×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Кола помете пешеходец пред автобусна спирка в Бургас


Извънредно! Кола помете пешеходец пред автобусна спирка в Бургас
Полиция установява причините за инцидента
16 Декември 2019, Понеделник, 18:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Не е ясно какво е състоянието  на пострадалия, вещите му са се разхвърчали навсякъде

Лек автомобил "Опел Астра" помете пешеходец в близост до автобусната спирка на бул. "Стефан Стамболов" до спортна зала "Младост" в бургаския ж. к. "Славейков". Инцидентът е станал преди минути в посока кръговото към изхода на града. 

Предното стъкло на колата е станало буквално на сол, тя се намира в бус лентата. От удара пострадалият е изхвърчал на метри, както и вещите му от раницата, която е носел. Той е откаран с линейка, все още не е ясно какво е състоянието му.

Полиция установява причините за инцидента. 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
14
Коментара по темата
14.
До "11"
17.12.2019 15:27:41
0
0
Уважаеми Господине , батьо, коментара ми за съжаление отразява действителното поведение на голяма част от пешеходците а именно никакво чуство за самосъхранение , безразличие към случващото се около тях . Всеки ден съм на пътя и съм свидетел как изкачат пред колите на пехеходни пътеки и тръгват да пресичат гледайки си смартфона и със слушалки в ушите, не се оглеждат и се влачат. Колоездачите пък по закон са длъжни на пътека да слязат от велосипеда и да го бутат , е не го правят - масово . При залез слънце същите тези пешеходци не си дават сметка ,че шофьора също е човек и може да бъде заслепен от насрещно движещ се автомобил и да не види пресичащия пешеходец. Колкото и бавно да караш ,когато един такъв ти изкочи в последния момент , нощно време - облечен в тъмни дрехи и насреща ти има трафик а както знаеш
" батьо", БГ шоферите обичат да си карат и на дълги , ти как ще гарантираш ,че няма да станеш жертва на такъв пешеходец като го удариш?
После заради този малоумен пршеходец отива и твоят живот! Кой носи отговорност ? Само ти ли? Или
" батьо" ти можеш да гарантираш ,че точно на теб няма да се случи??
13.
Ss
17.12.2019 06:22:29
1
9
Мен въпросът ми е , кой ще плати щетите по колата? С наши пари даже и пасарелка направиха близо до инцидентта, за хора , които явно ги е страх от подлези . Там пешеходец РАБОТА НЯМА . Редовно се случва някой да “претичка” по булеварда, за да спести някоя секунда. Ако шофъорите карахме , както пешеходците пресичат , не ми се мисли направо. А Бургас е град в който се ужаважат пешеходците и при всяка възможност се пропускат, не ми се мисли тези хора без чуство за самосъхранение как оцеляват , като отидат в друг град.
12.
Хх
16.12.2019 21:36:09
2
3
Млад ще е, щом раница има разпиляна
11.
До ебльо
16.12.2019 21:09:00
2
5
Браво батьовото, супер коментар
10.
Аз
16.12.2019 20:58:37
0
13
Каква автобусна спирка, удареният пушеходец е до бензиностанция Петрол, която е на една туба бензин от спирката. Дано се оправи човека, че стъклото на автомобила беше смляно от удара, но за съжаление той на платноо работа няма!
9.
Пешо кура
16.12.2019 20:51:59
2
10
Дано оздравее и пак да отиде да пресича там
8.
ссс
16.12.2019 20:21:53
0
30
Каква спирка ви гони да ви са и изтрещелите журналисти?Спирката е поне на 200 метра.Пресичал е като последния хахо насред булеварда.
7.
Наблюдателен
16.12.2019 20:15:23
0
36
Там пешеходни пътеки НЯМА.
6.
manqk
16.12.2019 19:35:01
4
12
Presicha otgore nad podleza, golqna logika ili golqma glypost, mislq qsno e
5.
Ебльо
16.12.2019 19:31:44
40
37
Почти винаги виновни са пешеходците. Само обърнете внимание как се пресича по пешеходните пътеки. Стъпват на платното като овце , не се оглеждат , влачат се нарочно едва едва, понеже шофьотите са длъжни да се съобразяват с тях. Не преценят скоростта на идващия автомобил с това рискуват живота си но какво от това? Не им пука , нали шофьора е задължен да ги пропусне ! А дали може да се спре безопасно за тях и за другите участници в движението , това не ги интересува . Защо ли ? Защото другия ще е виновен. Трябва да има и много строги санкции за тези пешеходци.
4.
Жърналист
16.12.2019 19:21:36
1
66
Аз само да попитам: къде е пресичал този индивид, защото не се сещам да има пешеходна пътека в близост,а има 2 подлеза? Някой отново се е правил на супермен....
3.
Koko
16.12.2019 19:17:57
1
19
Скъпи Флагмани, моля отворете за коментари статията ви за Личност на годината за да се посмеем предколедно.
2.
Катаджията
16.12.2019 19:16:38
19
34
Истината е, че много хора карат пияни, надрусани или на хапчета. В такъв случай при ПТП, трябва да се дават присъди за умишлени: убийство или осакатяване. Затвори и глоби му е майката.
1.
Аман
16.12.2019 19:01:29
4
38
Когато пресичате улицата не гледайте само светофара, а се оглеждайте за коли.Редки са случаите на хора ударени от светофар!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори