×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави най-после обяви: Шоуто ще продължи! Готви нов ТВ проект за септември


Слави най-после обяви: Шоуто ще продължи! Готви нов ТВ проект за септември
Дългия къса с Би Ти Ви в края на юли, но ще бъде на екран отново от есента
05 Юли 2019, Петък, 17:57 ч.

Взима със себе си целия екип на "Шоуто на Слави" 

Близо два месеца след като обяви, че спира своето шоу, Слави Трифонов най-после призна, че няма никакво намерение да се отказва от телевизионните изяви.

Дългия къса с Би Ти Ви в края на юли, но ще бъде на екран отново от есента. Най-вероятната дата за старт на новия му проект е 1 септември, пише „Уикенд“. 

Шоуменът от Учиндол уж пази в дълбока тайна намеренията си за своето бъдеще след финала на предаването, в което изкара 19 години, но в понеделник повдигна завесата по време на актьорката вечер. По всичко личи, че Слави и хората му се готвят не толкова за политически проект, както много наблюдатели подозират, колкото за ново шоу. Това стана ясно в уж непланиран диалог на водещия с актьора Краси Радков, предава Блиц.

От въпросния диалог, издържан в стил: „Какво ще правя аз от 1 септември, шефе?” – „На теб пък кой ти каза, че ще е точно от 1 септември?”, стана ясно, че шоуто ще продължи да съществува, само че в друг ефир и с леко променена форма. Дългия обеща да даде повече яснота по темата „когато му дойде времето”, вероятно имайки предвид, че му остават още няколко предавания до 31 юли, когато ще се сбогува с Би Ти Ви, и едва след това ще може да обяви къде ще бъде следващото му работно място. 

Друг много важен елемент в диалога беше признанието: „Аз, Краси, не говоря в първо лице, единствено число, аз говоря какво ще правим!”, от което става ясно, че каквото и да планира Слави занапред, в него ще бъде включен и целият му екип.

Малко преди да обяви, че къса с Би Ти Ви, колата на шоумена е била забелязана край офисите на братята Кирил и Георги Домусчиеви – собствениците на Нова тв. Дали обаче Трифонов и компания се местят именно там, все още не е потвърдено. Ясно е едно – хората от екипа няма да останат без работа след 31 юли. Те продължават с досегашния си шеф. Това включва и актьорите Краси Радков и Мариан Бачев, което пък автоматично означава, че и следващият проект на Трифонов ще бъде развлекателен, като обаче в него ще е застъпена и публицистиката. 

Датата 1 септември, която бе спомената многократно, би могла да е реалният старт на новото предаване, но може и да е уж случайно пусната в ефир сламка за „заблуда на противника”. Ако все пак това е денят, в който Трифонов ще изгрее с новото си амплоа, любопитна подробност е, че се пада неделя. Това би означавало, че Слави се е насочил към седмично шоу, което най-вероятно ще се излъчва в неделния следобед.

Именно такова шоу липсва в ефира на Нова тв. Този луфт практически превръща „120 минути” със Светослав Иванов по Би Ти Ви в предаване без конкуренция – факт, с който Нова вероятно ще опита да се пребори с помощта на Слави. 

Според източници, продължава да е на дневен ред идеята на Дългия да купи една от родните кабеларки и именно там да развива своята дейност занапред. Всичко това не изключва появата и на политическо движение, оглавено от Трифонов. Това обаче поне засега се очаква да бъде второстепенен проект в плановете на шоумена


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
10
Коментара по темата
10.
Neznam
08.07.2019 09:49:12
5
2
SUPER ! Хейтъри яжте ЛАЙНА ! Хиляди пъти съм се смял на неговото ШОУ + кани звезди от цял свят ! Хора с 20 цента в джоба пишат грозни коментари , щото не могат да бъдат той ! СОПОЛИ !
9.
Дидо
07.07.2019 08:39:24
4
3
Тоя средата на 90-те години в Ямбол,в дискотека "Болеро" в парка,към 1 ч след полунощ,направо си извади коката на бара и смъркаше.Щото бяхме останали 10-на човека с барманите.Имаха концерт в Спортна зала през деня и разпиваха всичките след това.
8.
Добия
06.07.2019 22:15:27
4
3
Шибна наркоман
7.
Петър
06.07.2019 12:07:21
3
2
Това че вие не можете да четете и да пишете не е наш проблем. Човека си е написал супер страницата, а вие го съдите, защото не можете да четете. Аз даже го прочетох с и тререс. Голяма работа че на 2,3 места е сгрешил думата, то се подразбира какво е искал да каже, но ще разберете ако можете да четете. Тъжно е че има такива хора, които само плюят и не застават на мястото на плютия. Замислете се, ако човека е нов и това му е първата публикация как се чувства. Вие си мислите само за шибания ви ЗАДНИК и за нищо друго!!
6.
Сричащ
06.07.2019 08:21:05
1
1
Това писание му е нужно свръх човешко усилие да бъде прочетено, а да бъде разбрано.....забрави! Гадост!!!
5.
Ойчо
06.07.2019 00:23:56
3
3
Ама и коментарите са неграмотни. Системата така го прави
4.
Ивайло Величков
05.07.2019 23:09:52
3
8
Некой по-грамотен писач нямате ли, че на този нищо не му се разбира
3.
???
05.07.2019 23:06:29
2
7
Ужас, все едно чета текст от Google translation.
2.
....
05.07.2019 22:48:37
2
5
Това да не го е писнало 3 годишно дете
1.
той
05.07.2019 20:49:28
2
5
е. а си неграмотниците...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори