×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог: Голямата селекция започна, до 4 април сме най-уязвими от вируси


Астролог: Голямата селекция започна, до 4 април сме най-уязвими от вируси
Божиите наказания в плутонианските времена са възниквали като следствие на силен духовен и морален упадък, казва известният астролог Алдебаран. Според него появата на страшните вируси е свързана с Плутон
23 Февруари 2020, Неделя, 15:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон 

С преминаването на Марс през Козирог, до 4 април, хората в България ще са най-податливи към вируси от всякакъв вид, предупреди известният астролог Николай Радев – Алдебаран.

Той препоръчва именно сега да се вземат най-много мерки за противодействие срещу тях.

Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон.

“Мутациите също имат отношение към тази планета. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс”, пише известният астролог, езотерик, кабалист и писател в сайта си tayni.net.

Не е случайна появата на опасния коронавирус, преминал от диви животни у хора, приспособил се към човешките гени чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония. Алдебаран разглежда астрокарта, като въвежда координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът. „Оказва се, че Марс е в долна кулминация на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси. При това Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания). Това ще рече, че вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора”, обяснява той.

Астролог: Задкулисието и корупцията остават в миналото, не подписвайте заробващи договори!

“Най-уязвим, обаче, си остава Китай, по меридиана, минаващ през Ухан, както и през страните и териториите на север и на юг по него. Точно там той ще намира най-подходящи условия за развитие. Освен това, поради по-пряката си връзка с Марс, той едва ли е толкова опасен. Но при положение, че не продължи да мутира. В противен случай нещата стават други, тогава той ще мине изцяло под егидата и характеристиките на Плутон”, добавя астрологът.

„На картата от цикъла Слънце-Плутон, за почти цяла Европа, включително за Балканите и България, Марс неизменно попада в дом 6, а четворното съединение Слънце-Плутон-Сатурн-Меркурий – в дом 8. Докато при цикъла Сатурн-Плутон, голямото четворно съединение е в дом 6. Иначе казано, Европа, Балканите и България ще са доста уязвими от този, както и от други вируси“, предупреждава той.

“Има два ключови момента през настоящата 2020 година: първият и най-интензивен е месецът след 19 март, а вторият – през последните три месеца на годината. Каквото се направи тогава, то ще има дългосрочни ефекти и ще е твърде показателно за бъдещето не само у нас – на света”, пише Алдебаран в сайта си.

Живеем в плутониански времена, добавя той и обяснява епохални събития отпреди близо 7 века посредством Плутон.

Астролог: Приливна вълна наближава България, носи ни нови възможности. Задава се и страшна епидемия

Между 1332 и 1363 година планетата е транзитирала през знака Овен (символ на старт, начало). „Между 1346 и 1353 се разразява най-голямата и страшна чумна епидемия (пандемия) в човешката история, останала известна като „черната смърт“. Тя избива половината население на тогавашна Европа, а на места – и до 80%. Огромни загуби търпят и Балканите и това се отразява пагубно на поколения наред, предопределяйки и по-късното падане на България и на останалите балкански държави под напора на османските завоеватели“, коментира астрологът.

„Самият факт, че те стъпват на Балканите и започват масирано настъпление именно през 1354 година, веднага след затихването на пандемията, през силно обезлюдените вече територии, е твърде показателен тук“, добавя той.

Той припомня, че в далечната 1349 година, в разгара на епидемията, българският цар Иван Александър разтрогва брака си с царица Теодора Бесараб, от която има трима сина, и поддавайки се на изкушението, се жени за младата и красива еврейка Сара. Впоследствие България е разделена на две царства и 7-8 деспотства. По онова време българите са определяли настъпващото от вси страни зло като Божие наказание. 

“И защо са избрали да се борят срещу неговите прояви главно чрез покаяния и молитви от свещените практики на христистиянското мистично учение исихазъм. Повечето скални манастири у нас, например, чиито останки могат да се видят и в наше време, са оттогава. Юпитер (вяра и дух) е в съвпад с Нептун (вяра, мистика и отшелничество) – в Козирог (скали, традиции, твърдост, защита) и в дом 5 (популярност). А същото е дало нов импулс и на другото мистично учение, шестващо четири века по нашите земи – богомилството”, обяснява астрологът.

„Всъщност „божиите наказания“ в плутонианските времена винаги са възниквали като следствие на силен духовен и морален упадък. Духовните учения и практики най-активно са му противодействали, макар и не винаги по най-подходящият начин, макар и не винаги навреме и успешно“, уточнява той.

„Ето защо когато се появи някъде какъвто и да е масов мор, поради каквато и да е външна причина, трябва да се лекува най-напред вътрешното – духа и душата и колкото е възможно – по-навреме“, добавя Алдебаран.

„Плутон е главният фактор, който изкушава, развращава и деморализира, когато излезе от контрол. Той е страстите, пристрастяването, всяко дълбоко проникване, обсебването, завладяването, съвкуплението, зачатието, либидото, подземното, тъмното, тайното, тайната власт, тайните служби, тайните оръжия, мафията, задкулисието, корупцията, тайните общества, магиите...“, обяснява известният астролог.

Генната модификация и мутация, смяната на пола и физиономията, паразитите, вирусите, епидемиите също са свързани с Плутон. 

„Ако плутонианското бива озаптено, подчинено и контролирано, неговите изяви стават най-полезни и нужни. Защото те носят голяма енергия, жизненост и способност за регенерация. Тогава те се превръщат в подобия на диви жребци, но обяздени, които могат да участват най-успешно в каквато и да е надпревара“, пояснява езотерикът.

„Получава се много лошо, обаче, ако „дивите жребци“ бъдат изпуснати из контрол. Тогава те се превръщат в развилнели се диви зверове. В такъв случай става така, че долната половина на тялото започва да управлява горната половина. Тогава плутонианското се развихря и започва да прониква, да обсебва, да служи за пример и да управлява повсеместно“, добавя той.

„Всичко, управлявано по такъв начин, от определен момент нататък неизбежно и скоротечно започва да се разпада. Най-напред на духовно и морално ниво, после и на физическо. Така е станало и по време на чумната епидемия през 14 век, преди нея и след нея“, разказва астрологът.

Според него иде краят на свръхлибералните теории и практики, даващи възможност на плутонианското и плутонианците безконтролно да управляват обществата и отделните хора. Ще приключи и с онази глобализация, която разрушава националните култури, дава неограничена власт на транснационалните корпорации, или на мафиотските структури, прекъсва връзката с енергията на родната земя и води към масова деморализация и самоунищожение. 

„Живеем в плутониански времена. Силно сгъстени, свръх-концентрирани! Ще рече – на ръба на риска и на предела на възможното, отвъд който се задават два главни избора. Към „връщане на злия дух вътре в бутилката“, към сигурност и възход, или към… пропаст. Голямата селекция вече започна“, добавя Алдебаран
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
2
Коментара по темата
2.
Цола Драгойчева
23.02.2020 16:16:51
2
2
Ко стана маняци вещицата ванга ни погрба всички досега потопи ала бала няма такива неща. Ако има нещо някога такова ще е не, защото тя го е казала!
1.
хахахаха
23.02.2020 15:39:39
4
2
Имаше един "пастор" в САЩ къде беше казал, че наводненията засягат само къщи на грешници и педофили... след седмица и неговата къща беше наводнена.

Това да вярваш на такива хора си е признак на мозъчно заболявяне и всеки такъв трябва да се лекува по спешност
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори