×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестуваният шеф на Агенцията по храните в Бургас е областен лидер на СДС, скандалът е и политически


Арестуваният шеф на Агенцията по храните в Бургас е областен лидер на СДС, скандалът е и политически
В кабинета на д-р Георги Митев(на малката снимка) тече претърсване и проверка на документацията
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Август 2019, Сряда, 10:41 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Светлозария КИДЕРОВА

Няма официално потвърждение от спецпрокуратурата, че директорът на Агенцията по храните в Бургас д-р Георги Митев е задържан

Въпреки че няма официално потвърждение, че тази сутрин е арестуван на работното му място директорът на Агенцията по храните в Бургас д-р Георги Митев, и към момента се смята, че срещу него е подготвено тежко обвинение в корупция.

Разследването, което започна преди час и половина на територията на трите етажа в сградата на Областната дирекция на ул.“Хан Аспарух“ 34, е по сигнал на столичен бизнесмен, който се е оплакал в МВР, че е рекетиран. Но тепърва ще се изясни дали това е вярно, или става въпрос за провокация и набеждаване.

Извънредно! ГДБОП влезе в Агенцията по храните в Бургас, има арестуван

Към момента се знае, че е арестуван висш служител на Агенцията, но не се потвърждава дали това е директорът в Бургас д-р Георги Митев, или човек от столичното управление. В Бургас новината предизвика шок в обществените среди, тъй като д-р Георги Митев е сред известните политически фигури – областен лидер на СДС и общински съветник.

В предстоящите избори се очаква той да оглави и листа с кандидати за общински съветници от дясна коалиция.

Името на д-р Митев до този момент е безукорно и не се е свързвало с корупционни скандали.

На негово подчинение са стотици обществени заведения за хранене по Южното Черноморие от Обзор до Резово, кланиците и издаването на разрешителни за всякакъв род дейности, свързани с храна. Д-р Георги Митев е и отличник на министерството по експедитивност и компетентност при справянето с болестите по животните.

Единствената му неприятност през последния месец бе спекулацията, че са загробвани евтанизирани прасета в нерегламентирани места. Личната му и професионална биография като ветеринарен лекар са безупречни.

Д-р Георги Митев оглавява бургаската дирекция от 2014 година. 

Улица "Хан Аспарух" потъмня от черни коли на Жандармерията и ГДБОП почти по цялото протежение

 




Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
16
Коментара по темата
16.
Морско Конче
29.08.2019 16:14:15
4
0
Много злобни хора има и в днешна България,а аз мислих,че още сме в подтисничеството.Явно живея в друга епоха.Много хора са с теб,д-р Митев!
Вярваме в твоята безприкословна човечност и в твоята невинност.
Хора малко,злоба много!
15.
Nz
29.08.2019 16:05:15
2
0
Всички дето пишете тези коментари...толкова ли сте силни и всичко знаете...или сте някакви нискоинтелигентни хора,които даже не знаят какво се е случило,а нападат!Нямам просто думи!Срам ме е ,че имаме такъв народ!Засрамете се и вие и се спрете!
Срам и позор!!!
14.
Zvezda
29.08.2019 11:18:22
2
0
Много елементарни,много злобни коментари.Ама много...!
Да,безупречен,висшист,интелект.Няма пропуск в професията си.Помагал на мнозина.Професионалист,с фин маниер,ще надскочи посредствените си,,колеги,,от конски произход!
В тази държава,да си лидер е нечосилно бреме за мнозина,но Митев е...!
И ще бъде
13.
НИКАКВА ЛИСТА НЯМА ДА ВОДИ конския доктор
28.08.2019 13:20:59
2
15
НИЩО ПОЛИТИЧЕСКО НЯМА В АРЕСТУВАНЕТО на конския доктор Митев. Това че е в някаква отдавна умряла партийка само за да е и на трапезата общинският съвет Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. Нито една докладна не е написал и внесъл за 4 години като общински съветник, явно защото е много ВИДЕН и ПОЛИТИЧЕСКО-НОРМАТИВНО подготвен. Питайте го какво означава - ЗОАРАКСД и ЗНА и ще ви гледа тъпо като теле пред евтаназия. Апропо, господата от ОДМВР-Бургас да проверят и всички павилионкаджии по плажната алея, да видим как без отходна канализация мръсната вода си работят близо 10 преместваеми обекта. Защото вчерашният му патос в защита получаването на местата точно тези обекти и отпор на докладната за промяна в НАРЕДБАТА по чл.56 ЗУТ, дава ясен знак колко ангажиран е с опазването статуквото пишман ПОЛИТИКА митев георги. И не подвеждайте хората, НИКАКВА ЛИСТА на ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НЯМА ДА ВОДИ конския доктор, просто разчита на подписаното вчера споразумение на ГЕРБ и СДС, за да остане на общинската хранилка и още 4г. шеф на БАБХ-Бургас, това е.
12.
*********
28.08.2019 11:32:35
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Гггг
28.08.2019 11:29:08
0
19
Този играе с Петко Джеджев. Джеджев е шана джия и ходи рекетира хората да му дават пари да не им барат завиденията. Закопчейте и него тоя измикяр цял живот така живее
10.
doktora
28.08.2019 11:24:01
1
14
profesionalnata mu biografia izobshto ne e bezupre4na toi i kuni sabev /karskiat chukach/ biaha nai slabo podgotvenite lekari za
tozi post no verni na partiite si chlenove/ sds i dps
9.
Още един невинен
28.08.2019 11:22:37
1
19
Хахаааа. Пратете го при другите невинни, да останем навън само виновните! Хахаааа
Свобода за Банев, Миню, Очите, Ветко!
БСП-СДС ВЕЧНА ДРУЖБА ХАХААА
8.
Комунист
28.08.2019 11:15:28
1
27
От 89та насам тези агенции, министерства по храните изтровиха, избиха и пратиха в раковото стотици хиляди българи. За в бъдеще ще станат милиони. Затвора е най малкото което им желаем, той е избавление в сравнение с това което им мисли народа
7.
Ивайло
28.08.2019 11:14:46
1
16
СДС БСП НДСВ ГЕРБ ВМРО -ОРГАНИЗИРАНА ОБЩЕСТВЕНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА
6.
ХХ
28.08.2019 11:09:36
9
20
щом е сдс - няма как да е нормален и читав...
5.
брях
28.08.2019 10:54:12
4
24
В държавната и общинска администрация е пълно с връзкари и партийни членове така както едно време.И някой като сгази лука,винаги го изкарват политическо гонение с тази разлика,че едно време първо ги изключваха от компартията и после у затвора,така осъден комунист по времето на соца нямаше,а сега врещят като заклани пасета по времето на африканска чума.
4.
Asas
28.08.2019 10:54:07
4
21
Като нямате потвърждение как така пишете ,че е арестуван даден човек ??? Не е нормално това не е журналистика
3.
!!!!!!!!!!!!!!
28.08.2019 10:52:52
8
26
Когато го разстрелят, се обадете. Отдавна всички от СДС трябваше да гният под земята
2.
хахо
28.08.2019 10:47:31
1
35
Не бил арестуван,пък го твърдите в заглавието.После медиите били на 111 място?
1.
Мустафа
28.08.2019 10:45:55
2
44
Айде Мите купона свърши
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори