×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българките не щат да раждат, ромите не щат да се интегрират или как нацията отива на кино


Българките не щат да раждат, ромите не щат да се интегрират или как нацията отива на кино
20-годишната Анка твърди, че има завършено висше образование, тя била бакалавър по "Бизнес администрация", но така и не могла да си намери работа по специалността
05 Януари 2020, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма ли НПО, фондация или комитет, който да се погрижи за онези, обикновените, които не са нито цигани, нито гейове, транс-мета-гама-сексуални или принадлежащи към някое от актуалните либерастки малцинства

Не съм специалист по статистика и виртуалната хигиена ме спира да влизам в сайта на НСИ, но имам добра памет. Тази година първото родено бебе у нас е ромчето Райчо от 20-годишна „висшистка”, която едва произнася собственото си име.

Предната беше Айсун от Кърджали, а през 2017-а Динко от Сливен беше изтропан на 1 януари от 13-годишната мама Златка. По-назад не ща да се връщам, но както пишеше в. „Народна младеж” навремето – очевидно налице е тенденция.

Абе, раждат ли се изобщо някакви българчета в България? Всички знаем, че тукашните граждани са евтина стока, въпреки че наличността им е безкрайно оскъдна, но това минава всички граници на здравословния цинизъм. Нали при пазарната икономика търсенето и предлагането трябва да са свързани? Защитаваме бездомните кучета и пролетните цветя, дюните на Арапя и популацията от пчели, а за хората кой ще се сети?

Няма ли НПО, фондация или комитет, който да се погрижи за онези, обикновените, които не са нито цигани, нито гейове, транс-мета-гама-сексуални или принадлежащи към някое от актуалните либерастки малцинства?

Онзи ден научих, че например цикламата и орхидеята са защитени от някаква си Вашингтонска конвенция. Над 30 000 души са подписали петиция да опазим прилепите от санирането. Хубаво, ще спасим флората и фауната, но скоро на нищожната ни територия няма да има нито един българин, който да им се порадва. Защото е много по-важно да следваш линията на новия зелено-либерален фашизъм, отколкото да се грижиш за собствените си граждани.

Статистиката за това какво се случва в гетата е оскъдна и непълна, но множество официални институции опровергават твърдението за високия цигански прираст – голяма част от мургавите ни съграждани берат портокали в Испания, лалета в Холандия, или плодовете на неолибералната социална система във Франция. Обедняването и безработицата също би трябвало да влияят отрицателно върху ромската раждаемост. Въпреки това обаче очите ни виждат друго – циганският прираст в България е най-висок и увеличава ежедневно относителния дял на тази етническа група сред цялото население на страната.

В никакъв случай нямам намерение да държа сметка на когото и да било как, защо и с кого обменя телесни течности със или без предпазни средства. Мен

броят на циганите никак не ме притеснява. Драмата е, че 87% сред тях са с основно или по-ниско образование, едва една пета са трудово заети, при това над половината в тази група са ангажирани във временни и случайни дейности. Добре, че са камионите от Чистотата.

Без работа са 59% от младите роми. Всеки втори от този етнос живее в жилище без канализация. През 2010 г. сме достигнали максимума на ромски деца, които посещават детска градина - мижави 5%.

И какво се получава – българките хем си стискат баджаците и не щат да раждат, хем не успяваме да си приобщим циганите. А казват, че в Австралия овцете били 100 пъти повече от хората. Не, тук овцете са най-много на глава от населението, защото всички сме такива. И по този повод скоро ще изчезнем до последния, след като ни спрат евроинтеграционния фураж. България е мъртва, да живее България!

Автор: Евгени Чертовенски за Lupa.bg, снимка: Трафикнюз


В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
54
Коментара по темата
54.
Бела
29.12.2020 14:23:33
1
1
Родена съм в много просто и бедно семейство и отгледана в скандали за пари и други битови простотии. В допълнение са и религиозни и играят тото всеки ден...Образовах се и обикалям света, което ме прави изключително щастлива, но заради стреса причинен ми от ***, които са ме отгледали и съученик, който ми досаждаше в ученическите години все още съм сама...Не понасям типичните български семейства и тук няма да родя никога.
В мъжа търся да е обрзован и задължително да не е религиозен...Влюбвам се предимно в чужденци, защото притежават тези качества и няма да ме затворят да гледам селянчета и 24/7 да живея в стрес от битови проблеми. Когато съм на една маса с типичното българско семейство не изпитвам топлина, а гледам по-бързо да свърши мъчението и да се отделя от цирковата трупа.
Нямам никакво желание да си играя на семейство в България и 24/7 да търпя битовите простотии на обществото. Нуждая се от мъж, който ме възбужда и ми дава свободата да видя света. Никога няма да изпитам обич към селянин, който иска да му родя и да ме направи дебела домакиня.
53.
Българките
10.01.2020 14:02:24
2
5
не раждат, защото много от тях са безплодни и фригидни, не могат да имат деца. И без това при българките всяка втора жена е бездетна стара мома. От българките повечето жени са неомъжени. Българите са неспособни да се размножават и причината за това според мен не е нито в безпаричието, нито в нещо друго. Другата причина според мен е в малоумните разбирания на българите - според тях жената или изобщо не трябва да си има приятел и да се омъжва, или трябва да роди прекалено възрастна - след 35-40 г., защото да гледаш деца е огромна отговорност и по тяхната логика жените не трябва изобщо да стават майки, не трябва да се радват на деца. А, ако една жена роди много млада след 20 г. например, нищо, че е пълнолетна все ще се намерят клюкари, които да я нарекат "лека жена", от много млада си има приятел и т.н. А бе изобщо, ако питаш хората жената трябва да отиде да се заточи в някакъв манастир, да пази целомъдрие цял живот и да се лиши от всичко. После се сърдят, че ромче е първото бебе на 2020 г. Ами как няма да е ромче, като българите имат такива гадни разбирания за жените и за майките. Трябва да се раждат и българчета, трябваше първите деца на годината да са българчета във всички градове, но за съжаление българите с техните монашески разбирания сами си са виновни за това.
52.
Митака 84
08.01.2020 03:33:37
1
8
Как да раждат българките като взимат 500 лева заплата от които половината дават за ток. Как ще го гледа това дете, как ще го изучи, храни, облича, ликува, плаща разходите?. На циганката и е лесно - взима помощи от държавата, не плаща ток, вода, ако има дъщеря я праща да се пердаши за пари, ако има син го праща да краде и тараши. В България само ромите си живеят добре, те и закона ги пази тях, а ние им плащаме всичко.
51.
жжжжжжжж
07.01.2020 18:56:32
1
12
Да отгледаш българче струва пари, да купиш апартамент, да го храниш, да излезеш по майчинство. Ромчето, строиш незаконна къща, взимаш помощи и го пращаш да проси, рахат!
Не викайте българките не щат да раждат, жените ви ако родят по пет деца ще ги изхраните ли с 800лв заплата и 37лв детски?
50.
Един от статистиката
07.01.2020 17:39:19
0
4
Тази статия ме радва! Не заради лошото положение, в което се намира раждаемостта на Бг, ами заради това, че автора е вкарал много смешни лични разсъждения!
Евала на автора на тази статия!
Уби ги, уби ги. Даже и повод за размисъл даде на читателите
49.
До 29
07.01.2020 07:59:20
4
13
Истина е, че българските, са вече такива само по пол, но не и по мжки качества. Мъже за семейство почти няма, защото българинът просто гледа да се премести от издръжката на родителите си, на издръжка на жена си. Иска да е обгрижван, но не иска да се грижи за жена си и ецата си и да има пълна свобода да се изявява като "мъж" извън дома си. Една истинска жена трудно ще се съгласи на подобна "сделка". Да не говорим, че повечето жени останаха жени само по олови белези, а иначе пият, пушат и псуват като хамали. Една жена, за която кръчмата и флиртът с колеги е по-важен от деца и дом, е изгубила женската си природа. Ето това са причините, а не бедност, беззаконие и т.н. Защото българите са раждали много деца и по време на робство, и по време на война, но са били НРАВСТВЕНИ хора!
48.
Сикишев
06.01.2020 21:06:04
1
9
1.Всеки да свикне с мисълта ,че вече в България няма Българска нация.Има отделни етноси (има големи и малки етноси) които живеят на територията на държавата България.
2. Който етнос оставя след себе си повече наследници ще се увеличава . Етнос с по-малко наследници ще намаля.Ясно като бял ден.............?
3.Тези които не са доволни , че Българският етнос намаля спрямо другите етноси по колко деца имат ? Ако имат 2 деца или по- малко от 2 деца "филма е свършил" .Двете деца са заместители на бащата и майката тогава няма прогрес. За да има прогрес един етнос е нужно поне 3-ма наследника.Всичко друго е "кръчмарска приказка"
47.
Johny
06.01.2020 20:27:51
0
10
Във всички "бели страни" е такова положението, бялата раса отказва да прави деца дори когато има добро финансово положение. Някои жени отказват да раждат защото в опитите си да са независими от мъжете гонят кариера, а кариера и дете в повечето случаи не се комбинират. 2-ри не правят деца защото било по-екологично според проучванията но не разбират, че когато не правиш деца държавата ти ще навакса като вкара повече имигранти, за да запълва нуждата от работна ръка, а на имигрантите от 3-тия свят не им пука за твоята екология и правят по 3-4 деца. Идват и 3-тия тип хора - жени които правят деца, но с цветнокож, при което детето обикновенно е черно като печка и в него не остава следа от бялата майка. Казано накратко - обречени сме в световен мащаб, не само в България.
46.
Истина
06.01.2020 17:31:10
3
1
Номер 44 и 43 е голям отворко и разбирач щото пие бяло мъжко мляко.Стани малко да се раздвижиш, че вече хвана маясъл на дупаринга.
45.
илюминати
06.01.2020 11:42:43
0
4
След третата световна,която ще затрие мисюлманския и еврейския свят за българите са отредени 5 милиона места на земята от 500милиона общо.Потрайте малко и ще сте добре
44.
ХХ
06.01.2020 11:07:34
1
4
@33
европейските средства си имат цена...
43.
ХХ
06.01.2020 11:06:20
2
8
@36
не слабото и силното, а по-адаптиращото се продължаеа да живее.
доказателство е даже и нашият преход, където гъвкави съпартийци и следователи на луканов се пребоядисаха и станаха евроатлантици, като плевнелиев.
42.
CLEVER
06.01.2020 09:54:02
1
9
"не щат" в превод от ФЛАГ-РОМСКИ е "не искат" и с това затвърждават как нацията заминава на кино.
41.
Гошо
06.01.2020 04:02:40
1
16
Циганска държава
40.
!!!
06.01.2020 00:28:15
1
22
На 20 години с висше образование?Големи цигански лъжи.
39.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
05.01.2020 23:17:28
1
7
роми си напиват дете в ЯМБОЛ С бутилка бира какви родители
38.
град козлодуй
05.01.2020 23:05:41
2
4
но ДАРВИН НЕ Е КАЗАЛ че щото индвалидите са паразити
37.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
05.01.2020 23:02:58
2
9
защото ромите са първо ситнални невъзпитани не учат не работят не плащат данъци осигуровки здравни вършат престъпления и други
36.
дарвин
05.01.2020 23:00:43
2
11
природата е безпощадна и не търпи дефектните индивиди, има си механизъм и той работи безотказно, независимо какво е оправданието на един индивид за това защо не иска да се възпроизведе, това означава че вече е включен този механизъм който предпазва дефектните гени да не се разпространят в следващо поколение
и колкото и пари да имаш , и колкото и успехи да си постигнал правилата на природата са съвсем други и те са над всичко
слабото умира силното продължава да живее
35.
Трол
05.01.2020 22:22:52
4
10
Ни щът я, те тез деца искат гледане, образование, не е като да им вземеш деЦикте и да ги пуснеш в казана да ровят или пък да просят по улиците..
34.
Младите да не хайманосват
05.01.2020 21:19:37
3
6
Да се замислят за бъдещето си ,след 24 години да се задомяват ,никой не е започнал с пачки пари брака си.Детето се изхранва ,да е здраво ,ще си го отгледат .
33.
fen
05.01.2020 21:16:10
0
19
НЕ НАЦИЯТА, БЪЛГАРИНА ОТИВА НА КИНО.

БЪЛГАРИЯ СИ Я НАПРАВИХА СЪС ТЯХНИ ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ХУБАВА ГРАДИНА, АМА БЪЛГАРИНА ГО НЯМА ВЕЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ИСТИНАТА.
32.
Карамфилка
05.01.2020 21:14:42
3
12
Бате ,Исус всяка вечер пълни на мен отдолу , гоям кеф ми прави вие булгарите защо не правите кеф?
31.
до 30.
05.01.2020 20:46:46
4
18
Те бг мъжете вече и в леглото не стават , какво да правят жените им имат си биологични нужди.
30.
Ор
05.01.2020 20:44:21
0
5
Ама обичат да се ръмбят.
29.
29.
05.01.2020 20:43:17
8
30
Българките търсят стабилен мъж ,който да не ходи след всяка фуста , да се прибира и оставя париза прехрана ,да отделя време за семейството си и много важно да не ги бие или убие , но за съжаление и българските мъже се превърнха в българските жени ,а жените обратно.Плюете арабите и турците ,но за тях на първо място е детето ,след това семейството ,а за българският баща любовницата.
28.
Valio
05.01.2020 20:17:45
2
5
Kato vi gledam na vsichki komentarite, ne se ychydvam zashto Bulgaria namalqva kato naselenie. Edinstveniq smislen I za sujalenie s ogromna Doza istina e tozi na Georgi 11 I 26. Dokato vie plitkoymni maloymnici se ligavite tyk kato malki deca, Bulgaria zagiva otkym bulgari. No za Ganio e po lesno da obvini Boiko, ciganite, Dogan, Trump, Putin AMA ne I sebe si. Dokato se ligavite tyka sled nqkolko godini ciganite shte sa vi shefove I shte stanat mnozistvo v sobstvenata ni strana. AMA Nito na Ganio my pyka, nito na bulgarkite deto se onojdat s arabite, no inache ste pyrvi kato vidite nqkoi da pishe na latinica I go opluvate vse Edno vi e napsuval na maika. No taka vse pak e po lesno. Produljavaite si s ligotiite I prostotiite dokato edin den ne se subydite v nqkoi rezervat v Bulgaria, a ciganite kato mnozinstvo sa po gradovete I machkat I malkoto OSTanali etnicheski bulgari.
27.
*********
05.01.2020 20:17:36
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Георги
05.01.2020 20:05:00
13
12
До Азе:
И как по точно ще си ги гледат след като ги нямат тези деца.
Изключвам българките, които са забременели и впоследствие родили от някой арабин, турчин и друг подобен индивид. Там вече си гледат децата не само защото трябва, но и защото нямат избор.
Не знам нашенките дали се курвеят, но знам едно: избират си мъжа по банковата му сметка.
И понеже както споменах по долу, че няма толкова много българи с такива финансови възможности, нашенките се залюбват с араби, албанци и други мюсюлмани естествено по сметка, а не защото са джентълмени (арабин да е джентълмен звучи като фантастичен филм), кавалери или грижовни съпрузи.
Докато българките не се оттърсят от тази тяхна материална мания и комплекси до няколко години няма да съществуват българи в България, по късно и по света
25.
Азе
05.01.2020 19:52:37
4
12
Всичкото черно в белене са дяла канарите.А над всяка махала да се пръска със зарин и прах за стерилност само така ще се отървем от тези паразити миризливи
24.
Азе
05.01.2020 19:42:39
11
62
Българките не се курвеят.Те мислят как да си гледат децата.Защото децата за тях не са касичка както за чернилките.Децата са нещо свято не са банкомат или стока за търгуване.Всичко циганско е измет
23.
ГРАДКОЗЛОДУЙ
05.01.2020 19:34:45
4
19
ромити паразитират не спазват закони вършат престъплния герб ги пази не плащат ток вода данъци убиват крадът гробят изнасилват бабички по селата ние БЪЛГАРИТЕ страдаме от ромската наглост
22.
XX
05.01.2020 19:33:50
2
2
@17
Обади му се!За теб ще направи изключение...
21.
Ivan
05.01.2020 19:32:26
2
29
Циганин не се интегрира с пари ,циганин се интегрира със сопа
20.
Иван
05.01.2020 19:29:26
2
16
Циганин в се интегрира с пари ,циганин се интегрира със сопа
19.
This is the Zodiac speaking
05.01.2020 19:12:14
40
13
Как ще искат да раждат Българките, като има още на къде да курвеят...
18.
Ха ха
05.01.2020 18:41:58
3
24
Тиквон "строи " спортна зала за 220 милиона лева, а Окръжната болницата е пред разпад...поръча 8 самолета за 3 милиарда лева....
Циганите са като мишките ...раждат котило от 5-6 защото имат къс житейски път, кратък период на възпитание на поколението, не достигат периода присъщ на човеците, а именно самоосъвършенстване и надграждане....и нямат нужда от болници...това е бонус предоставен от системата....
17.
Истина
05.01.2020 18:16:08
3
7
Саян е вече дърт и не работи педолино скапано дебилче
16.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
05.01.2020 18:03:39
4
9
ДО коментар4 яж си твоя истината боли ми така е първо сигнални сте много малко са свестните ромки и роми повечето не работите а вършите престъпления
15.
трак
05.01.2020 17:54:23
1
39
Нация няма от поне 20 години. Има етноси живеещи кой как може ...
14.
xx
05.01.2020 17:47:18
4
5
@12
Caян те чака, шизи рязано...
13.
питам за един приАтел
05.01.2020 17:10:46
10
19
ромките не раждат аутисти ,там матряла е качествен и устойчив на всякакви условия
12.
Истина
05.01.2020 17:09:40
12
5
ХХ-ДА ти се исере сигано в мръсната уста отивай при Путлин
11.
Георги
05.01.2020 17:08:56
9
39
Нито политиците са виновни за това, нито Грета Тунберг, нито глобалното затопляне нито който или каквото и да било.
Виновни сме си самите ние за този упадък.
Жените днешно време се обвързват и раждат деца на мъже с добри финансови доходи които могат да им осигурят почивки на Малдивите, маркови коли, дрехи, бижута и т.н.
Работата е там че тези мъже с тези доходи са малко, а жени има много и именно заради това те масово отказват да се обвържат с някой нормален мъж с нормална заплата и кола (нямам предвид да се обвържат с някой лентяй, който седи и чака жена му да го изхранва), а камо ли да му родят дете.
Това е положението.
Ще става по зле и по зле
Жените ни вместо това се обвързват с всякакви други мъже по сметка повечето от които са мюсюлмани
Нали се сещате когато им направят деца, тези деца коя вяра и народност ще изберат. Тази на мъжа.
По време на турското робство нашите жени са предпочитали да умрат отколкото да се обвързват с поробителите, а сега нашите направо отиват и им се слагат.
С всяка година нацията ни намалява.
Не ми се мисли какво ще е след 30-40 години.
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ
10.
до 6.
05.01.2020 17:05:06
9
12
уродлив интригант пукни
9.
До: Балкански Турчин 05.01.2020 16:45:32
05.01.2020 17:02:30
5
13
Бате, не мой така, ще те чуе някой от трите милиарда македонци и ще станете на кълбо.
8.
ХХ
05.01.2020 16:52:35
6
7
Смит, ес ценности са туй...
7.
Балкански Турчин
05.01.2020 16:45:32
38
16
Ние Турците сме една от големите нации на планетата и най голямата нация в региона само в Ислямбол(ISTANBUL) сме 20 000 000.Амин
6.
05.01.2020 16:37:39
9
25
да умират тея мангали църни,долен расист съм,искам да се знай
5.
Smith
05.01.2020 16:31:48
30
20
В проруската държава на Боко Мутрата, Пеевски, Доган и лъжепатриотите полуграмотни журналисти пишат расистки статии с правописни грешки с речников запас на неизлязла от фитнеса татуирана батка. Расистка статия срещу 2 килограма Райчо, чиято единствена вина е, че кожата му не е толкова бяла, колкото би се харесало на имигрирали от дълбоката Странджа "патриотични" журналистки. По-тъжното е, че от устите и сърцата на тези коментиращи и явно правилно бели и расово чисти българи не се отрони поне едно хубаво пожелание за здраве, щастие и живот. Човешкото е все по-трудно да бъде открито. Жалко.
4.
ГРАД БУРГАС™
05.01.2020 16:29:35
6
24
ей Козлодуй да ядеш моят х•й ✓
3.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
05.01.2020 16:23:12
20
17
до това то докараха СДС ИВАН КОСТОВ приватизацията иван костов съсипаБЪЛГАРСКАТА икономика всичко отиде на ккраб безработица мизерия а госпожи и господа РОМИТЕ ПОВЕЧЕТО са пъво сигналнине работят не плащат данъци осигуровки вършаг престъпления биат крадът изнасилваткрадът грабят туй им е в гените
2.
Гошо
05.01.2020 16:14:00
4
95
Нищо чудно няма. Кой нормален, интелигентен човек ще иска да роди дете в България, където 95% са лош материал?
Не се обиждайте, но успяхте да ни прогоните далече от родината и нямаме намерение да се връщаме. Още по-малко да раждаме деца в кочината, в която превърнaхте прекрасната ни страна.
1.
Epsjjsiwhah
05.01.2020 16:03:14
2
13
НЕ ЩАТ хахахаххяхахахаххахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори