×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Правителството подава оставка през септември?


Правителството подава оставка през септември?
Най-добре за нас е да подадем оставка веднага, но Народното събрание трябва да приеме важни закони, за да може служебното правителство да работи, каза Томислав Дончев
06 Август 2020, Четвъртък, 08:29 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Не е сериозно премиерът да е в отпуска до края на мандата, а някой да го замества, каза Томислав Дончев 

За ГЕРБ е най-добре да подадем оставка веднага, но това не е добре за държавата, защото има закони, които трябва да се приемат. Затова има междинен вариант. Може правителството да подаде оставка през септември, за да може Народното събрание да си свърши работата. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия вицепремиерът Томислав Дончев. 

Не е сериозно премиерът да е в отпуска до края на мандата, а някой да го замества, добави той.

„От партийна гледна точка е най-добре оставка веднага. Това би успокоило обществото. Може би днес или утре ще стане ясно кой вариант ще изберем. Някой казват, че е трудно да избираш между две хубави жени, а за мен е най-тежко между две злини“, заяви вицепремиерът. 

Той сподели, че няма желание да поема поста на Борисов. 

„Всеки избор на премиер на човек, който не е лидер на партията, спечелила вота, не е честен. Ние сме избрани демократично и няма проблем да приключи по-рано мандата“, изтъкна Дончев. 

„Вчера премиерът каза, че подаването на оставка за него не е проблем. Два пъти се е случвало. За истинският държавник властта не е цел, а начин да свърши нещо“, подчерта той.

Според него парламентът трябва да одобри повишение на заплатите на хората, които на първа линия в борбата с коронавируса, да бъдат ратификацирани важните договори, да се даде право да се емитира дълг. Без тези процедури ще е трудно на всяко служебно правителство, уточни той. 

„Голяма част от българските гражданите смятат, че машинното гласуване намалява възможността за злоупотреби и няма да има невалидни бюлетини. В Изборния кодекс обаче няма яснота и трябва да се усъвършенства“, заяви вицепремиерът. 

На въпроса дали е възможно Борисов да бъде почетен председател и да стои отстрани, той отговори с „не мисля“ и добави, че при това струпване на хора на улицата, може да се стигне до инцидент. 

„И 10 човека да са на площада, щом гневът им е на такова ниво, не можем да го пренебрегнем“, подчерта Дончев. 

Нямаме прокурорски чадър, уверява той, но Виктор Николаев го скастри, че не се разследвали скандалните снимки от спалнята на премира и записите с неговия глас.  Водещият изтъкна, че е излязла и експертиза, за която Елена Йончев твърди, че е направена в американска лаборатория и така се доказвало, че гласът е на Борисов. „Никой не е над закона. Трябва да се разследва всичко“, отговори вицепремиерът. 

За записът, в който е замесен и той, Дончев потвърди, че е имал подобен разговор. 

„Водили сме го преди 2 години. Беше доста дълъг спор. Ставаше дума за данъци за автомобилите. Казах, колкото повече цапат колите, толкова да е по-висок. Струва ми обаче, че на записа е доста по-цветен в сравнение с разговора, който водихме. Трудно ми е на 100% да кажа дали всяка дума е била такава, каквато се чува“, добави той.

След като в ефира на Нова телевизия бяха показани данните от последното социологическо проучване, според което при ГЕРБ има голям срив в електоралната подкрепа, но остава първа политическа сила, следвана от БСП и партията на Слави Трифонов, Дончев каза, че политическите емоции не винаги се претворяват в изборен резултат, а после добави, че мечтае за момента, когато ще му се върнат всички граждански права. „В момента те са ограничени. Нямам право да протестирам, а имам голям протестен опит“, заяви вицепремиерът. 

„Българското общество е разделено. Трябва да се опитаме да намерим компромисен път, което да ни продължи да вървим напред“, добави той.

Вицепремиерът осъди насилието над журналисти по време на националната конференция на ГЕРБ и сподели, че се надява по-скоро полицаите да установят кои са момчетата нападали жени. 

„Нямаме интерес от това насилие. Охрана не сме наемали. Член на ГЕРБ се опитва да пази наше момиче от същите тези провокатори, което бе бито“, разкри той. 

„Имаше опит да се блокират делегатите. Не може да се спират граждани. Спомняте ли си някой да е пречил на социалистите? Някой от нашите членове да е ходил на Бузлуджа, за да ги провокира?“, попита той.

Жертвите сме ние, каза още Томислав Дончев. 

 


В категории: Политика


Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 2
39
Коментара по темата
39.
Браво Дончев!
06.08.2020 16:26:17
0
2
Дончев е най-разсъждаващият политик от гербаджиите. Прекрасно знае, че е е най-добре да се подаде оставка, ама Бойко се води по патрЕотЕте, които се натискат, щото им е за последно
38.
Лидка
06.08.2020 14:19:45
0
2
Айде шизо, отивай в комуната. Научи се да четеш, тури едни очила и спри с капслока, че е доста зле.
37.
до ЛИДКА //интелекта//
06.08.2020 13:53:22
1
2
въпрос??????????КОЛКО интИлигентно ЩЕ ГЛАСУВА БАЙ МАНГАЛ?????????????ТИ ОТ ЛОНДОН ЛИ ПИШЕШ ИЛИ ОТ МАРС–ДРАЩИШ ЕДИН КУП ГЛУПОСТИ ТИПИЧНА ДИАГНОЗА ЗА ЛОГОРЕЯ
36.
Лидка
06.08.2020 13:03:49
0
1
До 32 и другите му самоличности, пийте ги тея хапчета бе, братя и сестри. Или психиатъра ти е в летен отпуск?
35.
Пино ноар
06.08.2020 12:45:26
1
1
ОТ 7 000 000млн.Българи искам нито една подадена бюлетина по време на избор за Мин.председател или Президент.
Оставете партиите да фалират да ги хване Covid 20 да видят как се живее без пари.
34.
Фори
06.08.2020 12:29:10
1
2
Време е да си ходите народа ви разсписа заповедта за уволнение на вас и осемте джуджета време е пепи еврото и боко кюлчето да си ходят в страната на приказките
33.
Даже
06.08.2020 12:20:47
0
5
И номенклатурата през соца во главе с бай Тошо не беше толкова яростно намразена като тази "европейски ориентирана" партия на Боко, превърнал България в лично феодално владение с държавна администрация и съдебна власт на дистанционно управление от сараите и самия него.
32.
ЯВНО ТИКВАТА Е ОТВОРИЛА КЕСИЯТА
06.08.2020 12:17:28
2
5
ЗАВРЯ ОТ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ С ДЪЛГИ И ВИТИЕВАТИ""ХЛЪЗГАВИ ПОСЛАНИЯ КАТО 16 :19 И23 !!!!!!!!!!!НАЛЕЖАЩОТО СЕГА Е ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЕШЕВ
31.
ДО 20 Лидка –романтичката
06.08.2020 12:07:53
3
2
ТРЯБВАЛО ????????????ДА СМЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ КАТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ?????????ТИ В РЕАЛНИЯ СВЯТ ЛИ ЖИВЕЕШ??????????????ИЛИ СИ ТРОЛ ПУСКАЩ ОТКЛОНЯВАЩИ ПОСЛАНИЯ????????ПО ПОВЪРХНОСТНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ НЕ СЪМ ЧЕЛ!!!ЗА ДА СЕ ГЛАСУВА интИлигентно лидке е нужно да се прави тест за интИлигентност на ГЛАСУВАЩИТЕ И ДА СЕ ДОПУСКАТ САМО ТЕЗИ ПОКРИЛИ ТЕСТА !!!!ДА АМА НЕ ЩОТО ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!!!ТАКА ЧЕ ЛИДКЕ ТИ ПРОСТО СИ ПЛАТЕН ТРОЛ С ЦЕЛ ДА ОТКЛОНЯВАШ ВНИМАНИЕТО ОТ ЕДИНСТВЕНО НАЛЕЖАЩИТЕ ИСКАНИЯ !!!!!!!!!!!!ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЕШЕВ06b05
30.
Marinero
06.08.2020 11:57:07
0
3
Чакат указания от фондация Конрад Аденауер. Не ми хвалете партия създадена, конструирана и спонсорирана от антибългарска организация.
29.
ДО 19 ХАХА ПО ПРИМЕРА НА????????????????
06.08.2020 11:53:24
1
3
ШВЕИЦАРИЯ //да сме правели референдум///ТИ МАНТАЛИТЕТА НА ШВЕЙЦАРЦИТЕ С НАШИЯ ""НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ КЕЛИПИРДЖИИ ЛИ ГО СРАВНЯВАШ"""??????????????АБЕ ИДИОТ ТИ ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПЛАТЕН ТРОЛ ПУСКАЩ ""МУХИ""!!!ХАХА УЖ СИ ЗА ПРОМЯНА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА АМА БЕЗ ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК ЗА КОГОТО ТОВА Е ""КАУЗА""КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ОТКЛОНЯВАШ ВНИМАНИЕТО ОТ –ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР !!!!!!!МУТРИ ВЪН
28.
оставка веднага
06.08.2020 11:38:29
2
2
и борисов да поеме цялата отговорност!!!в момента търси кой да тури на амбразурата!!!с номера членовете на герб казаха да продължим да управляваме !!само че томито""В ЕДИН ЦИРК ИГРАЕМ НОМЕРАТА СИ ГИ ЗНАЕМ""не е съгласен И РЕЧЕ КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА АМА ДРУГ ПЪТ
27.
ССС
06.08.2020 11:36:47
9
1
Бойко , Бойко ,Бойко , ти си най-големия , народа те иска не си давай оставката!!!
26.
Неа
06.08.2020 11:31:17
1
5
Колкото по скоро толкова по добре ! Идеално !
25.
Digu
06.08.2020 11:24:22
7
3
Смотани комунисти, никога не сте взимали честно власт. Мързеливи и крадливи убийци! РАДЕВ - ВЪН!!!
24.
Сисо
06.08.2020 11:11:24
0
11
В ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ И ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ И НАЧАЛНИЦИ СА ГЕРБАДЖИИ ВСИЧКИ НА РЪКОВОДЕН ПОСТ СА ЗАВИСИМИ ОТ ГЕРБ
23.
Писна ми да гласувам за по-малкото зло
06.08.2020 10:56:47
0
6
ГЕРБ на няколко пъти печели изборите по този начин. Спрях да гласувам за тях след първия мандат на Бойко, защото видях какъв е интелектуалният му потенциал. Проблема е, че за съжаление гласувах за по-малки десни партии (различни), които не се класираха на изборите и гласа ми се разпределяше пропорционално от спечелилите. Т.е. на вятъра. В пост 21 точка 1 е най-важната според мен, защото ако имахме работеща съдебна система, Бойко щеше да е „история“ след „Ало Ванко“. Проблема на България наистина е в „матряла“, както каза Бойко, но под „матрял“ аз виждам политиците ни а не обикновените хора.
Яд ме е, че народният гняв представен в протестите се ползва отново от политиците, така както им е удобно. Всички политици имат далавера от него. Само Президента няма, но той още не го е осъзнал и продължава да „надува балона“.
Хич не съм фен на ГЕРБ, но в момента наистина най-доброто за България е да се спре с тези протести и да се потърси начин да се мине по-леко през кризата, която ни чака.
А Президента Радев има конституционни права да осъществи част от точките описани в пост 21. Той организира последните избори и има право да прави референдуми, но предпочита да излиза с безсмислени изказвания като това от 10 ч. днес.
22.
уууу
06.08.2020 10:45:38
11
2
Подайте си оставката та давидят дивите селяни какъв ще го ядат . Прост народ кой ще дойде ааааааа някой друг да храним като ви залъже жалки сте !!!
21.
Лидка
06.08.2020 10:33:13
1
14
Продължавам, простете за спама. Събориха бизнеса на колене, забиха нож на сънародниците ни в чужбина и затрудниха упражняването правото им на глас, разделяха ни и тук по всякакви показатели, противопоставяха ни едни на други.
Приложиха похвално светкавични мерки през март срещу пандемията, но отвориха дискотеки и стадиони. Същевременно цели випуски по хуманна и дентална медицина не могат да завършат, защото стажовете им са на пясъка тая година. Приоритети.
20.
Лидка
06.08.2020 10:30:08
0
4
21, разбирам притесненията ти и съмненията ти. Предвиждаш втора 2013-та (за незапознатите и по-младите: хора си самозапалиха, БоЕко си тръгна, щот не искал да гледа кръв по улиците; дойде Орешарски, Пееф стана шеф на ДАНС и всичката Мара втасала, после хайде стария ГЕРБ на нов... глас).
Протестите наистина водят до разклащане на стабилността. И, разбира се, трябва на изборите да сме интелигентни: а не като власите да се удавим на края на Дунава, почти до отсрещния бряг. Важното е да отразим недоверието си към ГЕРБ, защото аз не мога да им простя за убиването свободата на словото, за това, че са по-прости от мен, а ме представляват, за това, че не знаят бъкел английски и ядат сахар. И още и още...
19.
Протестите имат смисъл ако постигнат
06.08.2020 10:15:09
1
11
1. Промяна в съдебната система, така че вече да има истински разследвания на висшите правителствени служители, които са основната причина за корупцията. То това и Европа от години ни го натякват, но нещо не го чуват политиците.
2. Промяна на избирателната система. Сегашната е компрометирана, не само от „мъртвите души“ в избирателните списъци, но и в начина на съставяне на Избирателните комисии и отчитането на протоколите.
3. Въвеждане на чести референдуми за допитване до народа за важните решения, които го касаят по примера на Швейцария.
Без тези 3 промени, няма да има истинска „Промяна на системата“, която се иска от протестиращите.
Лидке, наистина ли вярваш че няма да „настъпим лопатата“ за 4-ти път? Дано е така, но аз смятам, че сегашните протести са само начин да се повдигне умиращият рейтинг на ГЕРБ. Мои са коментарите 11 и 18. Иска ми се да има обединена дясна партия (ГЕРБ не е такава), за която да си дам гласа, но Христо Иванов нещо още не ме е спечелил. Той е част от тези протести, които дават шанс за преизбиране на Борисов.
18.
ko
06.08.2020 10:12:10
1
10
Снощи президентът каза, че днес в 10 часа има да съобщава неща важно. Да не би да свиква Великото народно събрание? А ГЕРБ-еририте да са се уплашили и докато Вожда им вчера твирдеше едно, днес Дончев говори друго, че можели да подадат оставка през септември. ГЕРБ са в паника и всяка сутрин имат ново противоположно на предния ден изказване. Използваха какви ли не тактики да се задържат на власт, но не им се получава, затова бързат да си пооправят кашите преди оставката.
17.
Лидка
06.08.2020 10:05:57
3
8
Номер 18, има тенденция ГЕРБ да подава оставка като жертва, а после да се завръща като месия. Дано този път не стана така. Знаеш ли колко доверие изгуби тази партия? Колко "избирателен материал" се отрече от избора си от 2009? Прокуратурата е проблем, прокуратурата е гнилоч и пикоч с тоги и каскети, но са навързани като свински черва и краищата на вървите са в ръцете на почетния председател Доган.
Отделно ГЕРБ си купуват цигански гласове - на местно ниво и на ниво кабинет също. Защо ужасната некадърница Фандъкова пак седна на кметския пост? Нима Бонев или пък Игнатов не бяха достойни? Не - просто, изгубил доверие, отчаян и отвратен, средностатистическият интелигентен човек отказва да гласува. Гласуват предимно млади ентусиазирани хора с неумряла надежда. Другите навсякъде съзират конспирация или БКП. Дано Христо Иванов има късмет, че аз друга алтернатива не виждам.
16.
Протестите трябваше да са различни.
06.08.2020 09:33:02
7
15
Няма смисъл да се иска оставка на Борисов и така да му се дава шанс за 4-ти мандат, а да се протестира срещу прокуратурата. Наистина трябва да има разследване на шкафчето на Борисов и не само на него. Само че това не може да промени системата. Единствения начин за това е промяна на конституцията. Не съм убеден, че при примерно Президентска Република, ще имаме по-кадърни политици. Пак ще се краде! Проблемите ни са в Съдебната система и Прокуратурата, като част от нея. Те трябва да се променят, но за това не е нужно Велико Народно Събрание. И обикновеното можеше да го реши ако имаше желание от политиците.
За това аз не подкрепям протестите. Дразня се от това, че 20 човека блокират цяла София, но разбирам защо ГЕРБ им позволяват да го правят. Такива палатки защо нямаше по времето на Орешарски? Тогава протестите бяха по-масови и значително по-дълги, но правителството падна не заради тях а защото от ДПС решиха, че вече не им е нужно – те го свалиха.
15.
Гавра
06.08.2020 09:32:31
5
7
Герб подава оставка на изборите през 2021 Герб отново на власт за 3 път по този начин след оставка! Комедия драма е тава гавра със всичко свято! Ако това стане отказвам се от България, ще гаворя на Български само с родителите ми !
14.
прокуратурата
06.08.2020 09:28:01
1
3
те очаква !!питай колев ???????той се опрай !!!ама за теб не е сигурно
13.
Лидка
06.08.2020 09:26:08
2
25
Вие се изгаврихте с хората на първа линия. Вие увеличавате с 30% заплатите на най-долните службогонци - държавните служители. Тези професии в голямата си част щяха да са изместени от компютър, ако бяхме нормална държава. Скоро пак имах сблъсък с институции и у мен остана въпроса как ли ги назначават: с конкурс по дебилизъм?
12.
КороноТъпак
06.08.2020 09:14:25
3
19
Щом дъщерята и внуците на Тиквун са се изнесли от татковината си то работата е ясна. К'во става с разследването за подкупа от 66 млн. дето Божков ги дал на Влади И Боеко ? Нищо ли ? Не се преуморявай Гешев ! Не бързай! И със записите, пачките, златото и пищова. Яваш, яваш, имаш още 6 години и половина мандат !
11.
що ми спираш коментара
06.08.2020 09:10:40
1
7
бе подлого!!нарушаваш конституционното миф право на мнение !следва жалба до прокуратурата //това е престъпление от общ характер///цензура от орган неупълномощен със закон!!!
10.
Имат сметка, така че вероятно ще я подадат
06.08.2020 09:08:02
4
12
Ясно е, че ще има криза, така че за тях е по-добре негативите от нея да се сърбат от друга партия. Не ми е ясно само, това не го ли разбраха протестиращите? Те с този протест осигуряват спокойно представяне на ГЕРБ като партия спасителка от тежкото положение в което ще ни „вкара“ следващото правителство. С тези протести осигуряват 4-ти мандат на Бойко. Много по-добре беше за България, той да си сърба попарата тази зима, а не да прехвърля топката на Радев а от там на БСП.
Не съм фен на БСП, но голям автогол си вкараха с подкрепата на протестите. Хак им е!
9.
ОСТАВКА ВЕДНАГА
06.08.2020 09:03:57
2
8
И ТИКВАТА ДА ПОЕМЕ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ!!!!В МОМЕНТА ТЪРСИ КОЙ ДА ТУРИ НА АМБРАЗУРАТА !!!!!!!!!!!!!ХАХА С НОМЕРА ЧЛЕНОВИТЕ """КАЗАХА"""ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА УПРАВЛЯВАМЕ С ""НОВ"" ""ПРЕМИЕР""ДА АМА ТОМИТО СЕ УСЕТИ""в един цирк играем номерата си ги знаем""И РЕЧЕ МИ ""КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА И СЕГА ТИКВАТА ОСТАНА ДА СЕ ГЪРЧИ !!!МУТРИ ВЪН
8.
Само ГЕРБ
06.08.2020 08:58:45
25
11
И след изборите пак ГЕРБ печелят, а червените мишки отново в дупките хахахаха.
7.
Marinero
06.08.2020 08:55:47
11
13
По-точно"Ще Му подадат оставката."
6.
до 3 ОСТАВКА ВЕДНАГА
06.08.2020 08:52:45
19
27
ТОЗ ХИТРЕЦ СЕ ОСЕТИ ЧЕ ТИКВАТА ГО СЛАГА НА АМБРАЗУРАТА !!МУТРИ ВЪН!!КАСКЕТ ВЪН
5.
Гарантирано от ГЕРБ
06.08.2020 08:48:03
22
33
ГЕРБ завърши трансформацията от политическа партия в организирана престъпна група.
Докато босът говореше пред мафиозите в групировката, навън наказателни отряди с лепка ГЕРБ по ръкавите координираха побоя над журналисти, жени и протестиращи. Мачкаха гражданското общество пред очите ни. Показността на акцията беше предупреждения срещу всички свободни граждани.
4.
До 3
06.08.2020 08:47:19
22
24
Ще я подадат, бъди сигурен!! Че са лъжци е вярно, но са и големи страхливци!! Така че ще я подадат.
3.
хаха
06.08.2020 08:44:42
24
27
ПОДАВА АМА """ДРУГ ПЪТ""ПУНТА МАРА НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ИМ НА ТЕЗИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ???????????????
2.
Васето
06.08.2020 08:44:35
23
26
Така е, по- СЕРИОЗНО е премиерът да бъде съден!!! Ти също!
1.
Бай Дечо
06.08.2020 08:40:58
19
21
Ми по- раничко трябваше!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър
Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори