×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Индия съди Китай заради коронавируса, обвинява съседите си в „биологична война”


Индия съди Китай заради коронавируса, обвинява съседите си в „биологична война”
Патогенът бил "пуснат" с цел да контролира световната икономика, като Китай да изкупува акции от страните, които са на ръба на икономически колапс
05 Април 2020, Неделя, 23:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Остава мистерия как вирусът не успя да се разпространи във всички провинции на Китай, но в същото време достигна до всички държави в света, пише в искът към международния съд

Индия завлича Китай в международния съд заради COVID-19, след като журналистически разследвания от GreatGameIndia достигнаха до плашещото заключение, че вирусът е разработен в лаборатория като "биологично оръжие". Оплакването на Индия в Съвета за човешките права към Обединените нации цели да държавата да получи компенсации, а като доказателство е посочен репортаж от 26 януари 2020 г., в който се твърди, че „китайски шпиони са откраднали патогена от канадска лаборатория и са го преработили като оръжие в Института по вирусология в Ухан”.

По пътя на коронавируса: Как патогенът стигна от Саудитска Арабия до Китай. Разработван ли е като биологично оръжие?

Освен индийското оплакване, намерение да съдят Китай има и Тексаския федерален съд, който е изпратил иск за 20 трилиона към социалистическата страна заради „воденето на биологична война”.

Юристите на Индия настояват за компенсации от Китай за това, че са нанесли сериозни физически, психологични, икономически и социални вреди на света. Уточнява се още, че заради пандемията „икономиката на Индия е на практика стопирана, което причинява огромни щети не само на страната, но и на света”.

В оплакването се казва допълнително, че Китай е нарушил не едно или две от световните правила на Международните медико-санитарни правила.

„Остава мистерия как вирусът не успя да се разпространи във всички провинции на Китай, но в същото време достигна до всички държави в света. Тази спекулация само увеличава шансовете COVID-19 да е внимателно сглобено биологично оръжие, насочено към разрушаването на икономиките на световните лидери, оставяйки единствено Китай като печеливш”, се посочва в иска на Индия. Твърди се още, че вирусът е разработен в Вирусологичната лаборатория в Ухан, откъдето е разпространен внимателно по такъв начин, че да засегне 0.001% от китайското население. 

Описано е също, че съседната на Индия държава е пуснала вируса по света с цел да контролира световната икономика, като изкупува акции от страните, които са на ръба на икономически колапс и че китайското правителство умишлено е цензурирало информация и е укрило ранните предупреждения на д-р Ли Уенлиан, който всъщност бе първоначално наказан от местните власти в страната за това, че разпространи информация за реалната опасност от инфекцията и възможната пандемия.
 


В категории: Темида


15
Коментара
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
15
Коментара по темата
15.
MAKEDONSKI
06.04.2020 15:51:27
1
2
Китай много бързо овладяха епидемията. Само погледнете показателите на Икономиката им в началото на епидемията там, и в момента. Главозамайващо е!
14.
Ами...
06.04.2020 12:22:39
1
7
Това от началото се знаеше ,но на наивните европейци как да им го поднесеш та да разберат
13.
mw
06.04.2020 11:40:56
0
5
А това е повод за войни. Дано не превъртят.
12.
????
06.04.2020 09:21:00
1
9
Ае Флагман това с кражбата на бацила като го напишех преди месец ме цензурирахте веднага? Ко стана май един обикновен Ганя е повече журналист от вас, жалка история.
11.
Smith
06.04.2020 06:13:16
4
30
Тези комунистически изроди от китай трябва да си платят за мизерията, в която вкараха целия свят. Време е Европа и САЩ да върнат производствата си и да набият сериозни мита за тази смрадлива азиатска кочина! За това грябва да се борят лъжепатриотите, а не да разделят Европа на нации, поднации и малцинства!
10.
Дернев
06.04.2020 05:06:12
2
10
От войната никой няма да спечели. Новия двуполюсен модел - Европа на европейците и света срещу Китай. Само така ще бъдат контролирани. И внасяне на цивилизация в Китай за да започнат отвътре промените.
9.
рОснакат
06.04.2020 02:57:58
2
66
До 6,
ти наистина си kaпyт. Че Индия колко е ве? 1.3 милиарда, и какво от това, че Китай били 1.4 милиарда? Ако се замисли човек, има нещо странно, в Китай нямаше такава епидемия в цялата страна както навсякъде по света. Малко е странно това. Китайските другари първо криха за вируса както истински комунисти, после си признаха с половин уста, после пламна целия свят.
8.
+++
06.04.2020 00:27:14
12
3
Колкото 3единни и дисциплинирани Европи...с централизирани пари.
7.
kaputt
06.04.2020 00:05:32
76
19
абе русчев ти си много смешно момченце с такива измислени сензации , кажи къде го прочете дай източник ,пародия на писарушко , китай от 30 г прави копия на всички продукти от запад които са с авторски права и досега няма никой който е осъдил китай, правят копия на мерцедес, бмв , тойота и т.н., че ейпъл не могат да ги осъдят които имат печалби за 1г колкото брутния вътрешен продукт на русия за 1 г. ти говориш как индия щяла да съди китай, пръц и стана сензация
китайците вече нищо не може да ги спре , трябва да сме благодарни че още ядът прилепи че ако им забранят ще дойдат тук и ще изядат всичко а може и нас покрай другото
Ти знаеш ли какво е 1,4 млрд човека, колкото 3 европи
6.
*********
05.04.2020 23:53:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Армейски генерал Добри Джуров от отвъдното
05.04.2020 23:52:57
1
23
Ако е така значи ще предстоят войни вероятно. Фактите предразполагат към това. Само знам че хубаво ме ни чака!
4.
Цола Драгойчева
05.04.2020 23:46:40
3
17
Във всяка лъжа има доза истина. Ако приемем, че това е лъжа значи пак трябва да има истина. Дано не изгубим ценностите си като хора с това учождение един като кихне и трима да се насират.
3.
........
05.04.2020 23:41:47
1
7
Чарлз Робърт Дарвин
2.
хммм
05.04.2020 23:39:40
6
18
Китайчетата май ще хапнат дървото.
1.
Ученик висша степен!
05.04.2020 23:39:38
7
16
Може и така да. Тепърва ще има много вируси които ще се пускат. Аз като ученик на ванга джуна и кашпировски предричам това. Запомнете го това от мен. Дали ще е така само времето ще покаже. Пренастройват се икономики и световен ред.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори