×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Известен архитект твърди, че е пребит от мутри в Созопол


Известен архитект твърди, че е пребит от мутри в Созопол
Георги Ставрев е прегледан в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас, полицията разследва случая
14 Юни 2020, Неделя, 19:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Георги Ставрев твърди, че е със счупен череп, а собственикът на заведението обяснява, че го е зашлевил шамар, защото се държал арогантно

 

Созопол е разтресен от голям скандал, научи Флагман.бг. Известният архитект Георги Ставрев твърди, че е пребит в заведението на т.нар.”магарешки площад” в новия град на Созопол. Той посочи, че е със счупен череп, след като снощи, малко преди полунощ, е бил нападнат.

„Мутрите, които се нанесоха в постройката на Магарешкия площад го пребиха. Как се допусна такива хора да дойдат в тихия и спокоен квартал, в който живеем”, каза съпругата му Гери.

Въпросните „мутри” са наемателят на заведението Любомир К. и негови приятели. Те вече са разпитани от полиция, има и видеозапис от инцидента, който бил много интересен и събарял тезата на архитекта, научи Флагман.бг.

Пред разследващите Любомир К. е разказал, че единственото, което е направил е да удари шамар на Георги Ставрев. Архитектът влязал в заведението му във видимо неадекватно състояние, може би е бил много пиян.

Държал се арогантно и сритал стола на Любомир К., който станал, зашлевил го, но Ставрев залитнал и паднал на земята, обяснил пред полицаите Любомир.

В РУ Созопол е образувана преписка и в момента се работи по нея, показа проверка на Флагман.бг.

 


В категории: Созопол


116
Коментара по темата
116.
Анонимно
20.08.2020 16:04:08
0
0
Моля ви, първо се научете да пишете, после коментирайте и защитавайте такива боклуци като въпросния Г-н Колев. За щастие никой от хората в града не му завижда за нищо, тъй като този човек е наказан и ще бъде за напред, от живота. Семейството на потърпевшия не е длъжно да дава изявления в медиите. Имайте в предвид, че това всъщност е платена статия точно от въпросния Г-н Колев. Интересно е и как си позволяват да използват пълното име на потърпевшия, но не и на извършителя. Харесаха ми коментарите за видео, което съществува. А къде е то? Предоставете го в полицията. Там ще има най-голяма нужда от него.
115.
Cartman 1912
06.07.2020 13:26:20
2
1
Мда на кой да повярвам на човек работещ и жертващ всичко, за да изхрани семейството си, който лежи в болница, защото е имал наглостта да се опита да осигури спокойствие на децата си или на собсъвеник на заведение за запой и дрога?

Гледам, че много платени драскачи са се изказали, но не се притеснявайте, момчето ще се възстанови и понеже е кадърен и трудолюбив ще се реализира дали тук или в чужбина. Вие, почитателите на мутрите ще сърбате попарата, защото утре вие ще сте на неговото място!
114.
под прикритие
23.06.2020 18:22:34
0
1
Мутрите са добри момчета,познавам ги
113.
Gadove
17.06.2020 16:18:08
7
3
Созополска пасмина
112.
я
16.06.2020 21:52:06
6
20
Някой взел ли е проба за наркотици на биячите
111.
До някой
16.06.2020 18:14:23
1
8
Честно казано, аз наистина се притесних за ударения, въпреки мнението ми че не е трябвало да се разправя а да изчакат полицията, и затова продължавам да следя публикацията. Надявам се да прочета че вече е добре или поне се подобрява.
110.
Някой
16.06.2020 16:53:05
0
8
Само не мога да разбера защо след като семейството вдигна такава паника и направи цялата ситуация публично достояние, да не говорим и колко хора бяха изплашени от всичко това (тук визирам крясаците за убийство) сега никой не дава никаква информация относно това какво се случва. Семейството изцяло се е покрило и мълчи
109.
До "Имам HD видео от случката"
16.06.2020 14:35:18
1
6
Вместо да предлагате такива оферти, представете клипа на медиите и на органите на реда. Мисля че ще бъде по-удачно компетентните органи да си свършат работата, вместо само да се подсилва интригата.
108.
Имам HD видео от случката
16.06.2020 13:59:30
1
4
Така ! Ето го най важният коментар който всички чакате :

Разполагам с HD видео от случката.

Вижда се всичко изключително ясно лицата се разпознават без проблем.

С това видео едната страна буквално може да разпилее другата страна.

Видеото е лично мое, и тъй като аз единствено държа правата за него имам да ви кажа само това.

Който се интересува да придобие това видео може да си напише електронната поща на която да се свържа с него.
Не приемам никакъв друг начин за комуникация освен електронна поща.
Ако никой не се заинтересува следващата седмица смятам да предоставя на добра воля видеото на медиите.
А който е заинтересуван разполага с една седмица да ме убеди да не си подарявам личният клип на медиите а да го дам на него.

Поздрави
107.
Читател
16.06.2020 12:30:10
4
7
Не познавам никого, нито съм от Созопол. Очевидно тази статия е поръчана от близките на пострадалият. Но ако са очаквали само подкрепа и позитивни коментари, ми се струва, че са забравили в какъв свят живеем. Обективност се търси на други места, не в статии и коментари. Но по прочетеното ми се струва, че доста сте си изопачили ситуацията и сега негодувате против друго мнение.
106.
До 105
16.06.2020 12:14:09
3
8
"Бълват статия след статия"?!? Леко прозира лъжата Ви....Тази статия от кого е поръчана, а?!? Гръмките статуси във фейсбук, чии са?!? Разбира се, че както се защитава едната страна, така и другата. Но хайде, моля... С явните лъжи много се излагате. Версията, която тиражирахте след случката, вече се пропуква....
105.
близките
16.06.2020 12:09:13
8
10
На наемателя бълват статия след статия срещу Ставреви а момчето бере душа в реанимацията в Бургас вече четвърти ден.
104.
Gfhd
16.06.2020 12:04:02
2
5
Интересно защо продължават да се трият коментари, в които няма нецензурни думи. Коментари, в които се изказва мнение, различно от посочените, недоказани твърдения в тази статия. Ако твърдите, че сте обективна медия, защо триете коментари, които изобличават в лъжа г-жа Ставрева?!? Така или иначе това е казус, който няма да се реши във фейсбук или в някакъв сайт....
103.
...
16.06.2020 10:57:30
10
10
Хората, които познаваме Любо, много добре знаем какъв човек е. Никой не вярва на украсената история на семейството. Още повече, че госпожата се е постарала да пресъздаде доста различна версия "мутри пребиха мъжа ми". Мога само да си представя какво сте говорили, за да изкарате извън нерви такъв спокоен човек, за да посегне. Бързо оздравяване, бъдете здрави занапред и не лъжете толкова. Истината ще стане ясна, щом има и запис от камери.
102.
*********
16.06.2020 10:39:56
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
101.
Позитивно
16.06.2020 09:09:51
4
12
Сто коментара!
Повечето от тях крайни, недоброжелателни и писани сясно намерение да наврвдят на някого.
Защо бе хора, съграждани? Кому е нужно?
Ето това е резултатът от 12годишното управление на предишниъе, чийто дрвиз беше: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!
Хора, чието детство и младини са минали в проятелство - сега са врагове.
Хора, осъзнайте се.Това злословие не е в полза на никого.Какъв пример давате на децата си? Злобата и завистта ви изяжда.
Г-н Любомир Колев, познавам Ви, всички познават резултатът от вашия трид. Явно засегнахте много интетеси.Манталитетът на созополчани е - ЗАВИСТ! Характерно за слабите и нереализираните е да проектират неудачите си върху успелите.
Пожелавам успех на бизнеса и здраве и радост на семейството Ви!
Другото оставете на завистниците!
100.
Ставреви как не ви е срам
15.06.2020 23:12:05
5
15
Искам да видя снимка на разбитата глава на мъжа ти, как не ви е срам да си правите интригите с човешкия живот. Ставрева говори на целия град колко бил зле мъжа й, покажи ни го, хайде да го видим този със счупения череп!!! Направиха момчето на нищо, засрами се Гери две деца имаш, на това ли ще ги възпиташ. Да лъжат и да манипулират. Хората естествено, че вярват и скачат без да знаят нищо. Чакаме да видим разбитият му череп, но няма да го покажеш нали? Продължавайте да заблуждавате хората какво прекрасно семейство сте!
99.
Потресена местна
15.06.2020 22:27:33
12
20
За поредн път се убеждавам, колко много злобни хорица има в гръда. Ей изядохте го Любо, мног му завиждате, че има ум в главата и си постига много. Сега го плюете, а като имате зор всички му се мазните, ама всички до един. Човека има пари не защото е мутра, ми защото не спи по цял ден ! Има си полиция, като ти пречат викаш полиция, пишеш жалба, не се правиш на мъж. Влизаш в чужда собственост, викаш, риташ и блъскаш, правиш се на интересен, жена ти посяга на жена с дете и накрая изяждаш един шамар, за зла участ падаш и си удряш главата. Ами извинете, ама следващия път не се правете на мъже. Ако познавахте Любо, щяхте да знаете, че той е последния човек, който може да направи такова нещо и щом е станало значи този е виновен. Любо не обича такива неща и винаги е странял и се стараел да ги предотврати. Този господин, ако беше влязъл като човек да каже, детето ми е болно, много е шумно и вас ви разбирам, ама разберете ме и мен, а не с рогите напред, не само, че щяха да намалят, ами сигурно и на масата щяха да го поканят. Никой не си изяжда боя, защото си е седял мирно и кротко. Само това ще ви кажа.
98.
Заинтересован
15.06.2020 21:34:36
1
11
Флагман, няма ли продължение на историята. Какво показва прегледа. Кой е крив и кой е прав.
97.
До 90
15.06.2020 20:30:19
6
9
Добре де, кажете как се казва заведението, за да не ходим там, че може да ни пребият
96.
Потърпевш
15.06.2020 19:58:48
2
10
А Хитлерката кой ше я озъпти??? Полицаите от киснене в казиното явно нямат време!
95.
Морския
15.06.2020 19:09:04
2
3
Айде да не повдигам темата за Местните защото от 100г насам за маса в двора с прясна риба и yzo всички Софиянци ти стават 'Приятели' а като си хванат пътеките един телефон не звънят да питат как си... От дядо ми времето са ми ясни... Така по Спокойни с нападките са хората от морето.
94.
До 93
15.06.2020 18:48:57
2
10
От 90-те коментара не повече от 30% са от местни. И техните мнения са предимно изтритите.
93.
До 92
15.06.2020 18:33:08
2
3
Възприятието ми в 90-те коментара под статията.
92.
До 91
15.06.2020 18:26:35
1
12
И какво значение имат възприятията ти за хората от Созопол след, като в инцидента тримата участници са от Бургас, София и само пострадалият е созополчанин. Или да плюнеш пътюм минавайки от тук.
91.
987
15.06.2020 17:41:30
4
19
Хората в този град са изтъкани от злоба, завист и сплетни. Клюките са жизненоважни за тях, без тях животът им е немислим. Няма искрени приятелски отношения, няма истински междусъседски взаимоотношения. Лицемерието и фалша нямат възраст. Еснафщината се предава по наследство. Ценностната им система е сбъркана. Разбира се, има и изключения. Щастлив съм да познавам и стойностни хора, родени и израсли в този град. За съжаление не са много. Не познавам никой от участниците в среднощния екшън, но в случая има правила, които трябва да се спазват. Щом трябва музиката да се спре в 23.00 часа, правилото е за всички, без значение какъв си и кой си.
Можело е да не се стига до такава ситуация, ако и полицията си беше свършила работата.
90.
жител
15.06.2020 17:29:13
9
25
Силна музика в детски парк.
Как тези две понятия могат да съществуват в едно изречение?!

До всички, защитаващи собственика на заведението, отговорете ми на този въпрос, моля.
89.
“МЕДИЯ”
15.06.2020 17:26:18
3
14
Флагман, уникални сте!
По елементарно написаната статия си личи кой ви плаща! Тъжно ми е да Ви нарека “медия”, тъжно е и че има хора, които Ви четат..и вярват!
88.
До Васил
15.06.2020 16:02:08
16
11
Не познавам Любо, не познавам архитекта и съпругата му, но определено оставам с впечатление, че е някой на когото доста се завижда. Ами работете бе хора и вие и вие ще имате, тогава и вие ще имате поводи да се веселите и няма да се занимавате с глупости, а вечер ще заспивате без проблем просто, защото е нормално когато сте изморени.
87.
До Наско Царя
15.06.2020 15:56:44
7
10
За полицията видяхме доста коментари. Да архитекта и съпругата му нека им потърсят отговорност защо не са дошли навреме, но това според вас имат ли им право да изземват функциите им? Ако празнувате с приятели у вас, музиката след 23 е по-силна от желанието на съседите ви, те имат ли право да влязат у вас без разрешение да ви търсят сметка и за разкош да ви крещят, обиждат вас съпругата ви и гостите, имат ли право да ритат, блъскат и да ви посягат и какво бихте направили вие?
86.
ВАСИЛ
15.06.2020 15:51:55
14
15
кАКЪЕ Е ТОЗИ лЮБО-МНОГО ДАЛАВЕРИ ВЪРШИ В СОЗОПОЛ!РАЗКАРАЙТЕ ГО ОТ ГРАДА!ИЛИ ИМА ОЩЕ ДА ПОЛУЧАВА ЗА СПОНСОРСТВОТО ЗА ИЗБОРИТЕ!
85.
FBI to MVR
15.06.2020 15:47:44
0
13
Bulgarian Police is Shit !!!
Bulgarian Police is Corrupt !!!
Bulgarian Police is mafia !!!

Suck my US D... K !

FBI
84.
Наско Царя до Созополчанка
15.06.2020 15:40:17
3
8
Защо не видяхме един коментар за полицията защо не си е свършила работата )))
83.
До Гери
15.06.2020 15:38:28
5
11
От една махленски свада, за която сте си виновни, направите ебати цирка. Чакаме да видим снимка на разбитата глава. Ако няма такава травма искам да ви съдят до дупка, заради една изтеричка се намесиха какви ли не имена и хора. Хайде всички чакаме "доказателствата" за побоя
82.
До Созополчанка от Наско Царя
15.06.2020 15:37:27
2
14
Има органи да следят и контролират всичко това тъй че защо не прочетохме един коментар за туй че полицията не си е свършила работа а да не забравяме че в момента полицаите са повече от туристите
Аз ако съм на Ставрев ще съдя полицаите които са били на смяна заедно с дежурния и началника на полицията да обяснят защо не са направили нищо по въпроса и да си понесат одговорноста
81.
До созополчанка от страничен наблюдател
15.06.2020 15:24:13
3
7
Има хора на които им пречи има хора на които не им пречи, има си обаче наредби и закони които да се спазват. Има и органи които са отговорни за контрола и при неспазване да налагат глоби и наказания. Тук става въпрос за граждани които са решили, че е тяхно право да контролират спазването им и то по начин неподхождащ на претенциите им за възпитание и неспазващи добрия тон. При това тяхно саморазправство единият е пострадал/на този етап няма все още приведени доказателства, всичко е по твърдения на съпругата му/. Ако вместо това саморазправство бяха изчакали полицията никой нямаше да пострада, а и определено последвалите събития не са им помогнали да се наспят. Сега ще последват отново коментари как полицията не дошла на сигнала, как децата не могли да заспят и т.н., което смятам за излишно да коментирам, а относно сбиването предполагам има камери на мястото и ще се види кой какво е направил и съответно ще се понесат необходимите наказания.
80.
Созополчанка
15.06.2020 14:11:20
7
13
Хората, които в коментарите казват, че не са чули нищо както и, че шумът не им е пречил очевидно нямат малки деца и наистина омаловажават нещата или чисто и просто лъжат. Хората, които имат домове в непосредствена близост могат да кажат, че музиката се е чувала все едно им е в стаята. Смятам, че абсолютно всеки един отговорен родител би реагирал негативно на всичко това. Да не забравяме, че в квартала има и доста възрастни хора, за които силният шум е доста неприятен. Не мисля, че в едно такова малко заведение, в детски парк и в квартал пълен с къщи (не както Веселата уличка например) е редно а има диджей и да дъни така музиката до 00ч. Да не забравяме и, че има ограничение, ако не се лъжа, за шум, което е до 23ч. Не знам кой е виновен и кой си измисля, но при всички случаи този шум в този час не е реден. Дори бих казала е проява на наглост. Ако вместо това се бяха съобразили и бяха направили веселбата с музиката преди това (21,22ч. например), тогава определено никой няма право да казва каквото и на било.
79.
Морския
15.06.2020 14:06:33
5
12
Гледам че се плюете Созопол и хората... Ами като не ви харесва какво правите тука... Аз работих в София но хората не ми харесват там и се прибрах в Бургас и си идвам уикенда в Созопол. Лятото се наявате с пари после градът и хората ви криви... Айде по кротко а
78.
Жалки сте, мили съграждани
15.06.2020 14:05:50
7
14
Толкова му завиждате, че се чудите какъв да го изкарате... тая злоба ви е побъркала тотално.
77.
Епикризата
15.06.2020 13:26:56
1
15
Г-це Ставрева покажете епикризата, хем ще затворите устните на едните, хем ще получите подкрепата на другите. Все пак счупен череп си е сериозна травма, има скенер, има изследвания, покажете ги и затворете устата на зложелателите!
76.
Калоян
15.06.2020 13:16:50
10
21
Нахвърлили сте се срещу Любо като плъхове, защото нямате достойнството да посочите имената си и да се изправите открито :) Любомир Колев никога не е бил скандалджия или побойник и всички знаете това повече от добре - само че предпочитате да си лаете отдалеч, защото му завиждате.
75.
*********
15.06.2020 13:09:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
74.
До 73
15.06.2020 12:28:04
2
6
И кой точно е професия “синче” ?
73.
Гола вода
15.06.2020 12:25:55
6
7
Айде да не се изхвърляме, такива Професия '' СИНЧЕ"" e пълно в БГ...
72.
За Любо
15.06.2020 11:49:58
16
19
Нито съм от Созопол нито съм чувала за този прословут архитект,но познавам Любо... строителя,милионерчето,мутрата или както там го наричате. Със сигурност той е последния човек,който би създал конфликт и би пребил някой ей така,даже напротив винаги ще направи всичко възможно да предотврати да се случи нещо такова.
Но на повечето хора в Созопол им е черен,защото за разлика от тях той има акъл в главата си е постигнал много
71.
Mi6
15.06.2020 11:47:48
1
12
Добре де едните казват много са го били и то снкамъв в главата за което ако е вярно за мене този който го е ударил директно в затвора за 10 години най малко!
Другите казват няма такова нещо нищо му няма изял един шамар.

От шамар със за червена буза до счупена глава с камък има разлика от тук до луната и от седящ в ресторант до седящ в затвор за 10 години.

Така че хайде да се изясни тази работа.

Къде са записите от камерите там камери има ли на место или в близост исзери ли са записите на тях ще се види и никой няма да ложе да испорва фактите.

И друго ако човека наистина е в болница със счупена глава от камък то със сигурност ще има медицинско и на базата на него може да започне дели срещу нападателят за например едни 50000 лв най малко, защото това си е опит за убийство мммм по скоро дело за 100,000 лв не знам не съм адвокат нито експерт но това което казвам ки се струва справедливо. А пък ако нищо му няма на човека и лъже и няма медицинско тогава другият да заведе едно дело за клевета за уронва е на престижа за 20,000 лв и нещо такова си мисля.
70.
До 68
15.06.2020 10:23:00
13
10
Какво общо има спонсорството с постъпките на хората
Още малко и кмета е виновен за инцидента туй е детинско мислене
69.
Наско Царя
15.06.2020 10:14:45
2
6
Кой кого вече не съм аз човека да коментирам има си полиция и следствие но би трябвало според мен да звънне на 112 ако трябва няколко пъти вместо да ходи при събрани хора на маса да се разправя жалко за момчето и жалко за нас тука че останахме малко а се получават такива неща
68.
До 67
15.06.2020 08:52:59
14
26
Не работи там. Друго по отношение на пребитият да те интересува ? Как изведнъж стана така, че жертвата трябва да се оправдава, че са му счипили главата ? Ама той не бил еди какъв си. Ама жена му еди какво си. СПОНСОРА НА КАМПАНИЯТА НА КМЕТА ЯНАКИЕВ РАЗБИ ГЛАВАТА НА ТОЗИ ЧОВЕК ! ТОВА Е ! И последици няма.
67.
Наско Царя
15.06.2020 08:22:02
9
5
Този архитект като е толкова кадърен
и известен защоо е почнал в общината
66.
кирил
15.06.2020 08:21:39
1
3
Браво само така
65.
Аркадий до 62
15.06.2020 06:35:08
1
2
Какво аз?
64.
До 56
15.06.2020 05:24:23
3
10
Пухов, страхлив шопар, що не се пишеш с цялото си име. Подлизурко и страхливец.
63.
Созополчанка
15.06.2020 04:04:46
14
40
Човекът беше ударен с камък в главата, след като помоли да бъде намалена музиката от заведението вечерта, защото има болно дете и не можело да спи. Ако обичате флегми, не защитавайте мутрите, които вилнеят в хубавия ни град, а се поинтересувайте малко. Има очевидци, които твърдят съвсем различно от вас, подкупна сган такава
62.
Град дарЗава
15.06.2020 02:47:21
5
33
Като чуя за созополчанин, помориец и несебърлия и се сещам за рогач който е превзел тротоара на маси,но завижда на съседа,че е вдигнал незаконен етаж на Къщата и подава сигнал в общината,накрая го глобят и му махнат масите от тротоара.Аркади от Созопол и той взе шамарите дето се мътря на Трапезица с 20 годишния си Мерцедес.Бърдука пък се намести в общината този селски крадец, Рейзи е специалист как се газят закони.Най мръсните и гадни, завистливи хора са от тези морски градчета.
61.
Няма значение
15.06.2020 01:04:09
8
17
Само Аспасия ще управи положението в Созопол.Ужаст.
60.
Тузи2
15.06.2020 00:58:45
19
9
“МУТРИТЕ СА СИ МУТРИ” като види 5 мерцедеса какво идва и си мисли че няма да стане нищо ли?Поне като идва с мисълта да се прави на мъж ,да си тръгне като такъв ,а не да лежи по земята и да ближе цимента...
59.
*********
15.06.2020 00:52:38
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
58.
До 56
15.06.2020 00:00:14
0
17
Всъщност не ви дреме за момчето. Намерихте повод да го обърнете на политика и да гледате сеир. Давайте сега е момента, а дали ще се оправи момчето това ви е последния дерт
57.
До 55
14.06.2020 23:53:38
0
5
Не всички сме от жълтите павета
56.
Генов
14.06.2020 23:22:02
11
41
Чета днес коментари в созополските групи във фейса по темата.Созопол е потресен от наглоста и агресията на биячите.Созопол страда за Георги- скромен, работлив и уважаван съгражданин, прекрасен съпруг и баща на две деца.И нито един коментар не прочетох по групите, като тези,които плюят Георги и съпругата му по долу в този форум.Когато си сгазил лука е по удобно да си анонимен.Учуден съм между впрочем защо не коментират във фейса вечните много „компетентни” коментаторки/всички знаем кои са/.А реакцията на бардуков който днес пускаше лайф след лайф и пееше,докато хората от Созополсе тревожеха и даваха кураж на Гергана определям с една дума - възмутителна.
55.
53 тата
14.06.2020 23:19:20
11
9
Много ти е полезен коментара и мнението!! От него разбрахме,какво би и какво не би направила (предполага се ,че си от женски пол) една анонимна коментираща евентуална съпруга на пребит съпруг!..Селяните много обичат да си натякват простото мнение!А Вашият коментар лъха на ку.венска,селска злоба!Едва ли госпожата има нужда от Вашето "съчувствие". Някой ден,когато пострада някой,когото обичаш си спомни коментара си ,спри си интернета,телефона,заключи се вкъщи и "изискай" от полицията! Успех Ви желая!!
54.
Созополчанин
14.06.2020 23:12:20
8
33
Къде е сега будната и активна созополска общественост? Май е трудно да се скача срещу спонсора и парите му? Надявам се пострадалия да се оправи, а виновните да си понесат последствията.
53.
До ?
14.06.2020 23:00:27
10
18
Ако моят съпруг беше със счупен череп и загуба на паметта в тежко състояние, последното нещо което щях да правя е да пиша във флагман и по созополските групи, но аз нямаше и да го нахъсваш да ходи да се саморазправя, а щях да изискам това от полицията. Бързо оздравяване на съпруга ви!
52.
до 51
14.06.2020 22:59:13
2
11
Само дето той е ваш бре. От Бургас. Л. Милионерчето.
51.
много сте зле бе,селяндури
14.06.2020 22:40:29
12
41
Какво като е крещял,бил пиян!! Незнаех,че за да влезеш в селско заведение в Созопол трябва да си трезвен,не дай си Боже и претенции да имаш...камо ли да се спънеш в стола на великия Собственик!
Резултата: Счупен череп,лежиш в безсъзнание за сеир на селяндурите,а масово и дружно "българите" ти правят дисекция на живота и провеждат виртуален народен съд! Не ви ли е срам ,бе!? Това ли ви е курорта!? Собственика що той не се е обърнал към полицията като има проблемен клиент?? Това ли е решението-да го набиеш!? Ей такова ни е черноморието -селяндури продали по две ниви и станали собственици на заведение-ШЕФОВЕ демек(биещи клиентите си) Алооо -за това се учи с години!Има си начини и начини как да се процедира с проблемни клиенти,но Ганьо иска да бие!! Всички,където му се радвате на "собственика" сте пълни говняри,селяндури,цигани-ГАНЬОВЦИ!!
50.
*********
14.06.2020 22:38:49
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
До 56
14.06.2020 22:36:50
4
4
А дали наистина е имало втори удар? Или е плод на нечие въображение.
48.
?
14.06.2020 22:32:15
0
6
От кого е вторият удар
47.
Мартина Велева
14.06.2020 22:23:25
3
8
Когато пишете неправилен и не свързан с темата коментар е нормално да ги изтрият.Спрете да злобеете и да бяхте помогнали ,като имате мнение по всички въпроси
46.
абе
14.06.2020 22:23:07
2
25
Нека да ти гърми музиката на 5 метра от леглото ти да те видя как ще подскачаш като кебапче на скара
45.
Шашнат
14.06.2020 21:54:16
9
26
Много интересно - колко избирателно триете коментарите и свидетелските разкази в подкрепа на пребития човек. Колко "безпристрастна" медия сте, личи си кой ви плаща. Корупция!
44.
*********
14.06.2020 21:30:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Бай Ставри
14.06.2020 21:28:24
10
29
Трийте, трийте неудобните коментари, нали за това ви плаща Любчо
42.
Созополлски уестърн
14.06.2020 21:26:02
1
19
Кви са тия уестърни в този див див Созопол ? В 21 век живеем !!! Вие май се върнахте във времето на уестърните хахаха къде е лошото Крейзи демек Рейзи
41.
2020
14.06.2020 21:24:49
1
26
на морето отдавна върлуват слуги-или така наречени мутри,все едни боклуци..
40.
до ...
14.06.2020 21:24:13
18
15
Вие явно сте съпругата на Ставрев, хората, съседите писаха, че музиката не им е пречила за разлика от виковете на архитектката. “Дръзнал да се опълчи”, айде моля ви има си полиция която да въдворява ред, това както някой е писал по-долу не е работа на инжинеринг и архитекти
39.
...
14.06.2020 21:16:45
16
38
Засрамете се от коментарите си, ударен е човек, баща и то , защото е дръзнал да се опълчи на хора, които нарушават обществения ред. Нещо , което е закон. И защо някои ще си въртят бизнеса за сметка на здравето на другите хора. Как да искаме от хората, които вървят по улиците да не крещят, като музуката в заведенията гърми?
38.
Сив кардинал
14.06.2020 21:16:19
0
23
Oчаквайте шоу и с паяка:)
37.
.....
14.06.2020 21:12:39
3
37
Не е нормално да има кафе или бар или каквото е там на 5м разстояние от жилищни сгради, където живеят семейства с деца и почиващи... Все пак това е парк не Бийч бар за да си пишиш тревата или уискито
36.
Спонсорирано
14.06.2020 21:08:52
5
30
Флагман взимат пари от общината, взимаха и от предишният кмет. А да се крещи: Града е наш от Жената на Любо! Гробища ковчези е ставало въпрос.
35.
???
14.06.2020 21:08:45
25
26
Семейство Ставреви могат ли да бъдат подведени под отговорност за целия цирк, който измислиха. Искам компетентен отговор.
34.
Катрина
14.06.2020 21:08:09
17
18
Живея на улица Лозенград и дори не съм разбрала ,че е имало повод за празнуване...По изтеричното крещене на жената на въпросния архитект се събудиха всички-“Убиват го”;”Мъртъв е” и т.н.В интерес на истината познавам семейството и не за първи път са пияни и агресивни спрямо невинни хора.Рано или късно трябваше да се случи това.Не познавам соцственика/собствениците на заведението ,но доста лошо начало за това ново заведение...
33.
наблюдател
14.06.2020 20:59:33
15
19
Съпругата на господин Ставрев много бързо изтри коментарите на момче, стоящо на близка до заведението пейка с приятели и станало случаен свидетел на събитията. Във фейсбук профила й той пишеше, че събитията не са били както тя ги описва и дори тя е посягала на жена с бебе
32.
Съседка
14.06.2020 20:58:39
19
19
Музиката беше окей спрямо нас съседите,но агресивния тон на двойката(“известните” инженери или архитекти) ме събуди .”Любомир К.” бе предизвикан с ритници и подигравателни и иронични въпроси.
31.
Put key my knee
14.06.2020 20:56:55
5
7
Plateni statii ot skuka horata vseki den se biqt
30.
*********
14.06.2020 20:55:12
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
наблюдател
14.06.2020 20:54:23
8
17
Не толерирам нито агресията нито саморазправата, има органи които да следят за неспазване на разпоредби и закони. Доколкото разбирам господина е или архитект или инжинер, не полицай, кое му дава право да нахлува и раздава нареждания
28.
Тузарка
14.06.2020 20:53:34
18
11
Тия дори не си бяха видели децата и отидоха право в кафето,а твърденията са ,че заради тях не могли да спат ,сямо измислици.....ако бяха толкова загрижени първо щеха тех да видат и после да прават скандали.СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И НЕТОЧНОСТИ.ТАКА ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ
27.
*********
14.06.2020 20:52:46
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
Созополчанка
14.06.2020 20:48:25
10
16
Всичко е преувеличено-жената твърди за счупен череп,а дори няма сигурна информация затова.Човекът беше в съзнание-не повече от лека телесна повреда!
25.
Svidetel
14.06.2020 20:47:19
10
8
Kvi mutri vie normalni li ste horata dyrjat zavedenie i toq idva da kreshti
24.
Klient
14.06.2020 20:45:45
6
8
Piq si kafeto na magareto vseki den nikva agresiq nqma axaxaxax
23.
*********
14.06.2020 20:44:32
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
*********
14.06.2020 20:41:27
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Доктор Ох боли
14.06.2020 20:39:52
5
22
Това, че има счупен череп, го твърди жена му.Не го налагайте като действително! В епикризата пише ли го?
20.
*********
14.06.2020 20:35:18
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
*********
14.06.2020 20:33:37
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
*********
14.06.2020 20:33:20
5
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
17.
*********
14.06.2020 20:31:30
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Развеселен
14.06.2020 20:29:57
13
32
Заглавието явно трябва да се промени, Флагман - “Неизвестен неархитект нахълтал в заведение в Созопол, за да се кара с персонала”
15.
До номер 3
14.06.2020 20:29:17
4
3
Концесионерите на градския плаж не катинарите нито са управители
14.
в очите
14.06.2020 20:28:37
6
54
Местното РПУ ще разследва спонсора на полицаите си ? Все едно Гешев да разследва Борисов ! Ударил му шамар има счупен череп ама виновен пострадалият. Типично за демокрацията ни. Винаги по-бедният е виновен !
13.
това
14.06.2020 20:28:13
8
35
Заведение се намира вътре в къщите на квартала и не е бил шамар защото момчето лежеше в бесъзнание на цимента пред заведението
12.
Запознат братчед
14.06.2020 20:21:13
4
32
Действието се развива преди 0.00 часа. За разлика от оглушителната музика от заведенията на градския плаж награден със син флаг.
11.
*********
14.06.2020 20:17:38
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
пояснение
14.06.2020 20:15:56
3
34
Георги е строителен инженер а жена му е архитект.
9.
не
14.06.2020 20:13:14
8
38
Можем да съпоставим поведението на инженер и архитект с арогантните агресивни мутри. Той просто искаше да осигури спокойствие за децата си от оглушителната музика която гърлеше посред нощ до прозорците му
8.
От бранша
14.06.2020 20:12:42
22
37
Идвинявайте, Георги Ставрев наистина ли е архитект? И наистина ли е толкова извесстен, защото и ние сме в бранша,но за такъв не сме чували.Може и да е някой младок, който страда от мания за величие.
7.
Smith
14.06.2020 20:10:05
18
27
Селяндури и паляри, няма такава нация, да живееш за бело и алкохолизация. Аз не познавам нормален човек, който да предпочете лайноморската клоака, осрано и заграбено от ДС мугри българско бетономорие пред тюркоазеното синьо на Гърция с домашни таверни, узо и хтаподи.
6.
*********
14.06.2020 20:04:24
21
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
Иван
14.06.2020 20:04:18
4
7
На мечков лимоните
4.
*********
14.06.2020 20:03:55
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
14.06.2020 19:57:18
19
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Христо
14.06.2020 19:52:30
15
41
Ряпата, от кога стана '' известен архитект ''.Ха-ха
1.
Филадендрона
14.06.2020 19:51:02
26
29
Със сигурност си е заслужил шамара, тоя льольо, щото се мисли за недосегаем и нагъл. Не че оправдам действията на т.нар. мутри, които най-вероятно не са такива, но нали мисирките пишат всичко, което им се каже...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори