×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Искат 1,3 млн.лева кръвнина за смъртта на Горан


Искат 1,3 млн.лева кръвнина за смъртта на Горан
Бившият борец и ексгард Горан Горанов загина при мистериозна авария на парната система в килията му на 25 март 2017 г.
Тема в развитие
Ужасяващо! 53 % изгаряния пратили в гроба страшилището на Бургас Горан Горанов Искат 1,3 млн.лева кръвнина за смъртта на Горан Само във Флагман.бг: Вижте кой ще бъде обвинен за мъчителната смърт на затворника Горан Далакманов-баща ще свидетелства по делото „Кирките”, съдийката търси и загиналия Горан Горанов Кошмарът на Бургас Горан: Чувствам се добре в затвора, давайте да сключваме споразумение и да влизам (ВИДЕО) Дежа вю: Прокуратуратa пак се зае с Горан, след като ошамари надзирател Майката на Горан: Не сатанизирайте сина ми, има право на човешко отношение Горан пак наби надзирател - този път заради майка си След вчерашния екшън: Страх в бургаския затвор заради Горан, местят го в лудницата в Ловеч Адвокатката на Горан поиска да го види в затвора, спряха я Свидетел на екшъна с Горан в Бургаския затвор получи инфаркт, почина в болницата Първо във Флагман! Безпрецедентно меле в Бургаския затвор заради Горан, главният надзирател е ударен Шефът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров: Знам, че има инцидент с Горан, но нямам подробности Ексклузивно! Свидетел пред Флагман: Убиха Горан? Извънредно! Горан освирепя зад решетките, преби надзирател от Бургаския затвор
виж още
скрий
22 Май 2019, Сряда, 12:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Архив на Флагман.бг

Саша (майка), Красимир (баща) и Йонка Горанови (сестра) са предявили сериозен граждански иск

Семейството на ексгарда Горан Горанов иска обезщетение в размер на 1 300 000 лева от обвинените за смъртта му надзиратели Стилиян Карчев и Ангел Мавров, научи Флагман.бг.

Майка му и баща му – Саша и Красимир са предявили иск от по 250 хил. лева към всеки от двамата подсъдими, а сестра му Йонка Горанова – 150 хил. лева. Общата стойност на целия граждански иск към двамата служители на реда е в изключително голям размер и абсолютен рекорд за  Районния съд.

Освен това близките на 32-годишния рецидивист ще влязат и в ролята на частни обвинители по време на същинския процес.

Разпоредителното заседание по процеса се проведе в началото на седмицата. Двамата служители на Бургаския затвор Стилиян Карчев и Ангел Мавров застанаха на подсъдимата скамейка, но категорично отрекоха да имат вина за мистериозната смърт на затворника и поискаха делото да бъде гледано по общия ред.

Разпитват 68 свидетели по процеса за смъртта на Горан, подсъдимите не признават вината си

Общо 68 свидетели ще дадат показания за възникнала ситуация на 25 март 2017 година, когато при 140 градуса представителят на ъндърграунда в Бургас Горан издъхна заради повреда в парната инсталация в наказателната му килия в Зона II на Бургаския затвор. Сред тях са, както колеги на обвиняемите, така и затворници, станали свидетели на мъчителния инцидент.

Карчев и Мавров са били постови в сектора, където в единочката с малък прозорец е избила тръба на парното и буквално е попарила останалия без въздух Горан. Близо година и половина след мъчителната кончина на някогашния шампион по борба и бодигард на видна фигура от бизнеса в Бургас разследването за случилото се в затвора продължава и в следващите месеци ще бъдат разпитани и вещите лица, които ще дадат показания относно експертизи и проби от анализи, проведени дни след смъртта на бившия борец. Първият ден на серията от разпити е насрочен за 26 юни т.г., когато 10 човека ще дадат показания. 

Съдия Николай Гемеджиев уважи искането на семейството на ексгарда и ги допусна само като частни обвинители, а при евентуална осъдителна присъда за двамата надзиратели, близките на Горан ще имат възможност да предяват и гражданския иск, обясни в съдебната зала съдия Гемеджиев.

Според защитниците на двамата надзиратели по закон граждански иск могат да предяват само родителите му, тоест ако бъде наложено обезщетение, то би следвало да е само към Саша и Красимир Горанови, но не и към сестра му.


В категории: Крими


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
10
Коментара по темата
10.
дилетант
22.05.2019 21:03:53
1
6
Не разбирам -защо обвинението е насочено към надзирателите,те не са държали затворника в техните домове ! Логично е отговорност да носи ИНСТИТУЦИЯТА на която е поверено лицето,а тя вече по-вътрешен ред да си установява,кой какво си е изпълнил или не изпълнил от задълженията.С други думи кинтите би следвало да ги плати държавата в лицето на бургаския затвор,а ако се установи ,че смъртта е настъпила поради това че някой не си е изпълнил задълженията-има си наказателен кодекс !
9.
Брей
22.05.2019 18:44:23
3
9
Малоумната му сестра много си е повярвала.
8.
Ехаа
22.05.2019 16:38:32
1
19
Живота на един бандит е 100 пъти по-скъп от живота на редови гражданин. ДЕМОНкрация!
7.
W
22.05.2019 15:23:13
10
14
Семейството да се нареди до радиатора.
6.
Въпрос
22.05.2019 15:20:29
3
12
Не ми е ясно как така желаете затвор и смърт за някой дилър който е продал наркотици в количества, свеждащи се до грамове, а гласувате и подкрепяте управляващите, които стоят най-отгоре на далаверата, вкарват тонове наркотици, които се продават на децата и ги тровят? Това не мога да разбера.
Значи вие искате правосъдие и смърт само за най-нисшите служители на мафията, което дефакто не променя абсолютно нищо, защото ако днес е осъден и хванат един служител на най-ниско ниво, веднага друг ще заеме мястото му и пак децата ще бъдат тровени.
Вие дефакто не милеете изобщо за децата и не ви пука изобщо дали ги тровят, защото ако беше така...щяхте да обвинявате и да искате съд за главния виновник за престъпността и наркотиците - управлението.
5.
Питър Пан
22.05.2019 14:16:47
10
26
И 5 лева не струва живота на това изчадие.
4.
Я
22.05.2019 13:42:27
7
25
К'во?Ай стига , един гад по- малко за града!
3.
Уплашена
22.05.2019 12:34:52
9
18
Олеле какъв е тос Примат на снимката?
2.
Абв
22.05.2019 12:17:40
11
105
1 300 000 за смърт на кърлеж? Ако им беше толкова мил и драг, щяха да си го гледат като беше жив.
1.
Smith
22.05.2019 12:10:39
11
29
Нормално е да искат такова голямо обезщетение. Ако беше жив щеше да продаде наркотици за поне 10 пъти по-голяма сума. Флегман, я кажете сега тоя циганин ли е, че сте пропуснали да напишете в заглавието с големи удебелени букви.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори