×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Малко Търново отново избра Илиян Янчев и ГЕРБ


Малко Търново отново избра Илиян Янчев и ГЕРБ
Жителите на странджанската община показаха, че си обичат кмета
Тема в развитие
Вижте кой с колко съветници влиза в новия Общински съвет на Поморие, изненада в Каблешково След вота: Как се разместват политическите пластове в Общински съвет-Карнобат Вижте новия Общински съвет на Бургас: ГЕРБ – 24, БСП – 7, СЕК – 5, ДБГ – 4... Георги Манев не влиза в ОбС, Димитър Найденов пренарежда листата на „Демократична България“ При 100 % обработени протоколи в Созопол: БСП с най-голяма група, Рейзи - непреодолим фактор Първо във Флагман.бг: Вижте следващия ОбС Бургас и къде заработиха преференциите След инфарктно броене: 14 гласа пратиха Живко Гърков на балотаж срещу Иван Жабов в Средец Официално от Приморско: Д-р Димитър Германов -48,81 %, Стоян Василев – 17,23 % 80 % от протоколите в ОИК Бургас: СДС, Възраждане и „Ние, Гражданите” прескочиха бариерата, двама кандидати напредват с преференциите Шок! Костадин Нищелков е начело на най-голямата група в новия ОбС-Несебър, отвя с много всички останали Бургаска област след местния вот: 8 кметове спечелиха на първи тур, очакват се 5 интригуващи балотажа Драматични избори и в Созопол: Тихомир Янакиев и Красимира Германова отиват на балотаж Свети Влас остава крепост на Иван Николов и ПП „МОРЕ”, Равда - също Георги Димитров и Тодор Байчев сигурни за балотажа в Карнобат, вървят глас за глас Обзор избра от раз Христо Янев за кмет, ще управлява трети мандат Иван Алексиев печели Поморие с над 70 % Интрига в Сунгурларе: ДПС не печели на първи тур, ще пробие ли д-р Кенов с ГЕРБ? Инфарктна нощ в Приморско! Балотажът виси на косъм – Димитров или Неделчева срещу Германов? (ОБНОВЕНА в 23.20 ч.) Голямата интрига е в Средец: Иван Жабов на 50 гласа от победа на първи тур Жельо Вардунски печели втори мандат в Камено с над 60% Сензационна развръзка: Тихомир Янакиев на крачка от победата на първи тур в Созопол Сигурен балотаж в Карнобат: Тодор Байчев поведе на Георги Димитров Руен остава крепост на ДПС, Исмаил Осман печели убедително четвъртия си мандат Четвърти мандат за Николай Димитров в Несебър, бие с 62 % (ОБНОВЕНА В 22 ЧАСА) Малко Търново отново избра Илиян Янчев и ГЕРБ Георги Лапчев печели Царево от раз Живко Табаков: Не бързайте, ДБГ може би ще е втора политическа сила в Бургас Димитър Николов: Изказаха се доста лъжи през кампанията, бургазлии показаха, че са интелигентни и не се подведоха БСП Бургас доволни: Очакват между 7-8 съветници в новия Общински съвет  Първо във Флагман.бг: Димитър Николов печели нов мандат със смазваща преднина, ГЕРБ с голяма група в ОбС
виж още
скрий
27 Октомври 2019, Неделя, 21:23 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Резултатът е безапелационна победа за Илиян Янчев и ГЕРБ с 1040 гласа към този момент

Жителите на Малко Търново доказаха, че Илиян Янчев е техният кмет и му гласуваха доверие за трети мандат. „Спечелихме с много, много съм доволен. Само в една секция не са преброени гласовете, но резултатът е ясен”, каза пред наш репортер Илиян Янчев, който празнува заедно с хората от щаба си.

До момента са преброени голяма част от гласовете, остава само една секция. Резултатът е безапелационна победа за Илиян Янчев и ГЕРБ с 1040 гласа към този момент.

Николай Костуров от СЕК е на второ място с 276 гласа, а Георги Бъклев от БСП е трети със 149.

 




8
Коментара по темата
8.
7777
30.10.2019 11:38:05
0
2
Достатъчно е да се прочетат коментарите под подобна статия, за да се разбере защо българинът живее като скот. Хич не ти и трябва да го познаваш в детайли, за да разбереш що за ......................... !
7.
walks_74
29.10.2019 12:08:53
0
2
На тази снимка само двама булгаристанци,що така бe г e р п,къдe са другитe .
6.
крушкув
29.10.2019 09:01:10
0
2
Eй, бoгaти тeз бългapи - бoгaти! A вce peвaт чe нe им cтигa, a бaнĸoмaтa "фъpгa" пeтдeceтoлeвĸи... Тъй тъй.
Утре ще направя партия“няма грозни жени, има малко пиене“
5.
бай цецу апартамента
28.10.2019 16:41:43
0
2
Кво стана бе Данчо..........бях ти обещал да говорим след изборите ,да не забравиш да почерпиш.
4.
*********
28.10.2019 16:02:10
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
@Viktor
28.10.2019 15:49:53
0
6
И кого отнесе? За два мандата населението на М.ТЪРНОВО намаля 2 пъти, а през третия ще падне под 350 жители и вече няма да има и избори.
2.
atanas yanev
28.10.2019 10:33:46
1
4
Прост народ, слаба циганска община,спечелиха циганите,со керез, илияне.
1.
Viktor
27.10.2019 21:43:31
6
7
Ilijn gi otnese xaxaca
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори