×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Останете си вкъщи!
Накратко
НА ЖИВО

Астролог: Голямата селекция започна, до 4 април сме най-уязвими от вируси


Астролог: Голямата селекция започна, до 4 април сме най-уязвими от вируси
Божиите наказания в плутонианските времена са възниквали като следствие на силен духовен и морален упадък, казва известният астролог Алдебаран. Според него появата на страшните вируси е свързана с Плутон
23 Февруари 2020, Неделя, 15:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон 

С преминаването на Марс през Козирог, до 4 април, хората в България ще са най-податливи към вируси от всякакъв вид, предупреди известният астролог Николай Радев – Алдебаран.

Той препоръчва именно сега да се вземат най-много мерки за противодействие срещу тях.

Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон.

“Мутациите също имат отношение към тази планета. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс”, пише известният астролог, езотерик, кабалист и писател в сайта си tayni.net.

Не е случайна появата на опасния коронавирус, преминал от диви животни у хора, приспособил се към човешките гени чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония. Алдебаран разглежда астрокарта, като въвежда координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът. „Оказва се, че Марс е в долна кулминация на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси. При това Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания). Това ще рече, че вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора”, обяснява той.

Астролог: Задкулисието и корупцията остават в миналото, не подписвайте заробващи договори!

“Най-уязвим, обаче, си остава Китай, по меридиана, минаващ през Ухан, както и през страните и териториите на север и на юг по него. Точно там той ще намира най-подходящи условия за развитие. Освен това, поради по-пряката си връзка с Марс, той едва ли е толкова опасен. Но при положение, че не продължи да мутира. В противен случай нещата стават други, тогава той ще мине изцяло под егидата и характеристиките на Плутон”, добавя астрологът.

„На картата от цикъла Слънце-Плутон, за почти цяла Европа, включително за Балканите и България, Марс неизменно попада в дом 6, а четворното съединение Слънце-Плутон-Сатурн-Меркурий – в дом 8. Докато при цикъла Сатурн-Плутон, голямото четворно съединение е в дом 6. Иначе казано, Европа, Балканите и България ще са доста уязвими от този, както и от други вируси“, предупреждава той.

“Има два ключови момента през настоящата 2020 година: първият и най-интензивен е месецът след 19 март, а вторият – през последните три месеца на годината. Каквото се направи тогава, то ще има дългосрочни ефекти и ще е твърде показателно за бъдещето не само у нас – на света”, пише Алдебаран в сайта си.

Живеем в плутониански времена, добавя той и обяснява епохални събития отпреди близо 7 века посредством Плутон.

Астролог: Приливна вълна наближава България, носи ни нови възможности. Задава се и страшна епидемия

Между 1332 и 1363 година планетата е транзитирала през знака Овен (символ на старт, начало). „Между 1346 и 1353 се разразява най-голямата и страшна чумна епидемия (пандемия) в човешката история, останала известна като „черната смърт“. Тя избива половината население на тогавашна Европа, а на места – и до 80%. Огромни загуби търпят и Балканите и това се отразява пагубно на поколения наред, предопределяйки и по-късното падане на България и на останалите балкански държави под напора на османските завоеватели“, коментира астрологът.

„Самият факт, че те стъпват на Балканите и започват масирано настъпление именно през 1354 година, веднага след затихването на пандемията, през силно обезлюдените вече територии, е твърде показателен тук“, добавя той.

Той припомня, че в далечната 1349 година, в разгара на епидемията, българският цар Иван Александър разтрогва брака си с царица Теодора Бесараб, от която има трима сина, и поддавайки се на изкушението, се жени за младата и красива еврейка Сара. Впоследствие България е разделена на две царства и 7-8 деспотства. По онова време българите са определяли настъпващото от вси страни зло като Божие наказание. 

“И защо са избрали да се борят срещу неговите прояви главно чрез покаяния и молитви от свещените практики на христистиянското мистично учение исихазъм. Повечето скални манастири у нас, например, чиито останки могат да се видят и в наше време, са оттогава. Юпитер (вяра и дух) е в съвпад с Нептун (вяра, мистика и отшелничество) – в Козирог (скали, традиции, твърдост, защита) и в дом 5 (популярност). А същото е дало нов импулс и на другото мистично учение, шестващо четири века по нашите земи – богомилството”, обяснява астрологът.

„Всъщност „божиите наказания“ в плутонианските времена винаги са възниквали като следствие на силен духовен и морален упадък. Духовните учения и практики най-активно са му противодействали, макар и не винаги по най-подходящият начин, макар и не винаги навреме и успешно“, уточнява той.

„Ето защо когато се появи някъде какъвто и да е масов мор, поради каквато и да е външна причина, трябва да се лекува най-напред вътрешното – духа и душата и колкото е възможно – по-навреме“, добавя Алдебаран.

„Плутон е главният фактор, който изкушава, развращава и деморализира, когато излезе от контрол. Той е страстите, пристрастяването, всяко дълбоко проникване, обсебването, завладяването, съвкуплението, зачатието, либидото, подземното, тъмното, тайното, тайната власт, тайните служби, тайните оръжия, мафията, задкулисието, корупцията, тайните общества, магиите...“, обяснява известният астролог.

Генната модификация и мутация, смяната на пола и физиономията, паразитите, вирусите, епидемиите също са свързани с Плутон. 

„Ако плутонианското бива озаптено, подчинено и контролирано, неговите изяви стават най-полезни и нужни. Защото те носят голяма енергия, жизненост и способност за регенерация. Тогава те се превръщат в подобия на диви жребци, но обяздени, които могат да участват най-успешно в каквато и да е надпревара“, пояснява езотерикът.

„Получава се много лошо, обаче, ако „дивите жребци“ бъдат изпуснати из контрол. Тогава те се превръщат в развилнели се диви зверове. В такъв случай става така, че долната половина на тялото започва да управлява горната половина. Тогава плутонианското се развихря и започва да прониква, да обсебва, да служи за пример и да управлява повсеместно“, добавя той.

„Всичко, управлявано по такъв начин, от определен момент нататък неизбежно и скоротечно започва да се разпада. Най-напред на духовно и морално ниво, после и на физическо. Така е станало и по време на чумната епидемия през 14 век, преди нея и след нея“, разказва астрологът.

Според него иде краят на свръхлибералните теории и практики, даващи възможност на плутонианското и плутонианците безконтролно да управляват обществата и отделните хора. Ще приключи и с онази глобализация, която разрушава националните култури, дава неограничена власт на транснационалните корпорации, или на мафиотските структури, прекъсва връзката с енергията на родната земя и води към масова деморализация и самоунищожение. 

„Живеем в плутониански времена. Силно сгъстени, свръх-концентрирани! Ще рече – на ръба на риска и на предела на възможното, отвъд който се задават два главни избора. Към „връщане на злия дух вътре в бутилката“, към сигурност и възход, или към… пропаст. Голямата селекция вече започна“, добавя Алдебаран
 


В категории: Хороскоп


2
Коментара по темата
2.
Цола Драгойчева
23.02.2020 16:16:51
2
2
Ко стана маняци вещицата ванга ни погрба всички досега потопи ала бала няма такива неща. Ако има нещо някога такова ще е не, защото тя го е казала!
1.
хахахаха
23.02.2020 15:39:39
4
2
Имаше един "пастор" в САЩ къде беше казал, че наводненията засягат само къщи на грешници и педофили... след седмица и неговата къща беше наводнена.

Това да вярваш на такива хора си е признак на мозъчно заболявяне и всеки такъв трябва да се лекува по спешност
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„ЗД Армеец” масово прекратява договори за застраховки към  туроператори „ЗД Армеец” масово прекратява договори за застраховки към туроператори

Туристическите фирми били „рискови”, ходът може да остави десетки компании без лиценз насред извънредното положение

Депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев: Твърда подкрепа за българското производство, реакцията на търговските вериги е странна Депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев: Твърда подкрепа за българското производство, реакцията на търговските вериги е странна

Качеството на българските стоки е безспорно, трябва да заемат съществено място в хипермаркетите, каза народният избраник

Отлагат поклонението пред големия лекар д-р Сабето Асса, тялото му ще бъде кремирано Отлагат поклонението пред големия лекар д-р Сабето Асса, тялото му ще бъде кремирано

Една от най-ярките емблеми на интелигенцията на Стария Бургас си отиде на 92 години днес

Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата

Анди се надява мечтата му за собствено жилище да се осъществи до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище

Ударно ремонтират виадуктите на "Тракия" Ударно ремонтират виадуктите на "Тракия"

Ударно ремонтират виадуктите на "Тракия"

Мавродиев си отива, но министър Караниколов - не, премиерът го защити Мавродиев си отива, но министър Караниколов - не, премиерът го защити

Сега стои въпросът кой ще управлява оттук нататък ББР, която се е превърнала в касичка за "обръчите" около властта

Заведения в центъра на София масово затварят Заведения в центъра на София масово затварят

Българска асоциация на заведенията излезе с декларация, с която предупреждава, че се очакват фалити на над 50% от заведенията

Кметът на Бургас Димитър Николов: Продължаваме да изследваме рисковите групи Кметът на Бургас Димитър Николов: Продължаваме да изследваме рисковите групи

По график ще бъдат взети и проби на служителите в патронажната грижа, лични лекари, медицинските сестри, които дежурят по автогарите, групите, които доставят храна на хората под карантина, доброволци от БЧК, анонсира кметът

 

Президентът зове Бойко Борисов да не управлява чрез страха и да не говори за потоци от трупове Президентът зове Бойко Борисов да не управлява чрез страха и да не говори за потоци от трупове

Не е време за сърдити пози, а премиерът трябва да знае, че народът не е публика, от която да чака аплодисменти, каза Радев

Холивудски сюжет - на 44 години Нети разбира, че е осиновена и открива истинските си родители Холивудски сюжет - на 44 години Нети разбира, че е осиновена и открива истинските си родители

Оказва се, че журналистката Александра Кръстева е нейна сестра

Положителният резултат: Как Гърция изравни кривата на COVID-19? Положителният резултат: Как Гърция изравни кривата на COVID-19?

В основата на всичко е страхът за крехката здравна система

Турските власти освобождават от карантината българските шофьори на ТИР-ове Турските власти освобождават от карантината българските шофьори на ТИР-ове

Това съобщиха от Външното министерство

От 26 април Испания ще започне бавно да се връща към нормалния живот От 26 април Испания ще започне бавно да се връща към нормалния живот

Премахването на карантината трябва да бъде планирано и организирано, така че да няма пикове и заразени

Почина жената, разкрила любовната връзка на Бил Клинтън с Моника Люински Почина жената, разкрила любовната връзка на Бил Клинтън с Моника Люински

Трип почина от тежко заболяване

Британците изтрещяха: Масово палят стълбове от 5G мрежата, докарвали им коронавирус Британците изтрещяха: Масово палят стълбове от 5G мрежата, докарвали им коронавирус

Вчера Facebook премахна страница, на която се виждат снимки на горящи стълбове за пренос на 5G мрежа, която насърчава другите да направят същото

Мистерия: НЛО с формата на поничка летя над Одеса Мистерия: НЛО с формата на поничка летя над Одеса

Уфолози гадаят дали тайнственият обект е на извънземни

COVID-19 заразява и убива чернокожи в тревожно висока степен COVID-19 заразява и убива чернокожи в тревожно висока степен В сраната растат исканията да се съобщава расата на болните, хоспитализираните и умиращите от COVID-19 БМВ започва да прави маски БМВ започва да прави маски

От автомобилния гигант заявиха още, че имат готовност да закупят необходимото за производството на маски оборудване.

Полицейски час влиза в сила в цяла Сърбия Полицейски час влиза в сила в цяла Сърбия

От мярката ще бъдат изключени определени групи

Прогноза: С крути мерки жертвите в САЩ ще са над 80 000 до август Прогноза: С крути мерки жертвите в САЩ ще са над 80 000 до август

Математиците очакват пикът на заразата отвъд Океана да е на 26 април

Илиян Василев Илиян Василев Не отписвайте още Мавродиев, прокуратурата не си е казала думата Виц на деня Виц на деня - Докторе, животът ми е пълна скука...
- Намерете си любовник!
- Имам двама...
- Разкажете на мъжа си за тях!
Виц на деня Виц на деня Две проститутки решават кръстословица: Голям съд за течности - чете едната. Презервоар - отговаря другата. - Не, започва с буквата Р. - Тогава е резерватив! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Песимистът чува: - След малко. Оптимистът: - С лед, малко. Реалистът въобще не се ослушва, а си налива сам
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори