×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Охранител на спортен комплекс удари 10-годишно дете край басейн в Бургас


Охранител на спортен комплекс удари 10-годишно дете край басейн в Бургас
Секретарят на клуба по водна топка „Арена Бургас“ София Калинкова разказа как детето се превивало от болка до басейна, след като е било ударено по врата от охранител
14 Август 2020, Петък, 08:31 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Служителят е подал молба за напускане 

10-годишно дете е ударено с шамар по врата от охранител на спортен комплекс в Бургас. Момчето обаче си ударило главата в асансьора. Спречкването между тях станало на 5 август, а вчера служителят е подал молбата си за напускане.

Пред Нова телевизия секретарят на клуба по водна топка „Арена Бургас“ София Калинкова разказа как детето се превивало от болка до басейна, а служителят Васил Ефендиев я посрещнал с думите „аз само го пернах зад врата“.

„Вечерта към 20:30 часа, когато децата излизаха след тренировката, бях извикана от децата. Те крещяха „лельо София, Петьо беше ударен“. Втурнах се към басейна. Първо забелязах 10-годишното момче свито до ъгъла на асансьора, плачещо“, заяви Калинкова. 

„Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. Той не можеше да си поема въздух, беше целият потен, а през това време децата ми разказаха как служителят Васил Ефендиев го е ударил в асансьора“, добавя тя. 

“Момчето се е опитало да избегне удара и се е ударило в стената на асансьора, от което още повече го е заболяло. Казах на служителя, че няма право да докосва което и да е дете“, заяви секретарят на „Арена Бургас“. 

Майката на удареното дете пък сподели, че не е удовлетворена от това, че Ефендиев си е подал оставка и се закани да търси правата си в съда. 

„Бях на работа, когато една от майките на другите деца ми се обади, за да ми каже, че синът ми е ударен. Почувствах се зле. Нямаше как да си тръгна и много се притесних. Когато се прибрах, той плачеше. Цяла вечер не спа и постоянно говореше за това, което се е случило“, добави тя. 

„Аз се преобличах, а големите си играеха – отваряха и затваряха вратите. Той им викаше отдалече. После отидохме ние. Бяхме четирима. Извиках асансьора. Натиснахме копчето и вратата започна да се затваря, но той си сложи ръката. Накрая влезе при нас и ни крещеше. Между етажите ме удари“, разказва удареното дете. 

„Аз залитнах и си ударих главата в асансьора. Не съм го предизвикал с нищо“, добави той.

„Момчето не е палаво. Каквото и да е направило, никой няма право да го удря. Не мога да си обясня защо един възрастен човек ще удари дете“, каза пък треньорът му Светлозар Владков.

„Дори и да е бил изнервен, служителят трябваше да се извини. Той не го направи“, добавя треньорът Сергей Караджов.

От ръководството на ОП „Спортни имоти“ обявиха, че Община Бургас категорично не одобрява подобни методи за въдворяване на ред и спазване на дисциплина на територията на спортните бази. Извършена е вътрешна проверка. 

От служителя е поискано писмено обяснение, но вчера той сам е подал молбата си за напускане, която Община Бургас ще уважи. 
 


В категории: Бургас


78
Коментара по темата
78.
###
17.08.2020 07:29:43
1
2
Излива се ужасна пумия срещу служители на Спортни имоти-не добронамерено. Много Моля хората които ползват басейна да кажат:виждали ли са да се упражнява насилие или лошо отношение към някой, дете, клиент? Споделете вашите впечатления.
77.
Пепелянката
16.08.2020 19:00:52
1
2
Изкупувам водолазни принадлежности.От малък обичам да далдисвам и да си играя във водна среда.Основно търся компресор за въздух под налягане.Ако има заинтересовани да пишат.Възнаграждавам щедро,не жаля средства.
76.
До 57
16.08.2020 17:36:21
2
2
https://waterpolobg.com/кпс-варна-с-първа-титла-при-мъжете/
"Сезонът бе белязан и от запомнящо се постижение на Черноморец. Клубът освен, че се окичи с пет комплекта сребърни медали във всички възрасти при мъжете, добави още едно второ място при жените U17 и трето при жените. Така бургазлии станаха първият клуб в историята с медали във всички държавни първенства у нас в двата пола от един сезон."
;)
75.
Лумпен
16.08.2020 15:17:56
2
4
Абе дай им да изискват само нищо да не дават и да се жалват. Тя общината ще плаща, пък те да викат телевизии и да реват като жени. Толкова са смешни и жалки.
74.
Ел
16.08.2020 14:33:06
2
6
Вие наистина ли мислите, че трябва да сменяме цялата администрация само защото на някой нещо не му харесва. Това е ресурс, който изисква време да се обучи, тези хора управляват процеси, които не могат да спрат. Какви са тези идиотщитини които обсъждате. Първо: таксите за съоръженията се определят от съвет и никой не взема еднолично решение за размера им. Да, скъпо е, но и съоръжението не е евтино. Колкото повече унищожават ползвателите, толкова по-скъпо ще става.
Второ:Как може един клуб да не може да си плати? 20 деца трениращи в един и същ коридор!Целта е да има повече само за едната страна, защото басейна е обществен и по-глупавите да плащат. Толкова много абсурди. Полемиката ще е безкрайна ако влезем в тази тема.
Трето: консуматорското ни общество изисква все повече и повече. И от къде да дойде това повече, като не се учим да пазим.
73.
Emi
16.08.2020 12:15:45
2
3
Г-н Сергей Караджов работи в ОП Спортни имоти. За какво мъжко поведение говори след като той самият е нелоялен към работодателя си.
Треньорите отговарят за децата.. Ако са до тях,а не пушат пред сградата въобще нямаше да се стигне до ситуация децата да си играят с асансьора. Родители проверявайте на кого поверявате децата си.
72.
Служител бивш
16.08.2020 10:54:58
0
7
Искам да споделя какво съм виждал в бани и съблекални след посещение на този клуб. Крановете на душовете отворени, меките връзки развити, счупени стойки. Преградите на кабините все едно град ги е бил. Шкафовете празни но заключени. Тоалетната хартия развита и мокра, направена на топки и залепена на тавана. Това е сграда на две години. За възтановяването на всички поразии се харчат средства, които са от джоба на всеки данъкоплатец, т. е. от джоба на всеки от нас. Не зная дали цитирания случай с охранителя е действителен или от мухата се прави слон. Треньорите вкарват децата в сградата и до там свършва ангажимента им. Провеждат си тренировката и чао. И започват щуротиите на децата.
71.
1234
16.08.2020 01:25:03
1
11
Майката на удареното дете пък сподели, че не е удовлетворена от това, че Ефендиев си е подал оставка и се закани да търси правата си в съда.

„Бях на работа, когато една от майките на другите деца ми се обади, за да ми каже, че синът ми е ударен. Почувствах се зле. Нямаше как да си тръгна и много се притесних..................Добре де може ли да ти се обадят ,че 10годишното ти дете е бито и си е ударило главата и ти да останеш на работа,каквото и да работиш,какво значи "Нямаше как да си тръгна и много се притесних"какво е това сърце......майчинско,не отиваш когато ти бият детето защото имаш работа а след 10 дена викаш телевизии и си най-моралната, изтипосана отпред с влажен поглед с трима папагала да обясняват висш морализъм
70.
арабела
15.08.2020 23:58:57
1
7
Тя сега Калинкова ли е,Владкова ли е,нали се жениха, че и по телевизията ги снимаха супер семейството като Бекъм и Виктория така че не разбрах срам ли я е Калинкова да е Владкова или просто лекичко да не се разбере ,че са мъж и жена пред TV то.Че дилемата ми е Владкова ли е Калинкова или Калинкова е Владкова или и двете.Яйцето или кокошката в крайна сметка
69.
%
15.08.2020 21:56:39
1
6
Хахаха. Ква я мислихте тя ква стана. Харесват ли ви коментарите за секретар, треньори. Голяма излагация. Ама с вашите камъни по вашите глави. Много е лесно да сипеш пумия на чужд гръб.
68.
Озадачен
15.08.2020 20:18:03
1
12
Не оправдавам служителя, който е зашлевил шамар на детето, но си задавам някои други въпроси, които се учудвам, че Цеца не зададе като журналист:

1. Родителите попитаха ли от първо лице човека с какво тяхното дете го е предизвикало толкова, че да го зашлеви? (Вярно, че нашето винаги е най-добро, най-послушно, но дали понякога децата не опровергават мнението на родителите си за тях с поведението си.)

2. Ако детето е толкова травмирано след инцидента, колкото описва майката, защо не го спряха от тренировки на този басейн до разрешаване на случая?

3. След като вече се води разследване по случая от полицията, стартирало дни преди репортажа, защо е нужно намесата на телевизията? Каква е целта на занятието и репортажа? (Ако със същия ентусиазъм се борехте да отразяват телевизиите успехите на децата ви, повярвайте щяхте да допринесете повече за тяхното емоционално и спортно развитие.)

4. Защо репортажът е близо 10 дни след инцидента, какво изчакваха родителите? За медицинско и жалба са имали време на следващия ден, а телевизията защо толкова късно? Кои техни искания и желания не бяха удовлетворени от предприетите от тях действия до момента на репортажа, че използваха и този инструмент?

Има грешка, има и прошка. И за двете страни. Ама това са човешки качества. Всичко друго е висша форма на непреодолимо желание да се тъпче в негативното и грозното, да има за какво да се сплетничи и заговорничи, за да не решаваме заедно проблемите и да се движим напред към нови постижения.

И последно... какъв пример дадоха родителите и треньорите с действията си на детето? Какво го научиха? Какъв е ценният урок на този подрастващ от тази ситуация? Научиха го да е по-добър, по-разумен, по-диалогичен, по-комуникативен, да е човек??? Или просто му показаха как се мачка другият. Жалбата в полицията е форма за търсене на права, добрият пример, всичко друго не е в името на детето, а в негово величество Егото на родителя.
67.
Служител
15.08.2020 18:25:22
1
7
Много бързо сипем обвинения. Особено ако си търсим повод за скандал. Публикациите се основават само на думите на едната страна. Между другото се споменава,че инцидента е станал няколко дни по-рано. Ако са толкова загрижени треньорите и г-жа Калинкова защо не оповестиха всичко още на 06.08.2020 г., а чакаха до 13.08.2020 г.? Да, недопустимо е да се удря дете, но те не се почувстваха неудобно да използват това за да се облагодетелстват.
66.
До 54
15.08.2020 16:03:49
0
4
Нямам намерение да споря с недоклатени комунистически субекти.А дали ти другарю ще вземеш или няма да вземеш нещо на сериозно повярвай ми никой не го интересува. Сега да ти кажа и нещо по интересно,в период от 8 дена родителите извиваха ръцете на спортни имоти да не закачат клуба финансово до края на годината иначе щели да пуснат жалба,да съдят,телевизии и тн.Ако този запис излезе защото до колкото знам го има.Социалните служби трябва много сериозно да подходят, защото не може родители да си играят по такъв отвратителен начин с едно дете, па макар и техен син.И запомни тикво социалистическа ,всичко ще излезе и резила ще е голям.И за Караджов и за много, много неща.Весело другари наследници.
65.
тц тц голям разбирач
15.08.2020 16:00:49
0
1
Тва не се пише така а а се пише това. И ти си на герберската хранилка дори и да си 89 набор. Изброяваш имена на хора които са в политиката от много време, но има и такива от твоя набор в нея с не по-малко или повече вършат незаконни неща и щуротии с присъщата на дъртите изброени от теб. Борисов, Пеевски и т.н.
64.
мунчо
15.08.2020 15:53:14
1
4
БъдещА герберасТка младеж от Бангладеш чупеща всичко което не е у тях. Прости тикви растящи с анаболи и пико.
63.
Omg
15.08.2020 08:11:29
1
7
Kakva e taq dlujnost sekretarq na kluba po vodna topka bojee boje. I slojili nqkva mastiq. Edno vreme gi nqmashe teq dlujnosti
62.
Факт
14.08.2020 23:49:35
2
11
То затова само педерастчета по пътищата ;) Чак и телевизията извикаха ;)
61.
@?!
14.08.2020 23:45:16
2
13
Не забравяй когато хвърляш кал по някого, може и да не го уцелиш но калта ще остане по ръцете ти. Цеца Алексова да влезе под прикритие във Арена след тренировка да направи репортаж и да види какво става. Да видим тогава кой крив, кой прав. Много родители ще се срамува от себе си първо и после от децата си че така са ги възпита ли.
60.
Ментор
14.08.2020 22:33:55
1
10
Родителското закриляне унищожи образованието. Сега е ред на спортните площадки.Утре са големи хора в обществото.И утре същия този родител,знаете ли какво ще каже..."Немога повече да се разправям с него/нея."
59.
Ветеран
14.08.2020 22:04:00
5
12
На моето дете госпожата от занималнята му дръпна ухото.Говорихме с класната,реши се проблема.Не ни трябваха медии.Други са интересите тук.
58.
Аз
14.08.2020 21:44:46
2
10
Съм на мнение родителите да възпитават по-добре децата си, макар че "Крушата не пада по-далеч от дървото" ... Конкретният случай може да бъде в по-цялостна картина, ако се разпространят видео и аудио записи, то е редно при положение, че толкова се раздуха случая......
..... Иначе и деца и родители съм удрял, като са в някаква форма агресивни към мен или беззащитни животни.... И с думите ми ясно са разбирали защо ги удрям..... И Никой Досега Не Ми Е Направил Проблем.... Като се размина с такива потърпевши някъде обикновено ме заобикалят, мълчат и гледат настрани или надолу в телефона.....
.... Възпитавайте.... Защото има хора като мен, които не Ви търпим Недоразуменията ...
57.
До 55
14.08.2020 21:33:06
6
4
Кога момчетата на Арена Бургас са се държали грубо на U12???
Мен лично майки те на Локомотив НН ме псуваха, защото момчетата ни ги водиха с 3 гола!!!
Ако Черноморец са чести, ние сме богове направо!!!
Кое му е честното на Черноморец? Това как Йонов дава подкупи на реферите и съдиите или как си набутва играчите рефери, за да може да са за него!!!
Черноморец нямат възрастни за U10,U12,U13 и U15 девойки и сигурно за U17 девойки!!!
Нептун нямат хора и затова тези дето вече станат на 16 се местят в Черноморец, защото нямат какво да правят в Нептун!!!
А доколкото това за изнудването. Когато започнаха да тренират Арената, Спортни имоти им дигнаха таксата тройно!!! Това нормално ли е???
56.
Въпроси, които изникват след написаното от Бургазл
14.08.2020 21:22:43
3
2
Понеже се споменава турнира U12 и другите бургаски клубове, моля дайте информация и за акласирането на тези два бургаски клуба на този турнир!
И понеже се споменаава, че всичко било с комерсиална цел, моля дайte информация колко са месечните разходи за ползване на басейн на трите бургаски клуба по водна топка!
55.
Бургазлията
14.08.2020 20:53:41
1
10
Здравейте, не можах да разбера как инцидента е станал на 5-ти, а нещата се раздуват чак на 14-ти. От репортажа и от статията разбрах, че треньорите и диателите на Арена Бургас са искали извинение от служителя на "Спортни имоти" Бургас, но това е само за пред медиите. Тези дни след 5-ти, тези треньори, диатели и родители на това дете са искали и изнудвали ръководството на "Спортни Имоти" да им бъдат намалени таксите на Парк Арена Бургас. Искам също да попитам треньорите на КВТ Арена Бургас от кога те възпитават деца, които на състезание по водна топка на басейн Флора на възраст U12, което участваше и Арена Бургас същите състезатели се държаха непристойно през цялото време за едни млади ватерполисти. Е, това мисля че показва какво е възпитанието което дават тези треньори които излязоха по телевизията и даваха интервюта по медиите и за мен нещата са ясни, всичко е свързано само с комерсиална дейност и Бургас има само два клуба по водна топка, Нептун и Черноморец, които градят не само добри състезатели и възпитани деца, които ще покажат на Бургас, че те могат да защитят името на Бургас и бургаската водна топка.
54.
До циркаджията
14.08.2020 19:48:57
3
2
И защо, след като не можеш да пишеш правилно, си мислиш, че някой ще вземе под внимание написаното от теб? Но, това е
присъщо за всички гербаджии на ръководни постове- прости, но затова пък си умирате акъл да давате. Цялата община сте такива- калинки и шуробаджанащина.
53.
vgjn cnnb
14.08.2020 17:47:39
9
8
Това с биенето на шамари зад врата беше възпитателна мярка на едни други отминали времена на насилие. В днешните демократични и цивилизовани времена хората говорят и така изясняват конфликтните ситуации. Никой няма право да удря друг човек, а още по-малко пък ако е дете. Срамота голям мъж. Да го съдят.
52.
ЦИРК
14.08.2020 17:42:55
6
9
Аз съм против насилието във всяка форма но,не може едни деца да ги оставиш без никакъв контрол преди или след тренировка ,защото си им взел таксите и вече не те интересува ,не може и 4 деца да се размотават нагоре надоло с асансьора,73 годишен човек да им се моли да спират, като 5минути преди това същото са правели и батковците им от същия клуб,просто анархия от всякаде .За мен тук отговорноста е изцяло на треньорите и ръководството на този клуб,след като не могът да си озаптят състезателите,елементарен контролда упражнят,за каква дисциплина, морални ценности куп други неща говорим,на какво ги учат,да издевателстват над възрастни хора ли! И незнам как треньори с дела ,осъждани за измами и тн.им дават да работят с деца за Караджов става въпрос,на какво ги учат,възспитават............
51.
Гаврил
14.08.2020 16:48:52
12
10
Кой е тоя да удря деца дето не са негови! Искаш да биеш шамари ,ходи бии майка си,жена си,децата си! Твои са си,бии ги,ритаи ги колкото искаш! Егати пещерняка ..!
50.
Псевдо разбирачи
14.08.2020 15:41:51
4
7
Ееее това вече на нищо не прилича. Стига с тоя цирк. Искате да уронва те престижа на Си ама няма да стане. В Арена не ги шамарят ами направо ги убиват. Срам и за родителите, детето и треньорите му. Големи циркаджии.
49.
Родител
14.08.2020 15:16:10
7
13
Сега е редно г-н Ефендиев младши да си подаде оставката или по-точно да бъде уволнен. Назначил тати и той да смуче и да раздава правосъдие. Няма ли тук конфликт на интереси? Да спре най-после да дерибейства и да се разпорежда с общинския басейн, който ни съдира кожата от такси.
48.
До 11
14.08.2020 15:10:31
1
3
Да,наистина е
47.
Тц тц тц големи разбирачи пак
14.08.2020 14:28:03
11
6
1) по никой закон няма право да упражнява физическа сила и помощни средства срещу малолетно лице! За тва си има специализирани институции!
2) а тези, които са привърженици на старите методи искам да ви задам въпроса вие какво поколение възпитахте ? Аз съм 89ти набор на 31 години съм, хайде да го видим сега вашто поколение - Митьо Очите коя година е роден и по кой режим, Бойко Борисов какъв беше по времето на тоя режим, да продължавам ли ? Ами Делян Пеевски, Доган, Васил Божков, Маджо .... списъка е мн дълъг и сигурно всичките тия, барабар с управляващите боклуци нима са родени след 89-90 год и не ги е възпитавал тоя режим вашия за който толкова ревете "бай Тошоооо, къде си" !? Аз не знам и за кво ревете, я погледнете кво става бившото ДС което създаде мутрите управлява държавата! Тва са вашите издънки господа и дами жалещи по времето когато в България беше "комунизъм" (в кавички слагам щот няма нищо общо, понятието е друго) и тъпия партийно назначен селски даскал е чупил ръцете на децата от бой щот били беля направили! Тва са вашите издънки и заради тях сега народа е тотално изперкал, че не мой и да ви обършем лайната още! Ама то за да ги осъзнаеш тия неща се иска и мозък!
46.
11
14.08.2020 13:57:43
5
10
Ако вашето дете го ударят така, вие как ще реагирате???
Ще си мълчите и ще казвате,че охранителят е виновен или ще го съдите???
Много ми е интересно кво ще отговарите, защото аз не смятам,че ще ви е много приятно!!!
45.
11
14.08.2020 13:55:37
8
8
Ся ако може всички роднини или приятели на онзи дето е ударил детето , да спрат да пишат некви малоумщини!!!
Това дете е достатъчно възпитано защото го познавам лично!!!
Никога не би си позволило да се заяжда с някой!!!
А доколкото тва,че отбора нямал пари. Има си!!!
Ако може хората дето въобще не знаят за кво става дума,да спрат да коментират!!!!
44.
Калинко Калинков Бургазлиев
14.08.2020 13:41:20
3
11
Не разбрах само охранителят наистина ли е аща на управителя на Арената?
43.
Владо Кузов
14.08.2020 12:48:39
6
3
Дайте ми ги аз ще им паля дупенцетата
42.
Гларуса
14.08.2020 12:41:55
6
21
Като ги гледам днешните посерковци с големите усти, няма да се изненадам, ако си е позволило да се държи неуважително. А пък старата школа, знае как да пали вратленцето ;) П.П Толкова ли няма една камера да се види дали детенцето наистина не се е пречило?
41.
ахаххахаха
14.08.2020 11:57:51
7
9
до 39

I rest my case.

Надявам се да сте хубава, че с този правопис единствения ви шанс е да се продадете на някой чичко. ;)
40.
Стоян
14.08.2020 11:51:08
5
6
Не им се плаща на този клуб и се опитват да извиват ръце,но този филм няма да стане
39.
11
14.08.2020 11:42:16
16
7
Защо коментират хора дето нищо не знаят???
Аз бях една от тези дето разбра още в началото!!!
Това не е първи случай!!! На мен лично два пъти уж на шега са ме хващали за Етъра с цяла сила!!! ВРАТА МИ БЕШЕ СЛЕД ТОВА СИН!!!
Това,че някви лекички и чичаци коментират без да знаят какво е станало, не ги прави нещо повече!!!
Да не говоря ,че и тези ,, спасители" са ни влизали в съблекалнята и са ни гледали голи!!!
Ако този човек беше казал просто едни Извинявай, нямаше да се стига до медиите!!!
38.
Шамарената фабрика
14.08.2020 11:38:31
5
18
Е не може без малко шамари, но без да се прекалява естествено. Децата трябва да знаят, че след всяка грешка или непослушание ще има и наказание. Ако не ги научите вие, животът ще ги научи със сигурност, а всички знаем как учи той.
37.
Луд
14.08.2020 11:28:02
5
35
Дай мама да го цунка... На мама малоумника....лекета от малки... Един шамар и се напикават прави... Иначе много тежки.. Баща му кой бил, майка му... Бъдещи наркоманчета и к*рвенца... Тва е реалността... Трябва да си тъп че да не разбираш че лапетата са олицетворение на родителите си... За най малкото жалбичка, писали му двойка вика репортери... Пък че срича в 10 клас... Пълна трагедия...До вчера правила тръби на солниците днеска учителка устата и още лепне и ти говори за морал. КОЙТО СЕ ПОЗНАЕ СЛУЧАЙНО Е... БЕЗ АГРЕСИЯ
36.
To[шката
14.08.2020 11:23:07
3
17
Не е правилно. Все пак детето каквато и беля да направи не може да му се търси сметка и отговорност, още повече с физическа саморазправа. Иначе и аз хич не слушах като малък и ме шамариха , особено една даскалка, която виждам и до ден днешен и все се смеем :)))
35.
Top21
14.08.2020 11:22:02
3
2
Taxi taps sekretarka samo trade deca predator park arena
34.
Top21
14.08.2020 11:21:53
3
2
Taxi taps sekretarka samo trade deca predator park arena
33.
до Лидка
14.08.2020 11:19:32
6
22
Естествено че има причина за да го удари, но то това не се зачита. Толкова нагли и тъпи деца има, че просто просто с кеф да ги изшиеш зад врата. Подителите съотвтно скачат, сякаш не си познават стоката.Следващия път тея лекенца стават още по нагли.Въвеждайте казарма да озаптите малките джендърчета. Нагли, тъпи , без грам уважение към никого и нищо.
32.
АФРОДИТА
14.08.2020 11:19:06
2
11
В Меден Рудник врачанина голям тренер ползва коридори плаща половината !Кой ли го прикрива.Деца бол пори бол състезатели НЕМА
31.
Лумпен
14.08.2020 11:12:26
1
5
Само като прочетете заглавието на статията и ви става ясно. Ухранител - пълен смях. Вече не сте интересни, използвате ситуацията за други цели. d
30.
Паралакс
14.08.2020 11:06:30
17
2
По същата логика отива някой друг и перва зад врата мечката защото незнае какво е уважение така не става никой неможе да раздава правосъдие като плати сега 2000лв.чичака ще се научи и да се моли малкия да не почне оххх боли ме главата страх ме е ...че става дебело и мазало
29.
Лидка
14.08.2020 11:06:20
4
29
Съгласна съм, че има изключително тъпи деца. И още по-нагли родители, които не се съобразяват. Но ако удариш чуждо дете, си вкарваш голям автогол. Ако пък нашамариш баща му, ще си удовлетворен, но ще травмираш психиката на детето.
Иначе в случая няма как да знаем хлапето доколко е злоупотребило с търпението на господина. Треньорите го защитават, защото родителите броят пачки. Нещо ми подсказва, че няма как без причина да го фрасне охраната, още повече че е знаел рисковете.
28.
999
14.08.2020 10:51:50
5
22
Това дете е резутат от всичко което вече го няма в България , казарма , уважение , респект към дадено лице или служител , аве мамата си тракало сега вече !!!!!
27.
*********
14.08.2020 10:45:52
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
%
14.08.2020 10:37:30
1
11
Защо не прочетох до сега никъде за неговите спортни постижения след като детето е добър ватерполист? Тука намирисва на други интереси или се правим на Интересни. Па някой ни забележи????
25.
мълчанието на треньорите
14.08.2020 10:34:10
0
10
По-точният израз е да УПОТРЕБЯВАТ дете. Кое е по-наказуемо?
24.
не знам вече
14.08.2020 10:31:21
4
31
Да, чичката не е никакъв, че да удря шамари.

Обаче апел към родителите, които си правят деца от необразованост или само да ги показват по социални мрежи - никой не е длъжен да ви възпитава изродите.
23.
мълчанието на треньорите
14.08.2020 10:27:28
4
27
Тук изразът "От мухата се прави слон" дава вярната рамка за случката. В която едни треньори си позволяват да използват дете, за осъществяване на лични и корпоративни цели.
Задайте си въпроса: Защо иначе цели 10 дни родителят ще мълчи и няма да сигнализира институциите, защо треньорите, като хора, носещи отговорности за поверените им деца, не алармират кмета на града, комисията по спорт към общината и т. н.? А чакат, видите ли, служителят да им се извини?
И след като не се извинил, се обръщат със зов за помощ към телевизията...
От репортажа стана нещо друго, също толкова важно, касаещо странното поведение на жалителите.
Единият от треньорите признава за "чести пререкания с ръководството" на басейна..., касаещи "график, часове и т.н., които се опитват да изгладят".
Ха, ти да видиш...
Ни ви ли замирисва на рекет?
Някой да се възползва максимално от ситуацията.
Случайно ли е дългото мълчание или въпрос на време, в което някой се е надявал, че с "извиване на ръце" ще стигне да тихо споразумение - "Без пререкания за график, часове, а може би и плащания..."
Що се отнася до физическото насилие над дете, да - това е недопустимо.
Но тук е важно да се разбере доколко е било наистина такова. Или май, все пак, става въпрос за перване зад врата...
Е, вече от мухата стана слон.
22.
*********
14.08.2020 10:25:46
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
Шамари
14.08.2020 10:18:40
6
25
Бой за келешчетата, бъдещи наркомани. Играели си с асансьора
20.
&&&
14.08.2020 10:10:42
3
30
Доста раздухана работа. Вече прекалиха. Засрамете се.
19.
_nib_
14.08.2020 10:10:42
1
50
От родители чалгаджии рядко може да излезе стока поколение.Дръпат цигарягите....занимават се със себе си и чакат училището да ги възпита.Да,да ама не.Училището им дава знания които в бъдеще ще им бъдат полезни.И какво остана-телевизията и улицата да ги възпитава.Пример:седим на пицария,отвън.На съседна маса мъж и жена му явно.По едно време се посурна едно бъдещо лекенце с ховърборд и блутут колонка надута на макс-синчето им.Изчаках пет минути...не се усеща палячото да намали музиката.Казах на баща му-айде ако обичате да му направите забележка и да се научи че не е единствен на този свят и да почне да се съобразява с другите.Бре като отвориха едни устяги с жена си...Бре.Ако го запукам с шамари....ще го унижа пред собствения му син...и цял живот ще помни че баща му е ял шамари на дърти години....Та каквато семката-такова и поколението.30 години растат поколения на егоистични идиоти....с много малки изключения.
18.
11
14.08.2020 10:04:23
34
13
Айде сега дето всички викат на онова момче лигльо малко да си помислят: ако това момче беше си ударило много лошо главата в асансьора може да му стане нещо!!! Така ли е?
Това момче е много добър ватерполист, спечели награда за най-полезен играч на U12 преди 2 седмици!!!
Ако беше днес той ударен, утре може да сте вие, може да съм аз или брат ми!!!
Спасителите трябва да ни помагат, а не да ни удрят!!! Така,че се замислете за какъв дебил става въпрос!!!
Да не говорим,че това не е първа закачалка от страна на спасителите!!!
Така,че тоз да си получи заслуженото в съда!!!
Евала на треньорите ми за това,че са разпространили случилото се!!!
17.
До 17
14.08.2020 10:02:23
3
21
Онзи ден имаше състезание с колела в морската.стоях до един треньор на дяволсото.дечицата от неговия отбор не се предсавяха добре .той им говорише (викаше) с груб тон и почти ги отказа от спорта.но те противно на това дадоха всичко от себе си. А този треньор,въпреки по слабите резултати,последната обиколка ги приведсваше и поздавяваше все едно са първенци.утешаваше ги,че другия път ще са по напред....Ето така се изгражда характер на дете-спортист....
16.
уууу
14.08.2020 10:01:06
4
44
Малко му е кой знае как се е перчело на охранителя , ама не е виновно детето така е научено от родителите си !
15.
007
14.08.2020 09:49:11
4
48
Тренирал съм плуване около 5 год. в стария басейн отдавна.Треньорите бяха строги, но справедливи.Яко плуване, но след това награда игра в басейна ни даваха.Нито сме бягали, нито чупили, никой не е играл с асаньори, душове, сешоари и т.н.Дисциплина и възпитание.Днешните са отвратителни.Казвам на сина ми кое може и кое не и той казва защо аз не мига, а еди кой си прави така.....
14.
През 80те и 90те
14.08.2020 09:37:45
7
64
Като малки беше нормално да ни ударят по някой шамар или да ти издърпат ухото.а ако кязжеш на радителите какво е станало.пак може да ядеш бой.защото ако веднъж са те ударили явно има защо. Ама с тези права на човека и децата вече копче не можеш да кажеш на никой.всеки гледа да те съди... от цялата тази работа ромите трътнаха из морската на плаж....
13.
хахахаха
14.08.2020 09:37:15
2
37
С бой в Харвард се влиза, без бой в Кашмира
12.
ДО МУКИ И РАЛИЦА
14.08.2020 09:22:07
8
49
АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВИ ДАМИ......
И С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАС(далеч съм от мисълта да ви обидя с коментара си) НО КАТО ГЛЕДАМ ДНЕШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ,(родените след 90-те).....??????
МЕКО КАЗАНО,НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ......
ЧАЛГА......ДРОГА......МЪРЗЕЛ....АХУ..ИХУ......
И КАКВО ВЪЗПИТАНИЕ ДА ДАДАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ,КОГАТО И ТЕ СА НА ЕДИН АКЪЛ С ДЕЦАТА СИ........ВЯРНО.....НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА,НО МНОЗИНСТВОТО ПРЕОБЛАДАВА.......

А В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ ,ОТ МУХАТА СЕ ПРАВИ СЛОН.......
ОХРАНИТЕЛЯ ПЛЯСНАЛ ДЕТЕТО ЗАД ВРАТА... ЧУДО ГОЛЯМО...????? КОЙ ГО ЗНАЕ КАКЪВ ЛИГЛЬО Е БИЛ,ТА СА ГО ПЛЯСНАЛИ
11.
хахахаха
14.08.2020 09:21:44
12
46
Малките са отвратителни, защото не ги бият.

Без шамари нестава!
10.
Басейна
14.08.2020 09:16:48
5
35
А някъде да споменахте, че служителят е баща на управителя на басейна? Въобще няма конфликт на интереси. ;)
9.
top
14.08.2020 09:15:03
17
61
Какво поколение расте. Джендърско. Чукнал си лигльото главата в асансьора и рев...сополи....сълзи...родителите ще съдят. Чичото охранител докъде ли муне дошло от тези пикльовци, че да посегне. Възпитавайте си децата.
8.
Dd
14.08.2020 08:58:17
3
55
Лой крив, кой прав не знам. Но в други медии пише, че въпросният охранител е баща на управителя на Арената... До кога в община Бургас ще продължи поточната практика във всички общи ски предприятия и обекти да се назначават близки и приятели на управители, директори и тн? Нали уж ги избирате с конкурс?
7.
Янчев
14.08.2020 08:54:52
4
16
Арна булка
6.
Ралица
14.08.2020 08:52:10
11
79
Родителите нямат възпитание, а искате децата да имат.Естесвено е,че когато Ви направят забележка и то нееднократно,а вие се правите на глух, да се стигне до по-сериозни мерки.Не оправдавям перването по врата ,но се вгледайте внимателно в поведението на децата си не само в къщи, но и навън.
5.
До 1
14.08.2020 08:52:04
4
23
И двете булки са арни
4.
...
14.08.2020 08:47:06
42
11
Докарайте ми го този да го перна зад врата както трябва,нали не било нищо сериозно!?
3.
Муки
14.08.2020 08:45:07
9
79
Не е трябвало да удря детето, можеше само да му се скара ако е направило нещо. Но...
Хайде родителите да започнат малко да възпитават децата си. Имам чувството че растат само идиотчета /с много малки изключения/. Тотална абдикация на родителите към възпитанието.
2.
Иван
14.08.2020 08:42:52
58
11
Мамицата ти дърта ела да удариш,моето дете ще те удавя в басена.
1.
pronicatelen lover
14.08.2020 08:37:40
8
8
tamnichkta e mnogo prilejna, jenena li e, mislia che sam in love
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Установиха подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков направил пълни самопризнания и завел разследващите до веществени доказателства, които имат пряко отношение към палежа Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите одобряват служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% - не
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори