×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистерия! Трупът на богата лекарка, „дарила“ 4 апартамента на жители на "Факултета", изчезнал?


Мистерия! Трупът на богата лекарка, „дарила“ 4 апартамента на жители на "Факултета", изчезнал?
Адвокат Светла Костенска каза, че е поискала ексхумация на тялото на Нанка Калчева. Трупът обаче не се знае къде е. Смъртта на богатата лекарка е обвита в мистерия
11 Юни 2020, Четвъртък, 08:43 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Търсим тялото й, за да се установи дали е неин този пръстов отпечатък, който е в пълномощното, каза адвокатката на единият от наследниците 

Мистерия обви смъртта на богатата лекарка Нанка Калчева, чиито четири апартамента в София са били прехвърлени на жители на квартал Факултета дни преди душата й да отлети от този свят. Разследващите се опитват да установят дали е случайно падането, след което жената почива, а в същото време се оказва, че няма дори данни дали и къде е погребана. 

Разследват смъртта на лекарка, „дарила“ 4 апартамента на жители на "Факултета"

Според нотариалните актове, новите собственици са се явили в кантората на нотариус Надежда Димова с пълномощно, с пръстов отпечатък от починалата жена. Адвокатката на единият от наследниците на Нанка Калчева - Александър Въжаров обаче каза, че за да има пръстов отпечатък, лицето трябва да е неграмотно или недъгаво, а в документите никъде не е описана причината лекарката да не се разпише пред нотариуса. 

„Част от имотите ги възбранихме. Невинен човек може обаче да купи другите два апартамента и да пострада“, предупреди адвокат Светла Костенска.

„Предявили сме претенции, за да се установи дали този пръстов отпечатък е на г-жа Калчева.  Моя доверител ме помоли да установим къде е погребана тя, за да й отдаде почит. Няма обаче никакви данни за лицето. Няма как да е погребана, а да липсват данни за погребалното място“, обясни юристът. 

„Не знаем и кой е доктора, удостоверил нейната смърт. Установихме къде има банкови сметки и вече са стопирани. Не могат да се теглят с пълномощно. Таня Енева и моят доверител са законните наследници“, каза още адвокат Светла Костенска. 


В категории: Крими


Автор
12
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
12
Коментара по темата
12.
Десислава
31.03.2024 02:38:57
0
0
Аз също имам такъв проблем с имотен измамник и той е убил майка ми,и най нагло сега е подал срещу мен иск че аз нямам право на наследство и нищо и че аз не съм аз опитва се след като изглежда че го е страх от мен и моят нотариален акт и се опитва да се узакони,като по давностно владение, да ма , не ,аз съм го притеснила и безпокойла вече осем години по полиции ,прокуратури и къде ли не още ,освен че има узаконено фалшиво завещание което съм подала искова молба,

Сега вярвам че като почнаха да излизат тези имотни измами и убийства че на този мошеник ще дойде ,чакам само не само съдебната промисъл но Божията ще го постигне много жестоко -Божийте млини бавно мелят но славно и не забравят.
Дано измамниците да си получат заслуженото,и про мен е може би чадър от полиция ,прокуратурата, нотариус и незнам още кой защото много хора ми правят спънки,но няма да стане тяхната.......
Боря се за моят имот -роден дом .
11.
До 10
12.06.2020 23:38:39
0
0
Мега зле си! Снимката е на адвокатката!
10.
Била е хубава жена
11.06.2020 12:23:45
1
5
Да почива в мир
9.
Дявола
11.06.2020 11:58:19
1
5
Време е да се прилагат Крумовите закони от законните наследници .Кръвна мъст.Всяка имотна схема е измислена от висшестоящи юристи ,и най-големия пай е за тях.
8.
66
11.06.2020 11:43:09
0
10
убита е , не може грамотен и умен човек да се подписва с пръстов отпечатък , и нотарито е вътре и ще яде от баницата.Някой роднина на полицай да е случайно в списъка на наследниците ?
7.
емигрант
11.06.2020 11:35:40
0
4
Ние сме просто не хора а какво ли. В годините се показаха доста негативни черти които липсваха при българина. Мафия , изобретения, разюзданост , не наказаност и каквото и да се каже ще е малко. Съдебната система е като пробоина , как е възможно в далавера да участва служителя на закона , Ортак с дявола стават за пари.През какви ли фази не се премина , изнудване -рекет , изнудвачи по телефона , имотна мафия , насочваща се към болни , стари хора .Жалка картина .Къде е държавата ?
6.
Ясноо
11.06.2020 11:32:57
0
5
Мангалите са посадили бабето
5.
Пешо сърмата народен певец
11.06.2020 11:31:59
1
3
Козлодуй ела да пеем и да играем голи нестинарски хора върху жарава и огиня да ни пали пръдниците
4.
сс
11.06.2020 11:12:10
0
12
Във Франция една имотна сделка продължава половин година , /проверки, заверки и др./ и за всичко това имуществено отговорен е НОТАРИУСА!!!
3.
Шафьорът на айроплан
11.06.2020 09:09:48
0
34
Да хванат за врата нотариуса и да стискат докато си признае цялата история.
После конфискация в полза на държавата и парите от продажбата на имотите в пенсионния фонд.
Всяко справедливо действие е просто и лесно за изпълнение.
За жалост липсва държавата.
2.
doni brasko
11.06.2020 09:08:00
7
3
ne znam zashto dumata travestit mi se iavi iznevidelica
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
11.06.2020 09:05:24
1
29
имотна мафия а тялото може просто да е унищожено
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори