×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софи Маринова сензационно: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!


Софи Маринова сензационно: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!
Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф
12 Август 2019, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ромският славей иска да види бившия си пак зад решетките

 

„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, за да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие”. Това разкри Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго, пише Уикенд.

Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Бившият бодигард изнудвал бизнесмена за 50 000 лева. Бившият на Софи заплашвал, че ако не получи пачките, ще очисти него и семейството му.

Когато заканите не подействали, Гринго пратил шофьора си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан открил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 г. След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, за да измъкне Гринго от пандиза. 

„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичах и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той много добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко свиждане ми ревеше колко е зле там, да му помогна да излезе на свобода, после да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само сватба вдигнахме, защото той продължи да ме бие. Видях, че не се е променил и взех окончателно решение. Аз съм певица, популярна, не мога да ходя постоянно със синки и счупени ръце, какво да обяснявам на хората по участията си. Обичах го, но вече не – до тук!”, откровена е ромската перла. 

Фолкзвездата нае адвокат Марин Марковски за защитник на Гринго и топ юристът успя да договори споразумение. След като любимият й се призна за виновен миналата есен, бе осъден само на 10 месеца затвор, но с 3-годишна пробация. Преди месец ромската фолк звезда призна, че се е развела само след 2 месеца брачен живот. Софка съжалява, че вместо да си купи нещо, пръснала толкова пари за свободата с айтоския здравеняк. Затова гласовитката се надява на възмездие – побойникът да се върне обратно зад решетките. Тя е подала жалба в прокуратурата срещу него, тъй като се притеснява от заканите му.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
6
Коментара по темата
6.
значи
13.08.2019 07:45:05
1
3
Няма правосъдие. Всичко е покупка продажба.
5.
yanko
13.08.2019 00:42:38
1
0
kakav e tozi takst nihto nese razbira koi e tq i koia e toi
4.
up surt
12.08.2019 23:15:29
3
0
Много ми е интересно, къде щяха да бъдат и Потеров и Марковски, ако Бай Тошо беше още на власт?! Няма боклук, неизмъкнат от тия двамата.
3.
_nib_
12.08.2019 22:12:35
0
0
Циганката не познава парите.
2.
Рънърса
12.08.2019 21:58:08
0
2
Начи кака тос Жмринго е много алчен и прост аитошки тюфлек .... нагло нагло , еи не му играх една гега и да си го оставя у Аитус
1.
Пълни глупости
12.08.2019 21:37:15
1
7
Марковски може и да е взел големи пари, но не е свършил и грам работа. Споразумението го договори адвоката на Сливков- Благой Потеров, а Марковски само се възползва от това и... разбира се обра ларвите и парите на Софка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори