×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще произвеждаме лекарство срещу коронавирус?


Ще произвеждаме лекарство срещу коронавирус?
Българската индустрия произвежда в пъти по-качествени стоки от други, империи дори, каза премиерът Бойко Борисов
08 Април 2020, Сряда, 08:24 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Имаме промишлено количество от това лекарство, което се тества в Австралия, каза премиерът и сподели, че ще разговаря с технолози от няколко завода

Имаме промишлено количество от това лекарство, което се тества в Австралия, а 9:00 часа ще дойдат и технолозите от няколко заводи, за да разговаряме. Това каза на брифинг на Националния оперативен щаб премиерът Бойко Борисов.

„Таблетирали сме такова, но то трябва да мине по всички стъпки и одобрения, а те са много сложни. Надявам се университетите в Мелбърн, Италия и България да действат заедно. Работим много усилено по тази тема", добави той.

„Япония включи България в своя списък, защото се оказа, че българската индустрия произвежда в пъти по-качествени стоки от други империи. Сега когато дарим, се приема за красив жест и се помни дълги години. Казал съм да се направят за братята ни в Северна Македония и да им се пратят 100-тина облекла“, заяви Борисов. 

„Лесно е да кажем, че сме братя, но се вижда дали е истина, когато ни е трудно и можем да помогнем", добави той.

Премиерът съобщи, че е разпоредил в град Банско, който бе обявен за огнище на зараза, да започне масово тестване за коронавирус. Бързите тестове тук са от полза, защото показват имате ли антитела, обясни той.

Проф. Тодор Кантарджиев пък каза, че сега може да се разбере дали хората в Банско имат вече изградени антитела. 

Тъй като имаме данни за хора, които са развили заболяването и са доказани, затова ще се направи изследване, за да се види по местата, където са се срещали инфектираните, дали имат имунитет. 

„Първите мерки, които бяха прекопирани от всички големи държави в Европа, бяха въведени в България. Дори днес доц. Мангъров ще дойде да говорим по тази тема. Въпреки че журналистите се опитвате да създадете конфликт с него, ние сме добри приятели. Сестра ми от много години работи с него. Той ще дойде, защото не ми е приятно да имаме толкова добри отношения, а в обществото да се създават интриги“, сподели Борисов. 

„САЩ издишат и ги е яд, че се забавиха с мерките. Като ни сравнявате с икономическа мощ и възможности на институти с Германия и Южна Корея само ми правите реклама. Недейте, защото не са ви пратили затова“, каза той на репортерите. 


В категории: Здраве


18
Коментара по темата
18.
Пак ли обичайните драскачи бе?
08.04.2020 14:03:55
1
1
Аре ве коментаториии обичайните безделници пийнали на обяд и пак ревът като "вдовици за чеп" хихии
Щом драскате тука значи не сте гладни патърииии.
Бойко ви виновен, че сте бекяри и безделници. Щом нямате 5 лева и ревете че сте гладни, значи сте пълни неудачници. Контингента от кварталното магазинче даващи по10 лв за цигари всеки ден и още толкова за алкохол. Хахайас
Майките и бащите ви ако ви бяха изритали, а не да ви бършат задните части на мъже по40години, можеше да имате и семейство и някой лев.
Неудачници и безделници, алкохолици и наркопушачи с претенции към държавата.
Ей цървулии, държавата не е майките и бащите ви да ви храни бекярските задници.
17.
до флагман
08.04.2020 12:42:10
1
1
Защо изтрихте коментар14 """Ефективноста на хидрохлорохина за лечение на пациенти от COVID –19 все още не е доказана"""Заяви говорител на Европейската комисия като се позова на информация от Европейската агенция по лекарствата//ЕМА/Брюксел 31 март 2020г–СПОРЕД – Reuters. Публикувано от информационна агенция Фокус–превод и редакция Теодор Пенев!!!!!!!!При това положение не се ли явяват гражданите опитни мишки ?????????????Имат право да търсят по ЗОДОВ обезщетение за нанесени вреди от страничните ефекти на лекарството!!
16.
$_$
08.04.2020 11:22:26
1
6
В ИНДИЯ има хора /сл;ънцеяди/които НЕядът с години хранят се само със СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА
Бойко щял да почерпи от индийския опит и заедно с омъжената за индиец Джавад-Херо Мустафа да основе фондация ''КурЯж Българи КурЯж''
15.
ОТ КОМЕНТАР 13
08.04.2020 10:27:07
1
7
СЛЕДВА ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ////безплатно и без тяхно съгласие!!!!!!!!!!!///// КАТО ОПИТНИ МИШКИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЛЕКАРСТВА С НЕДОКАЗАНА СПОСОБНОСТ ДА ЛЕКУВАТ ВИРУСА !!!!!!!!!!!!СЛЕДВА ЧЕ СЕ НАНАСЯТ И ВРЕДИ В СЛЕДСТВИЕ НА СЪВСЕМ НЕБЕЗОБИДНИТЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!!!!!!!!В НЕТА ИЗЛЕЗЕ ЛЕКАРСКО МНЕНИЕ ЧЕ ПОЧИНАЛИЯ В ""ПИРОГОВ""40 ГОДИШЕН ОТ СПИРАНЕ НА СЪРЦЕТО Е В СЛЕДСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА!!
14.
*********
08.04.2020 10:16:40
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Бургазлия
08.04.2020 10:10:02
1
11
Премиерът прилага лечебно гладуване. Уникален метод. От всички империи се интересуват как сме го постигнали.
12.
Маршал
08.04.2020 10:00:52
2
9
Апчаата ша ги прай Кирчо гела у Биовет пещера щото са за кучета и котки!На мен ще отчита половината печалба.Апчааата ша са казват Тиквунгел
11.
Аз
08.04.2020 08:59:59
5
28
ИЗРОД МРЪСЕН,ГНИДА МАФИОТСКА....БОКЛУК
10.
До Козлудуй
08.04.2020 08:58:33
12
11
Аве ти още не си се събудил и драскаш ве боклук. Бой и на полето да бачкаш 12 часа на ден. Само така ще ти дойде акъла в кухата манерка несретнико. Демокрация и граждански свободи, не са за такива примитивни нещастници като теб.Комунизъм бой и Гулаг ва оправят само вас.
9.
*********
08.04.2020 08:54:54
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
КороноТъпак
08.04.2020 08:54:47
1
24
Банкянският Гьоте, между откровенните си фантазии и самохвалство бе принуден от незнайно как изтърваният там журналист от ТВ на Слави, да признае, че PCR тестове няма от къде де купи !?! Това беше. От тук нататък само тежко болните евентуално ще се тестват. Просто Мутафчийски ще излиза всяка сутрин и ще мрънка едни нищо незначещи числа. Победихме вируса с Неговато Тъпотия ! Борисов е една Ваймарска Тиква по надолнище !
7.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
08.04.2020 08:50:53
4
20
БОЙКО твойте приятели избиратели имат международен празник ми то ромите повечето от тях само престъпления вършат иди БОЙКО при РОМИТЕ играй кючек а народа на БЪЛГАРИЯ СТРАДА страда от болести глад безработица престъпност особено РОМСКАТА абе къде се покри прокурора ГЕШЕВ направи си пияр и до там мафия герб
6.
Коментатор
08.04.2020 08:50:06
3
20
Този когато говори, до него трябва да има преводач и долу на екрана да вървят субтитри. Някой разбра ли за какво лекарство иде реч?
5.
!!!
08.04.2020 08:44:16
5
15
Изрод!!!
4.
Бичето
08.04.2020 08:40:29
1
12
Аз ще призведа ракета и ще те дам на вселената да и решиш проблемите.
3.
Да да
08.04.2020 08:34:02
4
22
Помните ли как обещаваше, че няма да има "пакет мобилност"... е приеха го! Лъже та се къда. Кукла на конци!
2.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
08.04.2020 08:30:53
11
20
тате ще ми купи колело ама друг път БОРИСОВ много лъжеш мутро бандитска
1.
.........
08.04.2020 08:27:47
0
20
Борисов: Ще облекчим мерките след 3 поредни дни на спад в броя на заразените
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Хороскоп за деня – 24 април 2024, сряда
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори