×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Първо във Флагман.бг: Спецакция за купуване на гласове в ромската махала в Царево


Първо във Флагман.бг: Спецакция за купуване на гласове в ромската махала в Царево
Над 10 полицейски автомобила и микробуси с тежковъоръжени спецченгета са блокирали Царево и Ахтопол тази вечер
25 Октомври 2019, Петък, 20:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка е илюстративна

Според неофициална информация арестуван е мъж с голяма сума пари

Специализирана полицейска акция се провежда в този момент в двете ромски махали на Царево, както и тази в Ахтопол, научи Флагман.бг.

Около 18:30 ч. тази вечер в Царево са дошли над 10 полицейски автомобила и микробуси с тежковъоръжени спецченгета, разказаха свидетели. Насочили са се към махалите, където е започнало щателни претърсвания и обиски на лица от ромски произход, които са известни като тартори на гетата. Подозира се, че акцията е част от мерките срещу купуването на гласове.

Според неофициална и непотвърдена информация в Царево е арестувано едно лице – известен ромски бос, в когото са намерени голяма сума пари. В момента продължават претърсванията в Ахтопол, не е ясно дали и там няма задържани. 
 


В категории: Царево


Топлото време отложи грипа
Топлото време отложи грипа 17/11/2019, Неделя 15:20 0
36
Коментара по темата
36.
до 29
27.10.2019 22:20:19
0
0
има известна истина в разсъжденията ти...
но хора с повече власт имат други планове..
като започнем от Ран-Ът до...
кучетата си лаят ... керванът си върви ;]
35.
праведната
27.10.2019 09:05:50
1
2
Бог е изпратил потопа за да унищожи Вавилон ,както ще го направи съвсем скоро .Хората загубиха човешкото в себе си ,отдадоха се на богохулстване ,вече не сме хора и Бог скоро ще рестартира компютъра на тази неверна Луциферянска цивилизация.Покайте се грешници, докато все още имате възможност ,както го направих вчера аз.Слава на бога ..!!!
34.
Циганче
26.10.2019 11:23:18
0
10
Крайно време е вече всичко да излезе н яве стига са ни тъпчели да го вкарат в затвора този циганин.
33.
Само стриптийзьора може да е общ.съветник
26.10.2019 08:50:24
7
5
Хайде на хорце ,със селския овчар..,и нековият стриптийзьор за цвят на мегданя!
32.
Царево има избор!
26.10.2019 08:46:41
9
5
Пейчо да си вземе един климатик за да се охлади ,че има температура ,как мисли ,че есна овца прави стадо
31.
*********
26.10.2019 07:19:03
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Tulupa
26.10.2019 00:43:47
2
10
Хванете Данчо Козарев,всички цигани в Горно Езерово и кумлука са купени,и Мед.Рудник.Едно време Мамала се подписа в една книга на не на Турция в Евро Съюза,апък този продажник в ДПС то е.Ьа мангизи е готов всеки да продаде,и как може човек с криминално минало да е общински съветник ужас
29.
Край
26.10.2019 00:21:10
2
17
Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.

Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също. България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст. В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници. Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията. Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.

И така, да повторя: в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза. Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята. През отминалия месец, в. “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска. Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България. Все повече руснаци си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас. И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещото население на тази територия ще бъде настроено проамерикански и ще защитава техните интереси на Балканите.

Общо взето, почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да не си прави сметки как да приобщи тази територия към себе си било чрез създаване и подпомагане на собствено малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси. И тук идва най-важният въпрос – как в този сблъсък на интереси ние можем да действаме в защита на нашите собствени. Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират. Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.

Ако обаче българите не намират сили и воля да се борят за своята държава, ако са готови да я напуснат и да я изоставят без жал, без дори най-малък опит за съпротива, ние не бива да допускаме да изгубим територията й. Затова предлагам следното: да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом. Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза.

Територията на България има голям потенциал за развитие както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин. Българите, които пожелаят, ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат. Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят. Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза.
28.
*********
25.10.2019 23:11:03
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
*********
25.10.2019 22:54:54
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Крум
25.10.2019 22:46:44
1
4
А в община Средец.....кога!?
25.
*********
25.10.2019 22:41:25
19
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
разбирател
25.10.2019 22:41:22
0
5
ФЛАГМАН , Вий сте хубави хора , а също и жените ви барабар с кокошките...
23.
Gffdsfrewa
25.10.2019 22:32:00
2
4
Аз съм циганин и не се срамувам да го кажа!
22.
*********
25.10.2019 22:29:51
3
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
до Şıkı
25.10.2019 22:27:17
30
12
Емил Пейчев от Царево ? Той плати на Генка Шмекерова за репортажа за евроизборите :) Плати и тази статия!
20.
Şıkı
25.10.2019 22:25:42
1
24
А в кумлука им пуснали водата а познай коя партия???????????
19.
*********
25.10.2019 22:25:35
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
*********
25.10.2019 22:24:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Петко Арнаудов
25.10.2019 22:24:01
5
9
Летище ! Само това ще съживи общината.
16.
Герб
25.10.2019 22:23:06
13
11
Като се гласува за георгеовден, така ще е превърнахме се в свинаро-климатична община/
15.
жител на царево
25.10.2019 22:22:01
7
5
дпс - бсп ! Вечна дружба!
14.
*********
25.10.2019 22:21:35
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
*********
25.10.2019 22:21:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
25.10.2019 22:20:54
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
25.10.2019 22:18:53
1
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
*********
25.10.2019 22:12:31
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
пацифист
25.10.2019 22:06:18
0
3
Замириса на мезето на КАПИТАНА!
8.
*********
25.10.2019 22:05:32
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
Свинекомплекс-Царево
25.10.2019 22:03:57
1
5
Грух, Грух, Грух. 9
6.
Ротшилд
25.10.2019 21:54:32
27
12
Ромската махала в Царево е крепост на БСП, резултатите от евровота го показват. А и те са си "чеда" на старият кмет Арнаудов,който ги засели на мястото, от което бяха изгонени от сегашният кмет Лапчев и те го мразят.
5.
Герб
25.10.2019 21:45:18
7
30
Като се гласува за ГЕРБ, така ще е, циганска община станах ме
4.
*********
25.10.2019 21:44:50
0
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Грух
25.10.2019 21:27:04
4
4
Грух
2.
жител на царево
25.10.2019 21:21:52
5
41
сто процента съм сигурен че това е дело на Герб разбират че са пътници и започнаха да купуват гласове
1.
Иско
25.10.2019 20:36:39
2
40
И в комнука се продават гласове герб плащат най много
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Родителите на починалото 3-годишно: Докторите убиха и нас Родителите на починалото 3-годишно: Докторите убиха и нас

В педиатричната болница пазели спешното легло за пациент, който щял да дойде на следващия ден

На пленум: Нинова спечели поредна битка с вътрешната си опозиция в БСП с вот от 74 срещу 26 % На пленум: Нинова спечели поредна битка с вътрешната си опозиция в БСП с вот от 74 срещу 26 %

Сергей Станишев попитал защо са загубили местните избори, отговорили му с възгласи "Пеевски, Пеевски"

Синът на полицейски шеф загина мистериозно на лов Синът на полицейски шеф загина мистериозно на лов

Борис Атанасов Атанасов, на 34 години, е бил на лов с ловната дружинка на село Красава

Атанас Зафиров: Да, това е завръщане на БСП в местната власт след погрома през 2015 г. Атанас Зафиров: Да, това е завръщане на БСП в местната власт след погрома през 2015 г.

Важното е, че резултатите сега са по-добри и че пътят е правилен, смята членът на Изпълнителното бюро на партията

ДНСК прекрати лицензите на шест фирми за строителен надзор ДНСК прекрати лицензите на шест фирми за строителен надзор

Направени са 4341 проверки на фирми

Янакиев на пленума на БСП: В Созопол се борихме с шайка, получихме изключителна подкрепа от партийното ръководство Янакиев на пленума на БСП: В Созопол се борихме с шайка, получихме изключителна подкрепа от партийното ръководство

Новият кмет благодари поименно на Кирил Добрев, Деница Златева и Атанас Зафиров

ТОЛ служители съсипаха шофьор, само защото... ТОЛ служители съсипаха шофьор, само защото...

Водачът отказал да представи поисканите от проверяващите документи и напуснал мястото на проверката

Кирил Добрев към опозицията в БСП: Благодаря, че нямаха търпение да започнат вътрешнопартийната кампания Кирил Добрев към опозицията в БСП: Благодаря, че нямаха търпение да започнат вътрешнопартийната кампания

Според доклада на Добрев за пъври път от 1995 г. се слага край на тенденцията БСП да получава по-ниски резултати на местни избори в сравнение с всеки предходен

Майка остави момченцето си в детски кът и преживя голям кошмар Майка остави момченцето си в детски кът и преживя голям кошмар

Детето ми бе набито и изподрано жестоко по лицето от друго дете, разказва тя

Над 43 000 шофьори са глобени от началото на акция "Зима" Над 43 000 шофьори са глобени от началото на акция "Зима"

Полицаите следят и за изправността на чистачки и светлини

Два самолета се сблъскаха на летището във Франкфурт Два самолета се сблъскаха на летището във Франкфурт

Самолет на авиокомпания Къриън еър се ударил леко в самолет на авиокомпания Еър Намибия след приземяването на летището

Тръмп е в добро здраве, констатира медицински преглед Тръмп е в добро здраве, констатира медицински преглед

Тръмп е решил да се подложи на медицински преглед по-рано, за да не губи време за това в „плътно натоварената 2020 г.“, когато предстоят президентски избори

Момиченце написа писмо на починалия си баща и получи отговор "от рая" Момиченце написа писмо на починалия си баща и получи отговор "от рая"

В него пишело, че картичката е "преодоляла звездите и другите космически обекти и е доставена на татко в рая"

Нежната революция на 30 години. Как чехи и словаци смениха режима? Нежната революция на 30 години. Как чехи и словаци смениха режима?

На 17 ноември 1989 г. стотици млади демонстранти излязоха на улицата

Бомба! Секссимвол смени Гришо в леглото на Никол Бомба! Секссимвол смени Гришо в леглото на Никол

Аз съм свободна, а той е горещ, въздъхна певицата

Преговорите за бюджет 2020 на ЕС пропаднаха Преговорите за бюджет 2020 на ЕС пропаднаха

В бюджета за идната година страните искат да намалят разходите с 1,5 милиарда евро (1,65 млрд. долара), както и да заделят средства за справяне с евентуални сътресения, свързани например с Брекзит

"Жокера" мина $1 млрд. приходи "Жокера" мина $1 млрд. приходи

Филмът е първият категоризиран като неподходящ за лица под 17 години без придружител, но постижението му е без аналог

Стрелба в Истанбул, трима души са убити Стрелба в Истанбул, трима души са убити

Жертвите са от едно семейство

Прекомерното пазаруване в интернет разстройва психиката Прекомерното пазаруване в интернет разстройва психиката

Всеки 20-и човек е обсебен от манията да поръчва артикули от сайтове

Принц Хари е най-секси таткото на годината Принц Хари е най-секси таткото на годината

Британският престолонаследник често се допитвал за бащинството до свои фенове

Йордан Лечков Йордан Лечков БФС е международна организация Виц на деня Виц на деня - Жена, отивам да изхвърля боклука и после до магазина. Искаш ли да ти взема нещо?
- От магазина ли?
- Бе, ако кажеш, може и от боклука...
Виц на деня Виц на деня Свещеник вижда пияница да се мотае около църквата и му казва:
- Страхувам се, че с теб няма да се видим в Рая, синко.
- Какви ги говориш, отче! Какво чак толкова лошо сте сторили?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако някой е решил да ти спаси з*дника, не се радвай. Възможно е да има идеи за него!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори