×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво се случва в Слънчев бряг? Турист показа смайващи кадри (СНИМКИ)


Какво се случва в Слънчев бряг? Турист показа смайващи кадри (СНИМКИ)
На Централния плаж в Слънчев бряг вече се бъркат коктейли
13 Юни 2020, Събота, 11:20 ч.
Автор: Анна ДОБРЕВА; снимки Димитър Недев

До края на юни любими оборотни барове откриват сезона в Слънчев бряг и Несебър

На Централния плаж в Слънчев бряг вече се бъркат коктейли, става ясно от снимките на читател на Флагман.бг. Безброй фотоси със страхотни кадри от курорта пристигнаха в редакционната ни поща с молба да бъдат публикувани, за да се спре с непрекъснатото очерняне на най-големия и известен в света курорт на българското Черноморие.

Кампанията за уронване престижа на Слънчев бряг пред българите, започнала още миналата година, очевидно отново набира скорост“, коментира фенът на Слънчев бряг Димитър Недев, имайки предвид очевидно нарочно отразената грешка на служител при начисляването на таксата за шезлонг и чадъри на туристка от Казанлък. Случаят от миналата седмица е на път да сложи петно върху българския туризъм още в началото на сезона.

Той се обади в редакцията и ни моли да публикуваме кадрите, за да се покаже другото лице на курорта, който в момента е едно страхотно място. „Плажът тук е истинско природно богатство и можем само да загубим, ако не му се порадваме, а предпочетем камъните на съседна Гърция“, отбелязва той.

Снимките са правени предимно в района на Централния плаж и акцентират на прекрасната 2,5-километрова плажна ивица, на чистотата, на спокойствието и видимо доброто настроение на плажуващите там.

50% от плажа по закон е свободна зона. На Централния плаж в Слънчев бряг тези зони са в отлично състояние и заедно с цялата ивица и тревните зони в района се дезинфекцират и обезпаразитяват.

Табелите с реалните цени за чадъри и шезлонги вече са поставени на видно място

"Видно е, че при липсата на гуляещите тайфи, все повече семействата с малки деца се запътват към просторната плажна ивица. Плажуващите се забавляват на воля, непрекъснато пазени от охранителите на плажа, спасителите и лекарски екип. Всички са в готовност да реагират при необходимост", коментира разпалено защитникът на курорта с над 60-годишна история.

Повечето кадри представят работещите барове по плажа и един от големите ресторанти в Слънчев бряг. Сервитьорите обслужват клиентите, като спазват мерките за безопасност и има поставени диспенсъри за дезинфекция на определените от Министерството на здравеопазването места.

Много от обектите все още са затворени, но любими места на туристите работят, а на 27-ми юни откриват и CACAO BEACH. Нека някой да ми каже, че има по-добро място за забавление в България, коментира Недев.

През неговите очи Слънчев бряг блести с красиви плажове и страхотни места за отдих, забавление и почивка. Дано да го видят така и другите почиващи, избрали за лятната си ваканция култовия курорт.

До края на юни любими оборотни барове откриват сезона в Слънчев бряг и Несебър, а полицията ще следи за спазване на реда и мерките за безопасност.




В категории: Несебър


Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 9
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 2
96
Коментара по темата
96.
*********
14.03.2023 12:38:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
95.
Меди
04.07.2020 18:44:48
0
1
Батки-туристи :)))). Поне да бяхте помолили нормални хора да ви позират :)))))
94.
Нормален софиянец
28.06.2020 09:25:05
2
1
Когато някой е прост на галош и по- елементарен от микроорганизма чехълче, освен едноклетъчна злоба, от която да се пръсне друго не може да произведе. За тези, за които Слънчев Бряг е Слънчака вие сте си увреден мозъка и сте си жалки по природа. Вашата преценка е толкова изкривена че сами сте готови да се само-оплюете. Ходете си по каманяка и козите пътеки, и не ни берете грижата на нас колко ни е "зле" на Слънчев Бряг.
93.
*********
15.06.2020 20:17:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
92.
Византиец
15.06.2020 14:34:51
7
13
В Гръция има един курорт-Сани. Слънчака можеше да стане като него, ама изпуснаха момента. Сега Слънчака е кенеф
91.
*********
14.06.2020 23:49:18
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
90.
Чавдар Главата
14.06.2020 23:46:18
10
24
Истината е,че в Сл.бряг в момента има само цигани,гларуси и котки.Тук там Ямболии.Всички ходят в селското кафе Кондом(р) и общо взето това е картинката към 16.06.2020г.
89.
From Sweeden
14.06.2020 21:49:05
5
12
We love Sunny Beach !!!
88.
Хаха
14.06.2020 17:56:15
13
18
Ай стига е! Статията хубу е платена. Ама да коментираш с по-дълги от нея приказки за хиляда и една нощ.... или само хора които почиват по света...или малоумни "туристи"да хвалят Съни бийч.
87.
Щщд
14.06.2020 17:28:57
9
19
Класика. Мазно яката сервитьорка и силиконов баДка охранител се изпънал за снимка да мери татуси. Иначе туристи чакали....
86.
До Флагман!
14.06.2020 14:52:30
6
17
Флагман аз също както и други хора изразиха мнение в коментарите по долу Слънчев Бряг наистина е много скъп за обикновеният български гражданин. Моля да направите кампания за да се даде шанс на българите вобще да стъпят на Слънчев Бряг. А конкретното ми предложение: За всички българи 50% по ниски цени навсякъде в Слънчев Бряг, Свети Влас и Несебър ! Не може да искат милонерите с хотелите и особенно заведенията дискотеките като Како Бйич комплекса и баровете един Германец със заплата 5000 лева да плаща коктейл 15 лв и да искат на един обикновен българин каквато е масовата част в България със заплата 800 лева да плаща същата цена от 15 лв за коктейл това чист пладнешки обир! Не може така! Западна Европа има много по висок стандарт на живот и следователно в пъти по високи заплати от нашите следователно цените в Слънчев Бряг са нормални за тях но не и за обикновенният българин. Аз съм за да се предложи намаление за Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас за всички Българи 50% от обявените цени, а западно европейците да си плащат обявените цени защото могат. Това е за мене често и справедливо и мисля че всичко които четат ще ме подкрепят! Флагман подайте такава акция нека има справедливост за цените! Благодаря предварително за подкрепата знаем че вие сте едни от нас и затова ви четем и подкрепяме, подкрепетеми вие обикновеният българин!
85.
Рекетйори
14.06.2020 10:41:52
7
31
Прочетох всички коментари до момента!
Моето мнение за Слънчака, е че това е място осмо за партита! За почивка, много слабо според мен. Последно когато бях там на диско ми докарах някакъв коктейл(алкохолен) с мирис на алкохол вътре но почти БЕЗ! И изсипаха едни 25лв. вътре и после трябваше да питам бармана къде е алкохола в коктейла? Второ: Това бил КУРОРТ ЗА ЗАПАДНИ ТУРИСТИ(защото българина не можел да си го позволи), добре.... Нека стиснатите ирландци, норвежци и евреи да ви правят оборота. Обаче съм останал с впечатление, че масово персонала Лъже за цените на дадена услуга и така си докарва страничен лев. Защо персонала го прави ли? Защото ЗАМОЖНИТЕ ЗАПАДНЯЦИ НЕ ОСТАВЯТ БАКШИШ КАТО БЪЛГАРИНА, а хвърлят ня’кви жълти стотинки за да закръглят сметката. И се получава едно голямо лъгане - “аз те лъжа, че ти предоставям добри услуги с качествена консумация, ти ме лъжеш, че ми плащаш”. Имам приятели, които държат заведения(барове и ресторанти на плажа). И когато ги питах ае... аджеба.... що храната и почти ВСИЧКО консумиращо се, е с ниско качество(като например Водка и Уиски в бидони под бара). И те ми отвръщат - текучеството клиенти се сменя всеки ден! Те НЕ разчитат на постоянна клиентела, просто да направят един “Bar tour” и да им сипят нещо в чашките на жадните ирландци. Важно е количеството, а не качеството! И също така се придържат стриктно към принципа- “Ден, година храни”. А това, че някой се натровил от некачествен алкаж, стара мазнина останала от Мин сезон по фритюрниците и вмирисана цаца си е проблем на туриста.
И пак.... “НИЕ ВИ ЛЪЖЕМ, че правим туризъм, ВИЕ се заблуждавате, че сте желан и обгрижван турист!
Ай секанаа
84.
Пламен
14.06.2020 10:27:22
10
15
Четох някой коментари по-долу. Не искам да коментирам Слънчака, аз там не ходя. Който си ходи - ОК. Радвам се, че е пълно с туристи, и ще се напълне касата партийна с пачки. Да се поуспокои малко Мис Гащи, много му се насъбра напоследък.
83.
gergana
14.06.2020 09:46:39
11
25
Аз на тези снимки виждам само бетон. Плажът вече изглежда мини в сравнение с базата. Като прибавиш и традиционното лошо обслужване, присъщо за мутрите собственици, и съпътстващите ги активности с нарко и всякакви подобни изживявания, не, благодаря! Гърция и Турция предлагат прекрасни условия за всякакви вкусове, няма нужда да си причинявам Слънчев бряг или нашето Черноморие като цяло.
82.
Мила
14.06.2020 09:10:48
6
22
Не бяхме почивали в Слънчев бряг от 9 години, предпочитахме Северното Черноморие -Балчик, Албена и Константин и Елена. И така до миналата година, когато по ред причини ни се наложи да почиваме в Слънчев бряг. Трябва да призная, че тръгнах много предубедена от всичко, което изчетох в интернет, и много резервирана. Но се оказах приятно изненадана. Разбира се, че в централната част и около т. н. Главна улица е пренаселено и шумно, но ние бяхме избрали хотел в Южната част, точно между дюните и една тиха алея и не сме имали никакъв проблем с шума, беше тихо и много приятно с изглед към морето, дюните и в далечината Несебър. По отношение на храна и обслужване също останахме доволни - храната беше изключително разнообразна, а за количеството даже според мен е излишно много. Персоналът беше на около 90 процента от Украйна - много мили и старателни млади момичета и момчета, даже ми ставаше жал за тях, като ги гледах как работят по цял ден накрак от сутрин до вечер. Стаите са били реновирани предния сезон и всичко беше ново, съвременно и направено с вкус и мисъл за удобството на туриста. Ние с мъжа ми и детето бяхме почти единствените българи в хотела, видяхме само още две-три семейства, а хотелът е доста голям, преобладаваха немците и по-малко англичани и французи. Та тези, които претендират за представители на западноевропейската култура, никога не поздравяваха управителката на ресторанта, когато влизаха за някое от храненията, никога не благодариха на сервитьорите, когато им отсервирваха от масата, нито на аниматорите, когато си взимаха децата от тях, нито поздравяваха камериерките, срещайки ги на етажа. Та като обобщение мога да кажа, че съм приятно изненадана от курорта, хотела и обслужването , но и си затвърдих мнението, че западноевропейците гледат на източноевропейците малко надменно. Но хубавото е, че на нас възпитанието никой не може да ни го отнеме. Мнението ми се касае за голям хотел 4 звезди, като цената за двойна стая - двама възрастни и дете на 4 години, беше 200 лева на ден за оликлкузив. В по-малките хотели може и да е по-различна ситуацията.
81.
gppg
13.06.2020 21:08:23
8
28
В последните години ми се случва да посещавам Сл бряг само на конферентен туризъм(знаете-началото на юни или краят на септември,един дълъг уикенд от четвъртък на обед до неделя на обед).Все по-често отказвам поканите,защото дори по това уж по-мъртво време е много шумно.Това да се опитваш към 1 през нощта да спиш с тапи в ушите и допълнителна възглавница върху главата не е никак ОК.( касае се за 4 звездни хотели,не за някой бардак,все пак).Просто думите почивка и слънчев бряг няма как да се използват в едто изречение.Аз, като градски жител съм се наслушал на грохот около мен и ми се иска поне малко тишина,поне от 01 до 07 през нощта.Ако питате къде ходя-преди 12-13 години майка ми ме накара да купя едно маломерно жилище в Ахтопол.Ако не се налагаше веднъж годишно да отида да го огледам,почистя и т.н.,което съвмещавам и с малко почивка,хич нямаше и да стъпя на нашето черноморие.Просто душата ми плаче за тишина-получавам я и в Гърция и в Сицилия и още на други места.Само опитът ми в Турция завърши бецславно,след кото един бар в Бодрум се опитваше 8 дни да ми счупи прозорците.... :)
80.
ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ
13.06.2020 20:33:04
6
18
TO 74 COMMENT......

ME TOO MY FRIEND.....ME TOO.....

И ДО ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИЗКАЗАХА ПОЛОЖИТЕЛНО,ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ КУРОРТИ КАТО ЦЯЛО.......
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ.....

БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ СТАНЕ ВЕЛИК ГРАЖДАНИН НА СВЕТА,В ДЕНЯ КОГАТО ЗАРЕЖЕ НАЙ-ДОЛНОТО СИ КАЧЕСТВО.....

ВИНАГИ ДА ГЛЕДА ДА МИНЕ ТЪНКО И ДА НЕ СИ ПЛАТИ СПРАВЕДЛИВО,ЗА ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВА........
79.
Станчов бряг
13.06.2020 20:25:02
7
15
Винаги има по една кротко отпочиваща батка с елементи на романтично замислен . А той сигурно си мисли дали дюнера на ъгъла ще е отворен , че да не му изтръскат стинките в това скъпо заведение
78.
Baja baj
13.06.2020 20:21:26
15
20
Значи това е курорт най гнусната дупка в България не най луксозния курорт
77.
Викинг
13.06.2020 20:01:12
13
12
Лайньовци, снимате само, които са ви платили viking beach bar е пълен всяка вечер ;)
76.
Стефания Джамбазова
13.06.2020 18:58:47
11
22
Живея и работя в Слънчев бряг вече 13 години.Да,доста от нещата,които хората,изказващи се негативно за курорта,са верни.Но за много от негативите сме виновни самите ние!Защо,когато не получим услугата за която сме платили,не сигнализираме мениджъра на хотела в който сме отседнали?Защо,когато не получим подобаващо обслужване за цената,която плащаме в ресторант,заведение за бързо хранене,нощен клуб или бийч бар,не сигнализираме на управител,мениджър,собственик?Премълчаваме,плащаме и после яко плюене.Аз работя в голям и доста известен ресторант и повярвайте ми,за мен,колегите ми и собствениците на обекта българския клиент е изключително важен и ценен.Да,има много некоректни работодатели,но не всички са такива.Не слагайте всички под общ знаменател.Защо,когато ви излъжат,не ви платят заплатата,която са ви обещали,принуждават ви да работите извънредно,отнасят се зле с вас ....не се обърнете към съответната институция???Сами си го правим и типично по български се надъхваме взаимно от компютъра вкъщи. Харесвам българското Черноморие,но не харесвам отношението на българина към него.Подценяваме и себе си,и страната си и както винаги се доказваме като чуждопоклонници.Бъдете здрави!
75.
До 73 Жител на Слънчев Бряг
13.06.2020 18:12:05
12
31
Хахахахаха казахте ли си го! Мизерният Български турист, смотаните софиянци ,5лв, нещастни бедни душици, а у ХАХХАХАХАХА ето това мислене ви докара до това състояние всичко да е празно. ФАЛИТИ, и обратно кой от къде е псевдо хотелиерчета! Пийте по една студена вода този сезон и другият пак ще си говорим. Даже и политическата върхушка няма да ви спаси,защото тази година няма да можете да им се отчетете подобаващо. Смучи си пръстите тази година и ще се виждаме на касите на Жанета да ми опаковаш нещата в торбичка :* Вече не можете да ни излъжете "Морето, пясъка, природата, въздуха" Свърши тая баница..... ФАЛИТ и дърпаш на обратно от където си се пръкнал. Повечето хора както ги описвате може да са с 5лв в джоба,но сами преценят къде и на кой да ги дадат! И 1лв да имам пак няма да го оставя в ГНУСЕН БРЯГ! После ми правете пресконференции "Ааа ууу Гърция Румъния Турция,затворете границите да спасим Българското черноморие и туризъм" НИЩО НЯМА ДА СПАСИМ Маниак НИЩО! Вие сами си го направихте ТОЧНО с това мислене и действия ! Студената вода е от мен ;) Аз черпя паляк :*
74.
From Ireland
13.06.2020 17:18:39
11
17
I love Sunny Beach
73.
Жител на Слънчев Бряг за всички които не могат да
13.06.2020 17:15:23
38
12
Аз съм жител на Слънчев Бряг от много години и сега ще ви кажа каква е истината за тези атаки срещу най силният, най интересният, най голям и най посещаван български курорт.

Истината е една Слънчев Бряг е скъп в сравнение с всички други летни курорти в България!

И следователно Ганьо и Оенке не могат да си позволят да отидат на Слънчев Бряг поради простата причина че е скъп, и за това почват да хейтват. Абсолютна черта на всички малки мизерни български души. Това е като с красивата жена много е яка много е красива но не обръща внимание на всеки и като не ти обръща внимание се почва тая к... Тая с... Тая незнам си каква яд ги е че не ги огрява и почва атаката от злоба и завист. Същата работа със Слънчев Бряг който не може да си го позволи почва да хейтва и ще се пукне от яд че някой са там радват се на живота а те се намират наеряни в някоя миша дупка и не могат да видят Слънчев Бряг дори през крив макарон. Така е Слънчев Бряг не е за всеки. Това не ви е Лозенец, Ахтопол, Царево, където е в пъти по евтино и където бедните Софиянци "уж" някакви си самопровъзгласилисе за випове хахаха че смешно ходят на палатки и каравани щото нямат пари даже и за Царево. Заповядайте на Слънчев Бряг мизерни те ви спестявания ще стигнат за една две вечери и обратно в къщи хахаха ха Така е да се знае! Слънчев Бряг е скъп. В Слънчев Бряг бизнеси хотели и заведения имат едни от най мощните български фирми. Това е курорт за западният турист от много години още защото му е по джоба. А нашият български турист цървул с 5 лева в до а нищо не му остава като не може да си позволи Слънчев Бряг да пише като мишок хейтове, да се пука от яд и да си мечтае някой ден и той да отиде там на най доброто! Това е истината за всички хейтове!
72.
Omg
13.06.2020 16:28:22
11
15
Всеки злобее или критикува по малко, на всеки човек различно място му харесва не може на всеки да се угоди. СЛ.БРЯГ БИХ казал че повече за партита но около него има др места които са доста спокойни за семейни почивки :) но най вече зависи от вас каква почивка искате :)))
71.
Слънчев Бряг АД
13.06.2020 16:22:26
20
37
Слънчев Бряг = ГНУСЕН Бряг, утайката на всички курорти в световен мащаб. Клоаката на Българското черноморие!
Дилъри,проститутки, дебели мазни татоирани мутри,псевдо хотелиери,перачи на пари,крадци, наркомани,всичката сган на цяла България в тази мизерна дупка....
Потрошени улици,мръсотия в канавките,музика, шум ,паплач, изкуствено завишени цени в десетократно пъти повече!!! И така като ми почнете "Природата" "Плажа та плажа" Естествено,че има плаж НАЛИ ИМА МОРЕ!!! Шматки. Морета има навсякъде по света,но БЕЗ горе изброените гнусотии и индивиди.
Без да се обиждате ГНУСЕН Бряг.... - НИКОГА!
70.
Ss
13.06.2020 15:56:28
30
14
До 69 ходи си на природа в западналия и грозен Ахтопол всъщост всички мрънкащи тука като нямате пари отивайте в Ахтопол това е мястото за бедняци
69.
До Лазарина
13.06.2020 15:47:06
14
39
Г-жо/це Къде я видяхте природата в Сл.Бряг ? Питам просто , защото аз като си погледна от тересата от толкова много бетон нещо ми се губи. :)
68.
Fron Norway with love
13.06.2020 14:45:03
14
22
I love Sunny Beach

From Norway
67.
Бето
13.06.2020 14:23:16
19
30
Не се хабете, няма ви стъпна!
66.
Лазарина Дончева
13.06.2020 14:15:41
32
27
Слънчев бряг е морски курорт с уникална природа! Плажната ивица е невероятно дълга, пясъкът е ситен и изключително приятен, а климата е типично Средиземноморски. В близост се намират и прекрасните курорти Св. Влас и Несебър. Ресторантите, магазините, заведенията за бързо хранене и нощните клубове предлагат на посетителите разнообразие от продукти и услуги, в зависимост от предпочитанията и възможностите на клиента. Всяка една дестинация по света и в България има своите положителни и отрицателни страни. Но нека обърнем внимание на положителните страни и се опитаме да увеличим предимствата пред недостатъците на родното Черноморие. Именно в този труден момент трябва да подкрепим българското пред чуждото, да подсилим икономическото си състояние, защото всички знаем, че много голяма част от българите работят и правят бизнес в Слънчев бряг. Бъдете позитивни! Курортът Слънчев бряг е райско място за почивка на българи и чужденци. Тук може да се насладите на обслужване от най-висок ранг! Насладете му се сега!
65.
Васил
13.06.2020 13:05:03
18
31
В слънчев бряг е Паднала бомба, работи 1 хотел и се води болница
64.
Светла
13.06.2020 12:47:16
23
31
Слънчев бряг е прекрасно място за лятна почивка ! Пожелавам я на всички ! Бъдете здрави !
63.
Родолюбец
13.06.2020 12:34:50
26
40
Здравейте,
Не знам на какво се дължи цялата злоба, която се излива тук. Слънчев бряг е комплексно най-добрия летен курорт по нашето Черноморие. Той е единственият, който е адаптиран едновременно за семеен и парти туризъм. Както всяко място и в България и по света, и в него си има и предимства и недостатъци. Едно не разбирам, защо всички винаги акцентират на негативното, а не на положителното. Да, има некоректни търговци, ресторантьори, съдържатели на барове и други, има ги и на Тасос, има ги и на Халкидики, има ги и в Турция, Испания и във всеки един курорт по света, но с какво те заслужават цялото това внимание. Нужно е да наблюдаваме и подкрепяме тези които правят бизнес по правилния начин, имат отношение към клиента и заслужават да си оставим парите при тях, а такива има много и по нашето Черноморие и в чужбина. Не съм съгласен обаче, че в гореизброените курорти в Турция, Гърция и Испания е по-евтино и по-добро. Местата, които съм посещавал там с ниски цени са на ниво “плажни бараки”. Местата обаче на които можеш да хапнеш вкусна храна, да пиеш качествен алкохол, да чуеш известни изпълнители и да си изкараш добре, са в пъти по-скъпи от аналогичните такива по нашето Черноморие. Бъдете реалисти, когато правите сравнения, в противен случай лъжете и успокоявате само себе си. Това не ви прави по-добри, а само ненужно озлобени. Живеем в демократично общество и всеки може да избира къде да прекара почивката си, но не бъдете такива чуждопоклонници. Опознайте нашето, за да го обикнете. По-красиво е и по-достъпно отколкото се налага в общественото мнение. Живи и здрави!

Родолюбец
62.
До 59 и 60
13.06.2020 12:06:38
3
15
кажете мнение за чехи словаци поляци очаквате ли ги това лято?
61.
Румяна Стефанова
13.06.2020 11:48:25
24
37
Живея и работя в Слънчев бряг от 20 години. Съгласна съм с почти всичко от написаното от №59. Слънчев бряг е наистина най-големият курорт на Балканите. Разнообразието е голямо, за всеки има по нещо. Плажната ивица е уникална, добре поддържана, подредена и чиста. В ценово отношение мисля, че Слънчев бряг е достъпен за всеки. Хотелската база е нова и добре стопанисвана. Има богато разнообразие от заведения за хранене и развлечения, където се предлага както национална, така и чуждестранна кухня.
В Слънчев бряг има места, както за семейства с малки деца, така и за младежи и смятам, че съвместното им съжителство е напълно възможно.
Мисля, че ако ние самите не се харесваме, обичаме и уважаваме, няма как да искаме това от другите. Нека да се постараем да отворим очите си за хубавите неща. Много е лесно да се критикува. Искам да отдам значимото и на хората, които работят по 15 часа на ден за да предлагат най- доброто и така допринасят за положителния имидж не само на Слънчев бряг, но и на България. Не на последно място да не забравяме приходите, които се формират от туризма в Слънчев бряг, а те са благодарение на труда на много хора. И накрая искам да помоля, не наричайте това прекрасно място "Слънчак". Това е Слънчев бряг, а Слънчев бряг е МАРКА. АЗ ОБИЧАМ СЛЪНЧЕВ БРЯГ.
Погледнете с любов, ще го заобичате и вие.
60.
Аз подкрепям Генерал Борисов
13.06.2020 10:52:39
39
9
Подкрепа за Правителството на генерал Борисов и ПП ГЕРБ! ЧРД Г-н Премиер! Много щастие, здраве и удача!
59.
Аз живея целогодишно в Слънчев Бряг
13.06.2020 10:27:11
12
47
Ето ви най точен коментар от живеещ целогодишно в Слънчев Бряг!

Искам да кажа че както всяко друго място за живеене си има плюсове и минуси. Зимата е доста пусто и почти нищо не работи но работят супермаркети и то големи, бърза храна и то на пещ, ресторант също работи и то на изключително високо ниво, кафета работят. Но като цяло хора зимата няма. За сметка на това е много спокойно и е уникално удоволствие да си правиш разходка покрай плажа и морето и да няма хора които да те притесняват и да ти нарушават хармонията с морето а има много дълга плажна ивица по която да се разходи човек от Несебър чак до Свети Влас плажната ивица е една и буквално можеш да ходиш по нея с часове и да се наслаждаваш на красивата гледка и морето. За такава гледка и такова изживяване 90 % от хората само си мечтаят не смо в България а по целият свят и пътуват с дни с часове за да стигнат до едно такова хубаво място. Лятото е нещо съвсем различно като Слънчев Бряг се превръща в най големият курорт в България няма друг по голям с толкова много туристи. Всъщност е много интересно хора идват от целият свят миналата година срещнах двойка от Ню Ьорк, виждал съм хора от Бразилия, Япония, Канада, САЩ, Австралия, Норвегия, и цяла Европа разбира се, много е интервсно срещаш хора от целият свят. Весело е много навсякъде хората се забавляват, заведенията работят на пълни обороти от всякъде живот. Имаме си 2 аквапарка най добрите и големите в цяла България. По плажа има много видове морски атракции с които хората да се забавляват. Лятото Слънчев Бряг не спи и искам да отбележа аз който съм си жител на Слънчев Бряг го наричам Слънчев Бряг или както е английското му име Sunny Beach както си го наричаме всички местни хора, а не Слънчака, или тем подобни глупости като чуя някой така да се изказва веднага си правя извод за нивото му като цяло на човек а и на коефициента за интелигентност по ниски и двете от тревата ! Разбира се когато има много хора това привлича и лоши хора, има много крадци, бандити, накропласьири, проститутки и тн. Нормално защото ги привличат парите които се въртят тук лятото. Само че да ви кажа аз почти не ги виждам, научил съм се на кои места ходят те а те ходят на определени места и не са навсякъде и на мене не ми пречат лично защото нито имам взимане даване с някой от тях нито ми пречат. Единственото което ме дразни е държанието им в заведенията всеки се държи все едно целият Слънчев Бряг е негов, а всъщност в повечето пъти туристът седнал до него от е много по богат от него, просто смешна работа и аз това го виждам и ми е смешно си си казвам на ум виж ги тия пак смешните как се надуват а всъщност са празни балони с хелий и пълни с мелници. Също не е добре че няма лятото цени за Българите по заведенията по нормални а трябва да има! Просто е много скъпо по заведенията и ресторантите, за средният европеец цените може да са Ок но за средният българин е мноооого скъпо и човек ако иска да оцелее тук финансово трябва да посещава само определени места кафета и ресторанти които са добри в съотношение качество и цена... Ние местните си ги знаем кои са. Също не ми харесва целият Комплекс Какао Бийч, аз там не ходя ! Там лятото се събират най най най много измамници, пласьори, проститутки, крадци, стойкаджии, като цяло най Не истинските хора, вобще това е мястото където се събира най лошата част и най мръсната част от обществото за това и не ходя там това е място за черни души! Ходя си по центъра, за познавам се с хора от целият свят, забавлявам се когато мога да си го позволя по заведения и не спирам да се радвам на плажа и на морето. Това ви е коментар от първо лице най истинският и най запознатият коментар за Слънчев Бряг който ще прочетете. Със здраве на всички.
58.
Мерси
13.06.2020 10:21:15
19
28
Кво да правим на кафяво пардон черно море че в италия са на същите цени испания и гърция даже по-евтино . За спокойствие и качество няма даже мисъл за сравнение.Типична селска манипулация щом сте патриоти ежте гнусотии,пийте ментета и плувайте между мазните говна дето ги изсипват тръбите от хотелите .Статията като и гледам плитките постановки да не я е писал Динко от ямбол.
57.
Бот
13.06.2020 10:05:58
9
16
Един сравнява Съни с Керамоти?! Можеш да сравниш Ахелой или най - много Равда с Керамоти. Точно за това няма да отворят повечето хотели, ако чакат на този дето ходи с касетките с домати на Керамоти където комарите са повече от песъчинките по плажа. А бездомните кучета са на равно с туристите (само , че са по - големи).
56.
Николай
13.06.2020 09:53:16
9
38
Да са живи и здрави превърнаха хубавия курорт в бетонна джунгла, няма зеленина, само бетон и асфалт. Сега е на път да се превърне в бетонна пустиня.
55.
Николай
13.06.2020 09:43:08
4
8
Колега от Испания
Всичко е отворено ние пътуваме от Севиля това са номера на компанията имаме туристи от Франция, Италия, Германия всеки ден има повиче пасажери всичко е измама.
54.
Минувач
13.06.2020 09:42:53
14
41
Платен репортаж-реклама....
Аз само ще напомня цитат на концесионер от миналата година: "Като не ви се плащат 60лв. за сянка отивайте в Гърция."
.....Еми.... Ще изчакам 10тина дни за Гърция
53.
Ohoboho
13.06.2020 09:36:15
6
13
Мишка си ти,ако чакаш само от туризъм да се напълни хазната значи хабер си нямаш!Ти ако незнаеш къде е НАП,моите фискални арарати са вързани директно и познай кой плаща данъци и укрива и пере мангизи!
52.
Ohoboho
13.06.2020 09:13:23
6
23
Този що не снима мизерията край главният път Бургас - Варна и построените и недостоени на една ръка разстояние хотели? За мен най- добрият български курорт си остава Албена!
51.
Danio е абсолютно прав
13.06.2020 09:11:46
7
21
За съжаление човека е напълно прав! Аз живея на морето и това против което плюете се прави от вашите съграждани които идват да изкарват пари тук. Плажовете трябва да са държавни, а не на концесия отдавани. БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ СИ Е СУПЕР!!! Ще ние трудно, но ще се справим, а вие ще си останете с плюенето и злобата!
50.
До 19
13.06.2020 08:02:51
8
39
Аве, престанете с това СЛЪНЧАКА! То е за селяни, чалгари. Името на курорта е Сънито, Съни бийч..
Като кажете на някой чалгар Слънчак , ще ве разбере, като кажете Сънито ще ви разбере целия свят.
Слънчак е за чалгари, дилъри, прости хора,
Съни или Съни бийч е за нормални .
49.
Последната снимка
13.06.2020 07:44:57
4
10
Осведомете индивидът от ляво на последната снимка, че никак не е толкова широк и масивен колкото се самозаблуждава. Шишко свии се малко, всичките ти мускули са натрупани около любовните ти дръжки.
48.
Хейтъри ...
13.06.2020 07:27:30
14
12
Колкото и да са плюнчите тази година може да е малко по слабо от догодина всичко нормално който е лапал пара пак ще лапа който само знае да се плунчи в интернет ще лапа ама друго....
47.
Bg from UK
13.06.2020 05:01:00
6
32
Слънчев бряг беше! Няма британци? Няма Израелски? Няма Руски? То друго остава ли?
46.
змей
13.06.2020 03:15:18
11
21
без долна измет англичани слънчака е мъртав.
45.
змей
13.06.2020 03:15:15
9
15
без долна измет англичани слънчака е мъртав.
44.
Zaza
13.06.2020 02:01:16
19
51
Най пумиярския курорт по черноморието,с най много кифли,батки и шматки,най измамните бизнесмени престъпници държат всичко.Национализация на всичко а престъпните бизнесмени в пангото.
43.
Danio
13.06.2020 00:57:18
21
23
От българите по-просто племе няма да намериш . Тия кретеноиди нямат никакво национално чувтсво и държат агресивно да ти обяснят че от България и всичко българско по лошо няма, особенно за морето! Само въпрос на време е тая омраза която софийското и пловдивското простолюдие демонстрира към морето да се изроди в някакъв вид иредентизъм и сепаратизъм по морето. Още малко и населението по морето ще започне да вижда интереса си повече съпосочен с други съседни държави където морето се цени като национален ресурс, хората са горди с него, смятат го за свое ( не на мутрите, гаче мутрите са марсианци) . Поне за три държави се сещам който имат интерес към българското море - Русия , Турция и Гърция . Война и срещу трите бихме загубили и хората по морето много бързо ще забравят българския си произход и за българи само ще късат билетчета за ходене до морето. А, и цените ще са други , ха познай по-високи ли по-ниски!? От трите морета и последно изтича , натискай още с лайноморската риторика и после се чуди на резултата!
42.
Куката.
13.06.2020 00:03:53
5
57
Всички престъпления в Слънчев бряг се знаят от местната полиция......трябва тотална смяна на всички ченгета в слънчев бряг......корумпирани и играят комбина с всички дилари и еротични клубове .....които са публични домове.
41.
ОТвратена
12.06.2020 23:55:57
13
68
Винаги е било и ще бъде свърталище на утрепки , правежни батки , златотърсачки и място за изкарване на бързи пари с перспектива цяла зима да си "бичим айляк" . ПРЕДИ много години това място наистина е било красиво с пясъчни дюни паркове и гориста местност , всичко е отсечено и бетонирано . Ужасно място .
40.
Xaxa
12.06.2020 23:54:22
17
56
Да ходя да гледам дрогирани мутри и курвите им ли?
39.
До плажуващ в Гърция
12.06.2020 23:07:15
12
29
Абсолютно си прав братле. Там не ни цакат.Най-много след румънските автомобили на Маказа са с регистрация от Бургас и от Варна.
38.
krum
12.06.2020 23:01:58
1
51
За да си помагаме, като туристи, предлагам да публикуваме, къде сме отсядали, какво сме консумирали, кое, колко струва, и дали сме останали доволни от консумацията.
37.
Съни Бийч...страхотен сериал...
12.06.2020 22:43:12
7
32
В "масовката" (снимката с най-много хора) има 17 участника...
36.
Плажуващ в Гърция
12.06.2020 22:18:15
33
32
Никога на плаж на Черноморието. Там вони ужасно.
35.
TWICER
12.06.2020 22:13:37
7
46
Нивото на 'бизнесмените' определено влияе върху туристическия продукт предлаган от бранша от което потърпевши са всички,без това да се отнася за 'самодостатъчния собственик'
34.
Чумата
12.06.2020 21:51:45
6
34
Вие имате психични проблеми нали само това е логичното обяснение за всичкия този фалш и фарс лудисте от пари сте полудели не можете да приемете истинатаGame Over
33.
neven4etyyy
12.06.2020 21:50:36
7
18
niama rabota v slynchev bryag . shtyiah da zapochvam rabota po obyiava v internet da razdavam flaeri do hotel kuban za 10 lv dnevno po 3 chasa. no ne se poluchi :( niama da ima sezon za syjalenie
32.
Аз
12.06.2020 21:37:25
8
58
Снимки сезон не правят...Няма да има пияни англичани,няма и сезон. Това е.
31.
българите
12.06.2020 21:20:54
6
75
Ще почиват на нашето черноморие ако се разкарат мутрите от плажовете а същите се стопанисват от общините. Така няма кой да тормози туристите
30.
До 23
12.06.2020 21:20:06
25
61
Бургас - сл. бряг 30км
Бургас - родопите- около 320км от Бургас ,зависи къде.Всеки месец съм в родопите.
Заривайте кочината сл. бряг.
29.
Бургазлия
12.06.2020 21:18:19
13
110
Гледам снимките - единствените посетители са татуирани батки и мутри и техните татуирани к..ви. Докато такива лица обикалят Слънчев бряг, аз там няма да стъпя.
28.
Луд
12.06.2020 21:13:45
4
48
На първа линия няма работеща кафе машина... Снима джанката и около баунс... Слабеев...сезона е заминал не може да се извади за заплати камоли за друго... Едно магазинче с наем 15 бона за сезона няма как да се избие... Че ще има да дава...
27.
Луд
12.06.2020 21:13:42
6
30
На първа линия няма работеща кафе машина... Снима джанката и около баунс... Слабеев...сезона е заминал не може да се извади за заплати камоли за друго... Едно магазинче с наем 15 бона за сезона няма как да се избие... Че ще има да дава...
26.
Тошо
12.06.2020 21:10:15
10
56
Закривай .яжте му хуя хотелиери и Маргини за плажове
25.
N
12.06.2020 21:06:28
5
46
Много тъжно наистина. В момента на Слънчевия ни бряг , работи само един единствен ресторант....и всички знаят името му
24.
Слънчев Бряг АД
12.06.2020 21:06:05
16
106
"50% от плажа по закон е свободна зона." По чий закон? По същият на Бургаският плаж където хората консумираха Кафе без да искат? Ти,който си написал статията я отиди пробвай да легнеш под чадър от "50% свободната зона" да ти опреснят малко мозъка с 40 50 лв сметка.... Маниак ;) На каквото подложиш,на такова ще спиш! 2010г много отворени собственици, работна ръка колкото искаш,взимат те на 700 800лв,накрая на сезона я вземеш 400лв я не,повечето и толкова не взимаха - подигравка. После започнаха да наглеят, Българи не ни трябват,те нямат пари.... пълно пренебрежение,арогантност и мутренски изпълнения! Обстановката в комплекса: В хотела мутрите те тарашат за 5 звезди,получаваш 2 максимум 3 звезди! Излизаш вън от хотела,мангустите те чакат да ти бръкнат в джоба или чантата. Осираш се от уличната храна,след хранително натравяне.Дилъри гледат да ти пробутат някакви мизерии и да те оберат,неотлъчно следвани от гнусните проститутки с техните сводници,които също те дебнат да пийнеш едно и да те прекарат в някоя тъмна уличка. Ченгетата в районното,корумпирани до няма и къде-адекватна реакция НИКАКВА! И кое е точно не разбрах най-хубавото на този "50% безплатен плаж" в който се изливат всички фекалии от хотелите?!? Гнусната коака Слънчев Бряг,така го наричаме Бургазлии,през последните 10 години. Слънчев Бряг ли? НИКОГА!
23.
Дъъ
12.06.2020 20:43:46
10
79
Пловдив - слънчака 280 км. Пловдив - керамоти 260 км. Слънчака страхотен плаж 2,5 км със страхотен пясък. Керамоти срахотен плаж 12 км със страхотен пясък. Комари по равно, ама гръцките апат по яко. Слънчака е денонощна лудница. Керамоти тишина и спокойствие. Кухня - гърците водят убедително. Развлечения на слънчака всичко си е там. Керамоти 1,5 часа до солун.
22.
ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ
12.06.2020 20:43:25
54
32
до 11.....
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И 10+ ОТ МЕН....
АМА НА ГАНЬО МУ ДАЙ ДА ПЛЮЕ ПО ВСИЧКО ХУБАВО У НАС........И КИСЕЛО ПЪРДИ,КОГАТО НЯКОЙ СЕ РАДВА И Е ДОВОЛЕН ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ И УНИКАЛНАТА НИ ПРИРОДА.......
ИМАМЕ ЧУДЕСНИ ПЛАЖОВЕ И МЕСТА В БЪЛГАРИЯ,ОТ КОИТО ЧУЖДЕНЦИТЕ СА ОЧАРОВАНИ И НИ ЗАВИЖДАТ.....ВеРВАЙТЕ МИ.....ДОРИ И БЪЛГАРИ,ОТ ВЪТРЕШНОСТА НА СТРАНАТА,СЪЩО........
СТИГА С ТАЗИ ЗЛОБА И ПЕСИМИЗЪМ....НЕ СЕ ЛИ УМОРИХТЕ...... .УСМИХНЕТЕ СЕ.....
СЕЗОН ЩЕ ИМА.....МАЛКО ПО-КЪСНО,НО ЩЕ ИМА.......И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО......
21.
Ти
12.06.2020 20:27:39
15
90
Сезон тази година няма да има , ако догодина всичко е наред сезон пак няма да има защото цените ще са двойни понеже трябва да се навакса печалбата от това лято и така нататък !
20.
marry jane
12.06.2020 20:27:37
12
101
Като бях сервитьорка на сънито преди години шефа ни задължаваше да обслужваме първо чужденците независимо каква е поръчката, а българите последни. Да настаняваме чужденците на централните и удобни места, а българите на крайните като им казваме че е резервирано. Ако имаме много поръчки, българите чакат най-много, при отсервирането на празните чинии винаги чужденците са с предимство, както и като внимание и ухажване от персонала.
19.
Искаме си СЛЪНЧАКА
12.06.2020 20:26:42
48
20
Искаме си СЛЪНЧАКА. Вече сме непкклатимо сраснали с това бутиково име, най-уникалното. Без СЛЪНЧАКА не можем да дишаме; СЛЪНЧАКА е наш кислород,
наш озон, наш поминък...Наша кръв. Всичко! Не си го даваме!
18.
IT
12.06.2020 20:21:58
8
65
до 15.

Мишока си ти момче, ВСИЧКИ платежоспособни отдавна непочиват в Слънчака, само тук таме на Bedroom ходят хора с кинти.

И откога прото бизнесмените в бетоня плащат големи заплати и съответно осигуровки, че да приказваш за пълнене на бюджет.

Ходи си продавай тревичката и се прави на някъде другаде на много знаещ...
17.
2313
12.06.2020 20:21:41
47
18
Типични българчега злобеят и гледат джоба на другия не се притеснявайте (щели да фалират и т.н голям виц) за тях мислете за вас :D ама така е като няма мисъл в главата а само злоба завист и т. н, гледате все в на другите в паницата .. така е в целия Бургас и затова пропадаме надоло! Празни главички ...
16.
Nel
12.06.2020 20:14:37
9
63
...Никой нищо не очерня....снимките са реални...но защо не снимате МРЪСОТИЯТА И ВСИЧКО ЗАНЕМАРЕНО с годините...да бетонът, който и в момента се излива няма да говоря...
15.
Мишки
12.06.2020 20:12:42
91
35
Тука само злобни мишки коментират, абе мишки ако работодателите в слънчака фалират, не платят заплати, данъци и осигуровки, нали бюджета няма да има пари за пенсиите на бабите ви, и те няма да могат да ви дават по 2 лева за кафе бе МИШКИ
14.
Пешо кура
12.06.2020 20:09:20
14
67
Сезон няма да има вече е ясно
13.
Корона екстра
12.06.2020 20:02:21
14
76
Ще умрат от глад в тая дупка "бизнесмените".
Голям кеф
12.
Тъпа статия
12.06.2020 19:51:42
20
88
Абсолютно безмисленно писание от което следва, че някой е взел дребни кинти да се изходи по темата. Хахахааа
Такава пошла реклама на кенефа Слънчак, не бях виждал!
11.
АЗ
12.06.2020 19:49:31
71
55
НАЙ-КРАСИВОТО МЯСТО В ЕВРОПА.НАЙ-УНИКАЛНИЯ КУРОРТ,НЕВЕРОЯТНО СЪЧЕТАНИЕ НА ПЛАНИНАИ МОРЕ........СЛЪНЧЕВ БРЯГ СИ ОСТАВА КЛАСИКА В ЖАНРА НА КОНТИНЕНТА.
10.
Демек
12.06.2020 19:46:31
10
81
Бомба паднала ! Седнали там и няколко местни "Е"нтелегенти за цвят.
9.
Хе хе
12.06.2020 19:45:02
5
121
Плажната ивица е уникална .Спор няма.Но само това е.Другото го опорочиха през годините от алчност. Е изгубеното доверие трудно се връща.Каквото посееш, това ще пожънеш - казва народната мъдрост.
8.
Колко
12.06.2020 19:44:17
14
97
Колко спокойно местенце мухаха. И какви широки и празни алей за разходка мухаха. И колко фалирали мутри и мангали
7.
Шведа
12.06.2020 19:38:50
17
115
Само нарко пласьори и к*рви. Читав турист няма в Слънчака.
6.
аз
12.06.2020 19:33:51
7
150
Рев ли чувам ? Трябваха ви само 2-3 годинки за да изгоните българския турист. Изгонихте го не с природата и дизайна на хотелите ви, изгонихте го с аругантното си държане към него, властническия подход и дискриминирането на българина пред оня с няколкото заплати в джоба си, в които вие виждахте съкровището на Али Баба, И докато пренебрегвахте с наглост и жестокост българския турист, той избяга и ви натри в сребролюбата муцуна, че не клиентът - българин ви е длъжен, а точно обратното. Докато не проумеете, че всеки турист там е равен и има права, а вие сте неговите слуги, ще си останете самотни в тази бетонна мека. Мислете бързо с главите си, как да върнете българина ( макар и мнго. много трудно ) защото скоро и коремчетата ще ви заскърцат от глад.
5.
От Слънчака
12.06.2020 19:30:34
46
24
Баце, тука е шукар. Сега като ги напече у Софето и у Филибето ще довагят all the time
4.
До 3
12.06.2020 19:26:03
4
80
Ако е само за този сезон значи ти е оптимистична прогнозата ... мисля че потока ще се пренасочи и най малко 1-2 години няма да могат да хапят кокала . Това поне показват предишни кризи
3.
Thomas Cook
12.06.2020 19:22:30
5
124
Този сезон го пиши бегал!
Всички мутри - фалит!
2.
Неа
12.06.2020 19:17:41
0
127
Истината е че няма никой , празен е , но снимките са хубави
1.
Да да ама не
12.06.2020 19:12:16
7
115
Турист друг път, мутрягите охрана, на шезлонга се опънал, другия снима, че няма никой и кинти няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори