×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Суеверия тресат бременната Златка Райкова! Плеймейтката крие, че е заченала, за да предпази бебето си от зли очи


Суеверия тресат бременната Златка Райкова! Плеймейтката крие, че е заченала, за да предпази бебето си от зли очи
Златка Райкова и Благо
19 Май 2019, Неделя, 12:16 ч.

Райкова открай време била суеверна и извършавала всевъзможни ритуали за предпазване от злини

Златка Райкова е бременна с първото си дете, но упорито отрича този факт. Едрогърдата плеймейтка споделила щастливата новина само с най-близките си, а пред останалите и дума не обелва по въпроса, дочу HotArena. Макар че вече е в четвърти-пети месец, тя продължава да публикува стари свои снимки в инстаграм и да крие корема си. Запознати издават, че риалити звездата се страхува от уроки и затова е толкова потайна относно деликатното си състояние. 

Райкова открай време била суеверна и извършавала всевъзможни ритуали за предпазване от злини. Тя се опасявала, че лоши очи ще навредят на развиващия се живот в утробата й. Притеснявала се най-вече от бившите на мъжа си Благой Георгиев, защото вярвала, че с нечистите си помисли към нея ще й създадат проблеми. „Това са злобни и завистливи жени! Мразят ме заради връзката ми, беснеят, че тях Благо ги заряза и избра мен”, обяснявала Златка пред приятелки. Някогашният футболен национал и любимата му  

споделиха, че са готови за наследник 

още по време на участието си в шоуто „Биг Брадър: Мост Уонтед”. Плеймейтката нямаше търпение да забременее от Джизъса и ето че копнежите й се превърнаха в реалност. В началото на годината опитите за зачеване на двойката се увенчали с успех, но вместо да разгласи новината в публичното пространство, Златка предпочете да запази мълчание. 
Още щом видяла положителния тест за бременност, еротичната моделка се разтресла от суеверия и притеснения – дали ще задържи плода, дали бременността й ще премине спокойно и бебето ще се роди здраво. Благо, който вече има 3 деца от две различни жени, се опитвал да я успокои, но безуспешно. 
Говори се, че бившата съпруга на Джизъса – Есмер Омерова, научила за настоящата му връзка от „доброжелатели” и  

още повече се озлобила 

към него. Тя забранила на футболиста достъп до 2-годишния им син Елай, а хлапето вече дори не питало за татко си. С днешна дата рускинята излиза с боксьора Макс Давидов, който се грижи като роден баща за момченцето.  Отлично осведомени източници твърдят, че Есмер настоявала детето да се обръща към новия й мъж с „тате” и напълно отрязала Благой. След развода футболистът няколко пъти опитвал да се свърже с нея, но тя блокирала телефонния му номер и отказвала каквато и да било форма на контакт.  
Джизъса има и две по-големи деца от гимнастичката Христина Виатнова - Йоана и Давид. По време на съвместното им съжителство плейбоят почти не се прибирал у дома и обикалял нощни заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни красавици. Когато дългокраката грация се опитвала да му иска обяснение, той ставал агресивен и няколко пъти се случвало да й посяга, издават запознати с отношенията им. Разстроена, Витанова взела окончателно решение да натири футболиста. Търпението й не било безгранично, а всичко, което й причинил Благой, така й не успяла да прости. До ден днешен брюнетката изпитва силна неприязън и поддържа контакт с него само заради децата.  

Последната „голяма любов”  

на Георгиев е плеймейтката Златка Райкова, която е бременна с четвъртото му дете. Убедена, че бившите на Благо й мислят злото, тя взела бързи мерки за предпазване от уроки. Вързала си червен конец на лявата ръка, сдобила се и със специален амулет за късмет, който си купила от известна столична врачка. За него броила 400 лева, но не съжалявала за похарчените пари. „Негативната енергия на зложелателките може да ми причини големи беди. Трябва да се защитя по най-добрия начин!”, категорична била Райкова. 
От половин година Джизъса и настоящата му половинка живеят на семейни начала в апартамент под наем в столичния квартал „Бояна”. Съседи на риалити звездите шушукат, че двамата спят до обяд и не излизат от вкъщи преди 14 часа. След като Благой прекрати футболната си кариера, финансовото му положение не е цветущо, но с огромния си хонорар от „Биг Брадър” и други странични дейности той успява да поддържа горе-долу приличен стандарт на живот. Златка пък се изявява като дизайнерка и продава дрехи в онлайн магазина си, пише "Уикенд". 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
1.
19.05.2019 16:22:25
0
1
СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ!
Те и за децата ти завиждат в днешно време, особено тези ,които не могат да имат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома
Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори