×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов за кризата с COVID-19: В Европа казват, че сме още в началото. Надявам се българинът да издържи


Борисов за кризата с COVID-19: В Европа казват, че сме още в началото. Надявам се българинът да издържи
"Кое дава оптимизъм днеска?! Кое? Намаляват в света заразените, намаляват умрелите? Кое дава оптимизъм? Има лекарство, има ваксина?"
23 Април 2020, Четвъртък, 20:32 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Аз съм приел ролята на лош вестоносец. Може би един добър доктор не трябва да слуша какво иска пациентът, обясни премиерът

В Европа имат страшни проблеми с миграцията. Пищят кански за релокация. Това каза премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет след участие в заседание на Европейския съвет чрез видеоконферентна връзка.

В Малта и съседните Кипър и Гърция също имали много проблеми с миграцията.

В България е нула! Кажете едно благодаря, то не е даденост, призова премиерът.

Новата пътна карта в Европейския съюз била, че искат да вдъхнат оптимизъм по отношение кризата с коронавируса COVID-19. От обясненията на Борисов обаче стана ясно, че той не вижда повод за такъв.

“Считаме и считат в Европа и много от колегите (когато не са пред камерите да обявяват светлото бъдеще – че много скоро ще се случи това), техните медицински екипи им казват, че сме в началото. Но с новата пътна карта за възстановяване – към по-устойчива, стабилна и справедлива Европа, искаме да вдъхнеме оптимизъм. Това е точната дума. Или по-точно – какво след датата Х, или месеца Х, надявам се да не е годината, икономиките ни ще бъдат до каква степен разрушени. Защото към днешна дата 7,5% от брутния вътрешен продукт е заминал – това са трилиони“, обяви Борисов.

По-лошото било, че имало и милиони безработни.

Според премиера, само всички едновременно в Европа можем да излезем от кризата, защото икономиките ни били много свързани.

След въпрос дали днес са обсъждали проблемите с многото бизнеси, които са на прага на тоталния фалит, Борисов обясни: „Аз съм приел ролята на лош вестоносец. Може би един добър доктор не трябва да слуша какво пациентът иска. А да предписва това, което счита за правилно и да гарантира излекуването. Ние сме си поставили задача с правителството - да запазиме живота и здравето на българина. България е излизала от войни, взимали са й територии, взимали са й всичко, имало е репарации, което е плащала с цялото си земеделие. Репарации е плащала. А когато народът е бил жив и здрав, се възстановява и тръгва напред. Първата ми задача е да запазя народа жив и здрав.“

Борисов обясни, че в Сърбия имали 10 пъти повече заболели, защото закъснели с мерките. Повече имали и други съседи около нас.

„Айде кажете си го така! Тези бизнесмени, които толкова плачат за бизнеса си – кое е по-мило, да сложиме живота на хиляда, две или пет хиляди да умрат, за да им тръгне някакъв бизнес...“, обясни Бойко Борисов.

От думите му стана ясно, че той чака да се намери лекарство среу новия коронавирус. Българският комисар Мария Габриел му казала, че такова може да има през август.

„45 дена са минали. Пак казвам – години е имало войни подред; години и години трае войната. И накрая, ако сме живи и здрави, се възстановяваме. Това мога да кажа – ценно ми е здравето. След това ще си изберете друг. Ще ви фалира пак...“, подсмихна се премиерът.

Той искал да свали извънредното положение още утре, обаче не можел да го направи.

На въпроса дали ще издържи социалната система, Борисов отговори: „Българинът ще издържи. Надявам се да издържи. И затова и тези суапови линии, и затова тези грантове, и затова тези спестявания, които бюджетът има, в момента се използват. Дай Боже да мине!“

Европейските лидери обсъждали създаването на фонд за подпомагане за излизане от кризата в размер на 540 млрд. евро. Очаквало се да има решение за следващия Европейски съвет на 6 май. 

Както обикновено, Борисов скачаше от тема в тема. Той на няколко пъти се извини на зрителите, че трябва да го гледат на живо, но вината била на медиите и журналистите, които му задавали въпроси.

"Нашите мерки са най-леките, но понеже бяха ефективни и навреме, дадоха най-добрите резултати. Това е причината. Другите изпуснаха няколкото дни или седмици", не пропусна да се самопохвали за пореден път премиерът. 

Той попита: "Кое дава оптимизъм днеска?! Кое? Намаляват в света заразените, намаляват умрелите? Кое дава оптимизъм? Има лекарство, има ваксина? Кое - задавам въпрос?"

След това обясни: "Ми и аз искам да падне извънредното положение, защото работя без заплата. Като няма извънредно положение, пак ще ни върнат заплатите. Всички работят без заплати тука, нали знаете?"

Припомняме, че парламентът одобри депутатите, министрите и други лица от висшата администрация да работят без възнаграждения за времето на извънредното положение, вероятно по заръка на самия Бойко Борисов. Това стана след мощен популистки спор в Народното събрание и след странен обрат в позицията на ГЕРБ.

Пресконференцията тази вечер продължи почти 50 минути.




38
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
dd
24.04.2020 15:16:58
1
1
Марш шушумиго в ъгъла на историята. Унищожи всичко българско и сега чакаш на гаджето ти Меркел за икономиката на Булгаристан.Аферим машала....
37.
уууу
24.04.2020 14:09:05
0
3
Стига стига сте лъгали ,Смешни сте , сега наближява 13.05.20г. а след това ще има протести срещу всичко което е минало , не се притеснявай ще си отидеш .....
36.
*********
24.04.2020 11:40:45
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
ДА
24.04.2020 11:18:06
0
6
"Айде кажете си го така! Тези бизнесмени, които толкова плачат за бизнеса си – кое е по-мило, да сложиме живота на хиляда, две или пет хиляди да умрат, за да им тръгне някакъв бизнес..." ДА! ВСЕКИ ДЕН В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ ПОНЕ ПО 500 ОТ ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ И ИНЦИДЕНТИ. ТАКА Е УСТРОЕН СВЕТА, БОРИСОВ!
34.
Гражданин
24.04.2020 10:38:36
0
3
Европа почва да се съвзема , мноиго фабрики започват работа , вие не ги мислете , хората си одариха една дълга почивка и до 10 дена вскичко ще работи. В Белгия няма карантина всички са по парковете но спазват дистанция ....
33.
До 29
24.04.2020 10:00:30
3
6
Да ти пикая и на мрежата и на гурливата демокрация аз!!! Ако демокрация означава да няма образование и да расте дебилно поколение, възрастни учители и лекари да ровят по казаните, да ни управляват "лидери" с завършен 8 клас, да те е страх да ти дойдат гости, пред всяко училище да се продават наркотици, идолите на младите да са курви и педераси, да има 57 пола, да бият лекари и учители, да работим цял живот за да храним една тумба цигани(пардон роми), то тогава си го набий и нета и демокрацията сещаш се къде??? България по онова време беше работеща и развита държава с здраво и образовано население, а сега....сега и аз не знам какво е!!!
32.
Gogxgoxogxog
24.04.2020 06:28:10
1
3
ДАВА. ОПТИМИЗЪМ. ВНОСА НА ФУРМИ ОТ ДУБАЙ И. ИЗНОСА ЗА ДУБАЙ .НА..........
31.
Тодор Живков
24.04.2020 03:33:20
5
16
Кво стана е Ганьовци умряхте ли от глад а?
Как е демокрацията? Има ли банани?
Имааа от големите нали....къде е банана отпред или отзад? Хахахаха
30.
Ангелът меркел
24.04.2020 01:42:52
4
6
Разни болни възхваляват бай тошо да гние в ада :-)! Всички които са минали през парламента са адски изчадия!
29.
До 25 (червения педераз)
24.04.2020 00:57:52
12
5
Поредния изсмукан от пръстите коментар, на някоя празноглава, червена кратуна от паркетните слова на каскета баи тошо. Да ева болното племе. Що пишеш в нета бе комундел мръсен? Не знаеш ли че мрежата съществува благодарение на демокрацията, да пак ще ти го повтаря ДЕМОКРАЦИЯТА. Това което е в момента не е благодарение на твоите идоли, онези с кухите лейки, бъди сигурен. Айде обирай паяжината и в талажа, ватенец скапан!
28.
Страхотия
24.04.2020 00:49:29
1
16
Първи сложихме забрани и писледни ще вдигнем мерките сигурно.
27.
*********
24.04.2020 00:44:25
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
..
24.04.2020 00:41:35
0
0
...
25.
бай Тошо
23.04.2020 23:31:52
26
21
Как е другари , развивате ли демокрация, сигурно вече има първи българин на луната , защото за 30г социализъм НРБ имаше космонавт в открития космос.
Сигурно вече всеки от вас има най малко по 2-3 апартамента и вила някъде в предградието на града, сигурно карате кадилак както ни обещаваха американците, имате хубава високоплатена работа , получавате заплатата в долари и хапвате банани, ееех живот, да бях жив да ви се порадвам , ние не можахме да построим комунизма , обвиниха ме че съм престъпник и че съм измъчвал народа си, че съм репресирал хората , ама те тея хора не бяха хора , те бяха изнасилвачи, крадци, убийци и мошеници и аз исках да предпазя народа си от тях. За народа си исках най-хубавото в нашата държава , да има работа защото всеки трябва да работи за да се храни, да има жилище защото всеки трябва да има покрив над главата , вярно някой професии бяха по трудни от други примерно един миньор работи много по тежко от един чиновник в общината но чиновника иска да взема повече заплата , защо така не разбирам?
Драги сънародници сигурно сте ме забравили като кошмарен сън, защото наистина исках най доброто за вас но това трябваше да го направим заедно чрез труд и самоотверженост, тогава ме обвиниха че съм зло за България, а аз ви защитавах с армия от която се страхуваше даже турция, да не ви пусках в чужбина за да не видите ужаса на капитализма , как има хора нощуващи под мостовете в Париж и Лондон които през деня просят за една кора хляб, как хората които искат да работят ходят на работа по 16 часа 7 дни в седмицата и не виждат децата си и близките си, как бандити убиват и осакатяват нормалните хора и биват пускани от съдии които получават подкупи, как заради наркотици се разпадат семейства и деца остават сираци.
Вярно че на запад видях лъскави коли, сгради и магазини но не видях щастливи хора.
Ще ме извинявате , правех го за ваше добро!
24.
Smith
23.04.2020 23:02:56
3
28
С толкова прост елекнорат облъчван от мисирки-джурналистки България ще издържи поне още 10-тина години. Може и повече. Мутрата и продажните му министри от лъжепатриоти/дпс трябва да са спокойни. И за крадене ще има доста!
23.
Кочо фикалката
23.04.2020 23:02:44
26
24
Абе някой да има близък да бил болен нещо? Фантастика няма болни така както описват нищо по различно и фатално за хората като други грипове. Едни преборват други не опомнете се вече това не е нормално фак че приеха строги закони по тва време не ви ли кара да мислите, че нещо не е наред. Облъчени сте има болест но не за такива мерки. Има сценарий но по късно ще стане ясен. За какво ни е чакалня за евро безмислено сега дефакто сме с евро ние сме борд каква сигурност по голяма пропагандира? То като со борд си вързан.
22.
Яко
23.04.2020 23:00:31
2
10
до 17 Бах тос туризъм в България?!? От 2,5 млн. работещи 500 000 в туризма?!?
Пак взехме да се мерим с Гърция и Италия...
21.
Гражданин
23.04.2020 22:30:50
4
20
аз се чудя къде са платените тролове тази вечер? Няма кой да възхвалява Вожда , а циганския електорат грам не го вълнува Бесовете
20.
Арнесто Савов
23.04.2020 22:22:49
49
5
Борко Борисов номер 1. Може да е всякакъв ама му пука за народа
19.
Цветан 7ап
23.04.2020 22:16:22
8
19
Борисов : Един добър доктор не трябва да слуша пациента какво иска, а да предпише това което е нужно!!!
...........: Когато прехвърлиш проблема от болната глава на здравата, накрая и двете глави ще са болни!!!
Борисов: България подкрепя всичко, което има логика!
........... : В България от 30години нищо няма логика!!!
Борисов: Възможно е през август да имаме лекарство или ваксина!
................ Нова мода за оправдание на разходи от порядъка на милиони евро!
Борисов : Ще издържим без заплати!!
...............: При наличие на лични капитали от 3млрд
И аз ще се откажа от заплата.
Борисов: БСП са извънземни или безсмъртни ,ама не са!
...............: ГЕРБ социалисти са ваши кръвни роднини,
Борисов: Аз имам принципи в живота-всичко си правя сам!
.............: И къщата в Барселона ли.?
Борисов: Суапа идва, ще спя на пухена възглавничка от 2 милиарда!
............: Да изгубиш 10милярда , за да вземеш два си е чиста далавера
Борисов: Водих ви в тъкачници, шивачници и сега имаме предпазни облекла!
................ Ти ни води и в ада, но ние няма да се дадем???
Борисов: За молекули даваме по 80 милиона лева,а сега още 4 милиона искат !!
............... Ако , сега не дадеш на нашите учени четири , утре ще даваш на чуждите 44!
18.
Ха
23.04.2020 22:13:03
3
23
България е излизала от войни,вземали са и територии,плащала е репарации,а била ли е в такава "карантина" като сега?
17.
Срам ме е
23.04.2020 22:07:33
8
48
Срам ме е, че съм гласувал за този нагъл плужек! Над 500 000 хил безработни в туризма, още 1 млн и 500 хил безработни в частния сектор и този бай ганьо не каза нищо!!! Никакъв план за излизане от ситуацията! Държави с 10.000 и повече болни обявиха мерки за отваряне на икономиката!!!! Добре ли живеете? А? Има ли с какво дси купите храна на децата? А тока, водата, сметките плащате ли ги? Смачкан български народ!!! Продължавайте да гласувате за този убиец, да ви прави роби!!!
16.
География
23.04.2020 22:00:21
1
28
"В Малта и съседните Кипър и Гърция също имали много проблеми...."
Нердене Ямбол, нердене Стамбул.. казвали старите хора.
15.
Haha
23.04.2020 21:59:17
4
34
Аз не разбрах как Бойко изобщо разбра за какво му говорят от ЕС.На какъв език са си говорели.И си мисля че пак неговото си знае.Иска да вземе парите от ЕС това е.Той е чисто луд крадец
14.
питанки
23.04.2020 21:46:25
6
46
Да направим петиция за изследване на психичното му здраве ! Този явно не е с всичкият си ! Ние сме заложници на луд човек ! И ще си траем ли ?
13.
До България
23.04.2020 21:37:14
8
46
Все си мислех че е куха тиква , НО не той просто е чисто луд.
12.
Тома Аквински
23.04.2020 21:35:16
8
40
Публикувано във факти.бг: Пазете се от човек (индивида борисоФ), който не е прочел повече от една книга!
11.
Xaxo
23.04.2020 21:32:48
10
59
Благодаря Тикво, че ни направи най-бедната страна в Европа и мигрантите нямат никакво желание да стоят в тая кочина.
10.
КороноТъпак
23.04.2020 21:23:57
7
48
МИСИРЛЪК на живо по всички негови ТВ ! Подбрани, нагушени мисирки се срещат с оранен чобанин да им говори за международното положение. Самохвалство доведено до хвалипръцковщина ! Извода е ясен : работещият без заплата Бойко Борисов ще ни държи месеци наред в това положение но ако слушкаме ще ни допусне в слънчевите дни до парковете под милиционерски надзор ! Оруеле, Оруеле жив да не бЕх !
9.
Ширай Раю
23.04.2020 21:23:24
9
30
ПУКНИ МЪРШО
8.
До 6
23.04.2020 21:19:51
35
41
Ми МАРШ при съвеЦките ти другари в кончината на ватенците. Какво си тръгнала да мрънкаш. Аман от бабички с промити червени мозъци! Айде въс от тука..
7.
Ташунко
23.04.2020 21:12:40
9
58
Половоната въпроси не можа да ги осмисли даже. Говори и гробна тишина. Абе какво го жалите! Задавайте му конкретни въпроси и го изкарайте от зоната му на конфорт! Имаше едно момче, което го нацели с няколко въпроса, но Бойко му се накара и момчето повтори само половиният въпрос. Предполагам журналистът се е страхувал за работното си място. Днес Борисов искаше да се изниже бързо, защото беше сам, а на много въпроси няма капацитет да даде адркватен отговор
6.
Дълбоката Държава
23.04.2020 21:06:25
54
32
Като че ли живеем в „колективно договорена халюцинация“ . Драмата на младите хора в България е, че поколението им е останало без наследство, защото държавата е срутена и ограбена, и затова то емигрира от страната, а вината на средното поколение е, че не опази тяхното наследство и техните права, а от това много боли, защото децата ни са извън страната. Загубата за чувство на суверенитет е старо явление в България. Когато се разпадна СССР и нашите съветски другари ни съобщиха, че вече не са ни другари, и затова предпочитат тук да се установи американски контрол, тогава българският елит вместо да си постави въпроса как да изгради нашето държавно жилище по нов, суверенен, начин, се хвърли да търси нов стопанин. Тогава главният интерес беше към това как да си намерим нов нашийник.
Битката за нашийника продължава. Сега кучето го тупат по главата и му казват „О-о! Добро куче!“ А може и някоя бълха да му махнат. И кучето се чувства щастливо.
5.
Подробности
23.04.2020 21:03:56
8
37
1 час логорея и продължава, нито един конкретен отговор и Не при комунизма, и култа към личността не е било така. Само Фидел Кастро беше изключение. Супер е че ще даваме левове пък ще вземаме евро. В какво отношение - е хайде да не издребняваме. Фурми от Дубай, лепило от Германия, кво повече???
"Шегувам се, разбира се!".
4.
Име
23.04.2020 21:02:35
7
41
Вожда бил десен, защото стоял от дясно на Тодор Живков.
3.
BBB
23.04.2020 21:02:19
19
66
Борисов, скрий се някъде и никога, никога повече не се показвай!!!!!!! Ти си най-лошото нещо, което някога се е случвало на този народ.
2.
Аз
23.04.2020 21:00:44
97
40
Благодаря на другаря Тодор Живков,че създаде такава държава,която гадни мафиоти и разбойници не могат да ограбят вече 31 години....Благодаря Ви д-р.Живков.
СЛАВА НА БКП
1.
Njk
23.04.2020 20:49:35
4
24
Mnogo tupa i prazna statia
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори