената е имала право да премине. Законност и ред ако има де.
3.
Шехерезада
18.08.2020 00:31:00
69
45
Браво флигмани! Добре се справяте!Сега да си пуснете 800-те тролчета да оплюят протестиращите. Да не забравите на 20-ти да мините да си вземете съответната сума. Първи е Нидялку от 10 часа. След него сте Вие.
2.
Протетър
18.08.2020 00:26:52
47
23
Жената е софийска Цвета Караянчева или ТСП.
1.
Зара
18.08.2020 00:17:39
107
52
Жената в колата си го изпроси.Сложи маската и даде газ,врязвайки се в протестиращите.Не представяйте заблуждаваща информация,защото случката се предава на живо.Вместо да правите заключения,предоставете това право на хората,които могат да видят с очите си и сами да отсъдят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори