×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чудовищно видео! Бракониери опразниха яз. Камчия, уловиха над 6 тона толстолоб


Чудовищно видео! Бракониери опразниха яз. Камчия, уловиха над 6 тона толстолоб
Огромното количество риба е извадено с бракониерски мрежи
12 Ноември 2019, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Контролните органи са по петите на извършителите

Чудовищен улов на толстолоб от яз. Камчия, бракониери извадиха над 6 тона риба. За това алармират читатели на Флагман.бг, които ни изпратиха и кадри, запечатани от самите извършители.

Във видеото се вижда огромно количество риба, разпиляно на земята, преди да бъде качено в товарен автомобил. 

„Самият бракониер е заснел клипа и се е похвалил на приятели. Така стигна и до мен. Уловът е извършен с мрежи, във видеото се виждат и туби от вода, които държат мрежите към повърхността. Това е истински филм на ужасите“, коментира нашият читател. 

Мрежите били специални за този вид риба. Контролните органи вече са уведомени за престъплението. 

По информация на Флагман.бг инспекторите от ИАРА вече са по петите на извършителите, имат данни за самоличността им и е въпрос на време да ги заловят. Това са бракониери, многократно залавяни от ИАРА на различни водоеми, научи още Флагман.бг. Преди да бъдат арестувани обаче трябва първо да се установи кога е заснето видеото. 

Най-фрапиращото е, че уловът на толстолоб в такова мащабно количество не е за първи път от бракониерите. Рибарите ежедневно стават свидетели на подобни престъпления, но си затварят очите и мълчат. „Ако поне един от тях подаде анонимен сигнал по време на бракониерските действия, инспекторите ще извършат акция и ще ги задържат. Но никой от свидетелите не смее да каже нищо, необяснимо защо“, сподели нашият читател, чиято самоличност ще запазим в тайна.


В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
тошо
13.11.2019 17:42:32
0
4
А ПАРИТЕ ОТ РИБОЛОВНИТЕ БИЛЕТИ КОЙТО СИ ВАДИМ ВСЯКА ГОДИНА КУДЕ УТИВАТ.Спциално тая година имах удоволствието да посетя язовир Бата и двата пъри бях изгонен от човека който стопанисва водоема .Пък той целогодишно не вади мрежите от водата дори в забранения период.спешу него имаше множество жалби ама на ИАРА им е през оная работа нали си взимат рушвечето ПАРАЗИТИТЕ.
12.
Ставри
13.11.2019 17:26:52
0
6
Въпрос: "Къде са спали ИАРА?", за един приятел питам. Толкова накупени джипове, изпънати фолкпевици работещи в администрацията, ама служители за проверка нема или има ама,. бал съм ма. му
11.
Тато
13.11.2019 10:22:01
1
8
Преди много години , по времето на "лошия" комунизъм, зоната около яз.Камчия се водеше вододайна и там не човешки крак,а пиле не можеше да прехвърчи.Имаше и пазачи,които наистина пазеха,защото от язовира пият вода Бургас,Варна и половината население по Черноморието. Сега очевидно на никой не му пука.Какво значение има здравето на народа?
10.
Бата
13.11.2019 08:30:35
0
8
ами то и на батския язовир е същтата работа оня концесионер унищтожи цялата флотра.щом ИАРА си затваря учите и взимат рушвети така ще е в тая БОИКОЛАНДИЯ.
9.
ИсТИНАта
13.11.2019 07:25:51
0
10
От начало ИРА "натискаше" бракониерите докато ги научи да си плащат "такса спокойствие" тежаха им мрежи и т.н.и даже в езерото "Вая" завря отриба но откакто мангалите започнаха да плащат по 1200 лв.на лодка никой не ги бара гарантирано от ГЕП
8.
Тотко
12.11.2019 21:02:36
2
28
Тази държавна структура трябва да се изрине от боклуците на ДПС. Крадливи, мазни, тъпи рязани свине.
7.
Бургас
12.11.2019 20:54:57
1
35
Те ги знаят кои са, но просто действат заедно - нищо няма да им направят
6.
Smith
12.11.2019 20:23:41
2
62
ИАРА е една паразитна структура, в която са трудоустроени верни на ГЕРБ и ДПС хора. От няколко години на всеки плаж на юг се трали и през нощта за бяла мида и няма никаква санкция. Тюфлеците се разплуват на топло плед компютрите и пишат доклади за бъдещи творчески планове, за което получават тлъсти заплати. Гарантирано от ГЕРБ-ДПС, както и приятелите им лъжепатриоти и бсп. А Боко се опитва да убеди балъците, че не са от една клоака.
5.
Свидетел
12.11.2019 20:21:27
1
55
Ами не казват защото тея от ИАРА са меко казано насрани.знаят да хващат рибари с по една въдица и да се правят на важни пред тях..а с другите са на партия.Не че не трябва да се хващат тези с по една въдица - напротив.Но да правят акции да дебнат не само като сотаджии да чакат да им мине смяната.поредното звено хрантутници.
4.
PTO
12.11.2019 20:20:04
4
35
Вододайна зона на Бургас и Варна и голяма част от областите. Уж има постоянна охрана. Така ли се охранява? Какво би се случило при умишлено отравяне на водата ? Защо е промишлено зарибена ?
3.
Дидо
12.11.2019 20:13:07
3
33
След "интегрираните" и лекарите,архитектите и историците от Африка и Близкия Изток - най-МРАЗИМ бракониерите!колко сме ги били такива из ямболско и сливенско!!!мамка им-до девето коляно да страдат и да си дават парите за лекарства!
2.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
12.11.2019 20:12:28
5
17
ТАКА Езащото МАФИЯТА СИ ПЛАЩА НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА Акорупцията у нас е на всички нива на власта
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
12.11.2019 20:12:22
4
35
ТАКА Езащото МАФИЯТА СИ ПЛАЩА НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА Акорупцията у нас е на всички нива на власта
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори