×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Девизът на всяка зодия


Девизът на всяка зодия
Ключови думи: зодии, девиз, хороскоп
04 Октомври 2019, Петък, 21:01 ч.
Автор: Флагман.бг

И ако погледнете този момент от астрологична гледна точка, става ясно, че всеки зодиакален знак има свои собствени принципи

Всеки човек има определени житейски принципи, ценности и вярвания, които е малко вероятно да наруши. И ако погледнете този момент от астрологична гледна точка, става ясно, че всеки зодиакален знак има свои собствени принципи, които се превръщат в жизнено кредо, пише iwoman.bg.

Овен: „Ще си взема своето на всяка цена“

Непроницаемостта и безсмислените рискове са основните черти на този смелчак. Овенът никога няма да си позволи да се поддаде на трудности. Той винаги ще се втурне напред към целите си, дори и заради това ще трябва да върви внимателно на главата си.

Телец: „Не ми давайте Непоискани съвети….Няма да ви кажа къде да отидете“

Повече от всичко, Телецът не може да издържи, когато външни хора си навират носа в делата. Свикнал да живее, според предварително замислен сценарий и установен график, Телецът мечтае за това, външни хора да не се намесват в системния му напредък в постигане на цели. За прекомерното любопитство и наглост, той лесно може да разрита с копита.

Близнаци: "Моят принцип на живот е, че нямам принципи"

Близнаци е един от малкото представители на Зодиака, който робува на принципи. Близнаците могат упорито да защитават своята гледна точка и да оказват натиск върху събеседника си, чрез своите убеждения. След няколко минути от постоянство няма да има и следа. Близнаците са най-променливата зодия.

Рак: „Основното нещо е не количеството, а качеството“

Представителят на зодия Рак е рядък човек, който цени искрената топлина и искрените отношения. Той винаги има много високи такива над материалните ценности. За него семейните традиции и домашният комфорт играят важна роля в живота. Той няма да размени тези житейски принципи за нищо на света.
 

Лъв: „Няма да позволя на никой да изцапа репутацията ми“

Да бъдеш уважаван и авторитетен човек в обкръжението си е основният жизнен принцип на Лъва. Той се цени твърде високо и няма да позволи на никого да се осмели да говори лошо за него.

Дева: „Дори дребните неща в живота са важни.“

За типичния представител на знака Дева, всяко малко нещо в живота придобива универсални пропорции. Обикновено хората не обръщат внимание на праха зад дивана, наскоро появилата се малка дупка в тапицерията или новите чорапи в чекмеджето. Но не и Девата. Тя винаги забелязва малките неща и помни всичко!

Везни: „Отнасям се с хората така, както искам да се държат с мен.“

Хармоничните отношения с другите са основният жизнен принцип на Везните. Малко вероятно е да видите от този мирен знак грубост, насочена към някого. Везните никога няма да направят това. Защото за тях е важно да останат добри за другите, да поддържат равновесие и хармония в живота.

Скорпион: „По-добре е горчива истина, отколкото благородна лъжа.“

Жизнените принципи на непоклатимия Скорпион се основават на факта, че той не търпи лъжи. И за да предпази себе си от неискрените хора, той внимателно „проучва“ всички, които са в неговия приближен кръг. Ако реши, че някой човек е лицемер, никога няма да го пусне повече до себе си. 

Стрелец: „Правете това, което трябва, и бъдете това, което искате.“

Представителят на тази зодия не е свикнал да се бори с непосилни трудности.  Ако проблемите предизвикват твърде много главоболия, значи просто не им е дошло времето да бъдат разрешени. Следователно, вместо да мисли какво ще се случи, той просто действа по интуиция и ако стане - стане. 

Козирог: „Следвай мечтите си.“

По-голямата част от Козирозите са стабилни консерватори, които с бавни, но твърди стъпки се придвижват към своята цел. Козирогът е готов да предприеме всякакви действия за постигане на целите си. Но той винаги ще се придържа към ясни правила и вярвания, които е избрал за себе си.

Водолей: „Нямам нужда от вашето одобрение.“

Основната характеристика на представителя на зодия Водолей е неговата оригиналност. Този новатор и идеалист често е труден за разбиране, защото неговите очарователни идеи невинаги са ясни за обикновения човек. Той не се опитва да докаже нищо на никого. 

Риби: „Ако нещо се е случило, така е трябвало да стане.“

Представителите на зодия Риби са хора, свикнали да живеят, мислейки, че нищо не зависи от тях. Ако нещо не върви в живота им, тогава те просто са без късмет или съдбата им е предначертана така. Ако други представители на зодиака се опитват да положат усилия за решаване на проблема, то Рибите седят и чакат, докато ситуацията се разреши сама. 


В категории: Хороскоп


Коментари
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори