×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мангъров пак изригна: Вкарват хора за пари в ковид-отделенията


Мангъров пак изригна: Вкарват хора за пари в ковид-отделенията
Ключови думи: мангъров, коронавирус
16 Август 2020, Неделя, 15:40 ч.

Ръстът на болните в света бил заради... президентските избори в САЩ, убеден е инфекционистът

Детският инфекционист доц. Атанас Мангъров отново изригна с бомбастични новини покрай коронавируса. Според него в страната по отношение на епидемията не се случвало нищо особено и хора се вкарвали в болниците, за да се теглят пари за клиничната пътека за лечение на COVID-19, като намекна дори, че това се случвало насилствено. 

"Хоспитализираните са доста повече, но поради факта, че болниците са търговски дружества и трябва по някакъв начин да се издържат, те са заинтересовани всички положителни да ги вкарват в болница. Независимо дали имат нужда от това", обяви Мангъров в интервю за "Trafficnews". 

Попитан за драстичното увеличение на броя починали от инфекцията в последните седмици, началникът на Детското отделение в столичната Инфекциозна болница коментира с това, че те били възрастни и с куп придружаващи заболявания, без да спомене жертви на вируса като 19-годишния Христо от Велико Търново, както и редица възрастни на около 40 г. 

"За тези близо шест месеца вече в страната са починали около 60 000 души от всевъзможни други заболявания. От или с коронавирус са починали 480 души, или по-малко от 1%. За какво увеличаване на смъртността става дума? Имаме ли нов вирус, със сигурност хора умират със или от него, в повечето случаи със. Но в никакъв случай не може да се говори за някакъв мор, освен ако не искаме да виждаме нещата по този начин", убеден е той. 

По повод тревогата на СЗО, че само за ден в света са се заразили 300 000 пък Мангъров обяви, че нямало нищо такова, а се увеличавал само страхът. И обвърза ръста на инфектираните с... предстоящите избори в САЩ, предава Лупа.бг.

В последните дни на профила си във фейсбук Мангъров публикува редица дописки за руската ваксина "Спутник", която Москва обяви за панацея. "Но неслучайно една от най-големите фирми - "Астра Зенека", получи от Европейската комисия правото да бъде освободена от юридическа отговорност за евентуалните ваксини срещу COVID-19, които тя ще произведе. Това означава, че каквито и нежелани реакции да се получат след прилагането на една такава ваксина, която в случая с „Астра Зенека” още не е направена, фирмата ще бъде освободена от отговорност. В страна като Русия, където очевидно ваксината се произвежда от държавата, е много трудно държавата да бъде съдена и да й бъде търсена някаква отговорност при евентуални нежелани постваксинални реакция", коментира той. 

Инфекционистът отново повдига и въпроса за тестуването у нас, което за него било безсмислено, защото се давали по между 600 и 700 хиляди лева на ден за PCR-и, а от тях като положителни се доказвали "едва" 200-300 души. "Значи даваме по 3000 лева, за да открием един?", твърди той. И го нарича безумие, защото тези пари можело да се дадат за заплати на медиците. 


В категории: COVID-19


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Опиии МангърЛангър!
17.08.2020 07:34:10
11
7
И от конспирации разбира, и знае схемите по цял свят. Хахааха. Само, не е раждал хахахаа! Такъв всезнаещ "капацитет и мислител", дали е от "гениалното стадо на ганьовците"?
5.
izrod
16.08.2020 23:13:48
16
5
tozi e za zatvor ako ne beshe toi da promiva mozaka na slepite i prostite do sega da sme zabravili za tapiq virus izobshto zashto my davate pole za izqva na takiva hora palen ignor
4.
Цв.
16.08.2020 22:06:49
26
14
Ами на теб ли да ги дадат мишка бездарна? Приказките ти се оказаха тъпи лайна с извинение. Като теб! Отново с извинение. Непрекъснато втълпяваш на хората лъжи и манипулации. И аз съм в здравната система - тук номера ти не минава. Затова на всички колеги им се повръща от теб.
3.
579
16.08.2020 18:19:04
40
14
Как може да лъжеш така, бе доц. Мангъров. Не те ли е срам?! Невиждан мор върлува по света и у нас. Това бубонната чума и испанския грип ряпа да ядат. Хората умират яко, залитат и падат по улиците, чувалите не стигат, хладилните камиони вече се амортизираха от претоварване, гробарите изнемогват. Пък ти така да лъжеш, не те е срам. Тц тц тц.
2.
ТОВА Е МАФИЯТА
16.08.2020 17:54:24
7
33
МУТРИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!!!!!СЪДЕБЕН ФАКТ УМОРИХА ЧОВЕК ПРИ ПОСТАВЯНЕ НА ""СТИНТ""ДОКАЗАНО НЕ Е ИМАЛ НУЖДА ОТ ТАЗИ ПРОЦЕДУРА///скъпо струваща по клинична пътека///!!!ДО ТУК НИ ДОКАРА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ –ОСТАВКА
1.
'
16.08.2020 16:26:05
2
25
Жална България...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори