×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежък удар по гей-пропагандата – отмениха Евровизия 2020 заради коронавируса


Тежък удар по гей-пропагандата – отмениха Евровизия 2020 заради коронавируса
Хатари - хомосексуално-еротичната бондажо садо-мазо техно група няма да одухотворяват заради подлия вирус
18 Март 2020, Сряда, 23:51 ч.
Автор: Флагман.Бг

Кореняк-италианецът Махмуд и черният швед Хасим няма да зарадват сега либералните европейски сърца

Песенния фестивал „Евровизия 2020“ в Ротердам няма да се състои, става ясно от съобщение в официалната уеб страница на конкурса. Не се уточнява за кого е загуба това – за любителите на музиката или за ЛТБТ-общността, която от години го използва за гей-пропаганда. „Различната“ любов загуби за цяла година една от най-високите трибуни, които я възпяваха неуморно и вдъхновена. „О, дай ми любовта! Няма да ни пречупят", се пееше в една от наградените творби. Но чичо коронавирус ги пречупи. Голям залък лапни, голяма дума не казвай, съветва българският народ.

Но не само гей-обществото търпи загуби. Тежък удар ще понесе и прогресивния мултикултурализъм. Кореняк-италианецът Махмуд, чернокожият потомствен швед Хасим, Кончита Вурстове и Хатари ще липсват силно и болезнено на музикалните ценители. Но какво да се прави – коронавирусът иска жертви.

„Непредвидимостта на ситуацията, породена от разпространението на COVID-19, както и мерките, взети от страна на участващите страни, както и на нидерландското правителство означават, че Европейският съюз за радио и телевизия трябваше да вземе трудното решение и да признае, че събитието не може да се проведе, както бе планирано“, пишат с прискърбие организаторите.

Освен на мулкикултурния фронт, коронавирусът нанесе тежък удар и върху трафикантите на хора, извинете – спасителите на бежанци. Европейският съюз реши да затвори външните си граници заради епидемията и сега не е известно хуманитарните НПО-та как ще продължат да „спасяват“. Може би ще останат под карантина на корабите си, ако имат достатъчно запаси от тоалетна хартия.


В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
XX 13-Вирус
19.03.2020 10:31:23
1
3
Ах, колко съм притеснен. Бях си приготвил розови прашки и прозрачна пола. Щях да играя на пилона еротичен танц. ко ши прая ся. Отивам да се гушна при моя любим Диян Тончев Камбаната, за да ме утеши. Ще му нацелувам сладките дундурки.
13.
XX
19.03.2020 09:10:23
17
2
@6
Дреме им на повечето политици за хората... тамън сега ще измрат половината стари и пенсионните и здравни системи на повечето ес държави ще почнат отново да се пълнят - та ще има двойно повече пари и място за джендъри и имигранти.
12.
Xaxax
19.03.2020 09:00:31
1
4
7 и 9 съ засегнаха въъъъ.Спокойну маа парцаллл хахахахаха
11.
Българин
19.03.2020 08:32:58
1
12
Разгеле!!!! Поне ще спрат да ни облъчват с тая помия
10.
kuroyad
19.03.2020 07:31:55
1
9
МРАЗЯ ГЕИТЕ
9.
хер Флик
19.03.2020 05:31:36
78
6
Ебати злобния материал.
И не е подписан.
К'во толкова ви пречат меките китки, да не са ви бъркали в гащите, че да ви е харесало и сега да се разкайвате?
"Авторът" на този пасквил е... ?
8.
Bingo за НПО-тата
19.03.2020 01:06:04
69
19
Голяма загуба и за професионалните протестерки на Мая Манолова-Галева!Тези протестиращи "сестри" къде се загубиха?Определено на са на първа линия,когато трябва да се върши нещо полезно!Тези бяха на всички протести,организирани от Мая и БСП,най-безкористно срещу доста хилядарки!Може и да са захлебили както Костя Копейкин,който само 350х. инвестира в имущество!
7.
Канадец
19.03.2020 01:04:05
309
112
Авторът е поредния закомплексиран болен мозък, на когото му се привиждат все гей пропаганди. Пишете за България измекяри, щото живота в тая страна отдавна е пълна порнография, барабар с политиците Ви, от дундьо нагоре.
6.
Bingo
19.03.2020 00:53:12
12
30
Даже се радвам за тази ,,пандемия", че да вземат да се замислят политиците кви ги вършат в мирно време. Да видят, че материалната база на медиците не прищявка, а необходимост, че това за което протестираха сестрите не е за тях, а за нас пациентите. Всички ги изкарахме терористи и психично болни пък сега им пляскате. Що не им пляскахте като бяха пред парламента? Щото сте смешни, те нямат нужда от ръкопляскане, а от държавно уважение.
5.
Soros1
19.03.2020 00:43:15
84
286
Една от малкото хубави статии ,които ми погалиха окото. Браво Флегман. Доживях.
4.
mihal
19.03.2020 00:19:38
20
22
Много ми харесва последната част на текста. Направо в десятката.
3.
Гост
18.03.2020 23:59:20
1
39
Ама те боледуват ли другите полове??? Щото до сега съобщават, че заболели толкова и толакава мъже, жени! Никъде не казват, какво става с останалите полове! Сигурно са ваксинирани!?
2.
XXриси
18.03.2020 17:19:45
6
21
Какво ще прави горката, беше се записала за участие. Щеше да пее и да играе на пилона.
1.
Най-после!
18.03.2020 17:12:18
21
80
БРАВО! Най-после! Аз се чудя България защо продължава участието си в тази гейска изгъзица, че участието струва и доста пари на държавата! За кувьози събираме капачки, а за тая либералска глупост - даваме от бюджета доброволно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори