×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето какво можехме да си купим от кварталния магазин в края на 80-те


Ето какво можехме да си купим от кварталния магазин в края на 80-те
През далечната 1989г. човек можеше да си купи малко, но качествени стоки
16 Юни 2019, Неделя, 09:07 ч.

Налагаше да връщаме бутилките от бира и газирано, за да вземем нови

През далечната 1989г. човек можеше да си купи малко, но качествени стоки. Магазините бяха празни, луканка и кока-кола се намираше трудно, понякога и с връзки. Бананите ги чакахме цяла година, за да си хапнем на Нова Година, където Дядо Мраз ни носеше понякога и подаръци от Корекома, пише chujdozemec.com

На почти всички стоки, които се продаваха пишеше, че са произведени в България, а понякога и “Сделано в СССР”. По снимките от тогава се вижда, че хората бяха слаби, много слаби. Колбасите имаха невероятен вкус, а доматите бяха сочни, червени и 100% български. Да не говорим за лютеницата. Прясното мляко беше в найлонови пликове, които почти винаги бяха доста мръсни върху външната си част, а киселото беше в стъклени бурканчета с невероятен вкус и качество. Като казвам бурканчета се сещам, че се налагаше да връщаме бутилките от бира и газирано, а в кварталният магазин винаги ми казваха “само празно за пълно, момче”.

Днес е точно обратното, българина страда често от наднормено тегло, магазините са пълни, но не знаеш какво има вътре в продуктите. Често производителите слагат нови съставки със спорни ефекти върху тялото ни, като палмово масло, ГМО, хидратирани мазнини, мононатриев глутамат, аспартан и други. Някога през далечната 1989 година, попадахме на вносни стоки, на които пишеше Made in Germany, Made in France, Made in Italy, а днес почти на всичко пише Made in China. Което ме навежда на мисълта, че каквото и да става не купувайте китайски чесън.

 


В категории: Ретро Флагман


37
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
37
Коментара по темата
37.
ХХ
18.06.2019 15:12:26
1
3
Явно са прави тези плюещи по стоките по време на комунизма.
Вероятно от лошото качество на боклуците дето бащите им са яли са мутирали, та са станали такива...
:)
36.
Директорът на бахурният завод
18.06.2019 14:40:24
10
5
Само боклуци имаше пардпн нямаше нищо кучешка радост с жили и лайна вътре
35.
Герги до 34
17.06.2019 23:37:49
1
11
Като си почнал приятелю, давай нататък!!Направи обективно и коректно сравнение със сегашната действителност.Имаш ли кураж да го направиш?Дай името на един що годе качествен продукт на пазара, само на ЕДИН!Някои съвсем основателно мислят, че най-големите измама на пазара са колбасите.Да, ама не точно.Имам приятел в Горна Оряховица, който работи в склад за хранителни заместители-НАПЪЛНО ЗАКОНЕН!!!Той ми е показвал какво се слага във хляба-най - масовият продукт.За разлика от теб, аз ПОИСКАХ да видя как се прави хляба.Пръстта, която са сипвали едно време в доматените консерви ще ти се стори като филе Елена в сравнение с тези съставки.В Германия пред мен лично изследваха българско овче сирене с идеята да го пласираме в определена верига хранителни магазини.Немците бяха любезни и казаха, че категорично отхвърлят продукта и най-отговорно ни съветват да не го консумираме и ние.Така че, да ти е сладко и НАЗДРАВЕ!!
34.
Sin
17.06.2019 17:26:03
11
5
Навремето имах един приятел в Бирената фабрика и с негова помощ веднъж купихме 2 каси бира от рампата отзад. Истинско богатство през лятото. С две бутилки от нея подкупихме портиера на Студентския лагер в Несебър, за да разреши да паркирам Москвича на баща в лагера. След това приятелят ми каза, че ако видя как я правят бирата, никога няма повече да я пия. Не поисках ...
Такава мизерия днес просто не може да си представи човек. Онези които хвалят магазините при соца, просто са болни. Работил съм по бригади в Консервната фабрика в Луковит - оттогава не купувам български доматени консерви. Вътре се изсипваше праст от щайгите, напълнени за да се изпълни нормата. И какви ли не други боклуци. Същтото беше и с компотите и всякакви консервирани малини. Мои съученици получиха огромни обриви, консумирайки (уж) пресни компоти. За хигиена става дума - нула !!! Отврат. А компотите от малини бяха дефицитна стока !?!? Горкият ни народ. Работил съм и с тютюн в Бяла слатина. Българските тогава цигари Стюардеса и БТ се правеха изключително от отпадъчните листа, които се метяха от земята в сушилните, след като завърши преработката ! И очевидно така беше навсякъде. Много често след бригади гледахме по ТВ как снегът затрупва щайгите с продукция, които сме набрали.
Не знам колко трябва да си ненормален, за да мечтаеш за онези бандитски времена. Съвсем друг въпрос е защо почти всичко се прави в Китай днес. И има много различни по качество неща, въпреки че всички са от Китай. Зависи и от фирмата, която ги прави там. Най-вече.
33.
Дядка
16.06.2019 22:56:31
21
20
Що лъгете хората, по магазините нямаше нищо и всичко беше некачествено. Аз тогава бях дете и имах задачата да пазаря. Стоката идваше около десет часа. И до половин час свършваше. Затова аз и приятелите ми бяхме закупчици. Даже още помня цените на всички стоки. По опашките бяха само пенсионери и ученици. По хубавите стоки и деликатесите се продаваха само под щанда. Затова навремето всички продавачи бяха връзкари и БОГАТИ. Дано никога не се върне онова мизерно време.
32.
Аз
16.06.2019 20:33:38
6
7
Що за нация сме , отричаме и рушим всичко, но и още нищо не строим. Скоро мои близки които живеят в Чехия си бяха тук и им е било много болно да гледат как са изглеждали полетата в северозапада когато са заминавали 1982 година,когато се ожениха и как изглеждат сега .трябва да надграждаме ,а не да рушим като вандалски племена.
31.
До 28
16.06.2019 18:51:15
7
7
Ти на какви хапчета си, трябва веднага да ги смениш, както и психиатъра, който те лекува.
30.
до Реалист
16.06.2019 16:22:34
4
4
На "реалиста" мога да му кажа че е трол защото не работи червената ръчичка на простия му коментар. къде е бил този демо магазин в бургас? или трола е флягман. и в двата случая ууууу
29.
бай тошови лафове
16.06.2019 16:16:55
0
3
мани тия глупости луди ли сте всички?
28.
007
16.06.2019 15:16:23
36
18
Звучи наивно и глупаво, че месото през скапания СОЦ било по-вкусно. Това са празни приказки на хорица, на които болшевишките орки успяха да "сменят чипа". И сега една част от тоя контингент си хвърля парите от терасата, след като си поговири 1-2 минути с някой манго (зомбираният човек лесно може да бъде препрограмиран), а друга част е на "почивка" в "санаториума" Карлуково и от време на време пише носталгични коментари по форумиге.
А някои "другарЕ" може наистина да са консумирали "вкусно" месо през скапания СОЦ. Какво имам предвид? По време на "най-хуманния" строй в България имаше много концлагери, по-известни от които са кариерата в Ловеч и на остров Белене. Там "враговете на народа" и "хулиганите" бяха "превъзпитавани" с удар от тояга в главата. Труповете са поставяни в чували "на склад" зад клозетите на концлагера и след като се съберат 10-15 биват извозвани с камион до брега на Дунав. От там заедно с труповете от Белене са пренасяни с лодка до един остров, където са заравяни доста плитко. На острова има диви прасета, които като надушат мършата от труповете - ги изравят и изяждат. На същия този остров доблестните "другарЕ" от МВР и ДС имат служебна вила, където ходят от време на време, за да си правят банкети. Та, тия "другарЕ" отстрелват с калашниците няколко диви прасета, които после изяждат на банкета. Няма как да не са знаели, че изяждат прасетата, които са се хранили с труповете на техните жертви. Кой по-добре от тях ще знае това, нали? И така едните "другарЕ" разказват на другите "другарЕ" за "вкусното" месце.
И сега комунистическият трол (с многото псевдоними) лее крокодилски сълзи за "вусното месце". А дали е участвал в тия зловещи банкети може само да гадаем - само той си знае...

P.S. След като и без това си говорим за комунистически свинщини, искам да съобщя на интересуващите се, че Бургас е на път да бъде изпреварен от "провинцията" („Всичко, което е далече от морето, е провинция" - Ърнест Хемингуей). В София тече дискусия за премахване на Паметника на Червената армия и с какво да бъде заменен - виж тук: https://www.faktor.bg/bg/articles/obshtestvo/ulitsata/kambani-da-zamenyat-okupatora-s-shmayzer-v-raka-v-tsentara-na-sofiya и тук: https://www.faktor.bg/bg/articles/obshtestvo/ulitsata/shefat-na-arhitektite-s-tri-stapki-za-prevrashtaneto-na-pametnika-na-savetskata-armiya-v-monument-na-novoto-vazrazhdane
Обявявам награда от бутилка марково уиски за тоя, който направи най-сполучливото предложение за премахването на пияндурника (отровен от метилов алкохол) Альоша (в Бургас) и оползотворяване по подходящ начин на освободеното от паметника на окупаторите място.
27.
Фанта-Бамбуча до 25 капута
16.06.2019 14:34:26
3
78
Абсолютно си прав.
Но за сегашното състояние,сме си виновни само и единствено ние!Ние българите за никакъв чеп не ставаме.
Само мрънкане,завист и пак завист.
26.
баси ..
16.06.2019 14:12:42
1
12
Няма нужда от коментар! Снимката казва всичко!
25.
kaput
16.06.2019 13:38:38
11
19
Нормално е да в нямало всичко защото СССР и целия соц блок бяхме под ембарго ,но образование, здравеопазване ,армия, сигурна граница и респект от нашата държава на световната сцена всичко това го имаше , една шепа хора продадоха държавата и получиха къщи и апартаменти в замяна няма ембарго , можем да си купим дънки и тоалетна хартия но сме най умиращата, най тъпата , най циганизираната и най ненавижданата нация в европа ако не и по света , абсолютни мижитурки , повечето българи в европа лъжат че са от полша или сърбия
24.
Реалист
16.06.2019 13:09:45
20
24
До 21
Ял съм банани целогодишно защото майка ми пазаруваше и в показния магазин. Не носеше бананите от офиса си както вероятно си мислиш.
Показен магазин имаше в центъра на всеки град и там имаше както плодове и зеленчуци така и салами, луканки и филета от най добро качество. Вярно бяха по скъпи от салам "камчия", но всеки който иска можеше да си купи дори и малко количество.
Най вероятно вашите родители не са ви завели дори веднъж в показния магазин, просто са решили да си харчат парите за други стоки и услуги.
По нова година пускаха банани по всички зеленчукови магазинчета и бяха на половин цена затова родителите ви са ви купували само тогава. Държавата дотираше цената на банана по нова година.
23.
Гост
16.06.2019 12:49:33
22
27
Само ще питам ревльовзите по социализъма, защо майките им купуваха долни гащи с връзки, защото и това нямаше по магазините и то с години. И защо зяпаха като циганчета витрините на Коре Ком и се облизваха за един нормален шоколад и как да си купят едни дънки. Макар че дънки имаше и в Рила /верига соцмагазини, който не помни/, но там дънките и да носиш вар не ставаха, защото все едно да облечен бризент. Тези, които хвалят комунизма или са били хрантутници - партийци или са крадяли в несвяст. Обикновен, честен човек няма с какво хубаво да си спомни за социализъма - извратена, античовешка система с противна шуробаджанащина и антилогична икономика. И затова логично и дойде краят. Жалко за България, защото през тези години беше откъсната от нормалния свят и изостана ужасно много.
22.
Пантофа
16.06.2019 12:45:07
23
17
Имам спомени от това което можеше да се купи от магазините.От Супера в Сл.бряг можеше да се купи абсолютно всичко.Банани не са ни и трябвали.В Ахелой например в магазина също винаги е имало всичко.
Плюс Кока Кола и т.н
Ай ЧаО
21.
msp
16.06.2019 12:32:46
10
24
до ,,Реалист,, Ял си банани целогодишно, щото майка ти е работила в булгарплод! За нас БАНАНИТЕ БЯХА САМО ПО НОВА ГОДИНА!
20.
???
16.06.2019 12:13:28
3
6
Pipi-кажи една бройка за комунистите и роднините им и да не се окаже,че имаш доста роднини.
19.
pipi
16.06.2019 11:50:59
16
24
За мръсните комунисти имаше всичко по време на соца. Останалият народ се надяваше на техните огризки.
Както е и сега. Само гадната комунистическа клика сега е заменена от техните наследници.
18.
Желязков
16.06.2019 11:44:55
19
29
През 1989 г. НРБ беше на 29 място по социал-
но-икономическо развитие в света. През 2018 г. сме на 51-во място/ виж ИЧР на ООН/.
Що се касае до бананите, редно е да има пос-
тоянно- голяма част от народа ни го превър- наха в маймуни.
17.
Реалист
16.06.2019 11:33:51
3
22
допълнение към №16
Разбира се, че магазинер в квартален магазин и днес ще ти каже “само празно за пълно, момче”, ако отидеш с точни пари само за бирата без пари за амбалаж и се правиш, че обещаваш когато татко ти изпие бирата да върнеш бутилката.
16.
Реалист
16.06.2019 11:28:58
10
26
Тези които са писали статията моля да посочат от къде са взимали първите си бирени бутилки и какво са правили ако случайно ги счупят???
Нима сте получавали празни бирени бутилки в наследство? Или е била огромна трагедия, ако счупите празните бутилки? Спрете да лъжете, защото излиза че за хората в държавата най ценното са били празните бирени бутилки. Разбира се че даваха бира без да връщаш бутилка само трябваше да си заплатиш амбалажа.
15.
До 12
16.06.2019 11:20:18
8
22
Ненормален ти кога научи думите луканка, филе Елена, шпек и т.н. през демокрацията ли?
14.
Реалист
16.06.2019 11:15:05
19
21
Днес в фабриките за лютеница в мелачките мишлета не падат, защото и домати не сипват.
Тогава никой не е чакал банани, защото банани имаше целогодишно в показния магазин, просто по нова година имаше дотирани банани на по ниски цени по всички зеленчукови магазини. Ял съм банани когато поискам през цялата година, нима ще кажете че България е внасяла по 1 кг банани на месец колкото за в къщи?
Лично майка ми работеше в офиса на предприятие булгарплод, където се разпределяха плодове за магазините за цяла община и съответно от по ниското качество плодове и зеленчуци се правеха консерви както за бг така и за Русия, а по хубавите бяха за магазините за зеленчуци.
Щом майка ми купуваше консерви компот с белени праскови и конфитюр ягоди, значи съвсем не е било мръсно както разправяте.
13.
*****
16.06.2019 11:11:01
5
52
Накая гащи нямах,е на задника си..
Живейте с мечтите на децата си, не със спомените на родителите ви!!!
12.
Ненормален
16.06.2019 11:06:48
12
22
"Хамбургски","Камчия" и "Кучешка радост". Другото беше лукс. Всичко зад щанд, каквото ти завият в бакалската хартия това е.
11.
Светла му памет и Вечна Слава на Бай Тошо !
16.06.2019 11:05:34
31
26
Аман от плювачи , които при соца са били в пелените ! Влизали били те във фабрика за лютеници , мизерия било и т н . А сега като не влизате във хранителните фабрики ( щото те изобщо не са тук в БГ ) , какво ??? Значи всичко е наред ли ??? Соц заводите може и да не са били най-чистото и най-идеалното място . но тогава ГМО нямаше ! В бирата консерванти нямаше ! И киселото и прясното мляко консерванти също нямаше ! Затова хората които помнят Бай-Тошовото време , отлично знаят , че бирата само след няколко дни ставаше на парцали , щото вътре имаше ЖИВИ дрожди ! Същото беше и с млякото ! А сега , за да се удължи срока на годност ( разбирай времето за продажба ) вътре слагат ОТРОВА , която освен , че убива дрождите , и ПРЕЧИ на другите микроби да консумират храната ! А отровата уважаеми , както се сещате Я ЯДЕТЕ И ВИЕ ! И както вече казахме по-горе - тя се нарича с безобидното име "Консерванти" ! А после се чудите защо има толкова затлъстели и болни от рак хора ! Хайде се3га започвайте да плюете по Бай Тошо , докато си кльопате ГМО пуканките и канцерогенната Кола , която вече се среща в изобилие ...
10.
Един нормален
16.06.2019 10:56:03
28
37
Тук в коментарите едни идиоти антикомунисти, пишат някакви тъпотии и си мислят, че няма живи хора от тогава и няма кой да ги опровергае!
Много вкусни колбаси от месо, истинско страхотно пълномаслено сирене от мляко, както и кашкавал такъв, невероятно вкусни лютеници и конфитюри от истински плодове и зеленчуци, страхотна истинска бира с висок процент хмел и т.н. и т.н.

За невероятната образователна система и перфектното напълно безплатно здравеопазване дори няма да споменавам, че американските тролове ще полудеят!

Млади хора, само едно ще ви кажа- ТОГАВА СЕ ЖИВЕЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПОКОЙНО И ЩАСТЛИВО, СЪС СПАЗВАНЕ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ И ТРАДИЦИИ! Пък вие ако искате вярвайте на мен или на няколкото трола, на които им плащат да пишат лъжи и заблуди!
9.
Smith
16.06.2019 10:17:34
20
39
На така наречените салами им викаха "кучешка радост", а познати работели в Родопа и до ден днешен не близват салам, камо ли кремвирш. Аз съм карал бригада във фабрика за лютеница - щайгите с домати като ги сипваха в мелачката, падаха и мишлета полски вътре. На никой не му правеше впечатление, важно беше планът да върви. Не мога до повярвам, че още съществуват идиоти, дето дрънкат колко хубаво им е било, най вероятно са чаавета на прости селяндури, станали партийни другари - за тях имаше всичко от корекома.
8.
ЖЕСТОКА СТАТИЯ
16.06.2019 10:13:32
3
17
Особено за чесъна
7.
Помнещ
16.06.2019 10:10:26
20
25
КАТО УЧЕНИК БЯХ НА БРИГАДА ВЪВ ФАБРИКАТА ЗА КОНСЕРВИ В КАРНОБАТ! КАКВО НАПРАВИ ЕДИН СЪУЧЕНИК НАД КАЗАНА СЪС СУРОВИНА ЗА ЛЮТЕНИЦА НЯМА ДА КАЖА, НО СИ СПОМНЯМ КАК ЕДИН ДРУГ ИНТЕЛЕКТ ХВЪРЛИ ВЪТРЕ УМРЯЛ ПЛЪХ! БИРАТА БЕШЕ ОСНОВНО ВОДА С ЦВЯТ. Т НАР КИСЕЛО МЛЯКО В ОСНОВНИ ЛИНИИ НЕ БЕШЕ ЗАКВАСЕНО И СЛЕД ОТВАРЯНЕ СТАВАШЕ НА ТРИЦИ. ДА, НЯМАШЕ ХИМИИ В ПРОДУКТИТЕ, НО ПЪК ИМАШЕ СЪЩОТО ПОСРЕДТСВЕНО КАЧЕСТВО КАКВОТО Е И СЕГА. НЕ САМО В ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, НО ВЪВ ВСЯКО ИНДУСТРИАЛНО ИЗДЕЛИЕ! СВЕТЪТ КАТО ЦЯЛО ВЕЧЕ СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ПРОДУКТИ С НИСКА СЕБЕСТОЙНОСТ, КОИТО СА ОБОРОТНИ И СЕ ЗАМЕНЯТ БЪРЗО. КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ИГЛАТА ЗА ШИЕНЕ И СЕ СТИГНЕ ДО САМОЛЕТИ! КОЛИЧЕСТВОТО ПОБЕЖДАВА КАЧЕСТВОТО!
6.
1980-те години
16.06.2019 10:04:45
30
25
Млякото беше вмирисано и с вкус на тебешир. Салам нямаше през по-голямата част на година,а когато имаше нямаше с какво да си го купиш.
5.
007
16.06.2019 10:04:03
26
34
По времето на скапания СОЦ от кварталния магазин можеше да се закупят само "рога и копита". По зле от българските магазини бяха само тия в болшевишка Русия - рафтовете им бяха просто ПРАЗНИ и пред тях нашенските изглеждаха луксозни. По него време единствено магазините в централната част на София (като гастронома в ЦУМ) можеха с право да се нарекат магазини. Там можеше да се намери модната тогава водка "Столичная", тоалетна хартия, маслини, портокали, банани, кафе - нес и на зърна, шоколадови бонбони, колбаси и др. стоки. Да поясня за по-младите, че по времето на скапания СОЦ в България имаше период, когато истинското кафе бе подменено от комунягите (за да пестят пари на гърба на хората) с евтин сурогат от цвекло с марката "Инка", а шоколада и шок. бонбони бяха подменени (също за пари) с една гнусотия произведена от соя.
Освен споменатите софийски магазини по места имаше т.нар. "СКЪПИ" магазини, чиито стоки хората гледаха от витрините, защото бе безбожно скъпо. Останалото си беше ПЪЛНА СКРЪБ.
4.
056
16.06.2019 09:56:08
24
37
Беше пълна мизерия. Скъпо и дефицит на много стоки. За качеството също е съмнително. Стана дума за лютеницата - с очите си съм виждал как изсипана лютеница на пода на цеха се събира с лопатата и се връща от циганката обратно в казана. Не трябва да се създават грешни представи за един човеконенавистнически строй, когато обикновеният човек се блъскаше за жълти стотинки и беше подлаган на тормоз, ако изрази някакво различно мнение. Говорим само за мнение, да не говорим какво можеше да се случи, ако имаше и най-малко действие срещу властта на партията-кръвопиец. А в същото време партийните вождове живееха като принцове с привилегии на гърба на народа.
3.
емигрант
16.06.2019 09:35:49
22
35
Е , соца бил лош.Голямата грешка беше , че не се разрешаваше частен бизнес. В последните години по морето разрешиха с плахи стъпки. Може да е нямало западни стоки , но имаше качествена стока за ядене. Имаше контрол. Не бива да се забравя на какво ниво бе икономиката ни. След 30 г се намират хора , които не са живяли по времето на соца и с такива фасматагории , чернят и искат нова история .През 80 г ако се вземе заплата на един работник и цени си беше нормален живота. Хората си строяха къщи по селата на 2 или 3 ката , по трудно бе в града ако нямаш земя и лошото бе ако си жител . Но наи лошото бе демографският срив , в зависимост от изграждане на заводи, фабрики , струпване на много хора в града а сега този процес продължава.Така че всяка епоха си има доброто и лошото.. Нека да сме малко обективни.
2.
Требор
16.06.2019 09:34:52
19
33
Социализъма е едно недоносче - беше казал др. Живков в края на 80-те години!
1.
Фанта-Бамбуча
16.06.2019 09:24:07
45
49
Пак пълни простотии!По времето на глупавия соц,си беше чиста мизерия.Стига сте лъгали младите,че нещата са били истински!Влизал съм в завода за лютеница,ще Повърнеш.Само се реве за кренвиршите,кучешката радост и сиренето,и бирата с парцалите.Отвратително.Я се вземете в ръце и отивайте да работите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори