×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс на първа среща – да или не?


04 Февруари 2020, Вторник, 21:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Какви са плюсовете и минусите според психолозите

Не са малко жените, които се чудят колко време им е необходимо да общуват с един мъж, преди да позволят интимна близост в една връзка. Психологът Елена Шамова коментира темата пред Wday, пише tialoto.bg.

Искам или не искам

Първо, би било добре самите дами да решат какво очакват от една среща. Ако това е еднократна забивка, тогава защо не? За да бъде връзката с мъж повече от една нощ, между първата среща и първия секс трябва да има поне 4-5 излизания. През това време се формира мъжкото възприятие за жената, мислите за нея, появяват се фантазиите, образът ѝ се фиксира в съзнанието. Разбира се, в живота има изключения. В моята практика имаше случай, когато младите хора, виждайки се, просто загубиха почва под краката от чувства и страст. Сексът при първата среща е бил бурен и спонтанен и досега живеят заедно щастливо.

Той ще ме напусне, ако не се съглася

Това е най-често срещаният женски страх, толкова широко разпространен, колкото и страхът, че на първа среща момичето ще бъде завлечено в леглото. Поради това в началото на една връзка възникват не малко проблеми. Първо жената се тревожи „какво да прави, ако партньорът предложи секс“, а след това се тревожи със същата сила защо той не ѝ е предложил секс. И спекулациите и подозренията започват по темата за външния вид, личната привлекателност... За мен големият въпрос е дали ще се проведе втора среща и дали ще започне дълга връзка, ако сексът се случи в първите часове на срещата.

Той ще ме напусне, ако се съглася

Такива мисли са вдъхновени от социалните норми, според които достойните жени не могат да мислят за секс на първата среща, в противен случай те ще мислят зле за нея. Момичета, можете да бъдете изоставени, дори и да не сте съгласни, всичко зависи от намеренията на вашия партньор. Ако единствената му цел за тази вечер е да прави секс с вас (или не с вас, ако откажете) и нищо друго, тогава връзката едва ли ще се развие.

Самотата е скука

Много често жена, която дълго време е сама, е готова да влезе в прибързани отношения, без дори да познава добре мъжа. Тя вижда в партньора героя на романа си – бъдещия си съпруг, закрилник, а не какъв е в действителност. Даже се зацикля на мисълта, че трябва да се оженят и да имат деца. И тя започва да се съгласява на всичко, погрешно вярвайки, че след секс партньорът няма да я напусне. Именно такива лековерни дами най-често стават жертва. Схемата е проста – той ѝ дава това, което тя иска да чуе, а тя му дава това, което той иска. И, колкото и да е странно, тази схема работи, затова имаме толкова много изоставени жени, които вярват, че всички мъже са лъжци и схемаджии.

Самотата винаги има причина. Но е по-лесно да обвинявате някого, отколкото да поемате отговорност. Ако една жена е самотна дълго време, тогава нещо се случва вътре в нея. Може би има прекалени изисквания към партньорите. Важно е да анализирате какви са грешките ви.

Жената вярва, че като покаже на мъжа целия си сексуален талант, тя по този начин ще го обвърже със себе си. Не е така, в моя опит често съм имала случаи на мъже, които са правили много добър секс на първата си среща и признават, че след това е било истинско разочарование. Във фантазиите един мъж може да съблече жена и на първа среща, това е нормално. Но в действителност трябва да има лов. И в процеса на лов мъдрата жена печели мислите и вниманието му.

Живеем във време без романтика

Много жени мечтаят за букети и бонбони във връзката. Други търсят финансова сигурност. Това е въпрос на лични граници. Ако една жена си „знае цената“, мъжът го усеща. И той ще провери границата на разрешеното.

Силната жена винаги може да каже „не“, защото не се страхува да загуби мъжа до себе си. Това е законът на психологията – ако се чувствате нормално със самотата си, пътувате, излизате с приятели, мъжете, които не мислят само за секс, ще пречупят тази самота.

Ако жена страда и се страхува да не бъде оставена отново сама, нейните варианти за връзка няма да са най-добрите.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Smith
04.02.2020 21:58:28
0
11
Секс на първа среща- само в дупето! Затова обичам демокрацията- заради безразборния секс от всякакъв вид! Но най-обичам в дупето- в моето дупе!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори