×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог: Приливна вълна наближава България, носи ни нови възможности. Задава се и страшна епидемия


Астролог: Приливна вълна наближава България, носи ни нови възможности. Задава се и страшна епидемия
Наближава нов пик на едно продължително, напрегнато влияние (Плутон-Луна). Възможна е епидемия от нов щам грип, предупреди известният астролог Алдебаран
26 Октомври 2019, Събота, 18:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Юпитер в Козирог ще остави трайна следа в „небесния софтуер“ и ще оказва влияние през всичките следващи 12 години, прогнозира Алдебаран

Една нова и висока приливна вълна наближава България. Тя носи със себе си нови надежди и очаквания, нова вяра и нов дух, както и изобилие от нови възможности. Движена е от планетата Юпитер, създаваща стратегиите и големите перспективи за бъдещето. Това разкри известният астролог, езотерик, кабалист, писател Николай Радев – Алдебаран.

„А на 2.12.2019 година Юпитер ще навлезе в небесния сектор, който управлява България, наречен Козирог. И после цяла година ще минава през него. Ала не е само това: началният момент, когато пресича 0° на Козирог (ингресия), ще остави трайна следа в „небесния софтуер“ и ще оказва влияние през всичките следващи 12 години. Както вече се е е случвало много пъти досега“, пиеше той в сайта си tayni.net.

Астрологът Алдебаран: Плутон минава през Козирог и започва ново българско Възраждане

„Нека най-напред да се върнем малко повече време назад. На 26.10.1877г., в 1:30 часа след полунощ, Юпитер пак е пресякъл 0° на Козирог. И какво се вижда на картата от онзи момент, с координатите на София – вляво? Уран (свобода) е на самия АСЦ, в тригон с Юпитер (вяра, надежди) и в съвпад с Южен възел (минало). А както всички знаем, на 3 март следващата 1878 идва краят на Руско-турската освободителна война и България става свободна (Уран)“, обяснява астрологът. 

„През следващите 12 години (1877-1889) българите се връщат към елементи от своето по-далечно минало (Южен възел) и с много вяра и надежди тръгват към своето бъдеще (Юпитер). Сиреч, на тази карта може да се види почти всичко най-важно. Както за Освобождението, така и за начина, по който е станало, а и за много още неща след него. Като на длан“, добавя той.

„Преди 12 години, на 18.12.2007 година, в 22:12 часа българско време, Юпитер пак е прекрачил в Козирог. Да погледнем сега и астро-картата от този момент – вляво! Какво виждаме на нея? Юпитер е на 0° от Козирог, в съвпад със Слънце (свръх-големи очаквания) и с Меркурий (свръх много говорене) идващи главно с влизането на България в Европейския съюз. Но така също – и съвпад с Плутон (свръх-много тайни дела)“, разказва авторът на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“.

„Свръх-многото тайни дела (Плутон-Юпитер) притежават свойството да унищожават свръх-големите надежди и очаквания. Особено ако има и опозиция на Марс, както е в случая. Така след първоначалната еуфория и много говорене (Слънце, Меркурий, Юпитер), дойде ред и на Плутон, който още продължава да минава през Козирог. И големите надежди и очаквания (Юпитер) лека полека започнаха да окапват като есенни листа“, обяснява той.

„Всичко това обхвана целия свят, главно в сферите на властта и управлението (Козирог) на всички нива, на духовните и морални устои и съдебни системи (Юпитер). Така обществено-политическите и бизнес върховете (Козирог, Юпитер) по света разочароваха милиарди. Защото бяха обхванати от корупция и от тайни, задкулисни и ожесточени битки за власт, пари и надмощие (стелиум Плутон-Юпитер-Слънце-Меркурий срещу Марс в опозиция)“, добавя астрологът.

„Големите пари (Плутон) се превърнаха в новия Бог (Плутон-Юпитер) на човечеството. Тези битки скоро се разпростряха и между държавите. Понякога те прерастваха в жестоки войни (Марс-Плутон). Случваше се войните да имат религиозни (Юпитер-Марс-Плутон) мотиви, но най-често миришеха на нефт и газ (Плутон), на много пари (Плутон) и бяха продиктувани от нова и бясна надпревара във въоръжаването (Марс-Плутон)“, обяснява той.

“В по-голямата част на Балканите, обаче, включително и България, понеже тези територии се управляват пряко от Козирог, те засегнаха не само върховете, но и низините, т.е. повечето хора. Особено онези, които вдъхват най-голямо доверие и предизвикват най-много нови надежди (Юпитер). Така много качествени хора от Балканите и по света, силно разочаровани, напуснаха своите родни страни и тръгнаха да си търсят късмета надалече“, коментира езотерикът. 

„Да погледнем сега и най-новата карта от предстоящата ингресия на Юпитер в Козирог – вляво, което означава, че сега ще става обратното – точно такива хора (носители на юпитерианското) ще започнат да се връщат. На картата Юпитер отново е на 0° от Козирог. Само, че заедно с него (съвпад) този път е само Венера. Ще рече: очертава се доста по-различен 12 годишен период от предходния“, подчерта той.

„В него много планове и надежди за бъдещето по света и у нас имат голям шанс да се осъществят благодарение на вярата и на волята за градивност на хората. Предстои и връщане към позабравен морал и традиционни ценности (Венера и Юпитер в Козирог, съвпад с Южен възел) засилване на духовните устои въз основа на тези ценности. Например, по отношение любовта и брака (Венера-Юпитер)“, добавя астрологът.

„Уран (свобода) е в Телец тригон към Юпитер (вяра, дух). Или: духът, който твори и носи много нови надежди и нова вяра ще бъде, така да се каже, освободен и много хора ще се почувстват крилати. Ще има и засилване на планинския (Юпитер-Уран) туризъм. Ще бъдат направени открития в природни и други науки, те ще дадат нов тласък на икономиките“, прогнозира той.

Според него откритията ще са най вече в IT сектора и там, където хората са по-тясно свързани с природата и природното, особено на Балканите. Той очаква нова вълна за изява на праведност, на чувство за чест и достойнство, широко използване на IT технологиите при провеждане на избори и за обществен контрол дейността на тези, които управляват. 

Ще се стигне и до голямо обновление в закони и съдебни системи, до обединяване на стари и нови духовни учения, засилване на духовни интереси, до сътрудничество между нови и стари науки за точно прогнозиране и за постигане на пределна яснота. Очаква се развитие на общодостъпен и частен въздушно-земен транспорт, нова парадигма за сътрудничество и единство между свободата (Уран) и духа (Юпитер).

„Сатурн, диспозитор на Юпитер и Венера – на трон в Козирог, ще е в съвпад с Плутон. Затоа големи задкулисни играчи ще бъдат трайно изолирани в тесни, ограничени пространства. Ще има контрол над ниските страсти, засилен контрол над тайните служби, армията и други силови структури“, твърди астрологът.

Според него ще се наблюдава и тенденции към нов, глобален контрол над въоръженията, законови забрани за генни експерименти върху хора и за хирургични интервенции за промяна на пола… 

Заради транзитът на Юпитер през Козирог пък ще има голямо обновление по управленските структури на всички нива – и по света, и у нас – с добре образовани, позитивно настроени и креативни хора. 

„Много от тези хора ще идват отдалече – връщащи се емигранти или чужденци, които обичат страната, в която отиват. Всички те бързо ще печелят доверие и ще бъдат генератори на ценни идеи“, твърди Алдебаран.

Ще сме свидетели и на засилен интерес на такива хора към работа, инвестиция, предприемаческа дейност, туризъм у нас. Много търсени ще станат някои имоти в планински и полупланински райони. Астрологът прогнозира и рязко увеличаване на чуждестранните инвестиции в България и на Балканите, нови перспективи и пред земеделието и селския бизнес, законодателно улесняване и финансово подпомагане на най-ценните и оригинални проекти.

Но освен ингресията на Юпитер в Козирог, за по-малко от година предстои да стартират още три важни цикъла на най-високо ниво - Сатурн-Плутон (през януари 2020 година) с продължителност 33 години, Юпитер-Плутон (през април 2020-та) с продължителност 13 години и през декември 2020-та – Юпитер-Сатурн, с продължителност 20 години. Като първите два ще са от Козирог (България, Балканите) или в периферията, наречена Балкани, ще има стълпотворение на хора отдалече, обясни астрологът. 

„Там ще бъде показан важен пример, който ще постави в центъра този регион. В същото време всеки от тези цикли има отношение към някаква сфера от живота, а заедно всички, плюс стартиралия преди две години цикъл от ингресията на Сатурн в Козирог, както и още няколко цикъла сглобяват „пъзела“ на голямата истина“, добавя той.

„Такава голяма наситеност на основни небесни влияния, каквато предстои, рядко се случва. А това предполага и приближаване към най-важни и исторически повратни земни събития, в които Балканите и България ще имат основна роля“, пише Алдебаран в сайта си.

„И накрая едно краткосрочно предупреждение: наближава нов пик на едно продължително, напрегнато влияние (Плутон-Луна), което вече предизвика доста катастрофи по пътищата у нас (и не само). То въздействаше върху психиката, имунитета и здравето на хора и животни“, разказва той.

„Например епидемиите по кози и свине у нас две поредни години идваха главно от него. Така, че в предстоящия сезон есен-зима има опасност в страната ни да избухне нова опасна епидемия, този път по хората. Да речем – от нов щам грип“, предупреждава астрологът.

Опасността е най-голяма при по-рязко застудяване и най-вече – през втората половина на декември 2019-та и януари 2020-та. 

„Ето защо отрано е нужно да се вземат изпреварващи мерки за засилване на имунитета. Например чрез редовна употреба на билкови чайове, фрешове и витамин С. За същото време препоръчително е да се избягва шофиране при негативни външни условия и напрегнато психическо състояние! Да се избягва и пътуване до страни и региони около Персийския залив. Така че всичко ще бъде наред, ако се действа умно, отговорно и с вяра“, добавя Николай Радев.
 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Тиквена епидемия
26.10.2019 18:57:19
1
27
На простотията и посредствеността тресе България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Ивана с голяма изненада за своите фенове на мега концерта в Бургас Мегаспектакълът ще бъде на 6 август в Летния театър Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му Извънредно! Брутално убийство в с. Дъскотна, Юмер пребил с кол 71-годишен мъж, задявал се със сестра му 20-годишният младеж пръснал главата на жертвата си, след което изхвърлил тялото в река Луда Камчия От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival От петък до неделя ще има допълнителни автобусни курсове за публиката на Spice music festival В автобусите ще се пътува с електронна карта или с билет, закупен на борда на превозното средство ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ ГЕРБ и ДПС не успяха да прокарат комисия „анти-Рашков“ Дебатите в пленарна зала на парламента продължиха над два часа Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Григор Димитров стартира с победа във Вашингтон Българинът и съотборникът му Томи Пол спечелиха на двойки срещу Сам Куери и Джак Сок Домашно куче нападна дете, захапало го по устните Домашно куче нападна дете, захапало го по устните Пострадалото е настанено в пловдивска болница Задържан е легендарният автокрадец Вальо Пахама Задържан е легендарният автокрадец Вальо Пахама Спецоперацията на ОДМВР и жандармерията е за издирване на откраднати ултраскъпи лимузини Готова е новата алейна мрежа до блок „Поморин“, очаква се доставка на пейки Готова е новата алейна мрежа до блок „Поморин“, очаква се доставка на пейки Обновени са тротоарите в близост до блока. Дърветата са запазени. Подменени са ВИК разклоненията към блока Само петима стигат до интервю за едно работно място Само петима стигат до интервю за едно работно място Месец отнема намирането на подходящия кадър Извънредно! Започна спецакция на ОДМВР и жандармерията в Бургас, Поморие и Несебър Извънредно! Започна спецакция на ОДМВР и жандармерията в Бургас, Поморие и Несебър От пресцентъра отказват информация, масово се проверяват леки и лекотоварни коли
Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия Смъртоносна влакова катастрофа в Чехия 38 души са пострадали, 7 от тях са в критично състояние Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата Радост от Токио! Стойка Кръстева би японка и си осигури дуел за титлата  Водачката в схемата Бусер Чехиоглу ще е последния й съперник на Олимпиадата Стрелба край Пентагона, има ранени Стрелба край Пентагона, има ранени Изстрелите са в района на метростанция Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Опасно горещо в Гърция, живакът удари 46 градуса Туристите ходят рано сутрин на плаж От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус От началото на пандемията: Европа с повече от 60 милиона с коронавирус СЗО призовава за по-бърз напредък във ваксинирането срещу Covid-19 Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Без компромис: Кристиано Роналдо събаря незаконнен балкон Стъкленият покрив на жилището му не бил одобрен от властите Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Радост от тепиха в Токио, Тайбе Юсеин срази монголка за 51 секунди Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Ваксинираните от САЩ и Европейския Съюз влизат в Англия и Шотландия без карантина Досега от карантина се освобождаваха само пътниците, които са били ваксинирани в Обединеното кралство Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Бедствието в Турция: 8 жертви, 150 ранени в пожарите. Спасяват туристи от Мармарис и Бодрум с лодки Имали сме малки пожари, но никога не съм виждала такова опустошение, казват турците   За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара За последните 24 часа в Гърция са избухнали 60 пожара Няма пострадали хора при инцидентите
Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Трифонов се даде булка на руската диктатура, подчини се на бг-олигарсите Виц на деня Виц на деня Мухата трябва да се трепе докато е още на лай*ото.

Народна мъдрост
Виц на деня Виц на деня Говорят си две цветя на полето:
- Обичаш ли ме?
- Обичам те. А ти мен?
- И аз те обичам. Ох, по-скоро да идват пчелите...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Господа западноевропейци, бъдете грижовни за колите си... После и ние ще ги караме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори