×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да гласуваш с цената на живота си за евродепутати – вижте как ни агитираха чрез „Откраднат живот“


Да гласуваш с цената на живота си за евродепутати – вижте как ни агитираха чрез „Откраднат живот“
Младият  Ивайло Павлов, който има ингвинална херния, но не желае да се оперира по спешност, защото ще избира евродепутати, цяла вечер агитираше от екрана
17 Май 2019, Петък, 21:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

 Модерният подход на продуцентите прокара предизборните договори на Нова през тв сериал

Дали снощи в Нова тв прокараха по оригинален начин част от предизборните си договори чрез „Откраднат живот“, или това е обикновено продуктово позициониране. Цяла вечер лекарите се питаха дали ще гласуват на европейските избори, а в сценария дори беше вкаран нов сюжет. Появи се пациент, който отказва животоспасяваща операция, ако не може да гласува на изборите в неделя. Иновативният подход на телевизионерите, които вероятно имат определен бюджет за агитация на българите да гласуват, този път изби рибата.

Специалният образ на младия  Ивайло Павлов, който има ингвинална херния, но не желае да се оперира по спешност, защото ще избира евродепутати, цяла вечер агитираше от екрана.

„В неделя трябва да гласувам. Вие няма ли да го направите, защо ме гледате така“, питаше той тримата лекари в Спешното, които го гледаха опулени и определиха решението му като „мега тъпо“.

Тъпо ли е, че искаш да вземаш решение за бъдещето на тази страна, където смяташ да прекараш живота си, да отгледаш децата си. Че искаш да си активната страна, а не на пасивния, вечно недоволен и нищо не правещ мрънкач. Ние сме болен народ и за съжаление това, от което сме болни, не се оперира, казва се апатия. Ще се оперирам само ако съм сигурен, че ще мога да гласувам в неделя“, изригна с предизборна реч пациентът.

Веднага на помощ бе извикана главната сестра Жекова, обичаната Марта Вачкова, която трябваше да задейства разкриването на изборна секция в болницата. „Българинът не вярва в изборите, а когато хората са болни, въобще не им е до това“, обърна се Жекова и обясни, че преди години разкрили секция и от 20 лежащо болни гласували само трима. Накрая обаче и тя се съгласи, че пациентът е прав и хукна запъхтяна да разкрива секция.

„Защо да гласуват, като си имат проблеми. А че повечето ни проблеми идват от това, че не гласуваме и нищо не правим“, обърна се към нея, който бе готов да даде живота си, за да гласува.

След това агитацията продължи от операционната маса, секунди преди пациентът да бъде упоен от анестезията:

„Докторе, Вие ще гласувате ли“, попита болният Ивайло преди упойката и тримата лекари в един глас казаха „не“, защото са много заети и не вярват в изборите.

„Явно сте много доволни от живота си. Наистина ли не искате да промените нещо. Явно смятате, че няма корупция, няма задкулисие, няма богати хора, за които законите не съществуват. Д-р Карагьозов, имате ли деца? Смятате ли, че Петър ще е достатъчно защитен, добре образован и осъществен в тази страна. Не оставяйте бъдещето му в ръцете на другите. Трябва да променим нещо, само с гласовете си можем да го направим. Един, още един, десетки, стотици, милиони хора като мен и Вас, които казват – „няма да стане, не и този път!“ Това е единственият начин да се противопоставим. Всички сме засегнати от корупцията по един или друг начин – лекари, учители, всички. Баща ми имаше такъв и беше съсипан от бизнесмени с политически чадъри. Чувствам се засегнат, Вие не сте ли“, с този риторичен въпрос приключи предизборната реч на пациента, след което му бе поставена упойката.

Дали Нова телевизия ще прокара нова тенденция – да се оправдават парите по предизборни договори със специални сценарии в популярните сериали, които са собствена продукция, предстои да разберем.

Факт е обаче, че българите масово страдаме от болестта, наречена апатия, и трябва да намерим начин да я премахнем от обществото си. Продуцентите много точно са напипали щекотливата тема, с която да приковат вниманието върху проблемите в страната ни.

Дали ще гласуват пациентите, лекарите и сестрите от болница „Света Анастасия“, предстои да разберем следващата седмица. Тогава е и финалът на поредния сезон от сериала, който са кръстили „Любовта лекува“.


В категории: Евроизбори


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
5
Коментара по темата
5.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
18.05.2019 21:21:27
0
0
Някога Владимир Улянов е изрекъл сакралните думи:"Киното е могъщо средство за възпитание на масите."Днес тази ,хмм,"работа" върши TV - то.Независимо как,но я върши.
4.
Видео флагмън
17.05.2019 22:26:36
0
7
Излиза някакво видео и някакви хора едни и същи, говорещи едно и също... и така вече 26години мнооого вече обедняха, избягаха а тези от клиповете и апартаменти и бизнеси и мн.др благинки а ние обедняване и обедняване и така вече 26години... ?!?
3.
Изгрев
17.05.2019 21:46:43
2
5
Шайката я голям страх.
2.
добричлиев
17.05.2019 21:41:31
3
4
Гласуване само за МИНЧО ХРИСТОВ и ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ другите са тунeядци/задоволени хора преяждащи със суши риба ТОН и пушена сьомга/ които ги били фара за бедните бг граждани
1.
Jj
17.05.2019 21:07:29
0
38
А вие агитирате постоянно за ваЛери симеоНоф...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори