×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спецполицаи местят от болница в болница директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев, близките му не знаят къде е


Спецполицаи местят от болница в болница директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев, близките му не знаят къде е
Според адвокат на една от служителките в дирекцията д-р Георги Митев към момента се намира в кабинета си и дава показания без белезници
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Август 2019, Сряда, 11:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Той бил изведен от двама цивилни служители на МВР, докато му правели изследвания в частна болница и откаран в държавната УМБАЛ Бургас

Адвокат на служителка от Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Бургас току-що напусна сградата на ул.“Хан Аспарух“34, където и в този момент продължава претърсване и изземване на документация, свързана с корупция. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Юристът заяви пред репортер на Флагман.бг, че е бил повикан, тъй като жената е изпаднала в шок и предпочела да има защитник до себе си.

„Понеже се оказа, че няма основание да бъде повдигано обвинение на моята клиентка, аз смятам да се оттегля. Това, което видях горе е, че д-р Георги Митев се намира вътре и съдейства на компетентните органи в проверката на документите. Няма белезници!“, каза адвокатът.

Това е първата достоверна информация за местонахождението на директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

До този момент – близо 4 часа - близките му не знаеха дали е в ареста и какво е здравословното му състояние.

По информация от ръководството на близка до дома на д-р Георги Митев болница той е бил изведен от двама цивилни полицаи, докато са му извършвали изследвания в Спешния център на здравното заведение.

Д-р Митев е постъпил с оплакване за проблеми със сърцето, не можел да диша и бил много изпотен.

Още преди да му бъде премерено кръвното налягане агентите нахлули и казали, че ще го изведат – щом се нуждаел от бърза лекарска намеса, такава щяла да бъде осъществена на територията на държавна болница.

Отвели го с обяснение, че ще отидат в УМБАЛ Бургас. Изпълнителният директор на УМБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски заяви пред Флагман.бг, че д-р Георги Митев е докаран в Спешния център между 7:00 и 7:30 часа с искане да бъде освидетелстван, че не е в тежко състояние, което да не му позволява напускане на болничното заведение.

След това полицаите го откарали в дирекцията на ул.“Хан Аспарух“ 34.

Д-р Братов напуска сградата преследван от журналисти. „Нямам право да говоря. Казал съм, каквото трябва“, каза той и се шмугна в първата пресечка

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
16
Коментара по темата
16.
Анонимна
29.08.2019 10:03:40
1
2
Ай,спрете да пишете глупости.
Д-р Митев е невинен.Потърсете "онеправданите' крадци и убийци,педофилите,децата по пешеходните пътеки,които намират смъртта си.,,Гладните" от парламента и т.н.
Ай,спрете сe
15.
Zvezda
29.08.2019 09:55:44
3
2
Поредни простотии,неверни данни и спекулации с името на един от най-добрите лекари в Бургас!
Недостижимостта е плашеща...в днешна България
14.
Кервана си върви
28.08.2019 17:54:37
1
3
Десислава Танева го нарочи тоя още от първият си ден като я направиха министър на земеделието. Надали е била неинформирана. Тук явно има голяма игра и Митев би трябвало да е очаквал тази развръзка. Ако не е очаквал, значи не е добре. Понякога истината е много по-проста от конспирациите които ни предлагат медиите. Аз лично мисля, че надали ще го изгърмят ако нямат доказателства за него. Личното ми мнение е че в БОС е пълно с парашутисти и хора без компетенции и интелект за позициите на които са.
13.
Иван
28.08.2019 17:49:19
0
2
Та..ци на търкалаци!
12.
*********
28.08.2019 17:29:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Ааа, сериозно ли!?Що тъй ся..!?
28.08.2019 15:26:13
0
2
Местим!!! И аз го местя! От левия крачол в десния!
10.
Zdravko
28.08.2019 14:03:11
0
1
Убийството
9.
Живко сервитьора
28.08.2019 13:26:56
0
8
Ай честито....
8.
БЕН ДЖОНСЪН
28.08.2019 13:03:30
0
32
ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ПРЕЗ 2000 СЪЩИЯ ТОЯ ГО УВОЛНИХА ДИСЦИПЛИНАРНО ЗА ПОДКУПИ И РУШВЕТИ ОТ НЕСЕБЪР
7.
Емма
28.08.2019 12:54:25
8
5
Това са пълни глупост, не е вярно нищо от написаното тук! Вие дори не сте запознати със случая и дори не Ви пускат в сградата, за да знаете какво става там. Пишете си глупостите и се надяват да познаете нещо, но уви! Какви болници медтенки вие сте откачени хахха
6.
Констант
28.08.2019 12:44:57
1
13
За да можеш да разбереш репортажите на " Флагман " ти е необходим преводач. Грешки се правят, но вашето е непрофесионалност...
5.
Браво!
28.08.2019 12:38:15
0
24
Разкатайте го, щото тоя е толкова прост, че на толкова хора е взел парите и се е оплел като пате в калчища!
4.
Запознат
28.08.2019 12:25:18
2
51
Като опъва рушвети и комисионни не му прескача сърцето, дойде ГДБОП и като се започне... прескача сърце, инфаркти, потене, реване .... да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли...
3.
крадлива сган ненаядена
28.08.2019 12:11:10
2
46
като вземаше кеша , пак ли се припотяваше и вдигаше кръвно ?
2.
Следващата мишена....
28.08.2019 12:10:35
0
35
Далавера: Лични лекари в схема с фармацевтични фирми цакат НЗОК (СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ) Джипита изписват ударно лекарства, пращат ги на екзотични екскурзии .
Джипита изписват ударно лекарства на конкретни фармацевтични фирми, за да пътуват безплатно на екзотични екскурзии. За всяка дестинация е необходимо те да съберат определен брой изписани опаковки от даден медикамент. Това са предимно лекарства за сърдечносъдови заболявания, като хипертония, и диабет, които се отпускат безплатно или частично от Националната здравноосигурителна каса. Предоставени са конкретни оферти, предложени на общопрактикуващ лекар от Варна, като уточнението, че те важат и за други градове в страната. Обикновено става въпрос за по-скъпи медикаменти, за които НЗОК трябва да плати повече, а в някои случаи има и разлика, която е за сметка на пациента. Пред фирмата отчитането е с копието от рецептата за изписаното реимбурсирано лекарство или от компютъра на доктора, където това също се нанася.
Ето тези са за затвора.... "Арсеник Доларестова"( разбирай-Долорес Арсенова) и мафиотската й фармацевтична фирма-НЕОБАЛКАНИКА.
1.
Агент 007
28.08.2019 11:58:38
2
70
Получил е съобщение по вайбър рано сутринта, че го готвят. Затова е тръгнал по болници (частна такава), за да плати и вземе болничен и свидетелство, че не може да лежи в ареста. Браво на полицията, че е осуетила този сценарий.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори