×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежки дни за автобусния шофьор Камен Филипов, преквалифицират обвинението, може да лежи 20 години


Тежки дни за автобусния шофьор Камен Филипов, преквалифицират обвинението, може да лежи 20 години
Камен Филипов се срина, след като разбра, че ще влезе в ареста. Наложи се да викат линейка в Апелативния съд в Бургас, защото имаше съмнения, че получава инфаркт
Тема в развитие
Тежки дни за автобусния шофьор Камен Филипов, преквалифицират обвинението, може да лежи 20 години Първо във Флагман.бг: Пратиха зад решетките Камен Филипов, който причини смъртта на Ванча Байлова и Тодор Тодоров Родителите на Тодор: Днес трябваше да празнуваме Тодоровден, а ние правим помен Близките на Тодор Тодоров и Ванча Байлова затвориха пътя Бургас-Созопол, искат справедлив процес Внимание! След минути затварят пътя за Созопол Бургаската магистратура защити съдия Яни Гайдурлиев Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Убиецът ще избяга в Турция, затваряме пътя за Созопол Майката на блъснатия от автобус Тодор: Убиецът на сина ми може да избяга в Турция! Шофьорът на автобуса-убиец карал с 80км/ч, загиналите били без аварийни светлини 33-годишният Камен е шофьорът на автобуса от касапницата край Бургас Първо във Флагман.бг! Кметът на село Присад и уникално добро момче от Росен са загиналите снощи Трагедия! Младеж от село Росен и 46-годишна бургазлийка са загиналите при тежката катастрофа на пътя Бургас-Созопол УЖАСЯВАЩИ КАДРИ от тежката катастрофа край Бургас, отнела живота на двама Южният изход на Бургас е заварден от полиция, отбиват движението през жк „Меден рудник” Извънредно! Жестока трагедия на изхода на Бургас, двама загинаха при катастрофа
виж още
скрий
09 Март 2020, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Филипов с три присъди, 4 ПТП-а, 11 акта и 13 фиша за превишена скорост

Тежки дни се очертават за автобусния шофьор Камен Филипов, предизвикал смъртта на кметицата на созополското село Присад Ванча Байлова и Тодор Тодоров.

Това стана ясно при разглеждането на днешната мярка за неотклонение в Бургаския апелативен съд, след която той бе пратен в ареста. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

От пледоарията на прокурора в апелативна прокуратура Йордан Дичев стана ясно, че Филипов е истински рецидивист – за 11 години има 24 нарушения на пътя.

Справката от масивите на МВР бе изнесена едва днес, което на първо място натежа за промяната на мярката му за неотклонение, и на второ – предстои преквалифициране на обвинението с по-тежко.

Досега съществуваше хипотетичната възможност, Филипов да получи условна присъда, но с оглед на промяната на обвинителния акт, той не само ще лежи ефективно, но може да се озове зад решетките за 20 години – по най-тежкия член от НК за причиняване на смърт на пътя.

Оказа се, че преди катастрофата той има три присъди зад гърба си, две от тях за тежки престъпления, 4 ПТП, а срещу името му има 11 наказателни постановления, отнемане на книжка, каране на автомобил без регистрационни номера, както и 13 фиша за превишена скорост. Последното му нарушение е от 7 февруари т.г. – за шофиране на автобус без гражданска отговорност.

Според прокуратурата 33-годишният Камен Филипов е извършил престъплението в условията на рецидив и заслужава най-тежкото наказание.

Защитата твърди, че той е предизвикал катастрофата, защото автомобилите на пострадалите били в лявата лента, без аварийни светлини, но това са автомобили, а не хора. Няма как да не ги е видял“, пледира Йордан Дичев.

Адвокатът на Филипов – Веселина Василева направи и невъзможното, за да го спаси от най-тежката мярка днес, изтъквайки, че той си е плащал всички глоби до този момент, не е карал с превишена скорост в нощта на инцидента – 28 февруари, а пострадалите Ванча Байлова и Тодор Тодоров също носили вина, защото нито има светлоотразителни жилетки, нито поставен триъгълник метри преди инцидента, както изисква ЗДвП. Освен това не били включени и аварийните им светлини.

Той е видял, че вдясно е спряла маршрутка с включени аварийни, престроил се е в лявата лента, където на тъмен участък, без никаква сигнализация са спрели автомобилите на пострадалите“, изтъкна Веселина Василева.

Камен днес изглеждаше в критично състояние. Той се разтрепери силно, след като чу пледоарията на прокурора, започна да заеква и едва се държеше на краката си. Успя да изрече само няколко думи, които трудно се разбираха, но в общи линии той изрази съжалението си за случилото се.

33-годишният шофьор буквано припадна в съдебната зала при закопчаването на белезниците му, заради което по спешност бе извикан екип парамедици. Предвид състоянието му, изобщо не е ясно дали той ще издържи дълго зад решетките.

Определението на Апелативния съд в Бургас не подлежи на обжалване. Нова мярка ще се гледа само в случай на сериозна промяна на здравословното му състояние или обрат на разследването, който евентуално да го оневини напълно.

Вижте как бяха закопчани белезниците на Камен Филипов:

 


В категории: Темида


Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 0
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
36
Коментара по темата
36.
33 до 35
10.03.2020 14:49:52
0
7
Човече, преди време бях в подобна ситуация - блъснаха ме с щети само по автомобила. Даже беше доста по-сериозен удар от този случай. Първата ми мисъл беше да се изнеса максимално в дясно на платното. И през ум не ми мина да оставя колата в лявата лента.
Според мен ако се паникьосваш от нищожно ПТП или подобно омачкване на ламарини (по твоите думи), или изобщо ако изпадаш в стрес и паника зад волана, то ти нямаш място на шофьорската седалка. Ставаш опасен както за себе си, така и за всички участници в движението.
35.
:(
10.03.2020 12:07:46
10
4
Боже господи какви разсъждения чета тук/// защо жертвите не били пуснали аварийни, защо стояли там, защо това защо онова? Хората са катастрофирали бе "умници", то е повече от ясно че са били неадекватни, стресирани и не са разсъждавали, излезли са да видят какво става, да проверят другите как са, имат ли нужда от помощ и са си стояли до колите. В такъв момент на стрес при случила се катастрофа, кой ще разсъждава адекватно, че трябва да пусне веднага аварийните, да ходи веднага да вади триъгълника или да прецени къде трябва да стои? Що за малоумни разсъждения са това? Как ще обвиняваш човек който е катастрофирал, че не е взел адекватно и правилно решение, като може да е стресиран, изплашен, неадекватен, може да си е ударил главата, това е прилив на стрес, адреналин от сблъсъка, и няма как да изискваш от такъв човек да разсъждава и мисли правилно и адекватно. След катастрофа хората дори може да стоят по средата на пътя и да нямат представа къде се намират. Мислете малко с тези празни глави.
34.
Constanta
10.03.2020 09:23:03
1
13
Поради двама олигофрени, които не се подчиняват на закона и не осигуряват мястото, където са катастрофирали по-рано, те ще сложат край на живота на шофьора на автобуса и ще копират вината му.
  Надявам се да не се случи на никого. Всички сме шофьори и имаме глоби в миналото, ние сме хора и грешим ... защо да не анализираме самия случай и да се върнем при прокуратурата в миналото, съдията не е направил грешки в миналото ... мислете Логика не бедно семейство с две малки деца, не е обществена опасност, в което служи сега сбърка два decedaţi..Dumnezeu бъде с вас, Камен така се случва навсякъде ..imi съжалявам, че трябваше да отида в този момент там!
33.
до всички Плямпачи
10.03.2020 09:14:25
0
32
Абе хора, вие давате ли си сметка, че не е имало сблъсък между автобус и пешеходци. Автобусът е ударил неправомерно спряла кола в лявата БЪРЗА лента, която е без обезопасителни знаци и светлини, в тъмен и мокър участък??? Всички знаем как се разнася светлината от фаровете при мокро време. Най-вероятно автобусът е намалил скоростта, но представяте ли си тези тонове желязо как се удрят в спрялата кола, с 50км/час дори, и какво се случва с пешеходците пред нея? Това е елементарна физика!
Относно глобите за скорост - абсолютно всеки шофьор, който върти на ден стотици километри, еле в България, не може да избяга от глоба, нали сте наясно с "криениците" на КАТ..?
Жалко за починалите, съболезнования на близките! Харесвах г-жа Байлова, тя беше сериозен опонент на Рейзака от Созопол.
Но за тази случка, за съжаление, най-голяма вина имат двамата починали!
Мир на прахта им!
32.
€€€ до 22
10.03.2020 09:10:55
1
16
А защо не е блъснал маршрутката, а я е изпреварил?!! Защото е била на АВАРИЙНИ, раздробителю на попари!! Ако и другите участници в ПТП-то бяха спазили това елементарно правило, нямаше такива ПАПАГАЛИ като теб да се плюнчат сега по форумите! Не можеш да шофираш постоянно с презумпцията да се пазиш от самоубийци- това да ти го дробя ли на попара?!!
31.
Toy
10.03.2020 08:47:07
0
11
Жалко за шофьора, единствената му вина е, че е бил на неподходящо място в неподходящ момент.... Бил рецидивист... Имал актове. Значи и аз съм рецидивист. Имам актове, и те са ми писани когато на потриването с пръсти и на въпроса,, кво правим сега,, отговарям пиши каквото искаш,, Всичките ми актове са между населено място дето няма табели и къщи, че да разбереш че си у населено място. Жалко за загиналите, но мисля че голфа е натиснал строена да го изпреварва, и го е ударил. След кпп където има ограничена 50 км всеки ускорява и се натиска у лявата лента и ако пред него има по бавно движест се започва присветкане.... Мисля че проблемът е възникнал заради неадекватно поведение на загиналите
30.
Иван
10.03.2020 08:45:03
15
3
Турчеещия мангал се разрева. Типичен мюсюлманин.
29.
За един приятел питам
10.03.2020 08:25:51
0
12
Коло години дадоха на МЕСТАН???

П.п.Ако беше Местан на мястото на шофьора, сигурно щяха да го изкарат мъченик!
28.
До 21
10.03.2020 07:49:11
0
3
32 реда и само две изречения. За запетаи да не говорим. Дори многоточието на второто ти изречение е само с две точки... Върни се в училище или ако имаш деца сядай да учиш с тях. Срамота!
27.
Ivan
10.03.2020 07:48:28
3
10
Заради двама олигофрена ,които не спазват закона и не обезопасяват мястото на което преди това са направили ПТП ,ще затрият живота и на водача на автобуса и ще му препишат и тяхната вина.
Дано на никой да не му се случва това.
26.
Влези
10.03.2020 06:31:24
1
6
Като невнимателен шофьор излезли като разглезена девойка.
25.
*********
10.03.2020 06:12:49
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Cherniq
10.03.2020 05:37:19
3
2
az pone kat karam noshtes julq riko i stavam kat prilep beibi
23.
ЗАКОНА
10.03.2020 03:57:12
18
6
Разбира се че е умишлено, защото самото действие преди инцидента е осъзнато, той е знаел че кара бързо и е наясно че по този начин застрашава и това е предпоставка за инцидент.
22.
До 20 и 21
10.03.2020 02:29:40
23
5
Приятел казахме ти го няколко пъти...
Може би трябва да ти бъде "раздробено на попара" за да го глътнеш...незнам! Може би наистина си трол,който говори наопаки и си слага плюсове а на другите минуси....
Имаш МПС аварирало в дясната линия на аварийни...НАМАЛЯВАШ МОМЕНТАЛНО(Особено ако си автобус с пътници) преди да се изнесеш в лявата линия...всеки горе - долу нормално разсъждаващ шофьор би направил така!!! Ако пък НЕ,значи мястото не ти не Е зад волана на автобус пълен с пътници! Този е повече от виновен...Трябва да го осъдят като назидание за всички такива като него!! Ако беше намалил щеше да има време да отреагира,толкова просто и елеметарно,че само някой с двойна агенда би взел другата страна ..Айде жив и здрав...с идиот не може да се разбереш!
Лека пръст на тези хора!
21.
Само четете глупости
10.03.2020 00:31:15
4
33
Има и жени без актове и фишове не не могат да дадат назад защото ще съборят огледалата на колите около тях човека си върши работата който и от вас да отиде в турция или друг град ще го наштракат като не слиза от колата това че тука не излизате от групите I see you и цял ден четете къде са се скрили и нямате провинения не означава че сте топ шофьори това нещо тежи тонове как без видимост човека да реагира метри преди колите какво очаквате да спре като Ламборджини? Не е било мястото за разправия за 5 ламарини обвинявате шофьор който си е карал маршрута и с сигурност кара по-добре от всички коментиращи тук който цял ден измутрявате с БМВ и ръцете отвънка тоя човек обикаля навсякъде дори за 11 години са малко фишове и снимки жалко за хората но ако бяхте вие на мястото на шофьора който и от вас да беше щеше да иска да бъде оправдан защото ситуацията е такава не съдете човека не може с 11 фиша да очаквате да го затворят защото той има повече карано от вас за 20 дена колкото вие за 1 година така че запазете си топ коментарите топ шофьори лека им пръст на хората..
20.
До 19
10.03.2020 00:30:19
1
25
Всеки трети шофьор в България е по- богата история зад гърба си ( без последната, разбира се)! Най- вероятно и ти, дето се палиш тук.Нали се сещаш и че счупено странично огледало се води ПТП. А колкото до шофирането без книжка, това като хвърляше боб ли го разбра?
19.
...
10.03.2020 00:19:59
30
4
4-ри ПТП ,13 фиша за превишена скорост,каране без книжка,каране на АВТОБУС без гражданска отговорност...и сега 2 отнети живота!!
На този досието му само описва картинката - а именно този е бил бомба със закъснение!!! Никаква милост! Затвор - максимална присъда! Компанията дето му е дала работа също трябва да е подсъдима!! Този и колело не трябва да кара!
18.
€€€
10.03.2020 00:07:46
1
47
Статията е "лекинко" подвеждаща и естествено стадото следва линията!! Искате да кажете, че ако шофьорът беше чист като "сълза", нямаше да се случи непоправимото?!! Че ако примерно шофираше друг, то той задължително ще вижда в тъмното като котка? Човека е с РЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ и шофира ЗАКОННО!! Не кара с нарисувана книжка, нали? Съжалявам, но тези хора сами са предизвикали съдбата си с крайно необмислени действия! Имам над 1500000 км зад гърба си и се моля с две ръце да не попадам в подобна ситуация! Автомобил с тъмен цвят, спрял без осигуряване посред нощ в бързата лента и хора щъкащи около него!! Стискайте палци да не ви се случва пред вас на пътя, дървени философи...
17.
Constanta
09.03.2020 23:22:26
19
45
С цялото си уважение към починалия, когато някой скочи от 12-ия етаж, виновен ли е собственикът на къщата? Тези хора се държаха като самоубийци и влачеха този човек със себе си !!!! Всеки шофьор в подобна ситуация би ги пропуснал! А сълзите на бащата по всички телевизори покриват собствената му вина! Ако беше научил сина си как да защитава себе си и другите, нямаше да блокира пътищата!
Никой нормален човек, претърпял пътен инцидент вечер и по време на дъжд, няма да спре на лявата лента, за да обясни какво не е наред и кой е прав. Поради глупостта си те бяха убити. Не е виновен човек, ако нямаше кой да ги вземе.
16.
мислещ
09.03.2020 23:19:10
18
26
Спри се бе, трол! Как защитаващ двоен убиец с 4 присъди зад гърба си?
Това, че едната от жертвите е била враг на Рейзи не е основание да злорадстваш сега и да защитаваш созополския си господар!
А Рейзи нищо добро не го чака, ако насъсква хората срещу една мъртва жена! Но човек с неговия морал може да си го позволи...
15.
До защитниците
09.03.2020 23:18:00
17
28
Щом в дясна лента е имало мпс спряло на аварийни,значи има нещо нередно,намаляш скоростта достатъчно при възможност да спреш,а не просто чакай да мина в друга лента ,пък кво става в съседната неме интересува.Виновен е!!!Щом е тъмно и няма видимост ще кара ако е нужно и с 20 км.Шофирането не е детска игра.Един миг невнимание променя живота на много хора.
14.
РОМ
09.03.2020 23:15:58
21
7
Утри слъгам чаветата на магистралу и по 200к ще ми дафате
13.
хахахаха
09.03.2020 23:14:58
20
44
Ще му съсипете живота на човека заради двама които с малоумието си буквално са се самоубили.

Утре двама такива пак ще спрът на международен път да се карат и вие ще сте виновни за тяхната глупост.
12.
Минувач
09.03.2020 23:04:17
19
45
Пълни глупости .... Фишове присъди глоби... Човека е шофьор.... По 8 часа на пътя, ДАИ и КАТ се крият като шумкари, има поне 50 хранилки само около и в самия Бургас, където глобата не ти мърда, нямал гражданска, едва ли е добре да каже на шефа си - няма да карам това мпс, не и в БГ. На това място е тъмно като в гъ. защото осветление няма или не работи. Автобуса е висок, вижда аварийните светлини в едната лента, а отзад свети бензиностанцията и насрещните автомобили, коли без светлини са практически невидими... Поредния "виновен" сечен с пръст....
11.
Аварийна лента
09.03.2020 22:57:12
19
34
Когато аварираш
Премества автомобила в съответната лента
Ако оставиш автомобилите на сред пътя става мазало
Шофьора ще обжалва и получава условна
10.
зурла
09.03.2020 22:55:25
20
35
Лош късмет за всички.

Но не мисля че 20 год е основателна присъда за неумишлено убийство.
Не малко вина имат тези които са спрели, и стоят там.
Пострадалите им са по важни счупените тенекета, и не са се пазили.
9.
Марко М.
09.03.2020 22:47:52
17
23
Как този има пълномощно да кара автобус с хора ми е необяснимо при положение цялото му шофьорско минало!! Този изобщо не е намалил когато се преустроил в лявата линия,било е газ без да си дига крака от педала и не е имал време да отреагира и ги е наджаскал тия дето са се разправяли! Не мога да разбера ,защо има хора които го съжаляват този човек- убиец! 13фиша за превишена скорост - този е опасен!!
8.
Drake
09.03.2020 22:41:38
20
37
Това с присъдите е малко относително. Самия начин на изброяването им и особено от Флагман ме кара да се усъмня в тях. В конкретния случай човека не е бил виновен. Преди години бях в същата ситуация. Двама бастуни се ударили на магистралата. Единия мига в аварийка. Другия седи в лява лента и няма аварийки. Триъгълника му на 5 метра от колата. Аз съм в дясна лента. Зад мен един ме изпреварва в ляво. Ряско минах в половината между дясна лента и аварийка, за да оставя шанс на изпреварващия за оцеляване. Успя да спре. Слезе, благодари ми и запука тия двамата олигофрени. Аз звъннах на 112 за да сигнализирам за таз катастрофа. Си еб@@@ мамата хора. Мислете малко като шофирате.
7.
Арменчето
09.03.2020 22:31:49
22
49
Още един погубен живот на млад българин,заради неразумието на явно други двама....
Така е, затова България е на това "дередже"...
6.
един нормален
09.03.2020 22:31:42
28
29
Защо този човек не е бил в затвора вместо да убива по пътищата? Защо, г-да съдии? Защо много такива като него се разходжат необезпоковани по улиците? Защо човек с 4 присъди не е в затвора? И ще ми говорят за коронавирус? Нас ни убива вируса на корупцията и псевдодемокрацията! вече 30 години!
5.
Началника на КАТ
09.03.2020 22:26:39
22
38
Към прокурора и съдията; за да Ви е чиста съвеста; дайте честно присъди и на загиналите сумирайте ги, после ги извадете от присъдата на шофьора ,и каквото остане да си го изтърпи.
4.
Rog
09.03.2020 22:24:31
19
42
Караш си автобуса, виждаш кола на аварийни, престрояваш се в лява лента и БУМ. Двама загинали. Много кофти ситуация. На загиналите щетите по колите са били по важни от това да обезопасят собствения си живот. Поне аварийни. Това момче трябваше да е без книжка много отдавна. Сега ще плаща за това къде е бутнал за да си я задържи. Ако му лепнат 20 години ще излезе след 10 -15. Изгубен живот.
3.
а бе
09.03.2020 22:14:49
21
15
кой ти ги разказва тези неща за рецидива, май нямате нищо за наплюване изапълвате ефира с глупости
2.
kaloqn
09.03.2020 22:11:30
28
27
3 присъди, 4 катастрофи, 11 акта и 13 фиша??? И е бил на свобода, преди да убие последните двама човека???
Няма такава държава!
1.
Ghh
09.03.2020 22:06:03
4
14
Ужас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори