×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руски турист се оплака, че е нападнат от „български мутри“ на плажа в Черноморец, взели му металдетектора


Руски турист се оплака, че е нападнат от „български мутри“ на плажа в Черноморец, взели му металдетектора
Андрей обяснява, че с металдетектора търсил загубения си златен синджир, който бил с висока сантиментална стойност за семейството му
26 Юли 2019, Петък, 14:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Андрей е разпознал един от биячите си по тв репортаж, дава чудато обяснение за специализираната техника, с която е бил на плажа

 

33-годишният руски турист Андрей Сърбов преди минути пристигна в редакцията на Флагман.бг, за да разкаже, че е нападнат, бит и ограбен на централния плаж в Черноморец. Той дойде при нас, след като излезе от Районна прокуратура и ОД на МВР в Бургас, където бе пуснал жалба срещу биячите си.

„Случи се преди три дни, но едва сега намерих сили и смелост да отида до полицията. На 23-ти юли си вървях по плажа в Черноморец, бях с металдетектор, защото търсих загубен златен синджир. Изведнъж изскочиха четири едри момчета, които започнаха да ме бутат и заплашват. Видях, че ще има проблем и реших да се оттегля. Тръгнах си, но те ме настигнаха и ме нападнаха“, започна разказа си Андрей.

По думите му единият почнал да го души, друг да го бута, трети обижда, а четвърти бръкнал в джоба му и извадил и откраднал малък металдететкотор, който според Андрей струвал около 350 лева.

„Казаха ми: „Ти си дошъл при мен в България, ще се съобразяваш с нас. Много се изплаших, имах синини по врата, защото ме нападнаха четири български мутри“, допълни той.

След като се прибрал в квартирата си потърсил в интернет и разпознал един от нападателите си чрез видеорепортаж от плажа в Черноморец. Днес го е посочил на полицията.

Андрей дава странно обяснение за металдетектора. Твърди, че му го пратили от Русия, платил 1500 лева, защото искал да си намери ценен златен синджир, загубен малко по-рано на плажа. Бижуто било по-евтино, но с висока сантиментална стойност за него и семейството му. От обяснението му става ясно, че той не знае за забраната за използване на металдетектори в България.

Руският турист разказа, че имало няколко свидетели на нападението срещу него. Най-близо били две жени, едната стояла на шезлонг на плажа, а другата – в заведението, намиращо се на ивицата. Настоява да бъдат издирени и разпитани.

„Вярвам, че полицията ще си свърши работата. Очакваме да се предприемат наказателни мерки срещу тези лица, да ми върнат откраднатия металдетектор“, завърши той.


В категории: Крими


Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
17
Коментара по темата
17.
Дългия с таксито пикото
26.07.2019 19:58:25
3
3
Шматкиииииии аз съм най голямата мутра в Черноморец , друсам се по цял ден и гледам лошо.Ако някой иска пико без мешилка да ма потърси ще го возя за без пари.
16.
Smith
26.07.2019 19:01:51
8
9
Руските орки на путлер все от нещо се оплакват. Искат всичко на тепсия, като че са в губерния тука и са някакви господари. Айде марш към Азия, при диктаторчето си. Там да си показват претенциите.
15.
Герберчо
26.07.2019 18:10:50
7
7
руски прошляци
14.
Сука бляд
26.07.2019 17:14:05
7
7
Тоя е по прост и лъжлив от диан тончев тучката
13.
Бубуу
26.07.2019 17:06:07
1
5
Търсил е радиация на плажа. Няколко облъчени кукера с кукерски маски го нападнали посред лято. Предния ден яли светещи попчета.
12.
зурла
26.07.2019 16:36:37
5
13
Не е проблем че са ви забранили метал детекторите, а че приемате всякакви забрани безроптоно.
Всеки един тъпанар може да се упражнява над вас и да ви слага забрани, тъпи договори, безумни изисквания за работа, а вие търпите. Нещо повече - със самочувствие сте че сте голамата работа. И когато някой чужденец ви напомни че сте отрепки , ви става тъпо и го изкарвате циганин. Това е БГ манталитет, и по специално на нашествениците които в последните години окупираха Бургас, и бързо забравиха за селата от които са дошли!
11.
Цзггззмгзмгзмгзмгзмгзмзг
26.07.2019 16:17:54
6
9
КОМЕНТИРАЩИЯ. ПО. ДОЛУ. Е. ЕДИН. И СЬЩИ. ЧИФУТ. МАНГАЛ. МРАЗЕЩ. РУСНАЦИТЕ. НО. ОБИЧАЩ. ГОЛЯМАТА. ЦАРЕВИЦА. НА. МАНГАЛИТЕ. ....С ЕДНА. ДУМА. СОРОСОИД. ЧИФУТ . ..ХА ХА ХА
10.
Ха ха
26.07.2019 16:17:48
7
8
Пишмян ОСВОБОДИТЕЛ ХА ха
9.
бай Мангал
26.07.2019 16:00:05
14
20
„Ти си дошъл при мен в България, ще се съобразяваш с нас."

Правилно са му го казали на тоя нагъл бял циганин! Трябвало е не само да го бият, но... и да го обсипят с "мъжки ласки".
Най-гадните туристи в България са руснаците и израелците. Нагли, прости и по-големи цигани от нашенските мангали.
8.
долу ссср
26.07.2019 15:19:11
11
15
дали е дошъл от русия с металдетектора или си го е купил от тук? супер лъжлив циганин-евреин
7.
baj ganio si kupil f16
26.07.2019 15:17:13
1
13
МУТРИТЕ (СЛУГИ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОГЛАВЯАВАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО) БЕЗ ДВА ЛЕВА ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ, ГОРКО ИМ ДА ДРЕБНИТЕ ТЪРГОВЦИ И ЗАНАЯТЧИИ.
6.
Мнение
26.07.2019 15:16:07
1
27
Не е забранено ползването на металдетектор по плажа. Обаче явно има конкуренция. И други търсят.
5.
Манол
26.07.2019 14:47:34
14
18
Кой казва че ее забранено човека си търси изгубени вещества ако съм аз или вие и на вас ще нападат мутрите търсят сяка вечер за тях няма забрана а за нас има
4.
баси ..
26.07.2019 14:31:10
15
35
Баси,, тоя лъже като дърт циганин!!!
3.
Павел
26.07.2019 14:28:44
8
31
Бушменът си изгубил синджирчето и си поръчал детектор от мАсква, сигурно го е чакал поне седмица, вместо да си купи или наеме веднага детектор от България.
2.
Spas
26.07.2019 14:25:01
7
29
Какой тьй тарикатчик ....

Баси шмекера руски..
1.
Руския мангал
26.07.2019 14:24:38
13
42
Хакайте му го на тъпия руснак
Скъсаняк дошъл от русия да търси стотинки на плажа.Лъже повече и от тия селски чесъни където са го набили.
Браво черноморски селяци ще ви почерпя по едно кафенце от 30ст. И едно бЕлЕтче от националната нали на това се кефите като куче на кренвирш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори