×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нетолерантната история на Мустафа, онзи с анцунга от границата


06 Март 2020, Петък, 18:43 ч.
Автор: Флагман.БГ

Трябва да знаете, че Мустафа лъже. Мустафа не се казва Мустафа. Той не е сириец, нито е бежанец. Лъже, че е загубил документите си

Нека ви разкажа за Мустафа. Знаете го. Оня с качулката, анцуга и раницата.

Трябва да знаете, че Мустафа лъже. Мустафа не се казва Мустафа. Той не е сириец, нито е бежанец. Лъже, че е загубил документите си. Лъже от къде идва, но може да му се вярва къде отива.

Мустафа има мобилен телефон. Крие се зад гърбовете на жените и децата. За него те са средство.

Не търсете от него кавалерски постъпки. В неговата култура такива не съществуват.

Там жената върви зад мъжа и го обслужва.

А когато не изпълни задълженията си бива убита. И това е негово изконно право.

Мустафа пресича държавни граници и намира за свое неприкосновено право да го прави. Граничарите му пречат, затова ги прогонва като кучета – с камъни. Ядосва се, че не му се получава.  Мустафа не се интересува от законите. Особено от законите на неверниците. Колкото по-на север отива толкова повече стават неверниците.

Мустафа е млад, силен. Може да хвърля камъни и да прави бебета. За второто по-долу. Тоест, може всичко, което се иска от него като мъж.

Мустафа е горд, че има пенис. В културата на Мустафа две жени са равностойни на един мъж. Също така Мустафа знае, че ако утрепеш неверник не е убийство. Ако го заколиш с касапски нож дори не е престъпление. А ще идеш в рая. Мустафа не е престъпник - има и двете.

Мустафа вярва, че трябва да получава пълна издръжка от неверниците, защото е млад и потентен. Той идва да яде и да прави бебета. Вярва, че по този начин прави добро на света. Неговата свещена задача е да ашладиса стария континент.

Мустафа се дразни, че около него има различни от неговите. Стиска зъби. Мустафа знае, че е вълк в кошара.

Мустафа вярва, че белите мъже са овни, а жените им са плячка. Да. Освен това белите жени са курви. Ходят голи и го дразнят. Затова изнасилването не е престъпление. В държавата на Мустафа курвите ги трепят с камъни. Мустафа е морален и знае как се мятат камъни по курви.

Мустафа иска да живее в твоята държава, но също иска да ти каже как точно ще живее, защото ти си заблуден, а неговата същност не предполага да се съобразява с неверници. Вярва, че един ден той ще определя законите, а ти ще работиш за него. Ще правиш дюнери.

Мустафа мрази гейовете. Независимо колко плюшени мечета му подаряват, той иска да ги види как висят избесени по уличните лампи. Ох, само почакайте!

Мустафа не чете. Четенето не е в културата му. Знае да дои кози и да ги коли. Също така може да пали огън и да хвърля камъни. Тези, които могат да четат и имат образование не бягат с лодки към Европа.

Мустафа не ти е благодарен затова, че днес има какво да яде и къде да спи. Той те мрази. Трябва да знаеш, че имаш поставен ултиматум и времето ти изтича. До тогава той разчита на твоята толерантност.

Източник: novini. bg




18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Правописен речник
07.03.2020 15:08:28
8
6
Пише се "анцуг". Думата е от немски произход и означава "костюм". Срамно е, че допускате такива фрапиращи правописни грешки още в заглавието! Това определено ме отказа да чета нататък. Бъдете по-внимателни и по-грамотни, ако обичате!
17.
Сталкер
07.03.2020 13:47:12
13
2
Атакуват границата понеже има двойни стандарти на Евросьюза ..хем правят войни ..хем ангела меркел ги кани да идват..хем ги стрелят на месо......статията е разпалване на омраза сред народа.. както винаги народът страда. Има много псевдо беженци разбира се и интерсчии но това не значи че трябва да се стреля по жени и деца . ..най лесно е да сидите и да пишете в интернета айде убите циганите но вие какво сте направили нашата дьржава да бьде по развита ? В парламента цигани ли са седяли? Кой ви е виновен? Законите цигани ли са правили?
16.
XX 14
07.03.2020 07:50:18
5
9
ХХриси, Мустафата те чака натопорен. Оха, мустаката саралия, голям кеф.
15.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
07.03.2020 04:30:20
4
19
тия са изнасилвачи убиици
14.
xx
07.03.2020 00:57:45
23
10
Пълна простотия... Мустафата в текста е до някаква значима сборен образ И на няколко западноеврооейски политици...
13.
Рач
06.03.2020 22:45:36
2
9
12. Кликове,разбирай много четен,свръх достоверен сайт,топ медия....
12.
кликове...
06.03.2020 22:14:44
7
7
Аз не знам кои фирми плащат още за кликове. Това е толкова грешно и недалновидно. Все едно си хвърлят парите от терасата. Какви приходи примерно може да донесе на някоя фирма клик на реклама от Флагман? На всичко отгоре така са си направили страницата, че кликваш погрешка без да си го искал. 21 век сме вече - има къде по-читави методи, с които знаеш какво плащаш и какво получаваш
11.
Рач
06.03.2020 21:08:38
33
12
Флагман,ама големи простаци сте. Евала. Брависимо. Очинь хорошо. Камо не е ясно,това от липса на мозък ли е,по вероятно или заради бизнеса с кликовете?
10.
Запознат
06.03.2020 20:17:18
68
22
Мустафа се казва всъщност Мишо и работи за флагман. Той е фашист и мрази всички чужденци. Пише расистки фалшиви статии, защото друго не умее в живота.
9.
насаждане на омраза
06.03.2020 20:01:15
59
29
Бих се съгласил с написаното, но не е подкрепено с доказателства.
Без доказателства текста се възприема като насаждане на омраза. Не знам дали журналистите написали статията и тези от флагман, които са я копирали в сайта си дали знаят каква отговорност и по кои членове са уязвими от закона
8.
Иван
06.03.2020 19:46:14
7
91
Има расизъм ,но е вярно ,а граница се пази с Калашников и Стреля се без предупреждение.Нищо лично-това са факти.
7.
Кьосев
06.03.2020 19:46:00
39
21
Преди 1300 години... Ние бежанци ли сме били... Или... Завоеватели на чужда собственост?!
6.
А ве
06.03.2020 19:43:46
18
17
ей германките умират за тях ве
5.
висок
06.03.2020 19:32:42
7
93
Прекрасен, точен текст! Защо криете автора, или го копнахте от някъде?
4.
Daa
06.03.2020 19:16:37
6
66
Правилно. Гадни цигани. Що не идват в бг. Боя ги ооравя и помощи няма нищо няма. Майка им мангали. Бой само бой и обратно. Ако не искат разстрел
3.
Болгарки
06.03.2020 19:06:37
6
14
Какви бежанци мустафи в нашите граници е спокойно
2.
гост
06.03.2020 18:57:14
7
63
Абсолютно точно
1.
Даа
06.03.2020 18:56:00
6
58
Точно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори