×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ива Екимова с разтърсващи думи за Жени Калканджиева


Ива Екимова с разтърсващи думи за Жени Калканджиева
Тя е верен и всеотдаен приятел, Жени Калканджиева е човек като всички нас, пише пиар експертът в подкрепа на арестуваната бивша миска
07 Май 2020, Четвъртък, 09:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Никой не е имунизиран от импулсивна реакция. Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък, написа тя в социалните мрежи

Пиар експертът Ива Екимова написа много емоционален пост във фейсбук, с който защити своята близка приятелка Жени Калканджиева. 

Припомняме, че бившата Мис България е арестувана след съседски скандал в столичния квартал Бояна. (ВИЖ ТУК)

Ива Екимова е категорична, че никой не е имунизиран от импулсивна реакция. Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък, пише блондинката. 

Ето и целият й пост, публикуваме го без редакторска намеса:

Един ден се обадих на Жени, без да обяснявам, каквото и да било, просто казах: “Любима, имам нужда от помощ.”  

Как се стигна до ареста на Жени Калканджиева и защо красавицата побесня (УНИКАЛНО ВИДЕО)

“Разбира се, казвай какво трябва да се прави.” - отговори тя и дори не попита за какво става въпрос, дали е по силите ѝ, дали ще има време, дали ще има възможност.... 

Тя е верен и всеотдаен приятел, Жени Калканджиева е човек като всички нас. 

Както тя, така и всички ние не сме имунизирани от импулсивна реакция. Който е безгрешен нека пръв хвърли камък. 

Прегръщам те Evgenia Kalkandjieva


В категории: Лайфстайл


13
Коментара по темата
13.
Радо Шишарката
09.05.2020 18:13:52
0
0
Ай ай сега, едни и същи пишки лапате, кво са правите.
12.
Мето Поето
07.05.2020 23:52:09
0
0
Тия мазмантии дърти яко драпат си скуърти
11.
Кондьо
07.05.2020 20:20:52
0
0
Тия са подчовеци. Казах!
10.
Георги
07.05.2020 15:18:50
0
5
Ето ви по-разтърсващи думи: Проста, агресивна, устата, пияница, абсолютна човешка утайка без какъвто и да е принос за обществото, но въпреки това непрекъснато навираща ни се в очите от медиите, за да философства, да морализаторства, да приказва безкрайни кухи и лишени от смисъл приказки, въртящи се само и единствено около собствената и незначителна особа.
А Екимова е другото нищо, което се чувства длъжно непрекъснато да ни запознава с мнението си, за което никой не дава пукната пара. Ивче, беше си едно нищо, боксова круша за мъжа си, нищо си в момента и нищо ще си останеш колкото и да приказваш глупости със сериозен тон и вид. Нищото си е нищо.
9.
Това са те,
07.05.2020 15:01:18
0
12
героините на новия ден. Калканджиева, на която Бог дал чудесни телесни пропорции, че станала 6-та в света по хубост/ да му кихна на критериите на света/, Кали- колко деца, всяко от различен мъж, с нито един от които не живее,Камелия, която начаса е готовада захвърли и последния парцал от себе си,това Иве, което сигурно не може на две магарета сламата да подели...Все тях канят за ментори на нас, българите,в кои ли телевизионни предавания не се появяват, откъде ли не ни сочат светлия път, къде ли не си напъват липсващия интелектуален капацитет... Вижте мировата"красавица" сега: тя не е нервна, а е луда! Вместо поведението й да се определи като позорно и да се осъди от обществото, седнали да я защитават!
8.
Даа
07.05.2020 14:09:19
1
22
Защитава я, защото е същата като нея.
Псевдоелита на България.
7.
Диди
07.05.2020 11:30:22
3
24
кукувица не може така да се държи ,но алкохола и наркотиците не прощават на никого много жалка картина
6.
Калина
07.05.2020 11:19:01
2
28
По тази логика дай всичките да се напиваме, викаме и блъскаме по вратите на хората, може и да се позбиваме, за да е по-интересно!
5.
Светла
07.05.2020 10:31:03
2
31
Дали поведението на Жени в случая , в къщата на Биг Брадър и по студията като коментатор е винаги импулсивно ? Ива , ако е истинска приятелка на Жени няма да търси безумни оправдания за поведението , а ще я насочи за помощ от подходящи специалисти .
4.
Пламен
07.05.2020 10:16:56
3
21
Да, Короната удари заведенията, и тези предлагащи Афтър партито закъсаха сериозно.
3.
Пламен
07.05.2020 10:14:38
3
21
...козата си сака пръч! Тези трябва да ги командироват две седмици в Харманли, лагера. Стара печка като се разпали...
2.
Noname
07.05.2020 09:58:07
3
25
Как няма да я защитава,като си бъркат по дупките
1.
Пациент
07.05.2020 09:37:38
11
35
Ива Екимова реално е един грозен крокодил, без да я обиждам, ама си е такава, пак бих я... ама си е грозна, само че мъжа й Дими нали се самоуби с мотора, а беше гей, и нея като нещастна жена на гей я бутат където могат по телевизията другите педеруги, нали от съжаление.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори