×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви карти ще раздаде съдбата през юни на всяка зодия


Какви карти ще раздаде съдбата през юни на всяка зодия
Снимката е илюстративна
07 Юни 2020, Неделя, 12:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Това е най-точният хороскоп

 

Астролози предоставиха на Флагман.бг най-точния хороскоп за всяка зодия за юни 2020. Вижте какво може да очаквате, на кого ще се усмихне съдбата и кой ще трябва още да почака, за да изпълни мечтите си.

Овен

През този месец не бързайте да се отпускате. Ако много сте зажаднели за отпуска, направете една кратка почивка в началото на периода, но не повече от 3-4 дни. След това за вас ще е най-добре да запретнете ръкави и да се опитате да задминете конкуренцията, която ви дебне в професионално отношение. За целта ще трябва да мобилизирате всичките си сили, за да може да издържите психически. В средата на периода е много важно да запазите своя тайна. В личния живот са възможни големи промени, продиктувани от вашата нетърпимост към статуквото. Все пак помислете как вашите действия да не вземат прекалено много "жертви" от невинните. В края на месеца ще сте доволни от постигнатите резултати по отношение на постигнатото в работата. Това е време за мечти и за това да помислите как да вложите спестените средства.

Телец

През този месец ви предстои покоряването на неочаквани върхове. Не сте планирали активна дейност, но това не значи, че не сте способни да се справите с внезапно изникналите предизвикателства. Успехът ви ще бъде гарантиран благодарение на вашата иновативност и въображение, които ще направят идеите ви оригинални и гъвки - точно това, от което се нуждае развитието ви в професионалната сфера. Всичко това ще изисква особени усилия от ваша страна, затова се опитайте да не занемарявате здравето си. В средата на месеца ще бъдете обзети от любовни вълнения. Дайте си правото на щастие и на нови емоции. Всеки го заслужава - защо не и вие!

Близнаци

Месецът ви дава възможност да постигнете отлични резултати и да реализирате съдбовни планове както в личния, така и в професионалния живот. Ще се създадат най-благоприятните условия за вас и би било жалко да ги пропуснете заради съмнения в качествата ви. Дръжте психиката си на високо ниво, но без да се претоварвате излишно. В края на месеца ви очакват романтични събития. Някои представители на знака ще получат предложение за брак или новина за попълнение в семейството. Помислете добре как това ще се отрази на бъдещето ви и се подгответе за новите отговорности.

Рак

Началото на новия месец е изключително благоприятно време за бизнес. Въпреки че не са изключени някои неприятности, вие ще можете спокойно и правилно да ги разрешите. В средата на месеца ще имате няколко дни на активна комуникация с близки приятели. Може да чуете някои истини за себе си - не се обиждайте, а вземете поука, за да може да я използвате градивно в живота си. В края на месеца може да се почувствате притиснати от партньора си заради ваше обещание. Не се опитвайте да избягате от него, а изпълнете каквото сте казали. В противен случай връзката ви може да бъде сериозно застрашена.

Лъв

През този месец е много важно как ще се представите в общуването с важни хора. Дори една неправилно казана дума сега може да се обърне срещу вас. Периодът ще е изпълнен с много предизвикателства. Не разчитайте на бързо решение на вашите проблеми точно сега. Най-добре се запасете с търпение. Както знаете, хубавите неща не се получават бързо. Добре е да помислите за време за почивка. Поне една седмица ще ви е нужна, за да се разтоварите от цялото напрежение, което се е струпало върху вас през последните седмици. Подарете си желаната отмора и не правете компромис с качеството в това отношение.

Дева

Месецът няма да ви позволи да скучаете. Някои представители на знака ще бъдат затрупани от работа, но изпълнението на тези задачи ще определи успешността на бъдещето им. Точно сега няма да имате никакви оправдания за отлагане на каквото и да било. Поне до средата на месеца ще трябва да дадете всичко от себе си, за да може да се представите в най-добрата си светлина - нещо, което всички очакват от вас. Ако имате задължения, е добре да ги разплатите сега. Много важно е да сте честни и открити с близките си. Не стройте въздушни кули, а се съсредоточете върху реалните въпроси за решаване. В следващите месеци ще имате достатъчно време за почивка, ако през този изиграете картите си добре.

Везни

 

Очаква ви изключително благоприятен период. Възможно е да има моменти, в които да се чувствате неспокойни, но те няма да са дълготрайни и кой знае колко оправдани. Важното е да не виждате нещата по-черни, отколкото са всъщност. През този месец няма да има препятствие, с което да не може да се справите. В средата на периода ви очакват важни събития в професионален план. Края на месеца посветете на любимите си хора. Тогава те могат да се оплачат от липса на внимание от ваша страна и може би ще имат право. Една семейна почивка в края на месеца ще се отрази добре на всички. 

Скорпион

През този месец ще бъдете обзети от неустоимо желание за свобода. Сега ще се стремите да разкъсате оковите на дълга и да живеете така, както искате. Истина е, че заслужавате щастие, но всичко си има цена. Сега е добре да помислите каква цена сте склонни да платите и дали може да си я позволите. Помислете добре за последиците и за ползите от състоянието, в което може да попаднете, ако дадете пълна воля на желанията си. Средата на месеца ще ви даде повече яснота по въпроса, затова най-добре изчакайте до тогава с решителните стъпки. Ако от вас не се изисква ясен отговор - най-добре не го давайте. В края на месеца обърнете внимание на здравето си. Може да се поглезите с някои СПА процедури и да подобрите външния си вид, ако смятате, че има нужда.

Стрелец

Това е месец, в който ще може да спечелите много, стига да направите всичко необходимо за това. Даром нищо не се получава и никой не дава. Само вашата настойчивост и дисциплина ще могат да ви помогнат да отидете там, където мечтаете. Претоварванията на работното място са възможни през втората половина на месеца, но те ще бъдат добре възнаградени. През целия период не си позволявайте да разкривате много за вашето емоционално състояние. Пазете нервите си и не пренебрегвайте физическата активност, като важен фактор за вашето здраве. 

Козирог

Това е месец, който да посветите на премерените и разумни действия. Ексцесиите точно сега няма да са ви от полза - напротив. Сдържайте гнева си, иначе рискувате да загубите много. Потърсете своя отдушник в любимите си дейности. Така може да повишите шанса си да превърнете някоя от тях в доходоносна работа. В личен план трябва да сте внимателни и да не преминавате границите. Месецът е рисков за отношенията ви. След него ще стане ясно какво е бъдещето на връзката ви. Водолей

Това е месец, в който смело може да развихрите фантазията си. Най-голям успех ще имат онези от вас, които са се посветили на изкуството. Не прекъсвайте вдъхновението си и го търсете навсякъде около вас. Не позволявайте на критични погледи да влияят на самочувствието ви. Вие сте такива, каквито се възприемате, затова е много важно да работите върху самооценката си. В края на месеца напрежението може да ви дойде в повече, затова намерете време за почивка и разтоварване. 

Риби

Месецът ще бъде напрегнат, но много плодотворен. Най-важното, което трябва да направите е да запазите нервите си. Въоръжете се с всичките ви познати методи и начини за релаксация. Забравете за алкохола или други спорни начини за успокоение. Задължително започвайте деня с гимнастика и чист въздух, за да бъдете тонизирани. В средата на месеца ще знаете накъде ще се развиват нещата и ще ви е почти ясен изходът от ситуацията. Каквото и да се случи последните дни на юни направете нещо много хубаво за себе си и близките си. Истинският празник е, когато сме здрави и се радваме на компанията на любимите ни хора. 

 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Maika ti
07.06.2020 22:56:37
0
0
Be vii normalni li ste
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори