×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Омбудсманът скастри местната власт на Бургас: Да пуснат незабавно водата на циганите в Кумлука!


Омбудсманът скастри местната власт на Бургас: Да пуснат незабавно водата на циганите в Кумлука!
Мая Манолова загрижена за майките с малки деца, възрастните и болните – да не пламне зараза. От ВиК обаче я опровергават
Тема в развитие
Лицето Румен Чолаков обикаля не само централата на БСП, ходи и в ГЕРБ Евангелският пастор Валентин: Не съм организатор на протеста срещу кмета, исках да успокоя хората Само във Флагман.бг! Вижте изпълнителите на активното мероприятие срещу бургаския кмет! Питаме кой го режисира Неочакван обрат! Някой прекрати внезапно стачката на циганите и вече ги изтегля от центъра на Бургас Оформи се контрапротест на мускулести мъже с голи глави пред кметството на Бургас Абсурд пред Община Бургас! Циганите веят трикольори, а българка от Германия води протеста им срещу кмета Николов пред циганите: Няма да ме уплашите, не съм кмет на един ден Бургас завря. 250 от Кумлука се изсипаха пред Общината Готвят мръсна провокация срещу кмета на Бургас! Ще изсипят най-примитивната част от Кумлука под прозорците му утре Багери влизат в гетото в ж.к.”Меден рудник”, за да събарят незаконните коптори Общински шеф влезе в гетото, но ромите избухнаха: За неплатена вода няма вкарани в затвора хора Бургаските роми наглеят: От ВиК са виновни, че не идват до вкъщи да им платим Кметът Димитър Николов: Докато в кв.”Победа” не платят задълженията си до стотинка, водата няма да бъде пусната Спряха водата на задлъжнели роми в Кумлука, „зелен“ евродепутат топи Общината и ВиК в Брюксел
виж още
скрий
07 Юни 2019, Петък, 12:03 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, Снимка: Георги РУСЧЕВ

Своевременно да се прецени възможността за възстановяване на водоподававането към нелегалните жители, зове Манолова в депеша

Омбудсманът на Р България Мая Манолова застана в подкрепа на бургаските цигани от кв. „Кумлука”, които в продължение на близо една година крадоха вода от ВиК и продължават да отказват да си платят сметките.

В обръщение към областния управител на Бургас Вълчо Чолаков и кмета Димитър Николов , защитник №1 на гражданските права и интереси настоява „своевременно да бъде преценена възможността за възстановяване на водоподаването към потребителите” и очаква „да бъдат обсъдени всички алтернативни варианти за намиране на адекватно решение на създалата се конфликтна ситуация - с оглед недопускане на подобни проблеми в бъдеще”.

Флагман разполага с текста на депешата, според която Чолаков и Николов трябва да намерят начини и средства, съвместно с ВиК-Бургас, да погасят или опростят задълженията на нелегално живеещите близо 3 000 цигани в района на улиците „Тамара” и „В.Пушков”. Те са били „закачени” в рамките на няколко месеца през миналата година до законни общо 13 абоната, които изключени през м.март т.г. за консумирани, но неплатени  приблизително  100 хиляди лева.

При организирания навръх евроизборите цигански бунт от неколцина тартори от квартала, един адвокат и представяща се за правозащитничка на ромите жена, кметът Димитър Николов излезе и каза на тълпата, че няма да го пречупят, след което се прибра обратно в кабинета си.

От писмото, което е изпратила Манолова до бургаските управници, става ясно, че тя реагира, след като се е запознала с „фактите” и понеже е разочарована, че останало без резултат потърсено съдействие на страдащите от ВиК „за доброволно уреждане на спора”.

Вече два месеца гражданите са лишени от от вода и се опасяват , че с повишение на температурите се създават сериозни предпоставки за развитие на опасни зарази...Липсата на вода възпрепятства задоволяването дори и на елементарни потребности на гражданите...Голяма част от имотите се обитават от семейства с малки деца и възрастни хора със здравословни проблеми”, посочва Манолова.

Тя смята още, че изпълнителният директор на държавната структура ВиК-Бургас инж.Ганчо Тенев трябва да прояви гъвкавост и индивидуален подход към своите клиенти – за балансирано решаване на проблема им, без да се накърняват правата и достойнството им на граждани. Още по-малко да поставя в риск здравето и дори животът на уязвими групи, каквито са малките деца, възрастните хора и хората с увреждания.

Омбудсманът се позовава на чл.11 от Международен пакт за икономически, социални и културни права, според който достъпът до питейна вода е част от правото на адекватен жизнен стандарт.

Флагман.БГ се свърза с ръководството на ВиК, за да разберем дали на ромите е осигурена питейна вода, съгласно сочения от Манолова международен пакт. Оказа се, че точно в този район има обществена чешма с достатъчно голям дебит, на която обаче циганите предимно перат килими и си мият колите.

Припомняме какъв е реалният проблем с т.нар. некъпани цигани в Кумлука: През миналата година багерите на Община Бургас изринаха големи части от неказонните коптори в жк „Меден рудник” и кв.Горно Езерово. Населението от там постепенно се изнесе в крайните части на Кумлука, където конгломератът от всякакви преселници и гастролиращи от цялата страна нарасна с около 3 000 души. По вътрешни договорки в тарторите в квартала, прииждащите нови заселници са били прикрепяни нелегално към водомери на законни собственици. Когато на 13 абоната сметките за вода са набъбнали на общо над 100 хил.лв. в края на м.г., ръководството на ВиК е предприело преговори за постепенно погасяване, но това не се е случило и в първите месеци на настоящата година, след което водоподаването е прекъснато на 14 март.

„Искаме да сложим ред. Тринадесетте абоната да си погасят сметките. Всеки  следващ гражданин, който ни представи нотариален акт за собствен  имот, има изкопана шахта и си е закупил водомер, ще бъде включен незабавно. Ние сме търовско дружество и всички наши клиенти са равнопоставени”, каза пресатешето на ВиК Димитър Гюров. 

Очаквайте продължение само във Флагман!


В категории: Бургас


48
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
48
Коментара по темата
48.
Док
05.12.2020 19:25:30
0
0
Тая дрисня, дали има 3гр мозък, да си спомни, че по собствено желание не е омбудсман от много време вече?
47.
!
09.06.2019 20:52:53
1
4
Тия червените след изборите сами се разсипаха. Бойко така им го наби с тоя 1 лв субсидия, че нямат верен ход. Сега пък Майчето с една декларация обърна цял град срещу себе си и косвено срещу родната партия. В наши дни да подкрепяш циганските своеволия е гаранция за сепуку. В момента Николов е втория по сила в държавата и реално с най-високия рейтинг. Омбудсмая е политически труп.....Само не знам умишлено ли бсп се самоунищожават...
46.
Какво излиза
09.06.2019 12:57:52
0
11
Според пишман-омбудсмана данъкоплатците, бедни пенсионери или мизерстващи семейства българи, също могат да не си плащат водата, но ВИК трябва да не им я спира от хигиенни съображения. Ще им я разсрочва за години напред и така те никога няма да се издължат. Нека се възползваме.
45.
до 42
08.06.2019 15:39:17
0
7
папагал, хепатит може да пламне и там, където водата се лее из ведро.
44.
*********
08.06.2019 12:53:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
Бургазлия
08.06.2019 08:37:46
1
20
Който не плаща няма да се мие. Това е положението. Свиквайте.
42.
Хак
07.06.2019 22:10:28
21
2
А ако пламне хепатит, кого ще зарази?Българи също нали?Митко ще се пречупи ли тогава?Или отново ще е здравеняяяк?И това е европейско сигурно...Като "побългарената"европейска електронна система в транспорта...Завинаги невинен!
41.
Аз
07.06.2019 19:38:18
2
15
Защо се стигна до тук къде са инкасаторите нали минават всеки месец. Така ли никой не видя че няма плащания ?????????????????
40.
*********
07.06.2019 18:49:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
Бургазлийка
07.06.2019 18:10:21
0
23
Срещу нас имаме съседи с дете които от 1 година са без вода и си носят в туби но са си разсрочили дълга и плащат на части но са българи и жената е болна, а там подстрекавани от Чолаков както обикновено не плащат нищо а искат вода.
38.
*********
07.06.2019 17:43:37
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
До 18
07.06.2019 16:33:21
1
17
Тя любимката ви Ивелина Василева не си помръдна пръста за Нефтохима, Кроношпан и за каквото друго от екологична гледна точка се сетите, а искате нещо от омбдсман, който няма такива правомощия.
36.
Николов
07.06.2019 16:28:32
0
24
Като си платят тогава ...
35.
фенчо
07.06.2019 16:22:28
1
22
Е, добре, кой е виновен и е допуснал всичкия този бай мангал? Нараснали са с 3000 души??? Имат ли адресни регистрации, обитават ли законни жилища и т. н. Къде са спали всички от администрацията, начело с великия им предводител, та са позволили това да се случи? Не са спали, просто така им е удобно.
34.
do 31
07.06.2019 16:11:49
1
10
Аз никъде не прочетох 25 да търси вината в себе си. Той я търси в "другите", а него го няма в играта. Той пише във второ лице мн. число. Което и мен не ме кефи.
Дори името на поста му е показателен: "Сами СТЕ си виновни"....Той къде е в играта ? Всички сме виновни. И аз, и ти и той, и останалите.
33.
Бмф
07.06.2019 16:03:24
1
8
Мръсна комуняга
32.
ееееееееееееееееееееееееееееееееее
07.06.2019 15:37:45
0
4
До 28
Страхотна идея.Тъкмо ще се запознае отблизо с нравите на обичните от всички политици комлукчани.
31.
До 28
07.06.2019 15:27:56
0
3
Това е единствения, който търси вината в себе си и хората, на които гласуваме доверие да ни управляват, а не в циганите /както е по-удобно явно/.
30.
Въпроси и изводи
07.06.2019 15:22:45
5
5
1.Къде в документа пише "опростено
плащане"?
2.Защо "умните" общинари са решили, че като съборят незаконните постройки- решават проблем? Обитателите ще се изпарят ли, що ли...
3. Сега тези 3000 хил. в законни постройки ли живеят?
4. Как е възможно от 26 коментара, само един /25/ да казва истината- че за всичко сме си виновни ние с нашата апатия и бездушие?
29.
00
07.06.2019 15:10:36
2
12
какво ще кажете, общината да даде на тая общинско жилище в комлука - да е оберът няколко пъти, да е изнасилят групово 4-5 пъти
и може да си промени мнението за тях
28.
do 25
07.06.2019 15:06:31
3
8
Ти обаче, къде си в това число, че пишеш за "вие". Поведи ни, организирай ни, бъди новия Левски. От упреци и празни приказки - мерси. Аз същото бих написал, като теб, ама да съм на площада със знамето и с мегафона в ръце. Ти обаче в качеството си на какъв ни упрекваш при положение, че и ти като мен и всички останали само плющим по клавиатурите. Опазил ме Господ да обвинявам всички "останали" заради общата ни ( включително и моя) апатия. Нека да излезем двамата на площада, пък сетне да пишем кой е отворен и кой е затворен....Давай, поведи ни, аз съм с теб.
27.
От село
07.06.2019 14:43:46
1
12
Не съм циган. не съм плащал 2 год. ако се опрости дълга, то и на нециганите да се опрости. Наполеон е въвел в правото, че всички са равни пред закона, а ние шикалкавим.
26.
До Майчето
07.06.2019 14:23:32
5
23
Абе, Майче що не вземеш да си ги прибереш у вас а?
Къпи ги, храни ги нали си много загрижена. Червен боклук си тии, нищо не става от теб!
25.
Сами сте си виновни
07.06.2019 14:10:06
18
23
Много сте отворени всичките тука зад мониторите господа Бургазлии :) Много от вас питат с какво са мангалите повече от вас. С това че са обединени а вие не сте. А си направил нещо на някой от тях веднага изкачат една тумба да го защитят а вие "велики" българи се мразите един друг и само гледаде как да се прецкате. Кога протестирахте последно в тоя град? Като ви направиха водата 3лв. кубика? Като ви направиха смешната транспортна схема? Като ви направиха синя зона? Или сигурно сега като ви вдигнат тока и парното с 8% пак ще си плащате нали. Еми щом имате да плащате и на мангалите ще плащатате.
24.
за всички подхода да е еднакъв
07.06.2019 14:08:25
1
37
Мойте права и достойнства са накърнени, плащам си редовно сметките, данъците имам 2 деца за които никога не съм получила и 1лв. детски. Но ако не си платя тока или водата и за един месец веднага ще ме резнат и милост няма да има.
23.
Bekym
07.06.2019 14:03:31
2
29
Пуснете един циганин да я окраде тая овца ,друг да я набие и трети да я изнасили....та нека да видим тогава дали ще е толкова милостива.Червена овца милостива ...несъвместими понятия. Циганите тая раса долна само ....ИЗТРЕБВАНЕ ДО КОРЕН.Този който си мисли че може да ги интегрира и него на въжето.
22.
Marinero
07.06.2019 13:50:16
3
35
Тези 100000 лв. сметка за вода не са навъртяни за ден два. Защо ВИК допуснаха тази голяма неплатена сума и не спряха водоподаването по-рано? Ситуацията на ул. Тамара е била, и сега е безконтролна. Кой допусна това? Кой не видя, че там е изградена незаконна водна "интернет" мрежа? Кой не видя незаконните строежи? Кой не си свърши работата?
21.
Светла
07.06.2019 13:43:39
3
19
Тая Манолова да не стане на сапун
20.
Кмета
07.06.2019 13:32:04
1
28
Взимат по една "шапка" пари от помощи ,пари каквито невзимат хора който работят и не си плащат сметките
19.
Бургазлия
07.06.2019 13:28:05
0
37
Цял живот ли ще им плащаме водата и тока
18.
по добрата идея
07.06.2019 13:26:36
1
20
тая да спре отровите на нефтозавода ще е по добре
17.
ггг
07.06.2019 13:15:54
1
24
тая офца още не е разбрала че комунизма си замина!
16.
Sapun Rom
07.06.2019 13:13:15
2
19
ЧАрвен боклук
15.
Nik
07.06.2019 13:12:40
0
39
Ами Майче, ела да я платиш щом толкоз си загрижена!
14.
НАБЛЮДАТЕЛ
07.06.2019 13:10:22
0
36
Много евтин популизъм с опасни последици.Най - напред за рейтинга на самата Манолова - след това писмо, със сигурност рейтингът и ще падне драстично, т.е с това писмо тя се самоуби като бъдещ политик, както междувпрочем направи и Слави.
13.
Ха ха
07.06.2019 13:04:31
0
27
Сметката е проста 3000 мангала по 3 лева да съберат или ги товарим на баржи и ги къпем в Дунава съвместно така както са свикнали на тълпа от 200 човека в затворена бараж с лек теч в корпуса ...сапун не е необходим...
12.
Пипи Чорапчето
07.06.2019 13:02:38
0
35
Ами като си я платят, ще им я пуснат - хич даже няма да ги бавят "абонатите";)
До тогава ще си гарантират "правото на достъп до питейна вода" от магазина - продават бутилирана, никъде не е казано, че трябва непременно да пият чешмяна!
11.
Плащаща си вода,ток,данъци ......
07.06.2019 12:59:24
1
49
Гражданите на една държава са длъжни да си плащат данъците, консумираните вода, ток, парно .... След като живеят в България ромите са длъжни да си плащат, така както си плаща българина. А колкото до водата, вода се пуска и монтира водомер, когато дадена постройка има нотариален акт за собственост. Повечето постройка в кв. Победа за незаконни. Така, че не се полагат водомери. Ние българите с какво сме по-назад от ромите? За тях помощи, за тях опрощаване на сметки за ток и вода, еееееее стига вече. Законите са за всички. След като г-жа Манолова съветва да им се плати водата, ми да вземе да им е плати тя и да им поеме и другите разгоди за в бъдеще.
10.
...
07.06.2019 12:52:03
0
43
Жалко,беше започнала да ми харесва.
9.
MILF
07.06.2019 12:51:53
2
25
Искам да дойде Мая Манолов в Кумлука без да съм го мил.
8.
Августа Траяна
07.06.2019 12:51:39
0
25
Мая са замая ... да не идат избори
7.
az
07.06.2019 12:47:06
0
73
Ако общинската власт и ВиК се поддадат на циганите не мислите ли, че е логично всички ние, които сме българи и жители на града, работим, плащаме си данъците, таксите и сметките да спрем да си плащаме задълженията. Не е ли логично. Моите уважения към пчеличката Мая, но точно тук не е обмислила действията си. С това нейно писмо погазва правата на всички останали граждани на град Бургас, които са изрядни платци и съвестни граждани. Когато аз не си платя сметките на ВиК, енерго, ТВ, таксите и данъците, до 2-3 месеца вече съм даден на ЧСИ или колекторска фирма. Нима това не е дискриминация насочена към съвестните граждани. Ами като не плащат циганите, ние защо да плащаме. Как и кой ще им плати разходите за вода ? От чий джоб ще излязат тези пари. Ние работещите българи работим и им плащаме детските, майчинствата, социалните придобивки, здравните осигуровки. С такива актове, като това писмо на Манолова се подклажда напрежение, разваля се смисълът на общественото подчинение, копаят се основите и устоите и смисълът на думата Държава. Манолова в популизма си не знае какво прави и надали се е замислила как вреди на единствения принцип за равенство, пък колкото и да е абстрактен той в днешна България.
6.
ВиК
07.06.2019 12:42:43
0
41
Своевременно да се пита омбусмамката колко вода може да плаща на месец и толкова да се пуска на наслениито.
5.
!!!
07.06.2019 12:41:38
0
58
Нотариален акт, изкопана шахта и закупен водомер... Много точно. Нилой от тях не може да покрие изискванията. Да събарят цялото гето и да ги пращат по адресна регистрация да си ходят
4.
bgman
07.06.2019 12:41:33
0
62
Комунизма свърши, Майчееее...
Пиеш - плащаш!
Ясно и точно!
3.
Кмета
07.06.2019 12:11:18
3
63
Като е баровка нека нейното звено да им плати сметката на манталитет.
2.
Редовен платец
07.06.2019 12:10:32
4
71
Да дойде да им я плати или тя или от БСП или Корнелия ....Безплатен обяд няма,най-лесно е да боравиш с чужди пари любимото на социалистическата комунистическа партия в България
1.
Мангал
07.06.2019 12:09:34
4
26
Ади ма како, пускайти удътъ и ас ши ти прая убу на уная ти рабутъ

Ногу сам ти нъвит мъ какоооууу

И други братя имам ногу шъ уставаш дуволнъ мъ душатаа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори