×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Светът се вълнува: Нагласен ли бе двубоят Джошуа - Руис?


Светът се вълнува: Нагласен ли бе двубоят Джошуа - Руис?
Сред версиите все по-усилено се тиражира, че всичко в този мач е нагласено и Антъни умишлено за загубил
Ключови думи: джошуа, руис, мач, нагласен
02 Юни 2019, Неделя, 18:43 ч.

Изваждат доста причини за тази версия

Двубоят между Антъни Джошуа и Анди Руис предизвика истински шок в света на спорта. Британецът, който бе световен шампион в четири от петте версии и бе непобеден до този момент, загуби в 7-и рунд от мексиканеца, който определено няма физика на боксьор, имаше един месец за подготовка и бе пълен аутсайдер за двубоя.

Сред версиите все по-усилено се тиражира, че всичко в този мач е нагласено и Антъни умишлено за загубил.

Някои от тиражираните причини и версии: 

- Клаузата незабавен реванш, която е вкарана в договора между двамата- Милионите долари, които са заложени за победа на Джошуа в различните букмейкърски къщи 

- Джошуа почти не използваше дясната си ръка, която по принцип му е силната и с нея нокаутира наред. Не опита и нито един ъперкът с нея

- DAZN печели най-много пари от мексиканския пазар, където са луди по бокса и плащат 19 долара на мач. Неслучайно Канело Алварес подписа най-скъпия договор в историята на бокса, а Флойд Мейуедър обичаше да се бие с мексиканци. Сега и представителят на Мексико в тежка категория Анди Руис е притежател на четири от петте пояса в тежка категория 

- Антъни Джошуа игра вяло и се държа вяло по време на целия мач, не слушаше треньора си и бе много пасивен

- Нокаут нямаше! Джошуа падаше и ставаше, дори не протестира при решението на съдията да спре двубоя, а секунди по-късно бе в съвсем нормално състояние

- Джошуа се смее на част от снимките след двубоя, държа се прекалено приятелски и дори не личеше да изпитва някакви терзания и притеснения от загубата, което няма как да е нормално за един голям шампион


В категории: Спорт


19
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
19
Коментара по темата
19.
Kuranaga San
05.06.2019 04:33:35
4
110
До 18:

Абе пич, ти познаваш ли ме ......че и съвети ми даваш по физическо. Мога да ти кажа, че не съм скаран със спорта изобщо. Не съм треньор по бокс, това е факт. Тренирал съм бокс преди години. Сега не съм активен. Не съм чак такава боза в бокса айде моля ви се. Руиз бил такъв, бързо движел раменете. Противникът е толкова силен колкото го оставиш да бъде силен. С тая физика Джошуа щеше да го смаже в нормален мач. Може дс имаш техника , но трябва и физика, която Руиз я няма. Естествено и едното без другото не може, баланс трябва, но базирано на предишните мачове на Джошуа .....за мене поведението му е съмнително. Не беше толкова активен и агресивен и повратлив. Всички, които са тренирали спорт знаят как един медикамент може да ти повлияе. Няколко милиграма и си друг човек. Аз лично не вярвам в този мач. Мое мнение....не искам тъпи сарказми от надрусани типове.
18.
Kuranaga San и Морски
04.06.2019 08:17:55
40
1
Виж сега конспираторе или Нострадамос,както си избереш така се наричай. Но да знаеш,че ако има прераждане и друг живот е хубаво да влизаш в часовете по "физическо възпитание" за да продобиеш малко физическа култура. Тогава няма да се изказваш толкова неподготвен и неграмотен.
17.
Няма спорт вече
03.06.2019 20:58:25
0
7
В последният бойскаут ли беше "Мачът на живота"?
16.
морски
03.06.2019 18:38:23
101
39
Не смесвайте уличния бой с професионалния бокс. Вижте фигурите на последните шампиони и на това момче. Мексиканчето в честен мач няма никакви шансове срещу Джошуа. Не гледайте мача. Гледайте поведението на Джошуа преди мача. Имах чувството, че някой зорлен го изкарва на ринга. Явно знаеше, че трябва да яде бой, да понася удари без да отвръща се и дори тези удари при които се направи на нокаутиран не бяха кой знае какви. Не случайно след мача беше в по добро настроение отколкото преди него. Професионалния бокс е една голяма мафия и Джошуа е много малък в сравнение с нея.
Нищо, на реванша ще бие, но не много убедително, да не е много съмнително.
15.
И аз като вас
03.06.2019 14:21:23
55
12
Мексиканеца е опитен боксьор. Представи се доста добре срещу Паркър и това му е единствената загуба. Доста повече време има от Джошуа на ринга и то в Америка където бокса е съвсем на друго ниво. Беше разучил Джошуа доста добре и не му оставаше длъжен при размяна на удари. Докара го до там , че Джошуа започна да се страхува да атакува.
14.
123
03.06.2019 13:04:57
1
6
Големи разбирачи се изкарахте , защо да е нагласен мачът ?!?! Това , че Джошуа беше фаворит не значи , че не може да загуби . Представям си ако Кубрат Пулев беше излязъл и беше победил , тогава пък изобщо нямаше да се траете . Всички щяхте да казвате , че е нагласено. Това е бокс бе хора , един удар в брадата и си ай чао ... този беше над 120 кг. и му влизаше със серия . А залогът за него беше 15 в ефбет мисля , че са го подценили . Просто Джошуа е една много голяма РЕКЛАМА , никой не му оспорва уменията му и това , че е джентълмен и дава уважение на съперниците си дори когато губи. Но прекалено много реклами правеха за него едва ли не е НЕПОБЕДИМ !!! Кличко също можеше да го победи ,видяхте в 6-ти рунд мисля , че беше Кличко с какъв феноменален удар го свали само с 1 удар свали млад , здрав , боксьор , ако беше натиснал малко така да му влиза в клинч със серии щеше да го довърши. Всеки може да загуби в даден спорт особено в бойните спортове гаранция няма на 100%. Тези които мислят , че мачът е уговорен , не разбират от бокс и са комплексари. Това да не Ви е боксов мач преди 150 години , Вие имате ли си на представа колко хора участват в такава организация на такъв мач , що за идиот трябва да си да мислиш , че мачът е уговорен . Вие сами видяхте , че Джошуа го свали на земята и този нокдаун можеше да се превърне в нокаут каква е гаранцията като ударът беше много силен , направо му обърна главата на Анди , но стана и продължи на пред. Джошуа беше на друга терирория и затова се беше леко напрегнал , той винаги иска да се бие в Великобритания , дори реваншът ще е там . Това е тежка категория никой не е застрахован . Най-големите имена са губили боксови срещи и то не по 1 път. Майк Тайсъм , Холифид , братята Кличко , Ленакс Луис , Дъглас , Рой Джонс , Мухамед Али , Джо Луис , Джо Фрейзър , и много други , и какво за всички тях е било нагласено да загубят ли стига глупости . Мухамед Али има една много велика фраза той казва : '' Никога не съм мислил , че мога да загубя , но когато това се случи , единственото нещо което мога да направя е да го приема !!!
13.
Жоро
03.06.2019 11:47:51
0
2
Това , че срещу теб стои най-добрият не означава , че не може да бъде победен !
12.
Само експерти
03.06.2019 10:45:13
3
7
И кое му беше нагласеното? Вие изобщо гледахте ли мача? Руиз сигурно и кучето си не бие така! Ако сте на Джошуа, млади мулти милионери, дето исакте да станете абсолютни световни шампиони и да чупите рекорди, така ли ще се оставите да ви бият нагласено, че и да изметат пода с вас - 4 нокдауна?! Нали се сещате сега AJ колко пари ще загуби от реклами и т.н.? Руиз беше супер агресивен и бърз в размените. А с левачката тотално го смаза. И очевидно, освен че носи на бой има и въздъх.
11.
do 7
03.06.2019 10:24:10
2
12
мършо, ти явно никога не си се била, щом мислиш, че само мускулите са важни в боя... аман от интернет нинджи... стой си на ебания гъз и не коментирай там където говорят мъжете. Браво на Анди!!!
10.
До 7
03.06.2019 10:13:12
2
22
Тоя "тюфлек" ако ти отвърти един зад ухото като на британеца, една седмица няма да знаеш Куранага сан ли си или Гойко Митич
9.
До Куранагата
03.06.2019 10:00:38
1
2
Е брат ми те хем му дали на Джошуа нещо с храната хем той е знаел за уговорката и се отпуснал и ударил мексиканеца по-силно?Много филми гледаш май.Ми те най-добре да бяха му вързали дясната ръка на Джошуа с един колан за тялото а?
8.
Пурко до 7
03.06.2019 09:54:04
2
32
И така го нагласиха мача, че чак и ти веднага ги разкри, а?Излиза, че са замесени една камара хора в целият заговор.Огромни пари и без това има ,колега!!Ти ако си на мястото на Джошуа ще влезеш ли в подобни схеми.Те ако така ходеха със едни спринцовки и им ги биеха надясно и наляво, то интрига в този спорт отдавна нямаше да има.Приказвате абсолютни простотии!!!Значи седнаха преди мача Джошуа и Руис, съдията и двата щаба и си прочетоха "сценариите", така ли?!!!Това го няма даже и в нискобюджетните екшъни.Мексиканеца го би!!!Приеми го или си гледай "Роки" в къщи.
7.
Kuranaga San
03.06.2019 08:30:54
105
88
100% нагласен мач.Джошуа е машина бе алоооо , тоя тюфлек ли ще го свали. Абсурд. Заеби умения че имал мексиканеца. Щото Джошуа няма. Тоя има адски силен удар . Гледайте му предните мачове. Дали са му нещо за да не е толкова бърз и тежък удара му. Венозно или с храна.В началото без да иска се отпусна и дебелака падна като круша. И изглеждаше изненадан. Демек алооо нали се разбрахме. Хахах това е подигравка със бокса. Как да гледам вече големи мачове. Пълен цирк. Джошуа не беше същият боксьор , като във всички предишни мачове. Защо?????Защо точно в тоя мач беше като замаен? Айде глупости.....супер много пари е ОТГОВОРЪТ.
6.
Историята помни само победителите
03.06.2019 04:42:11
6
17
Според мен мача влезе в черното тото. Джошуа може и да не е знаел че мача е уреден. Достатъчно е само да му сменят съдържанието в спринцовката... Беше нахилен през целия мач, а след 3 рунд беше парцал. Със сигурност някои направиха много пари от мача при коефициент 11 за победа на Руис...
5.
Наско Ментата
02.06.2019 23:12:34
3
1
Браво на момчето! Доведе си мексикански оркестър,радва се,държа се естествено, уважително.Не му мигна окото като се запукаха.Най-ще се изкефя ако на реванша пак го бие.Не заради Дж.а заради коментаторите конспиратори.Днеска от сутринта ми надуват главата.Не са стъпвали на ринг ама ораторствуват.
4.
Марти 17
02.06.2019 22:26:18
4
5
Аз съм фен на Антъни Джошуа.
Никога не съм тренирал бокс просто го следя спорта като наблюдател.
Мога да кажа само едно голямо браво на Анди Руис.
Той беше по-добрия снощи и заслужено стана шампион.
За моя човек Джошуа се надявам тази загуба да не окаже влияние на цялостното му представяне за напред, както и на психиката му и изобщо на цялата му кариера.
3.
До 1.2
02.06.2019 21:37:55
2
5
От вашите коментари разбирам че разбирате от бокс,да мача беше честен кои каквото да говори просто мексиканеца беше не 1 а 2 стапала вад него.Но мач с мач не си прилича,просто тои показа сьрце,вьздух и класа на която джошуа не предполагаше че ще види.Реваншат ще е мачат на тодината!
2.
И как точно е нагласен мача?
02.06.2019 20:46:50
3
16
Джошуа първи свали в нокдаун Руис. Видя се че го удари тежко и логично го изпрати на пода. И каква е гаранцията че нокдауна нямаше да се превърне в нокаут и Руис да не успее да се изправи. Точно този мач беше много интересен и атрактивен 5 нокдауна и много размени на удари. Хубаво е преди да се нищят конспирации,малко да се поинформира човек. Например при аматьорите Руис има 150 спечелени двубоя и само 5 загуби. Има много интервюта преди двубоя в които известни шампиони определят Руис като биткаджия и удрящ тежко боксьор. Оскар Дела Ойа предвиди че на Джошуа няма да му е леко и Руис има своите шансове. Гледайте в Ю Туб рунда в който Кличко свали Джошуа в нокдаун,след нокдауна Джошуа беше на един шамар живот, но опитите на Кличко да го довърши не успяха,защото и той се беше отцепил и не можа да нанесе един точен завършващ удар.
Руис се оказа много бърз и скъсяваше дистанцията след което пласираше много тежки удари,а Джошуа се беше одървил като културист и гарда му беше свален,а реакциите му бавни. Нито един от последните двубои за титлата в тежка категория,не беше атрактивен като този между Джошуа и Руис. Уважение и за двамата боксьори и най-вече за смятания за аутсайдер Анди Руис първият шампион мексиканец в тежка категория, който показа защо спорта е нещо велико и неоредвидимо,изграден върху човешките воля и желание за битка до край въпреки всички трудности и обстоятелства!
1.
...
02.06.2019 20:00:49
4
15
А бе хора Вие изобщо разбирате ли от бокс ? Или само си пишете статии ? Анди Руис си спечели мача честно !!! Не видяхте ли Джошуа , че го свали пръв с тежък удар , ако беше нагласен така ли щеше да го удари!?!?! Гледайте нещата реално просто Джошуа го подцени и не беше на своя територия и това му оказа влияние на психиката. Отдайте уважение на момчето стига поставяйте всеки голям успех под съмнение . Какво значи '' няма физика на боксьор'' ?!?! това е бокс!! , а не фигурно пързаляне . Джошуа като има физика на култорист какво стана ?!?!?! Важни са уменията , а не външният вид !!! Джошуа е истински шампион показа характер , като му отдаде своето уважение на новия шампион , вие какво искате да забие носа надолу ли ? Аз лично не мисля че е нагласен . Пък какво значи нагласено Вие какво си мислите ,че става така лесно ли оп казват на Джошуа трябва да паднеш и готово ха-ха-ха-ха . Просто Анди скъси дистанцията и му влезе като железния Тайсън и го разпиля. Сега ще има реванш след 6 месеца . Респект за Анди , но и уважение за Джошуа , за уважението което показа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори