×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Александър Йорданов: Отряд от тарикати и агенти на ДС изгониха Мутафчийски


Александър Йорданов: Отряд от тарикати и агенти на ДС изгониха Мутафчийски
Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, казва евродепутатът
02 Май 2020, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

"Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии ще продължи", отсече евродепутатът

Синият евродепутат Александър Йорданов за пореден път изригна в социалните мрежи с "неудобни думи", този път посветени на отменянето на брифингите на Националния оперативен щаб от днес. Бившият посланик и ексглавен редактор на "Демокрация" изстреля остри думи срещу всички, които пускаха шеги или недоволстваха от НОЩ и ген. Мутафчийски. 

Ето какво написа Сашо Йорданов на профила си във Фейсбук: 

Това е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все някога трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подмятания, провокиране с лъжливи "мнения на зрители" и внушаване на постоянно недоверие към работата на тези достойни мъже.

Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега вече всичко е ясно. Който е разбрал е разбрал. Не би трябвало у нас да има дори един човек, който да не е наясно с опасността от новия коронавирус, за чието лечение няма открито лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо уважение към българските граждани. Срещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагедия, през която преминава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампания. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега вече си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за спасение ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и колегите му от НОЩ за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозиция, ще продължи.

БСП, Радев, Манолова, "Демократична България", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията днес. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на следващите парламентарни избори. В случая цитирам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на "Денят с Георги Любенов" по БНТ1.

Докато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в Европа пандемията е факт, призовавам българските граждани да не подценяват опасността. Тя не е измислица, не е лъжа. Тя отнема живот. Отвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев, Корнелия Нинова или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов е медиен манипулатор. Не забравяйте, че срещу НОЩ и правителството пишат и говорят от партията - наследник на престъпната организация БКП, пишат и говорят бивши агенти на ДС, някои от тях маскирани като "десни демократи", пишат и говорят журналисти - също бивши агенти на ДС или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ДС. Срещу отговорното поведение на НОЩ бе и "петата колона", дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доц. Кунчев, д-р Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те доказаха, че са почтени и достойни граждани. Истински демократи, истински човеци и професионалисти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от лоши очи. Приятен и здрав ден!


В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
52
Коментара по темата
52.
До 17
05.05.2020 12:06:00
1
3
Къде са свЯстните при гейовете и зелените схемаджии или при платените протестъри. ДБ е всичко друго но , не и дясна организация.
51.
Дидо
05.05.2020 10:33:32
2
4
"Мизерията на един литератор"

https://www.reduta.bg/мизерията-на-един-литератор/

За който има акъл....
50.
Дидо
05.05.2020 10:33:30
1
1
"Мизерията на един литератор"

https://www.reduta.bg/мизерията-на-един-литератор/

За който има акъл....
49.
Перко с пагони
04.05.2020 23:43:48
1
8
Г-н Йорданов,не е хубаво да наричате така началниците НИ от ГЕРБ и Бойко Борисов.Все пак заради него сте в Европарламента,а аз месец и половина бях ухажван и обгрижван от мисирките му пред очите на българската популация.
Да ви напомня,че сам пожелах от него да се спре с брифингите,най-вече заради малоумните въпроси на Ива Николова от ПИК (които хубавичко ми помпат образа за президентските избори догодина,но всяка идиотия има граница) и заради онзи Балабанов от 7/8 ТВ,който ме прави смешен пред цяла България и трябваше да му говоря за Курумбашев и СЗО и че ние от Щаба ви спасихме от Ада с оня моя назидателния тон.Така и не му отговорих и на един въпрос.Нали знаете,че някой въпрос,дето не ми изнася отговарям с "това е манипулативно твърдение,следващият" или "нямам такава информация,но съм преброил вече труповете там". Така, че и вие,г-н Ал Йо ще коленичите пред пагона,както всеки истински демократ и българин! Все пак ние от Щаба ви запазихме живи.Редно е да ни кажете поне едно "благодаря"!
48.
демократ
03.05.2020 18:39:14
46
44
Г-н Йорданов е олицетворение на демократ в България!Абсолютен некадърник и крадец.Плюещ постоянно по Русия,което и го вкара в европарламента.Въпросния антикомунист е бивш комсомолски секретар в студентската организация на Института за детски и начални учители в Шумен,но иначе е страстно идиотизиран антикомунист.
Някой би ли ми казал,какво полезно за България и направил този идиот,освен,че го хванаха да краде чрез фирмата на жена си в Скопие и го натириха ,като бито куче от Варшава за абсолютна некадърност!
47.
Седераст
03.05.2020 17:38:27
33
22
Александър Йорданов, когато го избират за шеф на НС: Да, писах статии за Тодор Живков!
28 март 2019 | 23:06

По повод кандидатурата на Сашко Йорданов за евродепутат, ето един истински документиран спомен на баща ми:

Васил Петев

По повод кандидатурата на Сашко Йорданов за евродепутат, ето един истински документиран спомен на баща ми:
Николай Петев, председател на Съюза на българските писатели, разказва:
Избират за председател на Народното събрание Александър Йорданов, видния отвсякъде. И става в залата един депутат, от неговите, и вика:
- Сашо Йорданов да каже писал ли е похвални статии за Тодор Живков във вестник „Литературен фронт“.
Сашо излиза на трибуната и казва:
- Да, писах статии за Тодор Живков, но Николай Петев ме накара!
Избраха го за председател и след месец-два го виждам да върви по „Раковска“, с него двама пазванти. Спирам ги и казвам на охраната:
- Разкарайте се, щото първо вас ще ви бия!
И питам Сашо Йорданов:
- Кажи бе, сестро, кога аз съм те карал да пишеш за Тодор Живков или друг, а?
Той ми отговаря:
- Никога не си ме карал! Ама ако не бях казал това, нямаше да ме изберат за председател на парламента!...
46.
Зрител
03.05.2020 17:15:27
29
25
Флагман,интересен алгоритъм сте вкарали.Слагаш един минус и хоп седем плюса или съответно минуса отиват в полза на коментара,който сте определили като положителен.Сашката Йорданов си е смешник.Кой ставаше учителка по БЕЛ в онези години или някой куко или някой пълен некадърник
45.
Демократ ЗАВИНАГИ!!!
03.05.2020 16:54:52
15
22
Хахахаха, от 44 коментара има 3,4 които са обективни по темата, а останалите са талаж написан от двама, трима червени дупедавци. Явно хората са им сложили минусите, като са прочели за кава пумия става въпрос. Ше се задваите от тези РУБЛИ, спрете се малко!
44.
Сашеее
03.05.2020 16:33:44
19
10
ти да не си учил за начален учител , през социализма ,бе .грешно са те обучавали или ти така си възприел грижите на Партията за тебе , Мноо си прост ми беше думата ,де
43.
байчо
03.05.2020 16:01:25
37
30
мистър 10 процента пак иска проценти дали от слава или просто да се види че е жив....а не жив труп
42.
baihui do#35
03.05.2020 15:47:44
22
9
А ти чия подлога си бе, пендел?! Малоумник!
41.
baihui do#35
03.05.2020 15:47:43
21
9
А ти чия подлога си бе, пендел?! Малоумник!
40.
baihui
03.05.2020 15:44:11
21
12
Като видя човекоподобно същество с брада, направо ми се повръща! Малоумни нарциси!
39.
Архонт Слави Бинев ДС ДПС
03.05.2020 14:59:36
15
10
Поклон пред Пеевски мега дарения от левия на десния джоб
38.
Haha
03.05.2020 14:36:18
20
11
Стига изпадахте в схеми.В цяла Европа се дава веднъж дневно само по 10 минути вечер какво става.Сега генерала колко разбира никой не знае.Бойко сее научил от Тодор Живков.А мой познат.Я да те назнача аз тебе.Ще ти казвам какво да говориш.Верното е че хора винаги умират.Кой когато му дойде реда.А в бг колко болни има никой не знае понеже никой не ги тедтва.Тска че всичко се обезмисля.Тез,дето управляват знаят че ако не тедтват хората не може и въпреки всичко са закупили 10.000 тедта за 7 милиона.Това си е чиста лудост.Затова няма смисъл тоз да излиза и говори глупости.Вдичко е на самотек
37.
baihui
03.05.2020 12:25:16
34
24
Интересно е тази торба с л*айна каква религия изповядва? Или протестантска или юдейска!.....Или религията на Парите?!
36.
До 28
03.05.2020 12:19:15
10
32
Ей БОКЛУК червен! Защо пишеш фейкове бе?
Такива сте вие отрочетата на БКП. Подли, мръсни и злобни копеленца!
35.
До 25
03.05.2020 12:13:41
11
32
Ейй БОЛШЕВИШКО КОПЕЛЕ, марш в при комунистите в Северна Корея, тука нямаш място. Кой знае от къв червен чеп си изцвъкан, боклук долен. Подлога червена!
34.
*********
03.05.2020 10:54:26
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
Ех Драго
03.05.2020 10:48:31
26
12
За Евроатлантическите позиции настъпиха времена за преосмисляне, в насока защита на националните интереси. Субекти като този отвратителен образ, а като Вас, най-вероятно, не са в състояние да развиват мисловни процеси, застинали сте във времената на пещерния антикомунизъм.
32.
Боклук
03.05.2020 09:39:44
40
26
Гьонсурат мръсен, всички на стената!!!
31.
Е па тоя сега
03.05.2020 09:29:34
37
16
се из...ра ама кораво. Президента, опозицията и високият гологлавец махнали Мутафчийски от брифингите. Явно му липсват, харесва му този тип изкуство. Само, че със своето изказване получава обратен ефект тоя. Хората в НОЩ се умориха, писна им от голямото напрежение и натоварване.НОЩ си върпеха работата по ТВ добре, и съветите и шегите за тях лекуваха. За което им благодаря. И най - гадното в момента е такива като то я плондер да говорят
30.
До 28
03.05.2020 08:41:13
22
43
И двете ти твърдения са лъжи, комурунгел наведен на североизток!!
29.
Драго
03.05.2020 08:30:01
5
18
Тук са събрани дечица от датската градина с лоши обноски май, хаха!!
28.
Коментатор
03.05.2020 08:24:23
74
47
Бивш член на БКП и агент на ДС. Този е срам и позор за България.
27.
*********
03.05.2020 08:24:15
4
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Драго
03.05.2020 08:19:57
22
43
А ти си гнусен, долен лизач на руски задници!!
25.
До 24
03.05.2020 08:15:09
62
28
ТИ СЪЩИЯ БОКЛУК,КАТО ТАЯ ФАШИСТКА ГНИДА,ПРОДАЖНА...
24.
Драго
03.05.2020 08:09:44
48
73
Александър Йорданов има ясно изразена евроатлантическа позиция, дебилите и полезните идиоти затова го плюят!!
23.
4
03.05.2020 08:08:27
72
49
Точно този шмекер и продажник може да се скрие! Помним ти престъпленията и гнусния търбух, който тъпчеше!
22.
ff
03.05.2020 07:32:06
66
39
Я се скрий ве свинчак прост кой те знае тебе ве маймуно бойко те изкара от дупката и взе да даваш ъкъл ли ве политически труп
21.
*********
03.05.2020 03:18:16
7
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Много антипатичен
03.05.2020 02:10:06
87
58
Като гледам, май не е изригнал, а се е уригнал. И то вяло. Колкото да каже нещо, че се притеснява да не бъде забравен. А колкото до Мутафчийски, той Бойко му дръпна шалтера, ама него не смееш да му търсиш сметка, нали Сашкин?
19.
Хи Хи
03.05.2020 00:33:57
93
64
Сашко, и без това не се е чуло да си свършил нещо смислено в Брюксел. По-добре дарявай заплатата си на Щаба за борба с вируса. Или ще кажеш- демократ съм и патриот, ама чак дотам...
18.
Aha...
03.05.2020 00:08:18
32
64
90% от коментарите са писани от един и същ келеш, плюещ отрова по който свари! Безумен тъпак! Дано се задавиш в злобата си!
17.
Демократ по душа.
02.05.2020 23:56:45
78
57
Цялата измет от СДС се вляха в ГЕРБ. Което е добре, защото свястните се отделиха в Демократична България.
16.
факт
02.05.2020 23:36:58
82
61
торба, мислиш, че народа е забравил какъв боклук си ли
15.
Валерката
02.05.2020 23:35:36
82
54
Г-н хомосапиенс, нали от такива като Вас сме ма последно място в Европа по всичко!!!
Аман от Вас, дано да се опазите от COVID 19, че за къде ли сме без Вас!!
Вие сте позор за нацията!!!
Окрадохте България и имате наглост да се изказвате!!!
14.
Филадендрона
02.05.2020 22:58:15
119
74
Абе, на тоя плондер, кой му дава думата все още! Няма по-голяма наглост от това дебилно същество...
13.
М да...
02.05.2020 22:49:08
123
88
Колко злоба има в това примитивно същество !!!!!
И това влечуго е евродупетат.....?!?!
СРАМ за България !!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
Сабри Бей ДС ДПС
02.05.2020 22:47:48
47
21
Гара Буново БУМ
11.
Глору
02.05.2020 22:44:37
93
69
Еййй тоз плужек пак се показа от нафталина от където го извади Боко спасителя наш
10.
Никола Попов
02.05.2020 22:42:28
92
67
Синият евродепутат Александър Йорданов надмина и най-върлите "комунисти" с изявленията си. Тези от миналото и от настоящето. Личи си голямата школа! Нищо синьо не виждам. Цветът според мен е кърваво червено. И една голяма палачинка, която се премята в тигана. Като си помисля, че навремето ти бях фен, ми иде да си бръкна в мозъка и да си наместя гънките. Все пак, свалям ти шапка,че си от малкото, които са наясно какво става в България и света. Искам да те помоля да коментираш, колко човека умират всеки божи ден в България и колко от тях умират от вируса. Освен ако тези, които не умират от вируса са по-малко умрели!
9.
Геле
02.05.2020 22:41:21
93
73
Саше, ориентирай се към друга партия пич, на тези вече им е изпята песента
8.
За сведение
02.05.2020 22:32:30
102
70
А! Торбата с лайна пак се появи? А аз помислих че е пукнал. Жалко.
7.
*********
02.05.2020 22:21:20
53
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Гнъс
02.05.2020 22:20:13
95
73
Ко стана вее сдс, къде сте бее, пак ли където има "леб". Маа ви жалка прогнила.
5.
*********
02.05.2020 22:13:55
16
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Пангото
02.05.2020 22:12:18
135
93
Аз мислих че е в затвора този, а той бил евродепутат!!!
3.
Smith
02.05.2020 22:10:03
148
109
Тоя продажен боклук уж десен, пък се присламчи към комундетата от герб за да гушне топлия европейски пост и тлъстата заплата. Какво ли на прави Ганьо за келепир.
2.
Потресееен
02.05.2020 22:09:31
120
93
Ти пък откъде изскочи от нафталина ве, свиньо ненаядена?
1.
Бай Жечо
02.05.2020 22:08:00
93
57
Ти защо не носиш маска, другарю?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори